نقل قول:
یه جا واینمیستاد که!!! مجبوری محکم گرفتیمش. ولی در کل من همه حیوونامو میچلونم!! :n02:
Printable View
نقل قول:
یه جا واینمیستاد که!!! مجبوری محکم گرفتیمش. ولی در کل من همه حیوونامو میچلونم!! :n02:
:n04:نقل قول:
بیچاره ها :n02:
پریسا جان خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییییخوشگلند
خوش به حالت
من که کلی قربون صدقشون رفتم...:n19:
دختر بنده رایکا خانم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه خوشگل من شارلوت جوووووووووووووون:n12:
دنبال یه دوست خووب براش میگردم لطفا کمکم کنید:n14:
اینم کوچولوگیاشه:n12:
تغییر رنگشم بخاطر کوتاه کردن موهاش از تهه:n02:
سلام دوستان . این سگها که موهای بالای چشمشون جلوی چشمهاشون رو گرفته , با قیچی کمی موهای جلوی چشمهاشون رو بچینین تا درست بتونند ببینند . گناه داره .درسته با مویِ روی چشم خوشکلتره اما بیچاره درست نمیتونه ببینه .
سلام:n29:نقل قول:
اما منکه موهاشو بستم که:n03:
وختی موهاشو کوتا میکنم مث بچه های مماخو میشه آخه:n14:
حیوون فقط سگ فقط بدیش اینه که بدجوروابسته میکنه آدمو واتفاقی براش بیفته نابودمیشه آدم
مطلب تکراری . لطفا حذف شود ...............
سلام دوستان .
اونهائی که سگ نژاد کوچک یا نژاد بزرگ دارند ,
1- غذا چی بهشون میدند ؟
2- ماهیانه چقدر خرج داره غذاش ؟
3- حیواناتی که توی قفس زندانی نیستند و توی خونه آزادانه میگرده , با فضولاتش و موهای تنش که میریزه چطوری کنار میاین ؟
یکی از دوستانِ بنده که اهلِ شرق آسیا هست , یه سگ کوچیک داره , همه جا ( معذرت میخوام ) اثر و بوی ادرار و مدفوعش هست . پشت تلوزیون و کاناپه , زیر میز , کنار تختخواب , روی مبل و پشت درها .
آدم رغبت نمیکنه دو دقیقه توی آپارتمانش بشینه .
موهاش هم به همه چیز چسبیده .
یکی دیگشون هم گربه داره , جای مخصوص WC داره اما باز هم موهای تنش به همه چیز خونه چسبیده . از پرده ها تا مبل و صندلی و فرش و موکت .
شما با این چیزها چطوری کنار میاین ؟
همه چیز بستگی به عشق و علاقه شما داره .نقل قول:
الان اگه حتی مو های سگ من بریزه سعی میکنم جمع کنم و به دردسرش فکر نکنم چون با خودم میگم اینم هم خونه منه .
غذا سگ من تقریبا با خودمون یکی هست و بجز تقویتی هاش که 50 تومان در ماه هستش خرج خاص دیگه ای نداره.
بستگی به تربیت حیوان داردنقل قول:
برادر من یک سگ داشت که جلوی در ورودی یک پارچه 2*2 برایش انداخته بود.از صبح تا شب سگ روی اون بود.وقت دشستشویی هم پارس میکرد از خانه میبردنش بیرون کارش رو انجام میداد
هر روز بعد از ظهر هم میبردش بیرون گردش
هر شب هم حمام
منزلشان همیشه تمیز بود.
ولی به نظر من اونجوری سگ خیلی اذیت میشه.
من توی خانه کاسکو دارم.توی خانه ازاد هست همه جا رو هم کثیف میکنه.من تا جایی که بتونم تمیز میکنم چون دوسش دارم هم هیچ شکایتی نمیکنم
ولی ممکنه یکی از در بیاد تو کلی غر بزنه
خیلی ها هم تا حالا به ما گفتند که این رو بفروش خونتون رو خیلی کثیف میکنه.خیلی زحمت داره ولی من میگم ادم مگه بچه اش رو میفروشه
نقل قول:
من هم سگ دارم و هم گربه به هیچ وجه داخل خونه ادرار یا مدفوع نمیکنه ، هر موقع دستشویی داشته باشه خودش میده دم در و پارس میکنه ، میره توی حیاط کارشو میکنه و میاد . موها هم اگه تمامی واکسن ها و تقویتی ها و قرص های مورد نیاز رو بخوره 90 درصد از ریزشش جلوگیری میشه .
اینجوری کنار میایم
نقل قول:
بنظرم تروتمیز بودن حیون خونگی خیلی به تربیتش بستگی داره که اونم کار اسونی نیست.
