سلام
برنامه ای میخوام که صدا را از فیلم جدا کنه ( صدا را به طور جداگانه ذخیره کنه )
از نرم افزار های معرفی شده ، کدوم یکی بهتره ؟
البته من فقط میخوام صدای فیلم را ذخیره کنم .
ممنون
Printable View
سلام
برنامه ای میخوام که صدا را از فیلم جدا کنه ( صدا را به طور جداگانه ذخیره کنه )
از نرم افزار های معرفی شده ، کدوم یکی بهتره ؟
البته من فقط میخوام صدای فیلم را ذخیره کنم .
ممنون
من از ulead video studio استفاده می کنم . البته برای این کار نرم افزارهای کم حجم تری وجود داره ولی من این نرم افزار رو بهتون پیشنهاد میکنم . چون می تونید هم تصویر و هم صدای جدا شده رو ادیت کنید و یا برای فیلمتون یه آهنگ بزارید و میکس و ... .نقل قول:
من فیلمی دارم که بین صدا و تصویرش فاصله هست. ( صداگذاریش خوب انجام نشده ). میشه راه حلی براش پیدا کرد؟
سلام به همگی دوستان راستش من بعضا فیلم یا سریال ضبط میکنم که بخاطر فضای هارد دیسکم بعضا اتفاق میفته که چیزی که ضبط شده 2 تیکه میشه و وقتی اون رو با نرم افزار وصل میکنم زمانش رو درست نشون نمیده نرم افزاری سراغ دارید که بتونه این فایلها رو تعمیر کنه؟
سلامنقل قول:
این نرم افزار رو امتحان کنید Allok Video to MP4 Converter من هم همین مشکل رو داشتم دو تا اهنگ رو به هم می چسبوندم کلا 4 دقیقه بیشتر نبود ولی تو مدیا پلیر 54 دقیقه نشون میداد با همین نرم افزار تبدیلش کردم درست شد.
ممنون از شما ورژن کرک دارشو دارید؟نقل قول:
سلام
این نرم افزار رو امتحان کنید Allok Video to MP4 Converter من هم همین مشکل رو داشتم دو تا اهنگ رو به هم می چسبوندم کلا 4 دقیقه بیشتر نبود ولی تو مدیا پلیر 54 دقیقه نشون میداد با همین نرم افزار تبدیلش کردم درست شد.
کس دیگه ای نرم افزار دیگه ای سراغ نداره؟
قدیما یک نرم افزاری بود که اگه یکبار کامل فایل رو مرور میکردی خودش مشکل رو حل میکرد تحقیق کردم از هدر فایل هست گشتم نرم افزار بدرد بخوری برای تعمیر فایل پیدا نکردم بودن نرمافزارهایی ولی قدیمی بود
نقل قول:
ببین میشه از نرم افزارای خفن مثل ulead هم استفاده کنی. باید بزاریشون تو تایم لاین و بعد اکسپورتش کنی. فکر کنم این برنامه کوچولوها جواب نده چون معلومه فایلها به این راحتی ها نمیخوان ترکیب بشن.
سلام .یه نرم افزار میخوام که توی یه فایل صوتی قسمت هایی که صدا داره رو از قسمت های سکوت (بدون صدا)جدا کنه.
یعنی یه فایل چنن ساعته صوتی داری که تنها تو چند دقیقه اش صدا هست(صحبت شده).میخوام بدون اینکه کل فایل رو گوش بدم اون تکه رو پیدا کنم.
ممنون
قبلا پرسیده شده. با برنامه ی MP3 Audio Editor 6.9.6 بازش کنی به صورت گرافیکی و شبیه نوار قلب نشون میده صدا چه جوریه و راحت میشه فهمید کجاها صدا داره و کجاها ساکته.نقل قول:
شبیه همین چند تا دیگه هم هست منتهاش این حجمش 7 8 مگ هست به نظرم کافیه. تو سایتای فارسی سرچ کن کرکش هم هست.:11::11::11::11:
بهترین نرم افزار برای این کار Ulead هستش که بوسیله تایم لاینش اینکار انجام پذیره.نقل قول:
البته نرم افزار هایی مثل افتر افکت و پریمیر و ... هم میشه انجامش داد.
