فلش مموری که چیپش سوخته قابل تعمیره؟Genx 2gig
ارزش تعمیر داره؟؟؟؟قیمت؟
Printable View
فلش مموری که چیپش سوخته قابل تعمیره؟Genx 2gig
ارزش تعمیر داره؟؟؟؟قیمت؟
سلام
من یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم
به یو اس بی ماشین وصل بود،اومدم یه چیزی از کف بردارم خوردم بهش لق شد و از اون روز قطع و وصلی پیدا کرد
بردمش گارانتی که عوض کنن گفت این ضرب خوردگی فیزیکی داره،این 2ومین پاتریوتیه که میخرم و اینجوری شده،حالا خواستم ببینم قابل تعمیر هست یا میشه لحیمش کرد ؟
فلش مموري من 8gb silicon powerمي باشد كه چند وقتيه دچار مشكل شده ونه باز ميشه ونه فرمت ميشه ومرتب erorrميده.خواهش دارم چون احتياج مبرم بهش دارم راهنماييم كنيد.
با sd formater این کار رو انجام بده و شعی کن از گزینه full erase استفاده کنینقل قول:
پکیج تعمیرات تمامی مدلهای فلش مموری هانقل قول:
alvandciti.mihanblog.com
mahmoud.loxblog.com
مهندس خليلي 09124381109 .من خریدم استثناییه
سلام؛
من یه فلش 4 گیگ دارم . چراغش روشن میشه ولی باز نمیشه و فرمت هم نمیشه نمیدونم چکار کنم .
تازه سایت دانلود کردن برنامه فلشش رو نمیدونم و نمیدونم اگه روزی کسی محبت کنه بگه کدوم سایت هستش باید چه برنامه ای رو دانلود کنم وچگونه راه بندازم این usb رو.
نوع فلش من soyo هستش.
ممنون :41::41:
سلام به همه دوستانی که تازه میخوان اشکال فلششون رو عنوان کنن.
خواهشا دیگه چیزی نزارین. چون تمامی اشکلات تو همن 125 پست امده و فقط کافی که به خودتون زحمت بدن و یه نگاهی بهشون بندازین.
خواهشا اول این مطلب رو که میزارم بخونید اگه جواب نگرفتید بعد پست بزارین.
قبل از اینکه مشکل تون رو اعلام کنید بهتره همه دوستان با ساختار یه فلش مموری آشنا بشن. فلش که توضیح داده میشه usb flash drive هست و حافظه هایی گوشی هم ساختارش مثل همینه با یه سری تفاوتها ولی کلیتش عوض نمیشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویری که در بالا مشاهده می کنید ساختار درون یک فلش نمونه فلش مموری. البته اینم بگم فلش مموری های تخت هم هست که اگه بتوننید با دقت دروشون رو باز کنید یه ساختار مشابه رو می بینید. البته امکانش خیلی کمه.
این تصویر زیر هم قسمت هایی که یه فلش مموری ازش تشکیل شده به صورت بلوک دیاگرام بهتون نشون میده .
در این تصویر ساختار یک فلش مموری را مشاهده می کنید که از چه قسمت هایی شکیل شده.
1. کنترل گر و راه انداز USB .
2.فلش مموری ( محلی برای ذخیره سازی اطلاعات).
1.کنترل گر و راه انداز usb : اگر خاطرتان باشد در اولین دوران خلق فلش مموری حتما لازم بود که درایور مربوط به هر کدام از این نوع وسیله نصب شود. که معمولا بر روی cd در کنار محصول قرار داشت. در نسخه جدید تر یعنی USB2 نرم افزار راه انداز هر وسیله درون خود فلش در چیپ ای قرار داده شده که علاوه بر نظارت و کنترل و بر روی نقل و انتقال اطلاعات منتقل شده به قسمت فلش مموری برای ذخیره سازی وظیفه دیگری همجون ارسال درایور به سیستم عامل برای شناسایی وسیله انجام می دهد. درون این چیپ از پردازنده یا میکروکنترلر های 8 16 و یا حتی 32 بیتی استفاده شده است. و جالب است بدانید که داریور درون آن قابلیت بروز رسانی توسط نرم افزار جانبی که از روی سیستم عامل اجرا می شود را دارد. معمولا این نرم افزار توسط شرکت سازنده ارایه می گردد.
2. فلش مموری ( محلی برای ذخیره سازی اطلاعات):
فلش مموری یا مدارات مجمتعی هستند قابلیت خواندن و نوشتن اطاعات باشند و وظیفه آن ذخیره سازی اطلاعات است. بدون توجه به اینکه به کدامین وسیله یا درگاهی از وسیله دیگر متصل می شود.نام دیگر این نوع از حافظه ها گفته می شود NAND FLASH است.
