داداش کارت توپ بود.اونو توپ 140 م م .
منم یه کارایی بلدم اگه تکراری نبود واستون میذارم.
زت زیاد
داداش کارت توپ بود.اونو توپ 140 م م .
منم یه کارایی بلدم اگه تکراری نبود واستون میذارم.
زت زیاد
خیلی علی بود.
من با عوض کردن فونت مشکل داشتم ولی
با خوندن این پست موفق شدم. با تشکر
با تشکر از دوستان عزیز
یه در خواست دارم لطفا عزیزانی که فونت میزارن به همراه فونت فایل font router.dll و fontrouter.ini را هم بزارن تا ما که s60 2nd داریم هم بتونیم استفاده کنیم.
یه سئوا هم داشتم :من یه فونت gdr دارم که هم قشنگه هم فارسی ساپورت فقط یه کم ریزه.اگه دوستان اطلاعی از نحوه ادیت کردن فونت های gdr دارن که بشه درشت ترش کرد یا bold بشه لطفا دریغ نکنن.
اخه فونت های gdr خیلی کمتر از ttf ها سرعت گوشی را کم میکنن.
به امید جواب ...........
دوست عزیز اون 2 فایل رو تو لینک صفحه ی اول گزاشتم.(همون برنامه فونت روتر تحت ویندوز این 2 فایل رو داره. نصبش کنید وبعد از pc بریزید تو موبایلتون.)نقل قول:
در ضمن شما برای هر فونت نیاز نیست یک بار این هارو دانلود کنید . همون بار اول کافیه.
خیلی عالی بود ممنون از زحمتتون
من هر كاري كه گفتين كردم.بعد گوشي رو ريست كردم ديگه بالا نيومد.كمكم كنيد لطفا
حتما اشتباه کردین دوست عزیز.گفتم که این کار رو با دقت انجام بدین.حالا این کار ها رو تو E (رم) انجام دادین یا فون مموری؟ اگه تو رم انجام دادین که رمو در بیارین و بارم ریدر پوشه هایی که درست کردین رو اصلاح کنین ببینید کدوم فایلو نزدین یا چه اشتباه دیگه ای کردین درستش کنید ولی اگه تو C (فون مموری) ریختید تنها راهتون مستر ریست هست اون هم با روش 3 دگمه:
وقتی که گوشی رو روشن می کنید سه دگمه ی سبزو 3 و* رو همزمان نگه دارید تا گوشی ریست بشه.اینطوری اس ام اس ها و contact و هر چیزی که تو درایو c داشتید پاک می شه.
برای 3110 کلاسیک هم میشه ؟
من هر كاري كه گفتين تو c انجام دادم اشتباه از من بود.ريست كردم درست شد.دوباره امتحان ميكنم.
مرسي كه كمكم كرين.
تو گوشی شما فایل های Sis نصب نمی شه درسته؟ فکر کنم سیمبیان سری 40 باشه یعنی فقط جاوا های کمتر از 1 مگ نصب می کنه.نقل قول:
فکر نکنم رو گوشی شما جواب بده عزیز.
اقا حل شد دستت درد نكنه.تو eريختم درست شد.n70 :10::10::11:
سلام
من گوشیم N72.
همه ی کارایی که گفتین رو انجام دادم ولی تغییری نکرد.
در ضمن من مسیر E:\data نداشتم و خودم پوشه ی Data رو درست کردم.
ولی پوشه ی Data رو در این مسیر دارم:E:\system\data
منظورتون همین پوشه ی Data است یا باید بوجود بیارمش؟؟
باید خودتون درستش کنید.اگه همه ی مراحل رو درست انجام دادید و تغییری بوجود نیومد توی C امتحان کنید.چون تو گوشی من (7610 ) رو E جواب نداد.فقط بدونید که اگه اشتباهی کردید و گوشی بالا نیومد تنها راه حل مستر ریست هست و Sms ها وسایر چیز هایی که تو C هستن رو از دست می دید.
سلام
درست گفتی عیسی خان. ریختم رو حافظهی گوشی فونت عوض شد. دستت طلا.. . :11:
فکر نکنم اصلا رو حافظه ی مموری جواب بده !!!!
