درايور 1 سوني 1؟ :ohno: بابا گرافيك ChaseHQ كه تو سگا بازي مي كرديم از اين بهتر بود :biggrin: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط the crazy nfs
Printable View
درايور 1 سوني 1؟ :ohno: بابا گرافيك ChaseHQ كه تو سگا بازي مي كرديم از اين بهتر بود :biggrin: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط the crazy nfs
کسی آدرس سایت بازیو میدونه؟
بله من ميدونم ميزارم ولي به طور كامل راه نيوفتادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست ميگيا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ايول ايول داداش مهدي نيومدي وقتيم اومدي با حال اومدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط marge_moosh
اصلا گرافيك داره
نقل قول:
نوشته شده توسط sepul
اره بابا من کاملا بات موافقم-با 2 میلیارد تومن اصلا همچین بازی در نمیاد-گرافیکاش همش عکسه با موتور گیم میکر بعضی از حرفه ای ها یه بازی هایی میسازن که ادم خف میره
...
راستی مطمئن باش از موتور یه بازی ماشین سواری استفاده شده من خودم خیلی وقته تو این کارام
راستی به نظرم بازی ماریو بروس از این خیلی بهتره
بچه ها من يه مطلبي رو بايد خدمتتون عرض كنم؛
اين cd كار يه شركت به نام سميع رايان پردازه كه تا يه مدت زيادي من اونجا كنترل پروژه اين شركت رو به عهده داشتم و ...
در كل يه مشت پسر و دختر زحمت كش و مستعد اونجا كار مي كنن كه در مقابل يه مشت آدم ديو... اونها رو دارن استثمار مي كنن.
دوم اين كه مدير داخلي اون كه روي cd ها قفل ميگذاره كارش واقعا به دلغكها شبيهه!!!!مژده ميدم به احتمال 99% قفل حجميه!
سوم اينكه اين cd در انقلاب پيدا ميشه!
...خوش باشيد
اصلا مرحله نداره ادم رد كنه
آقا دم همه بر و بچ گرم!!
بي زخمت اگه قراره عكسي نشون بدين يه لينك از اون رو بدين نه اين كه به اينصورت صفحه رو سنگين كنيد.
ممنون
به جاي اينكه بد و بيراه بگيد و سنگ جولوي پاشون بندازيد بگيد ماشا الله و خدايا شكرت كه بازم تونستن اين بازي رو بسازن .
شما ها فكر كردين همين بازي هم كه اتفاقان خيلي هم خوبه رو با چه امكاناتي ساختن .
فكر كردين گفتن بياين اين 10 ميليارد داداش - شما يه بازي بسازين و اينا هم در حد 10 ميليارد نساختن .
اين كسايي كه اين بازي رو ساختن خيلي بودن 30 - 40 نفر بودن ولي ميدونيم كه براي بازي هايي مثل اندر گراند و ... خیلی بیشتر از این ها امکانات و تجربه و ÷شتبانی مالی هست .
تازه مهم اینه که موتور بازی رو خودشون ساختن و این خیلی مهمه .
باید حمایتشون کنید که تا چند بازی دیگه هم بسازن و تجربه بیشتری پیدا کنن تا برسن به اون حد انتظار جهانی و رقابت با بقیه بازی ها ...
به خدا قسم سازنده های بازی این تایپک رو دنبال میکنن ما باید دل گرمشون کنیم تا بتونن بهتر از اینو بسازن ( که البته این بازی هم خیلی خیلی عالی هست )
این بازی رو برای بابای من یا تو که نساختن - برای 7 - 8 سال تا 10 - 13 سال ساختن که فرهنگ ترافیک یرای اونها جا بیوفته نباید این بازی رو با ..... مقایسه کنید اینم بگم از اندر گراند خیلی بهتره .... باید کیف کنیم که یه بازی به زبان فارسیه ایرانها ساختنش :happy:
تمام مشکل اون بازی اینه که سه بعدی نیست!
حتی خونه هاشو طراحی نکردن
یک مکعب مستطیل برداشتن و تکستچور را روش انداختن!
حتی ماشینش هم سه بعدی نیست!
همش عکسه
یعنی مجزا نیست!