با سلام
نرم افزاری می خوام که صدای های قدیمی یا بهتر بگم بی کیفیت را تعمیر کنه
مثلا صدای دوبله فیلم بر باد رفته را نویز و ... را بگیرد
با ساند فورج کار کردم اما برنامه بهتری می خواهم
با تشکر
شما با نرم افزار Adobe Audition کار کردین ؟نقل قول:
شاید بتونه مشکلتون رو برطرف کنه .
موفق باشید ... :11:
نقل قول:
عزیزم با ادوب اودیشن به راحتی میشه اول ایمپورت کن بعد صدا رو کات کن بعد نیو را بزن و بعد پیست کن وبعد با فرمت mp3سیو کن:10:
دوستان لطفا نزنید صفحه 7 این تاپیک هی بگید برنامه ای میخوام برای حذف صدای از آهنگ...
ای بابا 100 نفر گفتن چنین برنامه ای نیستتتتتتتتت یه ذره گشتن خوبه ها نمیگیم که کل گوگل رو بگرد 5 صفحس این تاپیک داداش از صفحه یکش دوستان گفتن چنین برنامه ای نیست تا صفحه هفت!!!
راه های مختلفی داره اما هم کیفیت افت پیدا میکنه و هم احتمالش 50 50 که دوستان همه رو براتون توضیح دادن
میخواید من از صفحه اول تا هفت این تاپیک رو براتون با صدا خودم ضبط کنم لینک دانلودشو بذارم تا زحمتتون نشه و چشاتون درد نگیره وقتی بخواید بگردید و اینارو بخونید؟؟؟؟!!!
من همه ی صفحات رو خوندم ولی هیچ کس درست جواب نمی داد . یکی می گفت همچین نرم افزاری نیست . یکی دیگه می گفت هست ولی کیفیتش کم میشه . :41:
حالا من یک نرم افزار می خوام که صدای خواننده رو از آهنگ اصلی حذف بکنه .
خودم می خوام صدای یه خواننده رو حذف کنم و روی آهنگش یه شعری بخونم :8:
اگه کیفیت آهنگ هم یکم کم بشه اشکالی نداره .
لطفا یک نرم افزار معرفی کنید که حجمش کمتر از 10 مگ باشه .
ممنون از همه
نرم افزار های Adobe Audition ، Sony Sound Forge و Karaoke Sound Tools اینکارو انجام میدن ولی حجمشون بیش از 10 مگ هست .نقل قول:
واییی یعنی میشه صدای خواننده رو برداشت از رو آهنگ؟؟؟ :18:
سلامـ دوستــــ عزیز
فکــــر می کنمـ این موضوع مربوطـ به بخشــ شبکـــه هستــ !!
شما در اینـــ بخش سوالتــون رو مطــــرح کنیـــدــ : http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?s=&daysprune=-1&f=179
سلام دوستان
من یک نرم افزار ساده میخوام که کار جدا کردن صدا رو از اهنگ انجام بده لطفا نرم افزار Adobe Audition
رو معرفی نکنید و لینک دانلود نرم افزاری که معرفی میکنید رو برام بزارید.:31:
با سلام به تمام دوستان دست شما درد نکنه میخواستم ببینم برنامه مبدل داس به ویندوز را هم دارید برای دانلود بزارید ممنون میشم خیلی به او احتیاج دارم
سلامـ ..نقل قول:
Sony Sound Forge
Karaoke Sound toolsکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=115803
کد:http://download.cnet.com/Karaoke-Sound-Tools/3000-2169_4-10538541.html?tag=mncol;9
Vogone Vocal Remover
کد:http://rapidshare.com/files/326093973/Vogone_Vocal_Remover_3.30_www.----------.com_.zip
سلامـ ..نقل قول:
دوستـــ عزیز لطفاً رعایتــ کنید ! درخواستتون به این تاپیکــ مربوط نمیشه !
بنابراین برای درخواستتون یکـــ تاپیکــ مجزا در انجمن درخواستــ نرمـ افـــزار ایجاد کنید ..
با تشکــر ..