کسی امتحان کرده؟؟
درشتی و نا قرم بودن فونت گوشیم خیلی عذاب آور بود برام ولی الان خیلی راضیم
میشه رنگه فونت رو هم تو جاهای مختلف تغییر داد؟؟؟
خیر دوست عزیز رنگ فونتو نمی شه عوض کرد.در ضمن راجع به سوال قبلیتون:من رو گوشی ان 73 رو E امتحان کرم جواب داد.
سلام
من بلد نیستم فونت بسازم لطفا هر کی بلده برای من فونت فارسی ایمان 17 رو با فونت انگلیسی ایمان 14 ترکیب کنه ممنون میشم :10::11:
دوست عزیز من بلدم ولی اصلا حوصله شو ندارم . اینجا آموزششو گذاشتم می تونید خودتون این کار رو بکنید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=211631
نقل قول:
:42:Pleeeeeeeeeeeease:45::42::11:
عزیز شرمندم . اولا نرم افزار معرفی شده تو خود آموزشو الآن ندارمش و باید دوباره دانلود کنم اونم با Dial Up !! ثانیا واقعا حوصله ندارم.همین فونت های معرفی شده واقعا زیبا هستن . فردا 1 فونت جدید می زارم از اون استفاده کنید. بازم شرمنده که نمی تونم کمکتون کنم.نقل قول:
سلام . همونطور که قول داده بودم امروز چند تا فونت جدید می زارم. در ضمن فایل Font Router.ini موجود در فایل فشرده مخصوص گوشی های S60v3 هست . دوستانی که گوشیشون S60v2 هست می تونن فونت داخل فایل رار رو ازش استفاده کنن ولی باید فایل FontRouter.ini رو واسه گوشی خودشون به روشی که در پست 1 توضیح داده شده درستش کنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از Khaled عزیز به خاطر طراحی این فونت.
کد:http://issaeghdami.persiangig.com/mobile%20font/Khaled2.rar
این هم فونت ساخته شده توسط E-Rex عزیز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل Font Router.ini موجود در فایل فشرده مخصوص گوشی های S60v3 هست . دوستانی که گوشیشون S60v2 هست می تونن فونت داخل فایل رار رو ازش استفاده کنن ولی باید فایل FontRouter.ini رو واسه گوشی خودشون به روشی که در پست 1 توضیح داده شده درستش کنن.
کد:http://issaeghdami.persiangig.com/mobile%20font/E-Rex.03.zip
این هم خیلی زیباست:
کد:http://issaeghdami.persiangig.ir/mobile%20font/E-Rex.04.zip
این هم فونتیه که توسط Pyan عزیز طراحی شده:
این یه فونت استاندارد هست و من تو گوشیم از این فونت استفاده می کنم.
کد:http://issaeghdami.persiangig.com/mobile%20font/pyan3.rar
به به عیسی جان
دستت درد نکنه!
سلام ، آقا اولاً از همه به خاطر زحماتی که می کشید تشکر می کنم ثانیاً من هرچه کردم فونت گوشی n70 خودم رو تغییر بدم نشد که نشد.تمام کارهایی رو که فرموده بودید انجام دادم ولی نشد.با این توضیح که من یه بار گوشی خودم رو فلش کرده و فونت عربی روش ریختم چون قبلاً اونو ساپورت نمی کرد هرچند فکر نمی کنم تأثیری داشته باشه.:41:
شما با دقت اسم پوشه ها و فایل های داخلشونو چک کنید. در ضمن دقت کنید واسه ان 70 دستور العمل مربوط به Os8 (دستور العمل دوم) رو انجام بدین. اگه باز هم تغییری ندیدین اگه عملیات رو تو E انجام دادین این بار ریسک کنید و تو C انجام بدین چون تو گوشی منم (7610) تو E جواب نداد!
آقا عیسی دمت گرم عالی بود.
روی N73 نصب شد...
فقط یه مطلب، اون فونتی که تو پست اول گذاشتید فارسیش همونه که تو عکس میبینیم ولی انگلیسیش یه فونت دیگه س که با عکس پیش نمایش مطابقت نداره، ضمن اینکه اگه زحمت بکشید و سایز فونت فارسیش رو 1 سایز بزرگ کنید محشر میشه.
با تشکر دوباره.
نمی دونم ! من همونو رو گوشیم ریختم و ازش عکس گرفتم . فکر نکنم عوضش کرده باشم.حالا شما این فونتی که تو پست 143 گذاشتم رو هم امتحان کن شاید خوشت بیاد.
