1_ شما سایت باز کنی از حجمت کم میشه یا هر کار دیگه.ولی خوب باز کردن یه سایت کمتر از حجم کم می کنه چون حجم اطلاعات یک سایت چندان زیاد نیست.
2_ قطع بشی مودم روشن باشه مشکلی نداره.
Printable View
1_ شما سایت باز کنی از حجمت کم میشه یا هر کار دیگه.ولی خوب باز کردن یه سایت کمتر از حجم کم می کنه چون حجم اطلاعات یک سایت چندان زیاد نیست.
2_ قطع بشی مودم روشن باشه مشکلی نداره.
ممنون دوست عزیزنقل قول:
سرعت صبا نت برای من 46/6 وخیلی خوبه ولی اما این محدودیت اعصابم را خورد کرده من چند تا سوال داشتم
1. اگر من درست متوجه شده باشم هرچه سرعت بالا تر باشه زودتر دانلود میکنی وزودتر شارژت تمام میشه خوب این سرعت بالا چه مزیتی داره؟
2.دوستانی که ازحسابگر استفاده میکنند ماکسیمیم سرعت ان ها چنده و ایا محدودیت دارند؟
3.ایا میشه در یک زمان واحد از دوسرویس استفاده کرد(مثل صبانت وحسابگر)؟
4. ایا وقتی که از adsl استفاده میکنیم هنگامی که قبض تلفن می ایید هزینه ای یا مالیاتی برای استفاده از adsl روی قبض تلفن محاسبه میشود؟
1- این سرعت بالا مزیتش این هست که دیگه برای دریافت فایل معطل نمیشی و می تونی رایگان از شبانه استفاده کنی ( با استفاده از اکانت شبانه )
2- اینو نمی دونم.
3- خیر
4- هیچ هزینه ای رو قبض محاسبه نمی شو.د.
سلام دوستان من كه adsl از حسابگر گرفتم راضي نيستم سرعتش كمو زياد ميشه بعضي موقه ها هم اصلا سايت باز نميكنه تا چند ساعت خلاصه اذ يت ميكنه
سلام دوستان من كه adsl از حسابگر گرفتم راضي نيستم سرعتش كمو زياد ميشه بعضي موقه ها هم اصلا سايت باز نميكنه تا چند ساعت خلاصه اذيت ميكنه
سلام دوستان من كه adsl از حسابگر گرفتم راضي نيستم سرعتش كمو زياد ميشه بعضي موقه ها هم اصلا سايت باز نميكنه تا چند ساعت خلاصه اذيت ميكنه
ببخشيد كامپيوترم قاطي كرد چنتا فرستادم
دوستان من بخوام شركت حسابگر رو با صبانت عوض كنم بايد پول راه اندازي دوباره بدم ممنون ميشم جوابمو بديد با تشكر
دوستان يه سوال ديگه ام داشتم اينترنت مهران قيمت و سرعتش چه جوريه
نباید بگیرن :46:نقل قول:
چه تفاوتی از نظر سرعت بین ارتباط با usb وlan به مودم است وکدام سرعت بیشتری دارند؟
64یک ماه 13تومننقل قول:
128یک ماه 20 تومن
سرعتش افتزاحه اگه می خوای بگیری سبا نت بگیر
زیاد تفاوت سرعت ندارن تو ایران . ولی قاعدتا سرعت لن باید بیشتر باشهنقل قول:
نصب و راه اندازی لن خیلی راحت تره
سبا نت پینگ و لتنسیش تو کانتر حدود چنده؟
اینو از سروش بپرسنقل قول:
این یوزرشه
oracle_eldorado
با سلام خدمت همگی دوستان ....
من شهرک جهاد هستم ، آیا اطلاع دارید که شرکتی اون منطقه رو تحت پوشش داره یا نه ؟؟؟
چون شنیدم که مرکز مخابرات اون منطقه ( ظفر یا فجر ، نمیدانم کدام میشه ) ، هیچ شرکت اینترنتی رو پشتیبانی نمیکنه ... ( در مورد صبا نت نمی دانم ، از دوست عزیز جناب sabadsl.ir ایشون اگه بگن که آیا شهرک جهاد که زیر پوشش ( ظفر یا فجر ) هست ، شامل شبکه صبا میشه یا نه ؟؟؟؟ ممنون میشم . چون شنیدم نمیشه ، چه پیشنهادی برای این موضوع دارید ؟؟؟ )
اگه اطلاعاتی دارید منو راهنمایی کنید ...
