حذف شود.........
Printable View
حذف شود.........
حذف شود.........
حذف شود.........
حذف شود.........
سلام به دوستان
active directory user and computers روی سرور 2003 غیر فعال شده در واقع این error را میده
Microsoft Management Console has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience
علت این error چی هست و چه جوری می تونم درستش کنم؟
حذف شود.........
حذف شود.........منتقل شد
حذف شود.........منتقل شد
حذف شود.........منتقل شد
حذف شود.........منتقل شد
حذف شود.منتقل شد
حذف شود.منتقل شد
حذف شود.منتقل شد
اگر Event ID ارور 1000 هست.(ویندوز 2003 R2 X64)نقل قول:
به ترتیب این روش ها رو امتحان کنید:
1-
- داخل Run تایپ کنید -> mmc -32 dsa.msc و منتظر بمانید تا کنسول باز بشه.
- وارد منوی View بشید.
- روی Add/Remove Columns کلیک کنید.
- روی Restore Defaults کلیک کنید.
- Ok کنید.
- حالا یکی از کنسول های AD رو به روش عادی باز کنید.
2- اگر روش بالا کار نکرد فایل dsa.msc رو به dsa1.msc تغییر نام بدید.
[QUOTE=FerineFast;8002804]اگر Event ID ارور 1000 هست.(ویندوز 2003 R2 X64)
به ترتیب این روش ها رو امتحان کنید:
1-
- داخل Run تایپ کنید -> mmc -32 dsa.msc و منتظر بمانید تا کنسول باز بشه.
- وارد منوی View بشید.
- روی Add/Remove Columns کلیک کنید.
- روی Restore Defaults کلیک کنید.
- Ok کنید.
- حالا یکی از کنسول های AD رو به روش عادی باز کنید.
2- اگر روش بالا کار نکرد فایل dsa.msc رو به dsa1.msc تغییر نام بدید.
با تشکر ولی وقتی که dsa.msc رو تایپ مکنم دوباره همون error رو میده،اگه کمکم کنید ممنون میشم.
یکم وضعیت رو بیشتر توضیح بدید مثلا اینکه از طریق خود سرور دارید کار می کنید یا کلاینت با باینری های AD و اینکه روش هر دو روش کامل انجام دادید؟ آیا کنسول با روش اول باز می شد؟ در ضمن Event viewer رو هم بررسی کنید ببینید چه مشکلاتی بوده!
من دوباره امتحان کردم کنسول رو باز کرد اما بعد از انجام مراحلی که گفتید هنوز eroor برطرف نشده
باز هم ممنونم
حدود چند روز پیش برق شرکت قطع شد و از اون موقع به بعد اکتیو دایرکتوری دچار مشکل شد و اون error رو میداد.
از روی سرور دارم این کار رو انجام میدم.
داخل event viwer این پیغام رو داده:
The description for Event ID ( 1000 ) in Source ( Microsoft Management Console ) cannot be found. The local computer may not have the necessary registry information or message DLL files to display messages from a remote computer. You may be able to use the /AUXSOURCE= flag to retrieve this description; see Help and Support for details. The following information is part of the event: mmc.exe, 5.2.3790.3959, kernel32.dll, 5.2.3790.3959, 000000000000dd10.
بهترین راه اینه که اگر بکاپ دارید برگردونید به آخرین بکاپ در غیر اینصورت باید دید کدوم میشه فایل dsa.msc رو جایگزین کرد یا نه!
آیا با همه کنسول ها مشکل دارید یا فقط یک بخش از AD مشکل دارید.
سلام،فقط active directory users and computers رو باز نمیکنه و در واقع این error رو میده.
من متوجه نشدم چه جوری برگردونم به آخرین بکاپ؟؟؟
اگر بکاپ داشته باشید البته خودتون می دونید که دارید یا نه می تونید از بخش Backup ویندوز برش گردونید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا اطلاعات کامل Error Report رو هم از داخل Event Viewer بگیرید بزارید ببینم.
من فقط از فایل ها داخل شبکه ام بکاپ دارم، این Error Report هست:
The description for Event ID ( 1000 ) in Source ( Microsoft Management Console ) cannot be found. The local computer may not have the necessary registry information or message DLL files to display messages from a remote computer. You may be able to use the /AUXSOURCE= flag to retrieve this description; see Help and Support for details. The following information is part of the event: mmc.exe, 5.2.3790.3959, kernel32.dll, 5.2.3790.3959, 00000000000
حذف شود ...
