dvd خور رو خبر ندارم.نقل قول:
usb خور هم از 150 به بالا فکر کنم میشه گرفت.
تهران نیستم.
برای شما پایونیر 2950 خوبه. قیمت هم فکر کنم تهران 100 باشه.
dvd خور رو خبر ندارم.نقل قول:
usb خور هم از 150 به بالا فکر کنم میشه گرفت.
تهران نیستم.
برای شما پایونیر 2950 خوبه. قیمت هم فکر کنم تهران 100 باشه.
کاری نداره.مراحل کار:نقل قول:
1- فلش یا مموریو میکنی تو کامپوتر
2- موزیک با فرمت mp3 , wma میپاچونی توش.
3- درش میاری میکنی تو fm transmitter
4- fm transmitter رو میکنی تو فندک ماشین.
5- خودش روشن میشه.
6- باند رادیو رو میاری رو fm بعد اون موجی که رو دستگاه نوشته رو میگیری.
7-میخونه.
8-کنترل هم خودش داره. همه کار میکنه.
9- حالشو میبری.
JVC KS-AX3300نقل قول:
حدود 70000 تومنه 4 تا باند خربزه ای رو راحت جواب میده
من که تو 5 پست بالاتر گفتمنقل قول:
خوب به زبون ساده تر گفتم. چرا میزنی؟:31:نقل قول:
بستگی داره به چه اسپیکری بزنید ؟ rms اسپیکرتون چقدره ؟نقل قول:
چه نوع کارت حافظه ای برای fm transistor نیاز هست ؟مموری استیک >؟ میکرواس دی؟..
اس دی میخوری. میکرو هم میخوره ولی باید بکنیش تو سوکت اس دی. فلش هم میخوره.نقل قول:
راستی بچه ها این fm transmitter رو از کجا باید خرید ؟ فروشندگان سیستمهای صوتی تو ستارخان یا پاساژهای کامپیوتری مثل پاساژ رضا؟
سلام دوستان
من چند وقت پیش یه سیستم خریدم( ضبط پایونیر 6050و باند mtx6933 و آمپ soundstreem) حدود 500 تومن
اول می خواستم ببینم خوب خریدم یا نه؟
دوم وقتی صدا ضبط و می برم بالا ( حدود 50) صدا یه دفه بم میشه به فروشنده گفتم گفت باند mtx اینطوریه چند جا هم بردم تنظیم کردم فایده نداشت لطفا بهم بگین چرا اینطور میشه؟
ممنون
برو بچ سلام . یه سوال فنی . میشه سیستم ترمز پراید هاچ رو با 206 عوض کرد ؟ آخه اصلا با ترمز پراید حال نمی کنم .:21:
سلام. الام یه ساب خوب در حد متوسط چنده؟؟ اگه بدون آمپلی وصل شه اصلا فایده نداره نه؟؟؟ پس آمپلی متوسط هم چنده؟؟؟
ببخشید منم چندتا سوال اضافه کنم اینکه کیفیتش چجوری ؟؟؟ خس و خس نمیکنه؟؟ مثل ضبط خود ماشین با کیفیت ؟؟؟؟ usb میخوره؟؟؟؟ بهترینش چه قیمته ؟؟؟نقل قول:
ممنون
سلام
من يه پخش مي خوام حدود 180 هزار البته بعد مي خوام سيستم و ارتقا بدم فعلا پول امپو باند ندارم تا بعد
ماشينم پرايد
شما چي پيشنهاد مي کنيد مرسي
کسی نیست کار مارو راه بندازه؟
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز ،
از اساتید محترم یک سوال فنی داشتم از دو سیستم زیر کدومشون را بخرم که هم صدا شفاف باشه هم بترکونه البته باید بگم که آمپلی نمیخوام بگیرم ولی میخوام وقتی صدارو تا آخر بلند میکنم صدا خراب نشه اگر هم قراره که حتما" آمپلی داشته باشه مناسب ترین آمپلی پیشنهادی شما دوستان هم از لحاظ کیفیت و قیمت چی می تونه باشه ؟ ماشینمم پراید هستش
1- پخش Pioneer 6050 + باند Pioneer 6975
2- پخش Pioneer 6050 + باند JBL EQ693-R
با تشــکر ویژه .
سلام امیر جاننقل قول:
برای گزینه 1 تما باید آمپ بگیری.
برای گزینه 2 نیاز به آمپ کمتر هست.
3- پخش 6050 و باند کنوود 718 (بدون نیاز به آمپ)
البته اگه بتونی آمپ برداری که خیلی بهتره. و اگه امپ برداشتی گزینه اول بهتر هست. هر چند شفاف بودن صدا توی باند های پایونیر نسبت به مارک ها معتبر دیگه زیاد به چشم نمیاد. ولی قدرت این 6975 نسبت به قیمتش خوبه.
در کل بدون آمپ:
پخش:6050 و باند: کنوود 718 (قیمت باند 718 هم فکر کنم 70-80 تومن باشه)
و با آمپ:
6050 و باند 6975.