ایا مشکلی پیش میاد اگر از انتی ----- استفاده بشه؟
عزیز پیش شماره شما چنده ؟نقل قول:
432 ؟؟؟؟
نه مشکلی پیش نمیادنقل قول:
سلام به شما.
یهadsl خواستم بگیرم. یه چند صفحه ای خوندم. فکر کنم صبا بهتر باشه.
من یه چیزی میخوام که سرعت دان کردنش زیاد باشه. به نظر شما چه شرکتی بهترینه. من فقط سرعت دانلود میخوام.
یه توضیحی بدین که اصلا باید چی کار کنم.
لطفا جدیدترین نرخ هزینه ها هم بگید.
این محدودیت چه طوریاست؟ اگه تموم شه چی؟
این ساعت 3-7 چیه؟
این عکسی که صفحه ی اخر بود حقیقت داره؟ من طرف 2 مگ بیشتر نمیرم، حالا طرف 600 مگ با اون سرعت داشت میگرفت!!!! مخصوصا با موبایل از صفحه عکس گرفته که نگن با فتوشاپ ادیتش کرده!!
هزینه نصب و راه اندازیش چه قدر میشه؟
ما 30متری دوم میشینیم.
با تشکر فراوان.....................!
صبا قبلا خیلی بهتر بود ولی الانم میشه گفت از باقی شرکت ها بهترهنقل قول:
سرعت دانلودش قبلا 50 تا 60 کیلو بایت بود. الانم کارو بارش معلوم نیست . ولی میانگینش تا 30 تا 35 میرسه
قیمت 3 ماه اشتراک با 10 گیگ ترافیک میشه 46 تومن که باید حواست باشه ترافیک تموم نشه.
اینم سایت صبا نت کرمانشاه
کد:www.sabadsl.ir
خیلی ممنون.الان یعنی صبا بهترینه؟
حسابگر چه طوره؟
با سلام وتشکرازدوستانی که به ما لطف دارندبعضی ازسوالات دوستان را پاسخگو هستم
1- درمورد تفاوت پورت lan با usb قطعا پورت lan توصیه میشود چون هم سرعت بیشتری دارد هم نیازبه نصب درایور ندارد ووقتی شما کابل شبکه بین مودم وکامپیوتررا برقرارکنید ارتباط برقراراست ولی درمورد usb چون درایورنصب میشود ممکن است با ایجاد مشکل درویندوز مودم شما هم غیر قابل استفاده شود
2- درمورد سرعت ما نفهمیدیم آخرش چیکارکنیم سرعت خیلی بالاس میگن عمدی برای اینکه حجم مصرف بشه سرعت رو کمتر قرارمیدیم میگن افتضاحه سرعت خیلی کم شده درمورد سرعت دانلود شما هراشتراکی که ازهرشرکتی گرفته اید باید سرعت دانلود شما یک هشتم سرعت ارتباط باشته مثلا اگه 128kbps گرفتین باید با سرعت 16KBدانلود کنید اینم به این دلیله که سرعت ارتباط رو با کیلوبیت برثانیه محاسبه میکنن ولی سرعت دانلود رو با کیلوبایت برثانیه محاسبه میکنن نکته دیگه اینه که شما از کجا دارین دانلود میکنین چون پهنای باند اون سروری که ازش دانلود میکنین وهمچنین ترافیک اون خیلی تاثیرگذاراست وممکنه شما تو ساعات مختلف با سرعتهای مختلف دانلود کنید
****یک توضیح مهم****
درسرویس ADSL پهنای باند بین مشترکین تقسیم میشود وبهمین دلیل سرعت ارتباط دارای نوسان است اما سرویس تضمین شده که به همان روش ADSL برقرار میشودنه بیشتر میشود نه کمتر که قیمت آن بسیار زیاد است مثلا 128Kbpsماهیانه حدود 90 هزارتومان هزینه دارد ولی مطمئنا شما ازADSLراضی تر خواهید بود چون هم هزینه مناسبتری دارد هم سرعت شما بیشتراز خریدتان خواهد بود
درمورد قیمت صبانت میتوانید به وب سایت sabadsl.ir مراجعه کنید
درمورد حجم هم یه کارایی داریم میکنیم که برای شما سرویسهای بهتری رو ایجاد کنیم
درصورتی که سوالی داشتید به 7211114 تماس بگیرید 8 صبح تا 8 شب
من که واقعا نا راضیم اگه کارت بخرم سرعتم بهتره حسابگربا اینهمه تبلیغ خوب سرویس نمیده کاش این پولارو خرج کیفیتش میکردنقل قول:
من از صبانت اینترنت 128گرفتم با یه مودم وایرلس الان یه نرم افزاربه من دادن که با گوشیم بدون سیم کارت به کشورهای دیگه زنگ میزنم البته گوشیم N82هستش که با wifi به مودم وصل میشه وچون سرعت ارتباط برای انتقال صدا خوبه راحت تماس میگیرم خیلی باحاله البته به ایران نمیشه زنگ زد کولاکی صبانت با این حالی که به من دادی:10::10::10::10::10::10::10::10:
حسابگر رو بیشتر دوستان نا راضی بودن.