ممنون
حذف شود
ممنون
حذف شود
ممنون
[DN,objectClass,sn,givenName,sAMAccountName,userPri ncipalName[/CODE][CODE
"CN=David Jones,OU=User Acount,DC=contoso,DC=com",user,
Jones,David,david.jones,david.jones@contoso.com
"CN=Lisa Andrews,OU=User Acount,DC=contoso,DC=com",user, Andrews,Lisa,lisa.andrews,lisa.andrews@contoso.com
[/CODE]
دوستان کسی میتونه راجع به اون خطی که بلد کردم کمی توضیح بده
حقیقتش در حال اموزش کار با csvde هستم در اموزش گفته این متن رو در note pad سیو کن من میخوام بدونم اون کلمات مفهومش چی هست؟
ا سلام
من یک سیستم در کل سیستم های اکتیو ام دارم که از طریق یک پورت USB به یک دستگاه تخصصی وصل شده
قراره این دستگاه رو فقط افراد شناخته شده باهاش بتونن کار کنند اما سیستم نباید قفل باشه
به عبارتی هر فرد که سراغ اون سیستم میاد باید نتونه به اون دستگاه دسترسی پیدا کنه اما 6-7 نفر از افراد باید وقتی لوگین میشن بتونن
دو تا فکر تو ذهن منه
*یکی بستن پورت که فک کنم Com9 بود
*دوم عدم دسترسی به نرم افزار رابط دستگاه
ولی در هر دو مورد اطلاعاتم محدوده
کسی هست که بتونه به من در این زمینه کمک کنه
متشکر
سلام دوستان ضمن تشکر از ایجاد این تاپیک مفید سوالی داشتم از حضورتون
قصد دارم بعنوان تمرینی برای سناریوی یک شرکت AD راه اندازی کنم که شامل 4 بخش هست (حسابداری ، مدیریت ،itو ...) اما پالسی هایی که قرار اعمال بشه تقریبا برای همه بخش ها یکسان هست . حالا می خواستم ببینم آیا اینکار درسته که یک دامین داشته باشیم که در آ ن برای هر بحش یک ou در نظر گرفت یا بدلیل نزدیک بودن پالیسی ها بهم بهتر هست که یک ou بعنوان مثال کارمندان داشته باشیم که شامل 5ou با توجه به بخش ها بشه که هر ou نیز شامل 2 بخش user و computer بشه؟ پیشنهاد شما چی هست؟
ر
باتشکر
یک سوال دیگر اینکه چطور میشه برای کاربران هر گروه (ou)در دامین بصورت مجزا home folder تعریف کرد ؟ممنون
سلام پوزش میخوام که این حرف رو این جا میگم
لطفا اگه امکان داره یه سری به این تاپیک بزنید شاید خیلی اسون کار ما رو راه انداختید
نسخه 33 fire fox رو گذاشته بودم که از طریق Active directory روی سیستم های تحت دامین نصب شه. بنا به دلایلی مجبور شدم پاکش کنم. اما موقع حذف گزینه اول یعنی Immadiatllt uninstall from users and computers رو انتخاب کردم. حالا هر سیستمی که ریستارت میشه حدود 45 دیقه گیر میکنه روی removing managed software mozila firefox و کاربر نمیتونه هیچ کاری انجام بده.
ازتون خواهش میکنم کمکم کنین که چه جوری این GPO رو متوقف کنم. بدبخت شدم رفت:n28::n28::n28::n28:
من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را روی ویندوز سرور 2012 نصب کردم . برای کامپیوتر ها یوزر ساختم و اونها را عضو دامین کردم . الان به یه مشکل جدید بخوردم . روی بعضی از سیستم ها domain firewall فعاله و روی بعضی از سیستم ها غیر فعال .
و یا روی بعضی از سیستم ها که می خوام برم روی computer management تا روی اون کلیک می کنم همون لحظه از من یوزر و پسورد می خواد ولی روی بعضی از سیستم ها وارد قسمت مربوطه میشه . وارد تنظیمات هم میشه ولی وقتی می خواد تنظیمات را تغییر بده پیغام عدم دسترسی می ده .
چرا این اختلاف روی سیستم ها وجود داره؟
آیا میشه از نسخه های ویندوز ها باشه . بعضی از اون ها ultimate هستند و بعضی enterprise هستند .
ریستور کنید به تاریخ قبل از انجام کار و مجددا اقدام کنید
سلام می خواستم بدونم راهی هست سرور برای همه یک بگراند خاص در نظر بگیرد، بعد اگر هر کاربری خواست بتواند ان را عوض کند برای خودش
یعنی پالسی که اجباری نباشد و دست کاربران را برای تغییر باز بگذارد؟
سلام بله میشهنقل قول:
2 تا لینک براتون میگذارم
اولی بابت اعمال پالیسی تغییر wallpaper
و دومی بابت مجوز تغییر اون توسط کاربر به دلخواه پس از اعمال پالیسی
موفق باشید