همه چيز انگار چسبيدن به هم ديگه... توي خيابونم كه همش تبليغات شركتاي مختلف
معلوم نيست پول اين همه تبليغات كجا رفته
راستي اين بازي و خواهرزاده من خريد ونصب كرده جالبش اينه كه بازي حتي گزينه uninstallونداره
يادم من چهار سال پيش يه بازي ماشيني ميكردم كه فكر كنم گرافيك هون بازي از اين بيشتره بازييرم از روي هاردم تركوندم
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط MESHKIPOSH
شرمنده ما بلد نيستيم با اينجور بازيها كيف كنيم فقط به خاطر اين كه ايرانيا ساختن. خوب اينا اگه راست ميگن و تازه كارن لازم نبود كه موتور پايه رو هم خودشون طراحي كنن. مي تونستن از يه موتور آماده استفاده كنن. مي تونستن به جاي اين كه وقت تلف كنن براي موتور بازي يه خورده به گرافيك بازي برسن. شما ميگين كه تازه كارن اينا. بازي موتوراما كه يادتونه؟ يه تيم كوچيك تازه كار كه اولين بازي اي بود كه ميساختن. خوب چرا گرافيك بازي اونها مثل اين نبود.
ضمنا شما كه ميگين به خاطر اينه كه تجربه ندارن. خوب الان يك شركت بازيسازي كه اولين بازيش رو ميسازه به نظر شما گرافيك بازيش مث اين ميشه؟ نه خير. اونها ميان از تجربه هاي بقيه استفاده ميكنن. قرار نيست كه همه بازيسازا همه تجربه هاي بقيه رو خودشون كسب كنن كه. من هم موافقم كه بايد به ايرانيها دل گرمي بديم كه بهتر بازي درست كنن اما نه اين بازي. اين دل گرمي رو بايد به سازنده هاي بازي پايان معصوميت يا همون Quest of Persia بديم. علتش اينه كه اونا يه گروه خصوصي بودن كه نيروي انتظامي و ايران خودرو پشتشون نبودن كه پول پاشون بريزن. اونها با نصف پولي كه اينها براي موتور بازي خرج كردن اون بازي رو ساختن. ما هيچ وقت نخواستيم كه اينها بيان روي EA رو كم كنن. همونطوري كه يه بازي با گرافيك عالي مثل Joiced زير چرخهاي NFS له شد.
فکر کنم با این پول (تازه بجز تبلیغات) میتونستن مونور gta رو بخرن. بعد یخورده رو گرافیک کار میکردن خود تهران و میساختن. تازه اینا کلی وقت روی اسکم کردن خیابونای تهران (اونم یک منطقه) گذاشتن. پس جریان چیه؟ اگه قرار باشه دلگرمی بدیم که از این هم بدتر میشه.
اقا يكي به من بگه اين بازي اصلان مرحله داره ردكنيم
مرحله که جای خودشو داره این بازی هیچی نداره
من این بازی رو خریدم چون ایرانی بود اما حالا که بازی رو میبینم فهمیدم خیلی پایین تر از یه بازی فلشه
دوستانی که از این بازی حمایت میکنن بگن چرا این بازی یه autorun نداره وتازه برای من cd پیستش کارنمیکنه
دوستان این بازی رو با بازی midown madnes یک که سالها پیش ساخته شده مقایسه کنید منوهای بازی رو ببینید و نظرتون رو درباره تبلیغاتش بگید
یه پیشنهاد هم دارم اگه این بازی رو بهتون مجانی هم دادند نگیرید
به معنای کلمه آشغاله
البته امیدوارم این بازی شروع خوبی برای بازی سازی کشورمون باشه
در مورد اينكه ميتونن از تجربه ديگران استفاده كنن بايد بگم كه واقعا حرف درستي زدي ولي خوب حالا كه استفاده نكردن ما نبايد تردشون كنيم
يه چيزه خيلي مهم هم بگم كه 100% مطمئن هستم كه خيلي هاي ديگه توي همين فروم هاي ايراني هستند كه ميتونند بازي هاي خيلي خيلي بهتري بسازن كه قابل رقابت با بازي هاي ديگه باشه .