آمپ هم به نظر من از مارکای JVC و KENWOOD نسبت به قیمت پرداختی میتونن واسه این سیستم خوب باشن. در واقع مدلش رو پولتون تایین میکنه ولی ر کل شما یه مدل پایین هم از این دو مارک وردارید کارتون رو راه میندازه (2باند)
(البته اینا با توجه به قیمتی هست که خودتون میتونید بدید. وگرنه توی قیمت های بالاتر طبیعتا هم سیستم حرفه ای تر میشه هم برند هایی چون اینفینیتی میان تو میدون)
=============
یه نکته دیگه: دوست من، از یه سیستم با این چیزا نباید انتظار ترکوندن داشت.
ولی نسبت به سیستم های معمولی خیلی بهتره.
:46:
سلام
پنل 5950 پیدا میشه (دزدی نباشه)
پنل دزد برد :sad:
احتمال 90% پیدا میشه.نقل قول:
ولی باید بگردی.
:46:
سلام.نقل قول:
الان یه ساب متوسط با قیمت ارزون حدود 70-80 تومن هست.
تقریبا میشه گفت فایده نداره بدون آمپ
آمپ هم از 50 تومن شروع میشه.
ولی یه آمپ خوب که بتونب باهاش 1 ساب و 2 باند رو بخوبی پاسخ بدی،ارزونش حدود 80 تومن هست.
پخش و باند هات چیه؟ چون اینجوری که نمیشه کامل نظرید.
سلام. لطفا راهنماييم كنيد. من حدود 350 تومن دارم. يه ضبط با دو تا باند و يك آمپلي خوب مي خواستم برام معرفي كنيد. در ضمن اسم مدل هر كدومو به همراه قيمتش بگين. ماشينمم پارس هستش .ضبط كارخونشم پاييونر هستش . اگه ضبط فابريكش جواب ميده , فقط به اين قيمت يه جفت باند خوب و يه آمپلي معرفي كنيد.
(لطفا سريع):5:
فرشاد عزیز از بابت راهنماییت خیلی ممنونم اگر ممکنه نظرت رو در باره این سیستم بگو :نقل قول:
پخش Pioneer DEH-P5000UB
یـــا Pioneer DEH-P5050UB
باند JBL p953
آمپلی Pioneer GM-3300T
درضمن حدود قیمت هاش رو هم میخواستم و تفاوت پخشهای بالا که عرض کردم با هم چی هست ؟
سلام.نقل قول:
خواهش عزیز. وظیفه بود.
در مورد سیستم صوتی من کلا زیاد اطلاعات جامعی ندارم. مخصوصا در مورد قیمت چون من توی یه شهر نسبتا کوچیک زندگی میکنم خیلی از این چیزا رو نداره ولی تا یه حدی سر درمیارم.
در مورد سیستم پیشنهادی.
مورد اول قیمت ندارم. ولی اگه بتونی 6000 بگیری بهتره.(7000 خیلی گرونه، چون امکاناتش بیشتره . فکر کنم 7000 حدود 210-220 باشه- 6000 هم حدود 170 فکر کنم.)
پخش دوم (5050) الان حدود 150 تومن هست.
باند JBL 953 هم الان 80-90 تومن هست. که واقعا خوبه.
قیمت آمپ هم دستم نیست.
ولی توی قیمتای پایین زیاد آمپ مهم نیست چجور باشه. هر چند به نظر من آمپ رو در این قیمت KENWOOD انتخاب کن. واقعا آمپ های خوبی داره.
:11:
توی تاپیکی هم که زدید جواب دادم. البته نمیدونستم اینجا هم مطرح کردیدنقل قول:
:
سلام.
نمیشه یکمی بیبشترش کنید؟
اگه بشتر بشه خیلی خوبه.
چون یه پخش 5050 میشه 150 تومن.
باند هم کنوود 718 و یا JBL 953 که میشه 80-90 تومن
آمپ هم قیمت مدلها دستم نیست. ولی یه کنوود 4 کانله با هزینه نصب میتونه 150 دربیاد. در عوض بعدا میتونی ساب هم بندازی.
اینا رو هم رفته میشه 380-390 تومن.
حالا اگه شما از پخشتون کمی کوتاه بیایید میتونید با همون 350 هم یه کارایی کنید.
مثلا یه پخش 3950 بندازید که فکر کنم الان 120-110 تومن باشه
بان هم همون JBL 953 یا KENWOOD 718 که میشه 80-90 تومن
آمپ هم که با هزینه نصب و تنظیم 150 تومن میشه.
این سیستم آخری هم میشه 350-360 تومن.
دوستان قيمت ضبط Jvc مدل Kd-sv3305 چنده ؟؟ خوبه ؟؟؟ من نه ميخوام باند وصل كنم نه ساب و غيره ... . فقط يه مانيتور ميخوام ! اگه ميشه يه مانيتور در حد 90 الي 100 تومن معرفي كنيد !!ممنون .