Mp3 Audio Editor
این هم به دردتون میخوره رو همه ی افکتها میتونین کار کنین
سلام دوستان
نرم افزاری برای بی کلام کردن اهنگ میخوام
در ضمن غیز از این برای شعر خودندن چه نرم افزاری های دیگه ای نیازی
شنیدم اتاتیون یه همچین چیزی میخواد
km player میتونه افکت بی کلام کردن رو به آهنگ بده
یه نرم افزار به اسم mp3 to ringtone هم قدیما بود کار باهاش راحت بود...
خب چه جوری با km پلیر یه راهنمایی اموزش یا لینک دانلود نرم افزاری چیزی .........؟
کسی نیست کمک کنه؟
دوست عزیز هیچ برنامه ای وجود نداره که صدارو بصورت کامل قطع کنه این دوستمونم یه چیزی پروند این فیلم هایی که میبینی TV دوبله میکنه و پخش میکنه اینا فیلم ها رو بصورت No Vocal خریداری میکنن که لایه صدای کاراکتر توش نیست.
کی همچین حرفی زده دوست عزیز؟
اتفاقن ویس اصلی فیلم تو کارهای نیمه حرفه ای دوبله کاملا واضحه!
کاری که اینا میکنن اینه که زمانی که حرف خارجی میزنه فیلم رو ولومشو میارن ÷ایین وقتی هم که صدای اهنگی چیزی میاد صدا رو میبرن بالا
خدمت مهندس!!!!!نقل قول:
:27::27::27::27::27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم پسر عمه ام یه نرم افزار داره صدای خواننده شعر رو تقریبا کامل حذف میکنه مخصوص خوانندگی هست کی میگه وجود نداره؟ اگه اشتباه نکنم اتاتیون اسمش بود همچین چیزی
در ضمن این عکسی که شما داری نمیدونم مال کدوم ورژنه مال ما که این گزینه ها رو نداره
آخرین نسخه کی ام پلایر اگه لینکش رو میخوای بذارم...
لطفا بگید از چه ورژنی استفاده می کنیدنقل قول:
تو این تاپیک 8000 تاش هست من ورژن 3.5 دارم اما نداشت اینا رو
آخرین ورژن این نرم افزار 3.0.0.1441 هست! آخرین پست آخرین ورژن رو براتون گذاشته!نقل قول:
داره منتها وقتی فیلم نمایش داده میشه باید کلیک سمت راست کنی نه وقتی که متوقفه البته نتیچه خیلی مسخره میشه ولی چون ینفر کفشش کرده میگیم خیلی هم عالی کلام رو از مزقون جدا میکنه:31:نقل قول:
دوستان لطفا پست هایی که داده میشه دقیق بخونید من نگفتم چنین برنامه ای نیست گفتم هیچ برنامه ای بصورت کامل صدای کاراکتر رو حذف نمیکنم خدمت shabnam1986 خانم هم عرض کنم و تو ورژنی که استفاده میکنم این گزینه رو ندیده بودم ولی وژن جدید رو دانلود میکنم و تستش میکنم sk_vegas2008 عزیز نرم افزار برای کار با صدا زیاده ولی میشه گفت اونایی که با صدا آشنایی دارن میتونن خوب با این برنامه ها کار کنن مخصوصا اونایی که کار مسترینگ انجام میده نبـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــود.
نقل قول:dnncnvxcnvنقل قول:
سلام
من يك جواب قاطعانه ميخوام! من نميتونم همه رو امتحان كنم
اما:
بهترين نرم افزار جدا كردن صداهاي مختلف( نه تنها صداي خواننده) _البته اگه باشه_ چيه؟
اسمش+اخررين ورژنش و اينكه رايگانه يا نه
مهم نيست زياد ولي حتما همشون خروجي هاي مختلف دارن و ميشه به فرمت هاي مختلف سيوشون كرد نه؟ اگه اين طوريه، flac رو هم ساپورت كنه براي سيو كردن خوبه
اگه لينك دانلود رو هم بدين كه ديگه عالي ميشه(با كرك)
ممنون.
سلام.
راستش برای خودم به شخصه Adobe Premire و Adobe Audition خوب امتحانشونو پس دادن /.
Adobe Audition CS5.5 4.0 Multilingual
http://www.uploadstation.com/file/UZuWr8Y/aac5540-cor_avaxhome.ws.rar
Adobe Premier Topic
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=78248