حیف که کارتم Temp نداره وگر نه؟!!
به هر حال یه چند هفته دیگه کارت Asus 8600 Gt 256MB DDR3 منم تو راهه هر کی داره و اور کرده یه PM بده که اطلاع پیدا کنم و راحت تر دست به کار بشم.
حیف که کارتم Temp نداره وگر نه؟!!
به هر حال یه چند هفته دیگه کارت Asus 8600 Gt 256MB DDR3 منم تو راهه هر کی داره و اور کرده یه PM بده که اطلاع پیدا کنم و راحت تر دست به کار بشم.
رفیق فک نمیکنی یکم اسم هامون شبیه هم باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
دوستان من دیروز یک 4850 club3D خریدم
وقتی سیستم رو روشن میکنم بعد از 5دقیقه اونقدر داغ میشه که به طلق سینکش نمیشه دست زد!(حتی اگه تو ویندوز هم نری)
به نظر شما مشکل کجاست؟
تو تست GPU-Z دمای 70تا80 رو نشون میداد(درحالت عادی)در ضمن کارت منو به اسم 4800 میشناخت (بعداز نصب درایور داخلش تو xp)نقل قول:
نگران نباشید کلا 4850 خیلی داغ هست و نمیشه بهش دست زد مخصوصا اگه یه مدتی توی load باشه.کلا به کارتتون آسیبی نمیرسه.نمیدونم چرا دو اسلاته نیست ولی خوب حتما AMD تک اسلاته بودن رو به دما ترجیح داده..نقل قول:
اگه GPU-Z 0.2.5 رو داشته باشی باید اسم رو درست نشون بده.نقل قول:
مرسی
ورژن GPU-Z من همونه در واقع ویندوز xpsp2 من اونو اینطور میشناسه به نظرم اشکال از CD شرکتclub3d هست!نقل قول:
اگه GPU-Z 0.2.5 رو داشته باشی باید اسم رو درست نشون بده.
شایدم از ویندوز باشه الان من دارم دنبال درایورش تو اینترنت میگردم!
کمی صبر کنید Catalyst 8.7 منتشر می شه. البته GPU-Z کلا کمی مشکل با اسم کارتهای گرافیک Radeon HD 3000 هم داشت!نقل قول:
این تو محیط ویندوز در شرایط معمولیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی پنجره اولی core و memory رو که اشتباه نوشته احتمال خطا توی دما هم هست.به هر حال ورژن جدید gpu-z که خواهد اومد هم بعدا باید امتحان کنی.توی صفحه اصلی (پنجره دومی)هم که فرکانس ها رو درست نوشته.فقط چقدر سرعت فنش کمه.بیشترش کن.نقل قول:
اینم دما و دور فن در حالت load
نقل قول:
حتما خودشون میدونستن با این دما مشکلی پیش نمیاد که فن 46% کار میکنه
من امروز Catalyst 8.7 رو نصب کردم همچنان HD4800 هست اسمش!نقل قول:
کمی صبر کنید Catalyst 8.7 منتشر می شه. البته GPU-Z کلا کمی مشکل با اسم کارتهای گرافیک Radeon HD 3000 هم داشت!
اقا سلام منيك 7200gs دارم كه اول با برنامه ati دماش تا 86 ميرفت حالا خودم دوتا فن بستم دماش از 65 با لا نميره حالا چقدر ميتوانم اور كلاك كنم ؟یعنی هر چه قدر ارتیفکت نداده میتوانم؟
تا جایی که دما از 80 درجه بالاتر نره و پایداری 100% داشته باشی . مقدار کلاک ها رو ضربدر 0.15 کن ، و عدد به دست اومده رو + کلاک default کن و ثبتش کن . برای شروع خوبه !
نقل قول:
شما باید دور فن کارت را بالا ببری
دراین حالت مشکلی نخواهی داشت
فقط ممکن است دمای کیس شما بالارود که باید هوای داخل را تحویه کنی و از کیس خارج کنی چون فن 4850 گرمای خروجی از سینک را به داخل کیس منتقل میکند
تاپیک افزایش دور فن برای سری 4800
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=243755
اي بابا اين نرم افزار Ati چي بود ديگه. رفتم نصب کردم سرعت سيستمم خيلي اومد پايين. اصلا قاطي کرده.
حالا چي کار کنم. پاکش هم کردم ولي فرقي نکرد. 5 دقيقه کارش تا لود بشه.
خواهش ميکنم کمک کنين
جالبه ! مشخصات سیستم شما چیه ؟!نقل قول:
شما برای Uninstall کامل ، باید درایور سخت افزاری این برنامه رو هم از داخل Device Manager هم پاک کنید .