ادامه دارد ...
------------------------------------------------------------------نقل قول:
دوسته عزيز شما مي تونين از برنامه Jet flash OnLineRecoveryاستفاده كني اين برنامه فقط مخصوصه فلش مموري هاي مدل Transcend هستش:8:کد:http://dl.----------.com/Hamid/May%202010/7/OnLineRecovery%20v1.0%20(www.----------.com).zip
خواهشان از پست قبلی شروع به خوندن بکنید:
جواب مشکل تمامی دوستان یکی از موارد زیره :
1. اگه فلشتون حجمش خیلی بالا و ارزون خریدید از جاهایی مثل بندر و لب مرز باید بگم این فلش ها تقلبی هستند . حالا چرا تقلبی تا اونجا که من خبر فلش با حجم 32 بیشتر درست نشده.
این وسط چه اتفاقی میوفته :
یه نفر میره چین درخواست میده فلان مقدار فلش مموری واسش تولید کنند بدون حافظه ذخیره سازی ولی به شرکته می گه قراره خودمون حاقظه اصلیش روش نصب کینم مثلا شما تو تنظیمات چیپ کنترلگر بزارین 32 گیگ ( بلا تر از این که مثل آب خوردنه ) .
به سایت زیر سر بزنید. کلی عکس از تنظیماتی که میشه روی اینها داد رو بهتون نشون میده.
خب حالا چرا وقتی شما روش کلیک راست می کنید میزنه 32 گیگ یا بیشتر ؟ چون در واقع ویندوز شما از این کنترلرگر هست که داره می پرسه چقدرش پره یا خالیه. اونم دروغ میگه بهتون.کد:http://bbs.mydigit.cn/read.php?tid=179903
چرا کپی می کنید هستش به محض اینکه فلش رو در میارید اطلاعات نیستش یا اینکه فایل ها درست باز نمی شن؟
چون تو خوده این کنترلر هم یه مقداری حافظه وجود داره که در واقع حافظه میانی که بهش بافر می گن یعنی اول اطلاعات اونجا قرار میگیرن بعد به درون یا بیرون انتقال داده میشه. وقتی حافظه ای نباشه شما می خواین کجا واستون سیو باشه.
گیریم هم ذخیره شد. اون بابا که این فلش رو سفارش داده جوری سفارش داده که حجم حافظه اصلی یک یا دو گیگ باشه ولی کنترلر بگه نه من 32 گیگ ام. شما کپی می کنید تا این یک گیگ یا دو گیگ بعدش دیگه شرمندتونم اطلاتتون جای اطالاعت قبلی ریخته میشه ... اینجوری که خراب میشه.
راستی یه چیز جالبتر اسم برند هم میتونید به نام خودتون بزنید. کسایی که فلش باز کرده باشن و مدارات درون اون رو دیده باشن دقیقان می دونن که مثلا دو جنس کینگ مکس و ترنسند و مثلا سوپر تلنت و ... دقیقا یه جوره ( البته نه همشون) تقلب یاشون یا جنس های نامرغوب .
ادامه دارد ....
سلام : بازم می گم یه کم وقت بزارین پست های بچه های قبل رو مطالعه کنین جواب شما قبلا داده شده . نخواستین از این جا شروع کنین.
این فایل های نه ویروسند نه چیزی خطر ناک بلکه فایل های unlink هستند یعنی چی یعنی اینکه این فایل ها فایل هایی هستند به هیجایی وصل نیستند.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6032189&postcount=126
چجور این مشکل پیش میاد . همان طور که میدونید واسه ذخیره سازی اطالاعات روی فلش یا هارد از یه جدولی استفاده می کنند که آدرس شروع و انتهای اونو مشخص می کنند به این سیستم می گن FAT یا File Allocate Table .
که نسخه های متفاوتی داره fat 16 , fat 32 و جدیدنم هم شده NTFS که کاری نداریم .
فقط بدونید تو این جدول اطلاعاتی از قبیل اسم فایل حجمش شروعش و پایانش مشخص می شه. حالا اگه به هر دلیلی این کار درست انجام نگیره و این جدول خراب بشه چه اتفاقی میوفته .
که فایل با اسم چرند که نه ابتدا داره بعد این کنترلر هست که می خواد به سیستم عامل بگه این فایل ها اسم و حجمشون چیه و چقدره : خنگه دیگه نمی فهممه
چرند و پرند تحویلتون می ده. راه کار ی وجود داره با نرم افزار هایی مثل active file recovey کنید تا فایل هاتون رو بر گر دونه سپس فرمت کنید و در نهایت از نرم افزاری که شرکت سازنده اون فلش واسه شما گذاشته عیب های اونو به صورت اتوماتیک بر طرف کنید.
