و سر انجام انتظار به پایان رسید :40: آلبوم محسن 5 تیر به صورت مجاز پخش میشه :8:
Printable View
و سر انجام انتظار به پایان رسید :40: آلبوم محسن 5 تیر به صورت مجاز پخش میشه :8:
salam bacheha.mohsen ye tak ahang dare nemidonam esmesh chiye.mig kasi az kare cheshat sar dar nayavord.kasi mitone paida :41:kone?
دمو آهنگ بی گناه (چشمات) تو صفحه اول میتونی دانلود کنی آهنگ کامل در آلبوم محسن هست که به زودی پخش میشه اما امیدوارم کسی آلبوم رو دانلود نکنه :41:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهنگ حیف (نمی خوام)
[html]http://www.mediafire.com/?ktmu04pz8mg[/html]
شمارش معکوس برای اومدن آلبوم شروع شده و کسانی که 2 سال منتظر آلبوم بودن منتظر 5 تیر هستن تا آهنگهای محسن رو که از شاهکارهای محسن هست رو گوش بدیم آهنگهایی که محسن بیشتر از 2 سال روش زحمت کشیده اما عواملی هستن که نمیخوان آلبوم محسن بیاد بیرون و در این راه خیلی کارشکنی کردن اما خوشبختانه نتونستن موفق بشن و محسن با وجود همه این کارشکنیها تسلیم نشد و سرانجام شاهد پخش آلبوم به صورت مجاز هستیم
امیدوارم همه ما قدر زحمتهایی که محسن برای پخش آلبوم کشیده رو بدونیم از دانلود کردن اولین آلبوم مجاز محسن خوداری کنیم تا حداقل این همه انتظار برای شنیدن آلبوم به هدر نره
از همه دوستان ممنونم :11:
بالخره آلبوم جديد محسن يگانه مجوز گرفت !
منبع:کد:www.popmusiciran.mihanblog.com
بله البوم جديدش به نام ته خط تو بازار هست البته من لينك دانلودشو دارم ولي بايد Creadit داشته باشين اگه خواستين بگين تا براتون بذارم
نه بابا منظور دوستان البوم جدیدش بوود
این ته خط که خیلی وقته تو سایتا گذاشتن برا دانلود
نفسهای بی هدف در راه است
ارشاد هنوز به نفسهاي بي هدف مجوز نداده منم ميدونم تو راهه
اگه واقعا مجوز گرفته تبریک میگم .
قطعا پر فروش ترین آلبوم سال تو ایران میشه .
ت یک سایت یک آهنگ از محسن یگانه گذاشته بود به نام "حیف" که میگفت جدیدترین کارشه.
این جدیدترین کارشه یا نه؟و یا تو آلبوم جدیدش هست؟
آهنگ حیف رو محسن 1 سال پیش خونده که جدیدا پخش شده .محسن شعر این کار رو برای اجرای علی فغانی گفته که قبلا با صدای آقای فغانی بیرون اومده بود اما متاسفانه با صدای محسن و به صورت کاور لو رفت و پخش شد .این آهنگ جزو آهنگهای آلبوم نیست...نقل قول:
صفحه قبل این آهنگ رو برای دانلود گذاشته بودم به نظر من محسن این آهنگ رو خیلی قشنگ و با احساس خونده :8:
آهنگ اینجا جای تو نیست هم بلاخره مجوز گرفت شعر این آهنگ کامل و ملودی این اثر هم به کلی تغییرکرد این روز ها محسن در حال میکس و مستر این آهنگ هست تنظیم این آهنگ هم بهروزصفاریان یکی از بهترین تنظیم کننده حال حاضر ایران داره انجام میده تا بعد از بسه شدن این آهنگ آلبوم بره برای تکثیراین آلبوم دارای دوازده تراک ده آهنگ و دو آهنگ خام ازشرکت آوای نکیسا پخش خواهد شد
منتظریم آلبومش بیاد.
آهنگ جای تو نیست قبل از عید بارها از تلویزیون پخش شد.البته فقط آهنگش.
سلام دوستان عزيز خيلي وقته دارم دنبال يه اهنگ از محسن جون ميگردم فقط يه تيكه تبليغاتيش رو پيدا كردم اسم اهنگ چشمات هست
كه هركي تورو خواست يه روزي بد اورد براي دل من واسه جسم خستم مني كه غرور و تو چشمات شكستم واسه من كه بر عكس كار زمونه يكي نيست كه قدر دلم رو بدونه
متاسفانه همين قدر از اهنگ رو دارم هركشي داره برام up كنه........
خود محسن یگانه هم این آهنگو نداره .نقل قول:
تو هم باید مثل ما صبر کنی تا آلبوم بیاد .
