مهم نیستنقل قول:
مهم اینه که جلو بایرن سوسکه:5:
خواهشا نگین بایرن نتونست بیاد لیگ قهرمانان
Printable View
مهم نیستنقل قول:
مهم اینه که جلو بایرن سوسکه:5:
اینو خوب اومدی Actros جان:8:نقل قول:
مهم نیست
مهم اینه که جلو بایرن سوسکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط میلان سلطان همیشگی لیگ قهرمانان
بایرن اگر هم بود دوباره بدست میلان یا تیم دیگه ای حذف می شد
همه تیمهایی که در لیگشان به نوعی شاخ شدند و دیگر تیمها مقابلشون ناتوان بودند توسط همین میلان کبیر حذف شدند
همین بایرن که خیلی وقته داره به میلان می بازه
منچستر فراموش نشه....امسال نوبت آرسناله
در هر حال امسال هم کاپ در دستان شاهزاده میلان یعنی کاپیتان مالدینی خواهد بود
فورزا میلان
در ضمن کسایی که هی رئال رئال می کنید مطمئن باشید که میلان جواز حضور در مرحله بعد را کسب می کنه
در ضمن میلان پر افتخارترین تیم باشگاهی جهان است
اینو توی هر روزنامه ای پیدا می کنی و خبر ورزشی هم این مطلب را بیرون داده بود
در ضمن این که میلان اختلاف امتیازش زیاد شده به دلیل کمبود مهاجم بود
رونالدو که مصدوم بود و پاتو هم حق بازی نداشت
حالا هم که می بینید میلان دوباره روی دور برد افتاده
آرسنال که سهله ... رئال و هر تیم دیگری را حذف می کنیم
رئالی ها اون باخت 5 بر صفر مقابل میلان یادشون نره البته قدیمی ترها بیشتر یادشونه
در واقع نمیخوام پز بردمون را بدم فقط میخوام بگم که میلان میتونه هر نتیجه ای را رقم بزنه
اگر هم شکی بود با مدرک و فیلم بازی به همه شما ثابت میکنم
دوست عزیز مثل این که وقتشه سر تعظیم فرود بیاری و میلان در سالهای 89 و 90 بصورت متوالی قهرمان شد:27:نقل قول:
در سال 89 مقابل استوا بخارست رومانی در ورزشگاه نیو کمپ با نتیجه 4 بر صفر پیروز میدان وقهرمان شد
زننده گلها:دو گل رود گولیت _ دو گل مارکو فن باستن
سال 90 هم در مقابل بنفیکا با نتیجه 2 بر صفر به پیروزی رسید که گل اول را میدونم رایکارد زد
اگه خواستید اطلاعات تکمیلی را می فرستم
در ضمن میلان سه بار پیاپی هم در فینال حضور داشته که ان را در پست بعدی میذارم
عزیزم میلان اگه تیم بود الان زور نمیزد تو لیگشون بیاد تو نیمه بالایی جدول...:27::27:نقل قول:
عمرا اگه این فصل جزء 4 تا تیم بشن.:5:
اونوقت چی میشه:
میلان با اون همه کبکبه و دبدبه نمیاد لیگ قهرمانان...
:39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39:
:22::22::22::22::22::22:
:16::16::16::16::16::16::16::16:
:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:
اخر فصل مشخص میشه و در ضمن مثل این که اون 5 بر صفر خیلی سوزوندت که اومدی با این smile ها خودت را خالی کنی
شما که خیلی وقته تو کف لیگ قهرمانان موندید ...امیدوارم در مرحله بعد اگر تونستید صعود کنید به ما بخورید تا ببینیم که کی قویتره
جناب فاشیست جان!در روز 30 بهمن ماه 1386زمانی که ارسنال با بازیکنان ارزان و جوان و جویای نام خودش و با کمک مربی بزرگ و نترس خودش میلان رو شکست داد شما رو خواهیم دید!!!در ضمن از مهمترین اتفاقات بازی ارسنال و میلان میتونه رویارویی دو مربی از دو نوع مختلف باشه!مربی میلان مربی محتاط و ترسویی که فقط به فکر نتیجه هست!و در اون سوی میدان مربی نترسی به نام ارسن ونگر!شخصی که اگه کسی جلوشو نگیره ممکنه توی بازی 10 تا مهاجم بزاره توی زمین!اگه تیمش 5 بر صفر هم جلو باشه باز هم مهاجم اضافه میکنه!در جامهای حذفی و اتحادیه ی انگلستان و بازیهای حیثیتی مانند بازی با سویا بدون هیچ ترسی ازبازیکنان جوان خودش استفاده میکنه!فینال جام اتحادیه ی پارسال ارسنال و چلسی یادتونه؟؟؟مورینیو تمام بازیکنان اصلیشو ریخت توی زمین ولی ارسن بدون هیچ ترسی همون جوانان بی تجربه رو گذاشت توی زمین و هیچ ترسی از از دست دادن جام نداشت!ای میلانیها به گوش باشید که توپچیهای لندن میخوان به توپ ببندن شما رو!!!
