من دوست داشتم جای ژانوارژان تو بینوایان باشم واقعا عجب شخصیتی بود
Printable View
من دوست داشتم جای ژانوارژان تو بینوایان باشم واقعا عجب شخصیتی بود
من دوست داشتم جای jack در کارتون oggy باشم چون واقعا دوسش دارم
من دوست دارم جای ادنا تو فیلم شگفت انگیزان باشم
باهوش
پرحرف
کونا تو سرنتیپیتی:31:
هومر ... تو .....سریال سیمپسون
دوست دارم جای یوندایمه باشم
دوست دارم جای والاس تو والاس و گرومیت باشم.
آقای ووپی تو تنسی تاکسی 2
دوست داشتم ranma در ranma1/2 باشم.
من دوست داشتم جاي سگ آقاي پتي بل باشم... (شوخي كردم :27:)
لوسين تو بچه هاي آلپ
پدر پسر شجاع تو پسر شجاع
هاكلبري تو هاكلبري فين
تام ساير
هومر و بارني تو سيمپسونز
و ...
.................................................. ...............................
وقتي صحبت راجع به كارتوناي بچگي مي شه، مي فهم كه ديگه هم سن و سال خر عيسا شدم...
- دوست داشتم علی کوچولو بودم : یه مامان ---- داشتم و سهمیه فرزند شهدا ، یکی یه دونه ی لوس بودم نه قهرمان بودم ، نه خیلی ترسو ، نه خیلی پر حرف ، نه خیلی کمرو ، خونمون در داشت ، ایون داشت ، زیر بنای اعیانی 300 متری داشت ... لای لای لای !
- سفید برفی بودم : خوشگل می بودم و تو تمام دنیا فقط یه دشمن داشتم .
- لوک خوش شانس بودم : به شانسش احتیاج دارم
- زبل خان بودم : مردم برام مرتب ایمیل می فرستادن ، به جنگلها می رفتم ، ماجراجویی می کردم
- جکِ لوبیای سحر آمیز بودم : تا اگر بنا به صداقتم کسی سرم رو با سه تا لوبیا کلاه می ذاشت ازشون درختی بلند می شد که سرنوشت زندگیم رو تغییر می داد
- کار بودم تو "کار و اندیشه" : به اندیشه نشون می دادم که "بی اندیشه خیلی چیزا درست می شه" سر سال حسابای درشتمو چک می کردم و مغازه د برجامو دوتا-یکی می کردم . ده تا حساب میلیاردی داشتم و یه منشی بزرک کرده که برام حسابداری کنه و "اندیشه" رو هم که حالا مهندس شده بود برای طراحی سایت استخدام می کردم ... یه پام چین بود و یکی دوبی با شیکم قلمبه نیاوران سوار شورلت کورت می شدم بقل دست منشی !
- سند باد بودم : به جنگ دیو هفت سر می رفتم ، دیو های بزرگ ، به جنگ طوفان و توی جیب شلوار بزرگم الماسهای سیمرغ رو قایم می کردم
- پَت یا مَت بودم : تا با وجود تمام خریت و حماقت هام هم خونه داشتم و هم ماشین و مهمترین مشکلم کباب کردن یک مرغ بود از بین تمام 100 مرغی که تو یخچالم پر بود با تمام امکانات و ابزارها
- پرین بودم تو باخانمان : یه بابابزرگ میلیارد داشتم که داشت می مرد . یه خونه داشت بیا و ببین . از هر انگشت خودمم هزار و یه هنر می بارید .مادرمم که مرده بود ، یه نون خور کمتر !
- جای دیوید کاپر فیلد بودم : وقتی اون تبه کار ازم کمک می خواست طبق قانون به پلیس معرفیش می کردم تا پدرشو در بیارن مرتیکه ... چی فکر کرده ، مملکت قانون داره آقا !