من منتظره آلبوم جديد هستم
نيومد بريم بخريم
انتشار آلبوم 5 روز عقب افتاد 10 تیر منتشر میشه :8:
تو اتفاق نو نوشته محسن یگانه در حال به روز کردن اهنگاشهنقل قول:
مطمئن باشيد اگه بهروز صفاريان تنظيم كننده باشه آلبوم محسن پر فروش ترين آلبوم ايران مي شه !!!
(صداي عالي+تنظيم عالي=آلبوم عالي)!
داداش تو این اطلاعاتو از کجا میاری ؟نقل قول:
محسن خودش تو 360 یاهو گفته اما متاسفانه الان نوشته که می خواد پیج 360 رو بعد از اومدن آلبوم تعطیل کنه :41:نقل قول:
اما بزودی سایت رسمی محسن باز میشه الان در دست ساخته :5:
اینم آدرسش: [html]http://www.yeganehcollection.com/[/html]
بهر حال خبرها جدید میرسه دوسته من:10:داداش یا آبجی هم فرقی نداره :31:
منم معمولانقل قول:
justyeganeh.blgfa.com
میرم .
تو خود سایت خبری نیست ولی تو نظراتش چیزای خوبی گیر میاد .
در ضمن من که از آیدیم معلومه پسرم تو هم از آواتارت :10:
اين آهنگش فوقالعادست منم بد جور تو كفشم تا 10 تير من 10 تا تير ميخورم ميميرم نميبينم آلبومو:41:نقل قول:
فقط اگه اومد لطف كنيد لينكاشو بذارين
ممنون
شرکت ترانه شرقی اولین کنسرت رسمی محسن یگانه را همزمان با شروع جشنواره تابستانی کیش برگزار می کند. به گزارش مجله بين المللي موسيقي ايرانيان ، اين كنسرت از پانزده الی بیست تیر در تالار شهر جزیره کیش برگزار مي شود .
نحوه بليط فروشي و قيمت بليط ها متعاقبا از طريق همين سايت به اطلاع عموم خواهد رسيد
بابا این آلبوم چرا نیومد ؟
آلبوم اومد یا نه ؟
::: شمارش معکوس برای پخش آلبوم نفس های بی هدف محسن یگانه :::
بلاخره وقت اون رسید تا شمارش معکوس رو از سه شروع کنیم تا بتونیم شاهکار محسن یگانه رو گوش کنیم .انتظار زیادی کشیده شد تا به این روز رسیدیم. خوشحالیم که محسن عزیز بلاخره به اون چیزی که حقش بود رسید . هر چی از این آلبوم گفته بشه باز یه جایی کاستی وجود داره فقط این قول رو از هراسان داشته باشید که این آلبوم یکی از بهترین البوم هایی هست که تو طول عمرتون گوش کردید البته این رو هم یادتون نره که محسن چاوشی عزیز هم برای این آلبوم زحمت زیادی کشید که جا داره همین جا از محسن چاوشی عزیز کمال تشکر رو کنیم و آرزوی سلامتی براشون داشته باشیم.
در سه روز آینده منتظر انفجاری که بهتون قول داده بودم بمونید.....
» خفن منتظرم بعد از البوم عبدالمالکی هر چی البوم اومد چرت بود محسن یگانه حتما میترکونه دیگه چه برسه سلطان چاووشی هم نقش داره توش »
البته خودم از پرشین تولز کپی کردم
منم كفشم :41: بسكه اين دموشو گوش دادم خسته شدم ....نقل قول:
هنوز نيومد؟
مرديم اينقدر صبر كرديم !!!
سلام
ايا مي دونستيد محسن يگانه اصليت گنبدي داره ؟
دیگه دارم جوش میارم ....عین زندانیا دارم رو دیوار چوب خط میکشم
عجب هدیه تولدی میشه
سلام دوستان...
طبق خبری موصق و حقیقی آلبوم جدید محسن یگانه 15 تیر ماه 1387،شنبه به صورت مجاز در کشور عرضه خواهد شد...:8::8:
بالاخره محسن یگانه هم تونست واسه ارائه آلبوم هاش مجوز بگیره....:46:
موفق باشید...
فــــــــــــرزاد
اون از سیاوش که 5 ماهه مارو گذاشته سر کار .نقل قول:
اینم از محسن که 5 روز 5 روز عقب میندازه .
امیدوارم دیگه عقب نیفته .
آی گفتی! فقط بلدن بزارن سر کار!:10:نقل قول:
5 ماه كه خوبه معين واسه آلبوم طلوع 5 سال مارو گذاشت تو كف.نقل قول:
نوشته شده توسط gorgnamaa
اون از سیاوش که 5 ماهه مارو گذاشته سر کار .
اینم از محسن که 5 روز 5 روز عقب میندازه .
امیدوارم دیگه عقب نیفته .
امروز ۱۵ تیر ه . اومد آلبومش یا نه؟
مثل اینکه میفته 20 تیر
بچه ها البوم اومد
کجاست؟!!!نقل قول:
.
.
.