با سلام مجدد
لطفا" راهنمايي بفرماييد
پخش Pioneer DEH-P5050UB
آمپلي Pioneer GM-3300T 300W
باند PIONEER TS-6975
بگيرم يا اينکه بجاي باند PIONEER TS-6975 بانــد JBL p953 بگيرم درضمن پخش و آمپلي همون بالايي ها هستند (برام شفاف بودن و بلندي صدا مهم هست:8:)
با تشکر
راستش قیمت این ضبطو نمیدونم.نقل قول:
سیستم خوبی میشه دوست من.نقل قول:
قدرت 6975 شاید یکم بیشتر باشه. البته یکم.
ولی در عوض شفافیت صدای 953 بیشتر هست.
من باشم به جای 6975 که فکر کنم 110-120 باشه، 953 میگیرم و 10-20 تومن میذارم روش تا در این حالت یا یه جفت دیگه 953 بردارم یا یه ساب 306 پایونییر.
سلام دوستان.من نمیدونم این سوالو کجا مطرح کنم.گفتم بهتره بیام این تاپیک.
من میخوام برای سپر عقب ماشینم سنسور بزارم.هزینه هر سنسور چقدره؟
ممنون.
با سلام خدمت اساتید
من میخام واسا پرایدم یه پخش پایونیر بگیرم که فقط صوتی باشه اما بیشتر فرمتهای صوتی رو ساپورت بکنه.
ضمنا داشتن پورت usb هم مد نظرم هست.
فعلا قصد تعویض باندها رو ندارم اما پخشی که میخوام بخرم بعدا واسه تعویض باند محدودم نکنه!
سیستم باز نیستم،صدای زیاد و گوشخراش از سیستم نمیخوام بیشتر دنبال کیفیت سیستم هستم.
و در آخر فی هم متعادل باشه!!!!!!!!
با تشکر از همه دوستان،منتظرم!
P30World Forums > موارد ديگر > اتومبیل
دنیای اتومبیل/راهنمایی در خرید سیستم های صوتي و تصويري خودرو
لطفا قیمتی که میخواید بپردازید رو هم بگید. هیچ پخشی هم نیست که با قیمت کم تمام پسوند های صوتی رو پشتیبانی کنه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=197367
1. Pioneer 4050UB
2. Pioneer 3050UB
تایید میشه. ضمن اینکه 3050 هایی که هست دو نوع هستن که فقط مدل UB هست که USB هم ...نقل قول:
پس مواظب باشید چون یه نوع دیگه هم داره. (فکر کنم اون TB باشه) که پورت USB نداره
متشکر از راهنمائیتون.
قیمت حدود 150 تومن.
ضمنا اگه یه سایتی باشه که بشه اطلاعات مربوط به مدلها رو به فارسی دید ممنون میشم معرفی کنید.
ظاهرا پایونیر وبسایت فارسی نداره،حتی سایتی که مربوط به آسیا باشه هم نداره!!
سایت فارسی هم من تا حالا در این مورد ندیدم.نقل قول:
با این قیمت فکر کنم بتونی همون 4050UB رو ورداری.:11:
PIONEER-DEH6050نقل قول:
قیمت : نهایتا 170 !!
USB- IPOD-پنل برقی-دمو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام--jbl p953 در مشهد گیر نمی اید اگر میشه اگر نمایندگی در تهران داره شمار تلفن یا ادرس سایتشون را به من بدهید------متشکر
متاسفانه من تهران نیستم و از آدرس های تهران هم سر درنمیارم.نقل قول:
ولی اگه پیدا نکردید میتونید از کنوود 718 هم استفاده کنید. کیفیت و کاراییشون مثل همه تقریبا.
متشکر --اما من انواع فرمها وسایت های مختلف پرس جو کردم کنوود 718 حدودا 70 هزار تومان است اما jbl p953 حدودا 110هزار تومان است واز کیفیت حتی بهتر از پاینر 6575 (مدل اگانس است)با قیمت 112 هزار تومان است و هرکس این باند را خریده از کیفیت صدای عالی ان تعریف زیاد می کردندو تنها باندی که یکمی در سطح این باند است باند اینفینیتی مدل kappa 6937 با قیمت 105 هزار تومان-----نقل قول:
باهم متشکراگر در اینده درجایی نمایندگی jbl را پیدا کردید شماره تلفن یا ادرس سایت را برام بذارید---------ممنون:10:
نقل قول:
کد:http://www.akkaz.com/fa/index.htm
بری سورنا گیر میاری !
گارانتی jbl عکاظ کیش !
نقل قول:
عکاظ کیش در تهران و کیش سالن نمایش کالا و دفتر فروش دارد. كه شما می توانید كالاهی صوتی ، تصویری و مخابراتی را از واسطه های ما بخرید. برچسب عكاظ و ضمانت نامه ای که به شما داده میشود، کیفیت کالای خریداری شده از ما و واسطه های ما را تضمین میکند.
دفتر هماهنگی تهران
ایران - تهران - خیابان جمهوری اسلامی - شماره ۶۹ - طبقه اول
کدپستی:۱۱۳۹۷۳۵۱۱۳
صندوق پستی: ۴۷۵ - ۱۱۳۶۵
تلفن:
۶۶۷۱۹۶۹۶ - ۹۸۲۱+
۶۶۷۰۱۳۹۲ - ۹۸۲۱+
نمابر:
۶۶۷۰۳۸۸۴ - ۹۸۲۱+