چون معمولا چند برند از یک کارخونه و یک ساختار درست شدند احتمالا نرم افزار ها شرکتی به شرکت دیگه ای به خوره.
ادامه دارد ...
از پست 126 شروع به خودن بکنید خواهشا ...
جواب تمامی این قبیل مشکلات وضح است. عیب نرم افزاری از کنترلر فلش شما هست . که با استفاده از نرم افزار ارایه شده می شه اونو درستش کرد.
راستی می دونستید میشه فلشتون را کاری کرد که نوعش عوض بشه مثلا مثل cd-rom یا وسلیه دیگه ای دربیاد . بنا بر تکنولژی به کار رفته و درایور درون فلشتون می شه این کارو کرد ...
راحتر بگم نرم افزاری هر غلطی که بخواین میتونین بکنین.
ظاهرا این چینی ها آپشن های زیادی واسه فلش های که درست می کنن گذاشت . روس ها هم تقویتشون می کنن.
سایت زیر رو ببنید.
کد:www.flashboot.ru
بازم از دوستانی که می خوام مشکلات خودشونو عنوان کنن می خوام الا اقل از پست 100 به بعد یا دیگه حد اکثر از 126 رو اول مطالعه کنند اگه چیزی دست گیرشون نشد. بعدا پست بزارن.
یه کلمه . خوش بینانه نگاه کنیم چند تا مقاوت خارن یا کریستال ازتون فلشتون سوخته و یه کم بد شانیس بیارین چیپ کنترلر شما سوخته و دیگه اگه خیلی خیلی بد شانسی بیارین حافظه ای که واسه ذخیره کردن اطلاعات درون اون هست اون می سوزه.
اگر حاقظه بسوزه که اتفاق نادری افتاده امکان داره مشکل حجم صفر یا یک مگ دو مگ رو هم باهاش مواجه بشین .
اگه فقط کنترلر خراب بشه می تونید اونو عوض کنید درست بشه . برای انکار یه راه حل خوب هست. برین از این فلش های تقلبی مشابه فلش خودتون بخرین که حجم ندارن و قیمت شون هم فکر کنم تو چین 1 ین باشه تویه بندر سه چهار تومن و تو جاهای دیگه شاید بیشتر ....
بخرین و کنترلر رو عوض کینن و لی دیگه بهش اعتماد نکین و فایل مهم توش قرار ندین یا اگه قرار می دین بک آپ داشته باشین.
بقیه مشکلات رو بدونید به احتمال 97% با نرم افزار به راحتی می شه درست کرد.
.....
نقل قول:
واسه مورد شما باید بگم که هر اتصالی رو میشه لحیم کرد. مگر اینکه خیلی ناجور باشه و بوردش هم شکسته باشه.
USB چهار تا پین داره که پین های کناری برق + , - رو تامین می کنند و دو تا پین وسطی یکی اطلاعات رو به صورت مثبت می فرسته یکی دیگش بر عکسش یعنی اگر یکی صفر باشه اون یکی یک هست.
حالا اگه شما بتونید این چهار تا پین رو خوب لحیم کنید و ترو تمیز از جلدش دربیارن و سر جاش بزازین مشکلی نخواهید داشت. یا اینکه بستگی به خودتون داره و به صورت ابتکاری راحلی واسه تعمیرش ارایه بدین. مثلا :از 5 سانت مونده به انتهای سیم یه موس یو اس بی رو قطع کنین و با باقی مونده اون سیم اونو به بورد فلشتون وصل کنین. فقط یه کم ضایع است. :):31:
انشا ا...
دوست عزیز سلام
من پست های اخیر رو خوندم ولی مشکلم حل نشد
فلش من 2تا 4گیگ سیلیکون پاور هست
برام سخته ببرم گارانتی
برنامه های online recovery, hp...,sd formatter
رو امتحان کردم
sd فرمتر که اصلا چیزی نمیشناسه اون 2تای دیگه هم گویا فقط مال خودشونو درست میکنن
فلشم توی مای کامپیوتر میاد ولی میزنه plz insert disk
نمیدونم اگر برنامه ای هست ممنون میشم معرفی کنین حالا چه فایل ها رو بازگردانی کنه چه نه
:11:
سلام دوست عزیز , فکر کنم بتونید جواب مشکل تونو اینجا پیدا کنید.نقل قول:
:11:
:11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=419671
آقا با این برنامه یکی از فلشا (810) رو میگه ساپورت نمیشه
اونیکی رم کینویسه بلاک مموری خرابه ببر پس بده
سلام دوستان. فلاش مموری من transcend jf v30/8GB تا حالا چند بار فرمتش کردم فرمت میشه اما وقتی فایل میریزم توش و فلش رو در میارم و دوباره وصل میکنم بعضی از فلدر ها محتویاتش خالی میشه و تعدادی فلدر و فایل میاد داخلشون ک اسماشون حروفه عجق وجغ و ناخواناست مثل!@#@$%E^5768&(_3%$#Eτ486µlⁿ─è♀32♠ ♠7a7♦♠4♦└π○╢╞)╕♫ì8NN5*2⌐j8 R? کمکم کنید.