در ضمن واسه تغییر سایز می تونید خودتون با X-plore فایل FontRouter.ini رو ویرایش کنید و سایز هر قسمت از فونت گوشی رو عوض کنید.
من با حرف ک مشکل دارم و این حرف رو به صورت مربع دارم. فونتی سراغ دارید که از نظر شکل مثل tahoma باشه و روی گوشی های 6120 و 6600 جواب بده؟
خود فونت Tahoma رو می تونید از پوشه C:\Windows\Fonts کپی کنید یه جای دیگه و ازش استفاده کنید.اتفاقا فونت زیباییه واسه گوشی.ولی من الآن بهترین فونتی که می شناسم فونت Pyan هست که تو همین صفحه معرفیش کردم.(تو پست144)
چیزی به نام سایز وجود نداره، Default , Enable , Native Font !!نقل قول:
در ضمن واسه تغییر سایز می تونید خودتون با X-plore فایل FontRouter.ini رو ویرایش کنید و سایز هر قسمت از فونت گوشی رو عوض کنید.
عیسی جان میشه بفرمائید کدوم قسمت باید ویرایش بشه؟
آقا عیسی دستت درد نکنه ولی مشکل ما بقوت خود باقی موند.
آقا عیسی سلام
استاد وقتی توسط نرم افزار فونتی مورد استفاده قرار می گیره قاعدتاً باید درون فایل fontrouter.ini اسم اون فونت وارد بشه درسته؟حال اگه این اتفاق نیفته به نظرشما مشکل از کجاست؟آیا اگه بصورت دستی وارد بشه جواب میده؟یا نیازی هست که درخود برنامه در قسمت font path بجای دو ستاره (*.*) اسم فونت رو کپی کرد یا نه؟
منتظر جوابتون هستم. پیشاپیش ازتون متشکرم؟
من واسه گوشیم که S60 v2 هست این کار رو می کردم. اما امروز فایل FontRouter.ini مربوط به گوشی های S60 v3 رو باز کردم دیدم مثل مال گوشی من نیست!! :31: شرمنده ولی مثل اینکه این روش واسه گوشی شما کارایی نداره و من اشتباه کردم.:11:نقل قول:
سلام.اسم فونت که قاعدتا باید تو فایل FontRouter.ini باشه. اول بگید گوشی شما چیه ؟ تا من راهنماییتون کنم.حتما نباید این فایل رو خودتون بسازید. همین فایل FontRouter.ini که مثلا واسه فونت Tahoma ساخته شده رو بر می داریم و فونت جدیدی که می خایم توگوشی بزاریم رو رینیم می کنیم و اسمشو می زاریم Tahoma در حالی که می دونیم در حقیقت Pyan هست فقط اسمشو Tahoma می زاریم تا واسه اون فایل FontRouter.ini قابل شناسایی باشه.نقل قول:
عیسی جان میشه همون فونت ساخت شما در پست اول رو در برنامه FontRouter باز کنیم و فقط سایز فونت رو بدون هیچ تغییر دیگه عوض کنیم!؟
در حقیقت میخوام بدونم به غیر از همون فونت به چیز دیگه ای احتیاج نیست؟
برای گوشی های S60 v2 بله.به همین راحتی و با اون برنامه که تو ویندوز اجرا می شه می تونید این کار رو بکنید. اما واسه s60v3 چنین برنامه ای وجود نداره.
عیسی جان متوجه نمیشم!!
من از همین فونتهایی که شما و دوستان ساخته اید استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم، فقط با سایز فونت و سایز بعضی اعداد مشکل دارم.
حالا من نمیتونم همون فونت ساخت شما رو با همون برنامه ویرایش کنم!!؟
اصولاً که فرقی بین فونتها نیست پس چرا نمیشه ادیتشون کرد!؟
من منظورم اینه:
از همه فونت ها هم واسه S60 v2 و هم واسه S60 v3 می شه استفاده کرد ولی اون برنامه ی FontRouter که تو پست اول معرفی شده و باهاش می شه سایز فونت قسمت های مختلف گوشی رو عوض کرد فایل FontRouter.ini ای که می سازه مخصوص S60v2 هست و فکر نکنم به درد s60v3 بخوره.شما می خای یه امتحان بکن ببین واسه گوشیت جواب می ده یانه. در واقع این فایل FonRouter.ini هست که سایز فونت رو تعیین می کنه.