- جای اسکروچ بودم : شب قبل از کریسمس وقتی روحا می یومدن بهمشون رشوه می دادم می رفتن . زنگ می زدم 110 می گفتم برادر زادم پارتی راه انداخته و منو هم دعوت کرده و همه اونجا مجلس لهو-لعب راه انداختن .. پدرشونو در می آوردم . می رفتم خونه کارمندم کریسمسو تبریک بگم می دیدم نشسته پای منقل با رفقاش و زن و 5 تا بچه رو تو اتاق زندونی کرده و پسر کوچیکشو اینقدر با کمربند زده که فلج شده . با کمک زنش می کشتمش و می رفتیم جنازه شو با روح کریمس آینده دفن می کردیم و یه جورایی هم با زن بیچاره رابطه عشقی داشتیم البته با نفقه ی 2 شیلینگ در ماه
- پاپای بودم : خرجم فقط یه قوطی اسفناج بود
- یوگی بودم : یه کشتی داشتم . نه پول بنزین می دادم و نه تعمیرگاه . نه ترافیک . هم زندگی می کردم و هم مسافرکشیه هوایی
آه ... خیلی چیزای دیگه دوست داشتم : مارچیه پیر بلفی-لیلیبیت بچه باز ، خانوم خرگوشه ی کارتون معروف روسی ، شتر مرغ رود رانر ، جای اسپیدی گنزالس ، عمو جغد شاخ دار ، جای نقش امامان و پیغمبران تو کارتونهای غمگین روزهای شهادت ،
.....
خیلی دوست داشتم کارتون بودم و همه چیز کارتونی بود .
دوست داشتم دکستر توی کارتون دکستر باشم.
[CENTER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/CENTER
نقش هارو توی کارتون بازگشت گربه بودم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقش رافائل توی لاک پشت های نینجا.
و از همه مهم تر تن تن بودم!!!!!!
من دوست داشتم موتو موتو ی ماداگاسکار2 باشم!
سکانس دوست داشتنی موتو موتو:
کد:http://www.gametrailers.com/user-movie/madagascar-2-moto-moto/305308
دوست داشتم جای خیلی از شخصیت های کارتونی می بودم . ولی از همه بیشتر دوست داشتم جای تارو:40: می بودم یا نه کنار تارو:40: می بودم!
سلام.
از شخصیت بلیک توی کارتون بلیک و مورتیمر خیلی خوشم میومد بچه گیا.
ژانوالژان هم ته شخصیت بود توی بینوایان.
برنامه میگ میگ رو دوست داشتم ولی همیشه از این که گرگه نمی تونست میگ میگ رو شکار کنه حالم گرفته می شد.
من دوست دارم خودم باشم.
.
.
.
دوست داشتم جای پلنگ صولتی بودم :دی
نمو رو یادتون هست
جای اون لک لکه ( حالا هر جونوری که اسمشو میذارید ، پلیکان و... ) که بابای نمو رو توی دهنش نگه میذاشت ، اینو و اونور میرفت
خیلی باحاله
مخصوصا اونجا که مرغ دریایی ها میزارن دنبالش
عاشقشم
+
بارت عوضی کثافت :دی
من همیشه دوست داشتم یه پسر شیطون و شر مثه بارت بودم که متاسفانه برعکسشم :(
تارو میساکی
من دوست داشتم پسر شجاع باشم :31:
من دوست داشتم پسر کوهستان بودم
به دنبال پدرم میرفتم و عقاب طلایی کمکم میکرد
من دوست داشتم هاکلبری فین باشم...هیچ مرزی نداشته باشه زندگیم...زرنگ...پر هیجان...ماجراجو باشم...
منم دوست داشتم جودی ابوت بودم قوی و محکم
من دوست داشتم سونیک بودم :دی
یه زندگی داستانی پر از دوستی و جنگ بر علیه ظلم :دی
للک و بلک :46:
نقش takeshi تو فوتبالیستها:5:
پت یا مت فرقی نداره هر دوشون با مزند. نه؟
علی بابا تو سنباد چون دله دزد بود:31:
جری توی تام و جری
رنگو با یه تیر هر کاری میکردم
چون یه مدت وروجک پی30 بودم و با یوزر وروجک فعالیت میکردم فقط ورجک:ایکس
یادش بخیر عشق صداش بودم: (
من دوس داشتم جاي واكي بايشي توي فوتباليستا بودم
سلام خدمت دوست های خوبم من بد جوری دوست دارم بجای ben 10 باشم به نظر من خیلی باحاله. اینکه کاش میشود به این آرزو ها رسید . قربونم خداحافظ از طرفxlr8:42::42::42::42::21::21::40::7::15:
من خیلی دوست داشتم جای "توشیشان" بودم، خیلی رویاییه!
من دوست داشتم جای وودی تو داستان اسباب بازی ها بودم
چون کسیه که با کوچیکیش از ماجرا جویی بزرگ نمیترسه
رنگو ! خیلی مارمولکه شاخیه !
oggy هم خوبه ! خونش خیلی بزرگه :31:
بنر .خیلی شیرینه:31:
یا دوست داشتم تام بودم این موش رو میگرفتم درجا میخوردمش:31:
ای کیو سان:31:
سیا ساکتی !!!