واقعا آدم چی بگه ...نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
بريد اينجا و اين پكيج تعميرات تمامي مدلهاي فلش مموري ها رو ببينيد يه چيز تك تو ايران .درمان درد فلشتون اينجاست
مهندس خليلي 09124381109کد:http://narmafzarsara.ir/catalog.php?id=125478&vendor=52&whois=fs
narmafzarsara.ir
آقا قربون دستت. هرچی میگردم نرم افزار واسه دانلود نیست همش demo و پولیه:41: لطف کنی ممنون میشم واسم نرم افزار active file recovery و اون نرم افزاری ک گفتی شرکت فلش ساخته رو بذاری. فلش من Transcend JF V30/8GBنقل قول:
:11: مرسی داداش.:11:
شما برای جاهای دیگه تبلیغ میکنید!!!!!این نرم افزارهای موجود در پکیج را من از یکجای دیگر از محمود لوکس بلاگ و الوند سیتی خریدم تازه من با هزینه پستش 7400 پام در اومد از همین اقای مهندس محمود خلیلی که تو کل اینترنت این پکیج را با صد تا شرکت قرارداد بسته برای فروشش قرارداد بسته خریدم و فقط نزدیک 5الی 6000 تومان با موبایل بهش زنگ زدم اما با راهنمایی علکی سر کارم گذاشت.. به هیچ دردی نخورد توش نرم افزاراش شامل:on line recovery-sd formater-low level format-pe to usb,....یه مشت نرم افزار به درد نخور- فلشها همیشه یه شرکت گارنتی دارند که اون شرکت نمیدونم با باکس مخصوص فلشها رو تعمیر میکنه یا نرم افزار مخصوص هر شرکت رو داره اما اگر کسی از کارشون سر رد اورد به ما هم یه خبری بده!!!!!!!!!!!!!!!1نقل قول:
دوستان فلش مموری PATRIOT 8 G سفید رنگم (کشویی هستش و کوچیک) دچار مشکل چرت و پرت نویسی ای که قبلا گفتید شده.یعنی در یه سیستم فایل هایی که قبلا ریختم توش هستش اما حجمش 1K هستش و نمیشه رفت توش و در سیستم دیگه همچی توش نیست ولی حجمش به اندازه همون مقداری هست که توش فایل ریختم.
فرمت هم نمیشه کرد...
برنامه ای هم در پست های قبل ندیدم که به فلشم بخوره.
فلش مموری سوخته تعمیر نمیشه
بعضی از فلش مموری ها تقلبی هستند و ظرفیت را در کامپیوتر زیاد نشان میدهد
مثلا ظرفیت 64 مگ نشان داده میشه ولی در واقع 8 مگ هستش
اینها چینی هستش
20 تومن گرفتم.از جای معتبر ی هم گرفتم.فکر نکنم سوخته باشه.چون کار میکنه و 1 سالی که دارم زیاد هم ازش استفاده نکردم.نقل قول:
الان چیزی توش بریزم توی کامپیتر دیگه میاد اما نمیدونم چطوری فایل های قبلی رو فرمت کنم...؟
اقا یکی کمک میکنه؟:40:نقل قول:
فایل به داخلش ریخته میشه بدون هیچ مشکلی و در سیستم دیگه هم نشون میده.
ولی 6 گیگ قبلا توش ریخته بودم که اونارو نشون نمیده و نیدونم چطوری پاکشون کنم.
نقل قول:
از این راه فرمت کردمش فرمت شد.
ممنون.
--------------------------------------------------------------------------------
نقل قول:
نوشته شده توسط hamid_wairless
واقعا آدم چی بگه ...
آقا قربون دستت. هرچی میگردم نرم افزار واسه دانلود نیست همش demo و پولیه لطف کنی ممنون میشم واسم نرم افزار active file recovery و اون نرم افزاری ک گفتی شرکت فلش ساخته رو بذاری. فلش من Transcend JF V30/8GB
مرسی داداش.