در Dvice Manager که چیزی نبود.نقل قول:
این هم مشخصات:
cpu E4600
main:giga s3g
vga:giga 8400 gs
ram:2*1G kingstone
با سلام میخاستم گرافیکم رو OC کنم گرافیکم 8600 Gt شرکت Spalker هست و 1024 MB هم هست با اون برنامه که اول تاپیک گفتی هم امتحان کردم دما رفت بالا تا رسید به 68 تا 70 و بعد دیگه روی 70 ثابت شد بعد 15 الی 20 دقیقه این جور شد و دیگه هیچ تعییر دمایی نداشت و ثابت شد حالا من بایت هر کدام از قسمت های که مورد نیاز oc رو چقدر زیاد کنم منظورم اینه که تا جایی که میشه خفنش کنم ولی دیگه دهنش سرویس نشه میخام راهنمایی کنید تا چقدر vc کنم مرسی
پست زیادی بود :31:
سلام
در موقع اورکلاک فقط دما مهمه یا چیز دیگری هم نقش داره؟مثلا تا کجا بدونیم تا چه حدی باید اور کلاک کنیم؟در این موقعیت فقط باید به دما توجه کنیم یا راه دیگه ای هم هست؟
با سلام خدمت دوستان من یه کارت کرافیک با مدل geforce 7300 LE 512 دارم میخواستم اورکلاکش کنم اگه میشه کمکم کنید آخه من مبتدی هستم ولی زود یاد میگیرم در ضمن لینک دانلود برنامه هاییم که میخواد برام بزارید مرسی .
ارادتمند شما کمال
دما در وهله اول هستش ، البته باید کارتتون تامین برقش هم کامل باشه تا دچار مشکل نشید.نقل قول:
حد اور هم بستگی به Stable بودنش داره که معمولا با تست های سنگین کارت مثلا با Crysis مشخص میشه. بازی اگه هنگ کرد یا مثلا نقاط سفید روی صفحه ایجاد شد (اینا علائمی هستش که شنیدم) اون وقت کارتتون Unstable هستش.
به طور کلی مثل CPU در کارت گرافیک ها هم بعضی Processor ها بهتر اور می کنند مثلا 8600 . البته دیگر اجزا استفاده شده در کارت ، مثل حافظه ها و... هم در تجربه اور تاثیر گذاره.
اگه میشه به پست اول تاپیک اورکلاک کارت گرافیکی - نسخه ی دوم مراجعه کنید.نقل قول:
برای غالب کارت ها (از جمله کارت شما) به همون ترتیبی هست که مدیر انجمن در اون تاپیک توضیح دادن.
سلام. این فرمول رو از کجا آوردی؟:31:نقل قول:
مطمئن هست؟:31:
سلام. حافظه ی گرافیکیت از نوع ddr2 هست؟نقل قول:
فرمول نیست عزیز ! :31:نقل قول:
بله تقریبا ! چون 90 درصد کارت های گرافیک موجود در بازار حداقل 15% اورکلاک میشن . :31:
:31:
حالا من بیچاره که دمای کارت 4850 ام از 80 کمتر نمی شه ، باید چی رو ضرب در چی کنم؟:31::31::31:نقل قول:
منظورم اینه که اول دور فن رو زیاد کنم بعد اورکلاک کنم ، یا با زیاد کردن کلاک ها و افزایش دما ، دور فن خودش زیاد می شه. یا این که اصلأ اورکلاک نکنم.:31:
البته خودم با درایو 8.5 و بدون تغییر فن ، در فکانس حدود 685 و 2200 پایدار نگهش داشتم و باهاش کرایسس بازی کردم ، ولی در فرکانس 700 ، ناپایدار می شد.( البته اون موقع که من اورکلاک کردم ، ریواتیونر نسخه ی 2.1 نبود.)
فردا که مادربردم رو بگیرم ، می خوام کاملأ اورکلاکش کنم ، این کارت تا چه حدی رو تحمل می کنه. ( یک جورایی می خوام ازت تقلب بگیرم و کار خودم رو راحت کنم.:31::10::27::8:)
این مدل کارت های جدید ATI هم جزء همون 10 درصد هستند ! :31: اصلا VGA های ATI با اورکلاک میونه خوبی ندارند ! البته با Riva tuner حتما به نتایج بهتری می رسی .نقل قول:
Memory هم 15% اورکلاک نمیشه ؟! :31:
هنوز این مدل دستم نیومده تا تستش کنم .