و حتم دارم كه در بودجه اي كه به اين كار اختصاص داده شده 100 % هاپولي هم كردن .
کاملا معلومه که چه افتضاحی بالا آوردن . به نظر من حتی برای شروع هم این چیزی که به نام بازی ساختن آبرو ریزیه . منو باش فکر می کردم با این همه پول و تبلیغ و شرکت و دفتر و دستک میخوان چی بسازن !!!
واقعا باید تاسف خورد .
بچه ها اگه کسی هست لینکش رو بده من دانلود کنم یا یکی اگه هست سرعتش بالا هستش اپلود کنه با مای دور افتاده
مرسی یا علی
بچه ها باید اینو بگم که در اصفهان به خاطر اینکه برای مغازه داران صرف نمیکنه هیچکس این بازی رو نمیاره و میگن 4800 قیمت خرید مغازه دار هست و 5000 تومان قیمت عرضه و هیچکس واسه 200 تومان سود این بازی رو نمیاره حالا من باید چه کنم؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
آقا جون خدایی اینقدربی انصافی نکنید اگر که واقعا کار ایرانیهااست و برای بار اولشون هست که باید گفت خوبه. آیا اولین بار که بازی nfs وارد بازار شد به خوبی امروزش بود؟
مرسسسییی
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط drweblog
اين بازي در سال 2005 ساخته شده
به نظر شما بايد مثل بازيهاي سال 1990 از صفر شروع ميكردند ؟؟؟
بچه ها ازكجا ميشه اين بازي رو دانلود كرد؟
شما وقتی اولین بازی تان را ساختید دو هزارو پنجی می سازدید یا دو بعدی !!!نقل قول:
نوشته شده توسط Amin
حالا ایرانیا ول خرجی کردند سه بعدیش کردند !
اگه 2 بعدي بسازم اين همه واسش تبليغ نميكنم :happy: ;)نقل قول:
نوشته شده توسط mohsenkheradmandg
ساخت بازي در اين حد اصلا خرج نداره كه بخوان ولخرجي هم بكنند
:laughing: :laughing: :laughing:
من از مجتمع پارك خريدم از مغازه شهر نرم افزار با همون قيمت 4800 توماننقل قول:
نوشته شده توسط h3sam
موفق باشيد
;)
مشه يكي بگه در اين بازي چقدر خرج شده كه آنقدر ............... است.
ارز ش ديدن نداره چه برسه به خريدن
كسي جواب منو نميدهنقل قول:
نوشته شده توسط Omid_Sadeghvand
حدود 1 ميليارد
اه اين ديگه چيه بازي سونيك سگا بهتر از اينه
cd رانندگی در تهران رو حدود 20 یا 25 روز پیش تو بازار رضا دیدم کیس تقریبا بزگ قرمز رنگی داره عکس سیا ساکتی و حسینی و... قیمت کردم 4سی دی .20000توان البته یارو قیمتو پروند چون اون موقع واقعا یه چیز تکی بود
من كه شنيدم 2 ميليارد شده البته با اين تعريفهايي كه شما كرديد من از خريدن بازي منصرف شدم . حالا يكي بگه براي مزشم شده بخرم يا نه ؟ آخه كم پوليم نيست حدود 5 تومن
ببخشيد ببخشيد اين حرف رو مزنم خريدنش خريت من هم كه خريدم خر شدم خريدم
مفتش گرونه
مشكلات زيادي داره در صوت در مراحل از همه بزرگتر مشكل در سناريو ي بازي است اما به نظر من به عنوان نسخه ي اول قابل قبول است
فکر میکنم منظورشون دادن یک سی دی آگهی تبلیغاتی بود تا سی دی بازی :puke:
با این همه تعریف و تمجیدی که شما از این بازی کردید، خیالم راحت شد که نرفتم دنبالش بخرم. دم همتون گرم!! :thumbsup:
خداییش اگر این کار رو به بچه های پی سی ورد می سپردند نتیجه کار خیلی عالی تر و جالبتر از اینی بود که الان ارائه شده ... تازه ما با یک دهم مبلغ هزینه شده این کار رو انجام می دادیم! شاید هم کمتر!