.................................
پس مام بریم صبا بگیریم.
وقتی وصل شدی بیا اینجا گزارش بده ببینیم شما راضی هستی یا نه.نقل قول:
آقا برای هزارمین با می پرسم برای کانتر آنلاین صبا نت بهتره یا حسابگر پینگ و لتنسی هر کدوم چقدره
لطفا جوابمو بدین:41::41:
جناب Actros عزیز سلام ...
...............
بله پیش شماره من 432 می باشه ؟
با صبا نت میتونم وصل بشم ؟؟؟
با حسابگر چی ؟؟؟
با کدوم میشه ؟؟؟
اگه لطف کنید و منو راهنمایی کنید ممنون میشم .
Red متاسفانه پيش شماره شما پشتيباني نميشود :13:
صبانت نمیتونه پیش شماره شما رو پشتیبانی کنه چون به مخابرات ظفر مربوط میشه که هنوز راه اندازی نشده
اما شرکت حسابگر میتونه این مرکز رو ساپورت کنه:46:
......................نقل قول:
چه بد ..... !!!!!!!
بدترین خبری بود که میشد توی امروز بهم بدن همین خبر بود ....:41:
بس باید به دست و پای حسابگر بیفتم ، اونم با این سرعت افتضاحش ....
لعنت به این مرکز مخابرات ظفر ، لعنت . آخه چی میشه که این مرکز هم تجهیزات لعنتی صبا رو روی خودش نصب کنه ، جای تعجب اینه که چرا صبا نت خودش برای این موضوع دست به کار نمیشه ؟؟؟ واقعا کسایی مثا من که توی مرکز مخابرات ظفر هستیم هیچ ارزشی برای شرکت صبا نداریم . واقعا متاسفم برای خودم ... کاشکی میشد خونمونو مثل حلزون روی دوشم بر میداشتم و می بردم توی منطقه مخابرات فجر :41:
چه میشه کرد . ......................... هیچ
یکی از دلایلش اینه که تعداد تقاضا های مرکز ظفر خیلی پایینه
راستی اینم یه نگاه کن شاید یه کم از تبدیل شدنت به حلزون منصرف شدی :10:
کد:http://www.petitiononline.com/saba09wp/petition.html
کسی نمیدونه پهنای باند صبانت تو کرمانشاه چنده؟
100000000با
برای بازی آنلاین صبانت بگیرم یا داتک؟
حسابگر تمام مراكز مخابراتي كرمانشاه را براي خدمات adsl پوشش ميدهد .
و در شهرستانهاي اسلام آباد - كرند - سرپل - هرسين - سنقر - صحنه مشترك adsl ميگيرد .
در ضمن سرويس هاي حجمي با سرعت 384- 768 و1024 كيلوبيت نيز در كنار سرويس هاي نامحدود دارد.
پهناي باند صبا نت 10 مگابيت است .
پهناي باند حسابگر 30 مگابيت است .
پهناي باند پارس آنلاين 10 مگابيت است .
این سرعن صبانت واقعا داره خفه ام میکنه ! واقعا افتضاح شده !
قبلا خیلی خوب بود ولی حالا . . .
خیلی وقت ها هم که اصلا وصل نمیشه !
.......................نقل قول:
سلام جناب سعید خان عزیز ....
لطف می فرمایید و یک کمی در مورد سرویس محدود حسابگر بیشتر توضیح بدهید . چون من توی سایت خود شرکت که چیزی در این مورد ندیدم .
یکی از سئوالات من اینه که آیا میشه سرویس 128 محدود را برای مثلا 3 ماه گرفت ؟؟
اون وقت میزان هزینه هر یک از پلن های این شرکت چطوریه ؟
ممنون میشم که هرکدوم از دوستان که در این مورد اطلاعاتی دارند ،منو یاری بدهند ..