سلام. من دیروز با ریوا ، کارت رو تا 730 و 2300 مگاهرتز اورکلاک کردم ، اما افزایش کارایی اصلأ محسوس نبود . ایراد از کجاست؟نقل قول:
البته دور فن رو روی 100% گذاشته بودم و دما از 73 بالاتر نرفت.
البته زیاد روش وقت نگذاشتم ، در یک موقعیت مناسب ، اول می خوام پردازنده رو اورکلاک کنم تا محدودیت ایجاد نکنه و بعدش کارت رو پله ، پله اورکلاک کنم.
البته باید بگم که نتایج اورکلاک اولم واقعأ ناامید کننده بود.
خودت ایراد رو گفتی که!نقل قول:
شما اول نگاه کن ببین توی چه رزولوشنی بازی میکنی.
طرف های 1280*1024 خیلی به CPU وابسته هستش. بنابراین اول پردازنده رو حد اقل تا 3.2 اور کن، بعد یک تستی بزن.
شما مشخصات سیستمت چیه؟
توی کرایسیس با چه تنظیماتی ، چند فریم میگیری؟
سلام. من در رزولوشن 1680*1080 و بالاترین سطح جزئیات و aa تست می کنم.نقل قول:
در بازی world in conflict ، در حالت پیش فرض ، 27 فریم و در حالت اورکلاک 30فریم می داد.
و در devil may cry هم هیچ تغییری نکرد و همون 75 فریم رو داد.
در بازی کرایسس هم از 27 به 30 رسید.
intel core 2 dual e8200
asus p5q-e
crucial balistix 800 mhz 2x1
maxtor diomond 21 320 gb
ati radeon hd4850 sapphire
vista ultimate 6.0
samsung sm 2053bw
سلام.
كارت گرافيك من NVIDIA geFource MX 4000 هست.
چگونه آنرا اوركلاك كنم؟ وقتي خواستم با نرمافزار ATI Tool، حداكثر دماي GPU را ببينم، يه 20 دقيقهاي طول كشيد ولي چيزي ننوشت.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد. :46:
بهترین کار برای شما اینه که با همون نرم افزار ntune که همراه داره اورکلاک کنید...نقل قول:
چي همراه داره؟نقل قول:
GPU شما سنسور حرارتی نداره و نمی تونید دما رو مانیتور کنید.نقل قول:
برای اورکلاک از RivaTuner استفاده کنید. nTune نسبت به حجمی که داره برای اورکلاک کارت گرافیک مناسب نیست.
خيلي ممنون.نقل قول:
باتوجه به اينكه ميفرماييد سنسور حرارتي نداره، پس يك راهنمايي ميكنيد من تا چه حد مجاز به اوركلاك هستم؟
باز هم ممنون. :46:
منظورت چیه خوب برای riva tuner هم سنسور نداره...این کارتش هم زیاد اور نمیشه.چرا ntune بده برای کارتی مثل MX4000 ؟نقل قول:
نه منظورم اين بود كه اگر ميشه، يك راهنمايي - حالا برحسب تجربه، فرمول و يا هر چيز ديگر كه هست - بكنيد كه من حدودا تا چقدر مجاز به اوركلاك هستم.نقل قول:
يعني ببخشيد همينجور كيلويي بگيد چقدر :tongue: (منتها برحسب تجريه يا ...)
موفق باشيد. :46:
اینکه چقدر اورکلاک مجازه رو فقط کسی می تونه بگه که تجربه اورکلاک این کارت گرافیک رو داشته باشه.نقل قول:
اینکه می گم سنسور حرارتی نداره یعنی نمیشه دما رو مانیتور کرد، ربطی هم به nTune و RivaTuner و ... نداره.نقل قول:
کلا nTune نرم افزار مناسبی برای اورکلاک کارت گرافیک یا CPU نیست. هم حجم سنگینی داره و هم کلی Process بی خود به سیستم اضافه می کنه. RivaTuner خیلی راحت تر و ساده تر همون کار رو به شکل بهتری انجام میده.
سلام
دوستان یه سوالی هست که خیلی وقته توی مخ من هست و هنوز هم به جوابش نرسیدم ممنون میشم یکی راهنمایی کنه!!
سوال من اینه:
چه جوری باید بفهمیم که مموری کارت رو باید تا چه حدی اور کنیم یه جوری که به مموری های کارت فشار نیاد و اسیب بهشون وارد نشه در مدت طولانی؟
دوستان من این نرم افزار را نصب کردم ولی به 30 دقیقه هم رسید و چیزی معلوم نشد میشه راهنمائی کنید؟