یکی از دوستام یه تریبر داشت سگه میرفت سر فرنگی دستشویی میکرد!!!!اصن جالب بود!
سگ ما که از اول یاد گرفته بود جاش کجاست و همون جا میرفت گربمم ظرف خاک داشت غیر از اون جایی نمیرفت کارشو کنه!
دکتر میگفت غذای مخصوص بده اما نه به سگ نه به گربه غذای مخصوص نمیدادم هرجی ما میخوردیم میخوردن.
سگمون چون عقیم نشده بود در طول سال چند ماه موهاش میریخت گربه ام همینطور ولی وقتی عقیم شدن ریزش مو کمتر شد و با ی سری شامپوی مخصوص دیگه مشکلشون رفع شد.
شما چون خودتون پت نداشتین منزل دوستتون براتون بد بنظر اومد ولی خیلیا وقتی پت میگیرن دیگه همه چیشو به جون میخرن:n09:
دوستان عزیز از عنوان تاپیک مشخصه هست چه موضوعاتی باید در اون طرح بشه ..... عکس حیوانات خانگی شما !!!
نقل قول::n14:نقل قول:
:n01:
گربه های من
شبنم خانوم چه گربه های خوشگلی داری:n02:نقل قول:
- - - Updated - - -
شبنم خانوم چه گربه های خوشگلی داری:n02:نقل قول:
دوستان سلام /
عذرخواهم تاپیک مناسب سوالم را پیدا ننمودم و مجبور شدم در همین تاپیک چون دیدم سوالات مشابه همینجا پرسیده میشن سوالامو بپرسم ...
یک شب توی پارک قدم میزدم ... یک بنده خدایی سگی داشت که خیلی توجه ام را جلب نمود ...
خیلی خوشگل و خوش هیکل ... و همچنین اینطور که من متوجه شدم به شدت هم باهوش و مودب و با کلاس و با اصالت بود...!
الان که توی گوگل سرچ کوتاهی زدم ببینم بلکه نژادشو درآرم که چی بوده به این برخوردم ...
Finnish Spitz
خیلی شبیه به این بود ...
بنظرتون همین بوده ؟
سگ از نژاد دیگه ای هم هست که این شکلی باشه ؟!
خصوصیات اخلاقی ای که من گفتم رو تایید میکنید ؟
آیا این نوع (نژاد) سگ در ایران یافت میشود و مردم دارند ؟!
قیمتش در چه حدودی است؟
هزینه ی نگهداری اش چه مقدار است ؟
ممنون میشم اگر راهنمایی داشته باشید .
:)
سلامنقل قول:
توی این عکسها پیداش میکنین
بقیه سوالها رو هم دوستان مطلع پاسخ میدند
این تاپیک رو هم اگه دوست داشتین بخونین
یه بلبل داشتم بهش میگفتم ببهو از جوحگی بزرگش کردم خیلی وابسته شده بود هرجا میرفتم باهام بود سر سفره هم میومد بغل دستم همش تو خونه آزاد بود در که باز میشد اصلا فرار نمیکرد نمیدونست بیرون و باغ یعنی چی اما یه روز بالای در حموم نشسته بود که در رو میبندن و دو تیکه میشه ازون به بعد دیگه بخودم اجازه ندادم حیوون خونگی بیارم خونه
دوستان اینجا هم پست زدن نیاز به تایید داره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
فکر نکنم.نقل قول:
Sent from my K00E using Tapatalk
تدی حالش چطوره؟نقل قول:
فندق کاکاتایل (پسر)
کاکلی مرغ مینا (پسر)
ماهی ها اسم ندارن :)
گربه سفیده فانی برادر مادر و دایی بچه ها
گربه قهوه ایه که مادر مهربون صداش میزنم هم سانی
بچه ها هم ۴ ماهشونه و اسم ندارن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n31::n12::n12::n16:نقل قول:
عالی و به لطف راهنمایی های شما عالی تر..........
خب پس شناختین :)نقل قول:
خدا رو شکر که خوبه.
خواهش میکنم.بنده الکی که اونجا سرپرست نشدم.وظیفم بوده.یه مدت ناظر معمولی بودم بعد یهو ۸ درجه سوت شدم بالا :)
اینجا میتونین دوستانه تر باشین ;) چون کاربر عادیم.
اما اونجا یه کم جدی :)
موفق باشی فربد جان.
نقل قول:
ممنون.
منم قبلا اینجا با نام کابریه merikh_merikh همکار انجمن موبایل بودم که بعد دو سه سال با نام کاربری جدید تازگیا ثبت نام کردم......
بازم ممنون بابت همکاری و اطلاعاتتون که در اختیارم میزارین
خیلیم عالی :)نقل قول: