اول میخوام بدونم دوربین بازی رو چه جوری کنترل میشه؟ چون دوربین مثل بازی 5 با موس جابجا نمیشه. تنظیمات داره؟؟
دکمه های کنترل کننده بازی کدومه؟ ( فقط تونستم دویدن و چپ و راست رفتن رو پیدا کنم.)
Printable View
اول میخوام بدونم دوربین بازی رو چه جوری کنترل میشه؟ چون دوربین مثل بازی 5 با موس جابجا نمیشه. تنظیمات داره؟؟
دکمه های کنترل کننده بازی کدومه؟ ( فقط تونستم دویدن و چپ و راست رفتن رو پیدا کنم.)
شما توی قسمت setting بازی که بری نوشته که هر کلید چکار میکنه
ولی فکر کنم capslock زاویه دوربین رو تغییر میداد
ctrl هم اسلحه هات رو نشون بده که هر کدوم رو بخوای انتخاب می کنی
i هم برای دیدن بقیه ایتم هایی هست که توی بازی پیدا می کنی
space هم برای اکشن استفاده میشه
سلام.
من جایی که wish house سوخته گیر کردم.باید دست و پای عروسک رو پیدا کنم...توی چاهها رو نگاه نمیکنه میگه تاریکه...منم شمع روشن کردم ولی روی خوده چاهها نمیزاره،میذاره دورش که اونم فایده نداره...چه کار باید کنم؟؟؟؟
شمع نه تو بايد مشعل پيدا كني
پیدا کردم.مرسی...روشنم کردم...اما بالای چاهها میگه i cant hold any more...یعنی چی این؟؟؟
این روحه رو چه کارش کنم؟؟؟؟همون که توی b1 هست.همش میره اون پایین میایسته.یه دمو هم پخش کرد که رو بدن روحه یه عدد هست.
این روح ها رو نمیشه کشت
فقط میشه متوقفشئن کرد و تنها راهش استفاده از اون شمشیرهای چوبیه.
یه مدت که بصورت مکرر بهشون ضربه بزنی روی زمین میفتن و همون موقع شما شمشیر رو توی بدن اونها میکنی
اون عددی رو هم که شما میگی من ندیدم یا یادم نیست
من بار دومه که اومدم توی زندان اب.اون روحه رو میگم که توی موتورخونه هستش...
منم از اون عددي كه مي گي چيزي يادم نمي ياد يه عكس بذار لطفا
ببینید واسه بار دوم که میام تو زندان یه روح هست توی قسمت موتورخونه که از اشپزخونه رسبدم اونجا...یه جا خوندم که یه کلید دستشه..باید بزنمش وقتی افتاد میرم و شمشیر و میکنم تو شکمش تا کلید رو بگیرم...ولی این روحه همش اون پایین ایستاده و تکون نمیخوره...
والا من يه كلمه از اينايي كه گفتي يادم نمي يادش!
بابا يه عكس بذاري از هزارتا توضيح بهتره ها
اون قبلی حل شد.
حالا رسیدم به یه جایی که سروته شدم.واسه شما هم اینجوری بود؟؟؟جریانه این اتاق چیه؟؟؟
من این رو توی راهنما پیدا کردم..."در ابتدا يک نتی پيدا ميکنيد که طبق ان بايد 4 کار انجام دهيد،با کبريت شمع های روی کيک تولد را روشن کنيد،گربه را بر داريد و به پت هاوس بر گردانيد،توپ بسکتبال را داخل سبد بيندازيد،و توپ بيليارد را به ميز بازی برگردانيد،اين کارها باعث ميشود که دری که ساعت دارد باز شود"
هر کدومشون رو چه جوری باید انجام بدم؟؟؟کبریت از کجا؟؟گربه کجاست؟؟؟باید گربه رو به کی بدم؟؟؟و...
ممنون رد کردم...الان رسیدم به اون دره که چندتا قاب که توشون ادمای گنده هست و منو میزنن و وسط اتاقه هم یه چاله هست...رو در یه چیزی نوشته اما معنیش و نفهمیدم...میشه بگین جریان چیه؟؟؟
من كلا نظاره كردم ديدم تو مي ياي سوال مي پرسي دو دقيقه بعدش خودت جواب خودتو مي دي (عاليه!) ولي اگه با عكس مي اومدي نياز نبود انقدر با قوه ي تخيلم كار كنم و آخرشم هيچي يادم نياد!
فهميدم كجا رو مي گي ولي يادم نمي ياد روي در چي نوشته مي شه بنويسيش؟
بالاخره تموم شد.ممنون از کمکتون...
اخرش اینجوری بود که یه دفعه سر هنری درد گرفت و بعدشم بچه کوچیکه رو نشون داد که مادرش رو صدا میکنه و اخبار پخش میشه که یه چیزایی میگه...همین...این یعنی چی؟؟؟؟
جایی هست که پایانهای مختلفش رو نوشته باشه؟؟؟
سلام...
بچه رو تو خونه دیدین (که روی راحتی دراز میکشه)؟ به همراه والتر (مرد بارونی پوش)؟نقل قول:
اگه اینطوری باشه شما بدترین (تلخ ترین) و البته آسون ترین پایان بازی رو کسب کردین.
بازی درکل 4 پایان مختلف داره. به ترتیب خوب به بد:
1- فرار
ایلین زنده میمونه و اتاق 302 از آلودگی ها پاک میشه.
2- مادر
ایلین زنده میمونه، ولی اتاق 302 تسخیر شده باقی میمونه.
3- مرگ ایلین
ایلین میمیره، ولی اتاق 302 از آلودگی ها پاک میشه.
4- 21 قربانی
ایلین میمیره و اتاق 302 تسخیر شده باقی میمونه. این قسمت رو مطمئن نیستم و در برش آخری هم نیست، ولی از عنوان این طور بر میاد که خود هنری هم در واقع میمیره (هنری قربانی 21 ام هست).
:10:
»» من خودم این بازی رو 2-3 روزه که دانلود کردم. واقعا عالی بود. تعریف این سری بازی رو زیاد شنیده بودم، اما تا حالا تجربه نکرده بودم. اوج ترس...! نه ترس از خشونت (هر چند خشونت هم تو بازی هست)، ترس از فضای تاریک و سنگین بازی. واقعا عالی بود... :40:
شخصیت یکی از دشمن های این بازی واسه من خیلی جالبه. شاید دروغ نباشه اگه بگم که با آشنایی با این شخصیت، به دانلود کردن بازی ترغیب شدم (البته خوشحالم این بهانه پیش اومد). دوقلوهای قربانی (دوقلوها یا قربانی های 7 و 8). طراحی فوق العاده ای داشته این کاراکتر! منحصر به فرده! و بین همه ی شخصیت هایی که من تا حالا دیدم، آزار دهنده ترین اونا (کلمه ی بهتر پیدا نمی کنم). فقط ای کاش، ای کاش، ای کاش، صدای این موجود طور دیگه ای می بود. صدای بچه (نوزاد) حقیقتا این شخصیت رو خیلی جذاب تر می کرد. البته تو برشی که اول بازی پخش میشه، صدا همون صدای بچه هست، اما تو خود بازی صدای دیگه ای داره. از دوستان کسی میدونه چرا؟!
:40::40::40::40::40:
کسی میدونه چطور میشه ایلین رو زنده نگه داشت ؟نقل قول:
1- فرار
ایلین زنده میمونه و اتاق 302 از آلودگی ها پاک میشه.
2- مادر
ایلین زنده میمونه، ولی اتاق 302 تسخیر شده باقی میمونه.
کافیه در مبارزه ی آخر با والتر اونقدر سرعت داشته باشین که قبل از ورود کامل ایلین به حوض خون، والتر رو بکشین. در کل باید دو عامل رو کنترل کنید. اولی سرعت مبارزه با والتر، دومی سرعت حرکت ایلین به طرف حوض خون.نقل قول:
سرعت مبارزه با والتر؛ بهتره طوری برای مبارزه با والتر آماده بشین که بعد از قرار دادن بند ناف، 4 تا جای خالی داشته باشین. این طوری شما با دو بار رفت و برگشت میتونین هر 8 نیزه رو به بدن والتر مصلوب فرو کنین. نکته ی دیگه داشتن اسلحه های قوی هست. پیشنهاد من تبر به عنوان سلاح سرد و رولور ریچارد به عنوان سلاح گرم. فقط باید در نظر داشت که برای استفاده از تبر زیاد به والتر نزدیک نشین، چون ضربات والتر در این حالت خیلی وقت شما رو تلف میکنه.
سرعت حرکت ایلین به طرف حوض خون؛ این مورد توجه بیشتری میخواد، نه در مبارزه ی آخر با والتر! بلکه در کل نیمه ی دوم بازی. سرعت حرکت ایلین در نبرد آخر کاملا تابع رفتار شما در نیمه ی دوم بازیه. وقتی (بعد از دنیای بیمارستان) ایلین همراه شماست، باید هواش رو داشته باشین، طوری که زیاد اذیت نشه و با وضعی که داره، زیاد بهش سخت نگذره. به عبارت دیگه وقتی ایلین همراه شماست: زیاد تنهاش نذارین - مجبورش نکنین که با سرعت دنبالتون بیاد (از دویدن استفاده نکنید) - موقع دویدن بهش برخورد نکنید - مراقب باشین ضربات شما بهش برخورد نکنه - مراقب باشین دشمن ها بهش آسیب نزنن و ... . این موارد در طول بازی همیشه پیش میاد و نمیشه ازش فرار کرد، فقط دقت کنید که زیاد تکرار نشه. اگه دقت کرده باشین وقتی ایلین تو بیمارستان با هنری همراه میشه (اولین رودررویی ایلین و هنری در بازی)، پشت ایلین نشون داده میشه که تمیزه و شماره ش (20121) هم کمرنگ شده. هر چه وضعیت ایلین در بازی بدتر بشه و بحرانی تر، پشتش (که اول تمیز بود) خون آلود تر و تیره تر میشه. بنابراین برای تشخیص وضعیت ایلین باید در طول بازی به پشتش نگاه کنید.
برای زنده موندن ایلین باید به دو مورد بالا توجه بشه. البته درجه های بالاتر سختی بازی، رعایت هر دو مورد رو به همون نسبت سخت تر می کنه.
ویرایش: البته اینا همش تو پست های قبلی هست. شرمنده... :31::20:
پس شماره ی دوم واقعا از دستت رفته پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنینقل قول:
»» من خودم این بازی رو 2-3 روزه که دانلود کردم. واقعا عالی بود. تعریف این سری بازی رو زیاد شنیده بودم، اما تا حالا تجربه نکرده بودم. اوج ترس...! نه ترس از خشونت (هر چند خشونت هم تو بازی هست)، ترس از فضای تاریک و سنگین بازی. واقعا عالی بود... :40:
واقعا توی ژانر ترسناک سری سایلنت هیل بهترینه
من که از این تغییر صدا که میگی چیزی یادم نمی یادنقل قول:
شخصیت یکی از دشمن های این بازی واسه من خیلی جالبه. شاید دروغ نباشه اگه بگم که با آشنایی با این شخصیت، به دانلود کردن بازی ترغیب شدم (البته خوشحالم این بهانه پیش اومد). دوقلوهای قربانی (دوقلوها یا قربانی های 7 و 8). طراحی فوق العاده ای داشته این کاراکتر! منحصر به فرده! و بین همه ی شخصیت هایی که من تا حالا دیدم، آزار دهنده ترین اونا (کلمه ی بهتر پیدا نمی کنم). فقط ای کاش، ای کاش، ای کاش، صدای این موجود طور دیگه ای می بود. صدای بچه (نوزاد) حقیقتا این شخصیت رو خیلی جذاب تر می کرد. البته تو برشی که اول بازی پخش میشه، صدا همون صدای بچه هست، اما تو خود بازی صدای دیگه ای داره. از دوستان کسی میدونه چرا؟!
در ضمن نفهمیدم چی این دوقلوها تو رو جذب کرده! من که کلا فراموششون کرده بودم.
حتما این کار رو خواهم کرد. فعلا دارم 3 رو دانلود می کنم، چون ظاهرا بهترین نسخه ی این سری هست. بعد از اون 2... :20:نقل قول:
این فایل اول مربوط به برش اول بازیه:نقل قول:
من که از این تغییر صدا که میگی چیزی یادم نمی یاد
http://maxeemo.persiangig.com/video/SH4%20-%20Twin%20Victims%20-%20Cutscene.avi
و فایل دوم مربوط به خود بازی:
http://maxeemo.persiangig.com/video/SH4%20-%20Twin%20Victims%20-%20Ingame.avi
(فرمت: Avi، تصویر: XviD، صدا: MP3، امیدوارم مشکلی تو پخشش پیش نیاد). تفاوت صداها کاملا مشخصه.
چه بی سلیقه :31:. نه شوخی می کنم، این فقط نظر شخصی منه. اشاره کردم بالا؛ اصلا بازی رو به خاطر همین شخصیت دانلود کردم! طراحی شخصیت این کاراکتر خیلی جالبه و البته ترسناک و آزار دهنده. این دوقلوها برخلاف سایر قربانی ها روح نشدن. به همون صورت مرده باقی موندن. این از چهرشون هم کاملا مشخصه. دو سر این کاراکتر، سر معمولی دو تا نوزاد انسان نیست. سر دو تا نوزاد مرده است. صورت ها رنگشون سفیده و روشن (مثل ارواح)، کمی هم اجزای صورت ورم دارن (درست مثل جنازه ها) و اجزای صورت هیچ حرکتی ندارن و چشم ها همیشه بسته هستن. یعنی دوتا سر مرده ی نوزاد انسان که فقط به هم چسبیدن و روی دو تا دست سوار شدن. خوب این برای من خیلی جذاب بود. تا حالا همچین شخصیتی تو هیچ بازی ای ندیدم. دنبال یک بازی با کاراکترهای دشمن واقعا ترسناک و خوش ساخت میگشتم که پیدا کردم...نقل قول:
در ضمن نفهمیدم چی این دوقلوها تو رو جذب کرده! من که کلا فراموششون کرده بودم.
من که این بنده خدا رو اینقدر اذیت کردم که آخرای بازی دیگه نای راه رفتن نداشت.نقل قول:
تو اين قسمت « بازگشت به دنياي ساختمان - Building World-Second Time » توي Sillent Hill 4 چه كار كنيم كه دختره با مرده از پله هاي آسان سور پايين بياد؟
البته من همه ي كارهاي رفتن به مرحله ي بعد رو انجام دادم. گربه رو تو قفس گذاشتم، توپ واليبال رو تو قفسش انداخنم، توپ بيليارد رو روي ميزش گذاشتم و كيك رو هم با شمع ها رو شن كردم. الانم يه ساعتي داره هي دينگ دينگ مي كنه
من موندم كه چه جوري دختره رو به اتاق بيليارد بيارم. چون از پله ها پايين نمي ياد. همين
حالا اگه كسي چيزي مي دونه بگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...نقل قول:
در طبقه ی بالا، قسمت فروشگاه، در انتهای فروشگاه به یک اتاق غیر عادی (وارونه) میرسه. قبل از قرار دادن اون 4 تا چیز سر جاشون، اتاق وارونه ست و در پشت ساعت قفله. ولی وقتی اون 4 تا کار رو انجام میدید اتاق از حالت وارونگی خارج میشه و در پشت ساعت هم باز میشه. این همون ساعتیه که شما صداش رو میشنوین.
بعد از قرار دادن اون 4 تا چیز، تنها کاری که باید بکنید اینه؛
برید به آسانسوری که ایلین داخلش هست و آسانسور رو بیارید طبقه ی بالا. بعدش هم باید برید به اتاق وارونه. بالا اشاره کردم. راه اتاق وارونه، از در انتهایی فروشگاه هست (فروشگاه همون جاییه که گربه رو میذارین داخل قفس). یک راه بیشتر وجود نداره، به اتاق وارونه که برسید، می تونید از در ساعت دار خارج بشید و بقیه ی راه رو ادامه بدید. این راه هم یکی بیشتر نیست و خیلی آسونه.
رفيق گلم دستت درد نكنهنقل قول:
من اصلا هيچ دقت نكرده بودم كه چنين اتاقي تو فروشگاه هست. چون دو تا روح تو فروشگاه هستن كه هي اذيت مي كنن
من نوكرتم داداشي :10:
بابا سايلنت هيل 4 كه اسونه تا زه تو تاپيكه راهنماي فارسي بازي ها هم قرار داره به صورت كامل وفارسي
تو اون تاپيك قبلي بهتون گفتم ولي نخوندينقل قول:
اون راهنما فقط تا سر بازگشت به دنياي ساختمان بود
همونطوري هم كه دوست مون راهنمايي كرد بي دقتي از خودم بود :27:
چه جوري نيزه ها رو به غول آخر بازي پرتاب كنيم؟
هر چي تير به مرده مي زنم نمي ميره!
لطف كنيد و راهنمايي كنيد :blush:
اولا اون را هنما كامل كامل هست تو نديده ميگي نا قصه دوم اون نيزه ها را بايد فرو كني تو شكم قول نه مرده براي اين كار نيزه ها را در مياري پيش قول ميري يوز ميكني . هرچه سريع تر اين كارو بكني تا دختره زنده بمونه پايانا متفاوت ميشن اگه در باره ي پايانا ميخواي بگو برات بزارم.بعد از اين كه تمام نيزه ها را تو شكم قوله كردي مرده جسم ميگيره واسيب پذير ميشه. اون وقت تفنگ را بيرون بيار و كار كارتر رو بساز.
پس بايد تفنگ دستم نباشه تا نيزه ها رو بگيره؟؟نقل قول:
بعد دوست گلم به خدا راهنمايي فقط تا دنياي ساختمان بود!
ممنون از كمكت :10:
عيبي نداره خودم نگاه ميكنم بعد تو بايد تفنگ بگيري ولي نيزه ها را هم يوز كني اگه تفنگ نداشته باشي ميخواي چه جوري كارتر را بكشي....
کارتر نه....والتر
والتر سولیوان...البته با تبر و این جور اسلحه ها هم میشه با ایشون جنگید
ولی با اسلحه گرم راحت تره
شما راست ميگيد والتر مادر مرده من اين بازي را خيلي وقت پيش تا اخر رفتم خوب يادم نيست
این آخرین ورژن این بازی هست؟ پنجش نیومده؟
به نظرتون ارزش خریدن و بازی کردن داره؟؟ من تاحلا تجربه بازی کردن این سری رو نداشتم.
یه توضیحی در مورد این بازی میدید؟؟ ترسناک و معماییه نه؟
مرسی
شماره 4 ام از یکی از بزرگترین بازی های تاریخ بازی های رایانه ای هست که تو سبک horror واقعا بی رقیبهنقل قول:
- اتمسفر سنگین
- موزیک سنگین
- گرافیک عالی
- داستان سنگین و خارق العاده
تنها بخشی از element های این Franchise هست
شماره 5 با اسم home coming هم اومده برای هر 3 پلتفرم
در کل به نظر من ( و سایت ها و منتقدین و امتیاز ها ) بهترین نسخه بازی silent hill 3 بود که سال 2003 برای pc و ps2 اومد
ترسناک هست هم به خاطر اتمسفرش
هم موزیکش
هم location ها هم enemy ها
معما هم داره ولی نه به اندازه شماره 1 و 3
من خریده بودمش اما همون اول توی اتاق گیر کرده بودم چون از گرافیکش خوشم نیومد پاکش کردم
گرافیکش نسبت به بازیهای الان چطوره(می ارزه بازیش کرد) چون من از اتاق جلوتر نرفتم
البته پنجشو بازی کردم فوق العاده بود
مرسینقل قول:
شماره 4 ام از یکی از بزرگترین بازی های تاریخ بازی های رایانه ای هست که تو سبک horror واقعا بی رقیبه
- اتمسفر سنگین
- موزیک سنگین
- گرافیک عالی
- داستان سنگین و خارق العاده
تنها بخشی از element های این Franchise هست
شماره 5 با اسم home coming هم اومده برای هر 3 پلتفرم
در کل به نظر من ( و سایت ها و منتقدین و امتیاز ها ) بهترین نسخه بازی silent hill 3 بود که سال 2003 برای pc و ps2 اومد
ترسناک هست هم به خاطر اتمسفرش
هم موزیکش
هم location ها هم enemy ها
معما هم داره ولی نه به اندازه شماره 1 و 3
پس با این اوصاف باید 3 و 4 و 5 رو بگیرم!فکر میکنم حسابی هنگ کنه!(مخم و کامپیوترم!)
والا من سخت ترین بازی که تا حالا کردم اساسینز کرید 2 بوده،به نظرتون IQ من میکشه بازی کنم اینو؟
میشه یه خورده از داستان بازی بگید تا من بفهمم جریان چیه؟
ممنون
:5:نقل قول:
در سایلنت هیل 4 آیین شیطانی والتر سولیوان برای رسیدن به اعمال خود 21 قربانی نیاز دارد که توسط آنها می تواند تشریفات به وقوع پیوستن اعمال شیطانی خود را بنا سازد. 10 قربانی ابتدا توسط جسم و روح واقعی والتر کشته می شوند و وقتی به نیمه می رسد والتر با قربانی کردن جسم خود یازدهمین قربانی را فدا میکند و روحی شیطانی و ابدی می یابد و به دنبال ادامه مقتولان تا پایان یافتن 21 قربانی لازمه آیینش می پردازد.
اینهم عکس سولیوان خدا بیامرز چقدر من با این بازی حال کردم یادش بخیر.
ما این وسط چکاره ایم؟قربانی یا قاتل؟
فکر میکنم از اون بازی هایی باشه که تو مرحله 2 گیر میکنم!
شما قربانی هستید عزیز...
حال چرا مرحله 2 گیر می کنی...
در ضمن این مدل بازی ها کلا یه مرحله هستند ..1/2 ندارند..که..:20:
وایییی چه خاطره ای از این بازی دارم، وقتی بازی میکنی میره تو حس بازی ، یادش بخیر از اون سوراخه به آیلین نگا میکردیم،
خیلی بازی توپی بود داستانش فوق العاده زیبا بود و غم انگیز، من هنوز هم از مردن او دختر که تو اول بازی باهم آشنا شده
بودیم ناراحتم :دی ولی آخرش خوب تموم شد ....
100 درصد تایید میشهنقل قول:
من این قدر توصیفات دوستان از بازی قشنگ بود که دیشب خریدمش
کلا به بازی های Horror علاقه ندارم ولی بازی بسیار زیباییه
Cynthia که اول بازی مرد واقعا بد جور منو تحت تاثیر قرار بود
خیلی وقت بود این طوری تحت تاثیر یه بازی قرار نگرفته بودم
نزدیک بود گریه کنم.اون آهنگ زیبایی که پخش می شد بد جور آدمو تحت تاثیر قرار می داد
په پسر نصف عمرت رو برگردوندی مگه میشه این رو بازی نکنی .......
حالا نسخه های قبلیرو بازی کردی..؟
خب اینم اهنگ همونجایی که بد جوری تحت تاثیر گذار بود..عزیز...نقل قول:
اون آهنگ زیبایی که پخش می شد بد جور آدمو تحت تاثیر قرار می داد
کد:http://plunder.com/28333c1ffa