وقتی وصلش میکنی دائم قطع و وصل میشه انگار 3 ثانیه وصلش میکنی و دوباره درش بیاری و دوباره وصلش کنی و ...
کسی میدونه چیکارش کنم؟
بچه ها من یک مشکلی داشتم با فلاشم ، که این برنامه یکم به من کمک کرد ، شما هم یک امتحانی بکنید ، شاید جواب داد.
لینک دانلود
اگر مشکلی در دانلود داشتید به لینک زیر رفته و آخر صفحه بر روی دکمه I Accept کلیک کنید.کد:http://www.sdcard.org/consumers/formatter_3/SDFormatterv3.0.zip
کد:http://www.sdcard.org/consumers/formatter_3/eula
یکی به دادم برسه ه ه ه :((((( فلشم از دستم افتاد الان دیگه میزنم به کامپیوتر نه میشناسه نه چراغش روشن میشه روی فلشم پایان نامم بود هیچ راهی داره فلشم transcend jf v30 /2 gb اینو 2 ساله داشتم هر چی از دستم میوفتاد طوریش نمیشد الان که پایان نامم روش دیگه نمیشناستش راهی داره برا برگردوندنش ؟ یا بر گردوندن اطلاعاتش :(((((((
سلام
دوستان کسی میدونه که کنترلر فلش های توشیبا مدل u2m مال چه شرکتیه؟
نقل قول:
برای فلش Supertalent هم عالی جواب میده بازم تشکر
کمک...کمک
سلام من دو تا فلش مموری خراب دارم که هروقت به کامپیوترم میزنم وارد اون نمیشه و میگه اون رو فرمت کنید هر وقت که فرمت میکنم بازم وارد نمیشه و دوباره میگه که باید فرمت کنین.چه کا باید بکنم؟
دوستان من یه فلش دارم که یه گیگ هست.
الان هر چی فرمت می کنم سایز رو 1000 ترابایت نشون میده!!!!!:18:
فقط هم با exfat فرمت میش و فرمت یگه ای نمیشه.خراب شده؟اگه خرابه درست میشه؟!:13:
با سلام من دو تا فلش مموری سوخته 4gig دارم که اصلا بالا نمیاد میشه کمک کنید:20:
سلامنقل قول:
شاید تا حالا درستش کرده باشی ولی خوب واسه بقیه می گم
اگر فلش رو بقیه دستگاه ها مثل پخش ماشین یا ریسیور و یا با کلیک راست و انتخاب گزینه open as portable فایل رو نشون می ده ویروسی شده
این ویروس فایل اصلی رو مخفی میکنه و یه فایل یک کیلو بایتی با پسوند .lnk درست می کنه
بهترین راه پاک کردن اون فایل ها از طریق ریسیور و یا فرمت از طریق ریسیور هست
سلام به دوستان عزیز.خسته نباشین.من این مشکلمو چندجای دیگه سایت هم گذاشتم:31: ولی جواب نگرفتم.من یه silicon touch850 8gigدارم وقتی به کامپیوتر وصل میکنم میخاد فرمتش کنه ولی نمیتونه و میگه ویندوز نتوست فرمت کنه!ویندوز7.با هر فایل سیستمی هم میزنم نمیشه...ریسیور هم نمیتونه.تو کامنت پرامپ هم زدم فرمت ولی رو 0% میمونه.ولی وقتی میرم تو دیسک منیجمنت فلش رو 7.53GB RAW healthy-primary نشون میده.ببخشید خیلی توضیح دادم!!!اینو من چیکارش کنم؟
من یه فلش power silicon 4 GB دارم که تا همین دیشب عالی کار می کرد و من همیشه اونرو safe remove هم می کردم....امروز بعد از اتصال به کامپیوتر دیگه اونرو باز نمیکنه....پیغام میده که وصل شده و یه جورایی میشناستش اما وقتی روش کلیک می کنم این پیغامو میده:
please insert a disk into drive
با یه برنامه هم چک کردم اونم شناختش اما بازش نکرد...
چیکار کنم؟؟؟
یعنی سوخته؟؟؟
سلام
من یه فلش 16G خریدم که خرابه درواقع بهم انداختن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرمتش کردم به زور بازشم میکنه اما هیچی نمیشه توش ریخت میشه درستش کرد؟؟؟؟
بچه ها لطفا کمک کنید من هر فایلی که تو فلشم میریزم وقتی safe می کنم و دوباره به کامپیوتر وصل میکنم اطلاعات رو نشون نمیده چی کار کنم.