در ضمن میخواستم بگم که میلان هم سه بار پیاپی در فینال اروپا حضور داشته که مربوط میشه به:
سال 1993 میلان و مارسی به فینال رسیدند که مارسی 2 بر صفر میلان را شکست داد (که هنوز حواشی اون بازی به قوت خودش باقیه )
سال 1994 میلان در مقابل بارسلونا قرار گرفت و با نتیجه 4 بر صفر پیروز شد
گلها را : دنیل ماسارو دو بار _ ساویچویچ (گل تاریخی و زیبای او به زوبی زاره تا را همه باید یادشون باشه اگه کسی ندیده بگه بعدا براش آپلود کنم )_ مارسل دسایی
سال 1995 هم مقابل آژاکس قرار گرفت که فکر کنم 1 بر صفر شکست خورد
پس میبینید که میلان هم سه بار پیاپی در فینال بوده
توپ که چه عرض کنم شما تیر کمان هم ندارید وقتی مقابل میلان سلاح هایتان خرد شد و زیر پای قرمز و مشکی پوشان میلان له شدید اونوقته که دیگه توی این تاپیک پیدات نمیشهنقل قول:
ما فرض رو بر این بگیریم که میلان 10 گل به ارسنال بزنه!ولی !!ولی!!ولی شما یکی یکی تمام بازیکنای ارسنال و تجربشونو و قیمتشون رو با بازیکنای میلیاردی میلان میقایسه کن!به چه نتیجه ای میرسی؟؟؟یا شما تمام گند کاریهای میلان رو در جریان افشا گریهای 2 سال پیش که موجب سقوط یووه به دسته ی دوم و جریمه ی بسیاری از تیمها از جمله همین میلان شد رو با این ارسنال بیچاره ی من مقایسه کن!!اخه لا مصب حالا زورتون به این جوونای معصوم ارسنالی رسیده!!!؟؟روز 30 بهمن حالتون رو میگیرن!!!دی:
پار سال هم خیلی ها بودند که دم از تیمهای کهکشانی و آسمانی میزدند
ولی همه شون آخرش کم آوردند
پس سعی کنید برای جواب پس دادن بعد از باخت هم حرفی بزارید
البته اگه حرفی بمونه
اگه باور ندارید ببینید قبل و بعد از قهرمانی میلان در تاپیک پارسال چه اتفاق هایی افتاد .
ببینید فرجام کار تکذیب کنندگان را و عبرت بگیرید
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=90425
چقدر تو سر و کله هم میزنین بابا! کل کل کمش خوبه، زیادیش جر اعصاب خوردی و ناراحتی از همدیگه، چیزی نداره، این تاپیک فقط واسه این بود که رای بدین کی قهرمان میشه!
در این چند ساله اخیر، همه دیدم که تیم هایی قهرمان شدن که کارشناسا درصد کمی به قهرمانیشون میدادن!
شانس هم مهمه!
همین رئال اول فصل همه می گفتن اونقدر بازیکن داره که نمیدونه کدوم رو بزاره تو ترکیب، اما الان همه خط دفاع مصدوم شدن، کم مونده دروازبان سوم رو بیاریم وسط خط دفاع!
من تو پست های قبلیم گفتم کیا امکان قهرمانی دارن، اینو صادقانه هم گفتم...
پست تکراری شد!
رئال مادريد اگه رم رو شكست بده اولين شانس قهرمانيه
سلام به همه بچهای عزیز هم رئالی هم منچستری و هم اینتری و هم میلانی و هم .....باید بگم که واقعآ میخوام یک حرف از ته دل و برادرانه بزنم راستی لازمه که خودمونو واس تیمهای که اصلآ به ما مربوط نیست خسته کنیم و عصابمون رو خورد کنیم ؟
درسته من هم از بازی رئال خوشم میاد و دوست دارم که نگاه کنم ولی حاضر نیستم که واس رئال وقت و اینده و درس و دانشگاه رو از دست بدم حالا خود دانید من یک نصیحت برادرانه کردم حالا یک چیزی همین استقلال و پیروزیش هم نمی ارزه که واسش دست وپا بشکونیم معلممون یک حرف خوب میزنه میگه تو هر کاری سعی کن عاشق باشی راست میگه اگر واقعآ عاشق فوتبال و کارشناسی اون هستین سعی کنین واقعآ عاشق اون باشین نه مثل من که با یک شکستن پام دیگه فوتبال رو بوسیدم گذاشتم کنار(مال 3سال پیش است)حالا هم میگم در درجه اول دوست دارم که تیم برتر واقعی قهرمان شود .(ببخشید که وراجی کردم عزر میخوام)
بله ایشون راست میگن!همتون باید عاشقانه بپذیرید ارسنال زیبا بازی میکنه و امسال قهرمانه پس برید پای درس و مشقتون وقت ما رو هم نگیرید!دی:
باز هم این رفیق آرسنالیمون حرف زد
بابا جمع کن تیمتو که اصلا در حد و اندازه های تیم میلان نیستسد و از نظر افتخارات هم اصلا با میلان قابل مقایسه نیستید پس وقتتو با تیم بیخود آرسنال هدر نده چون که میلان سلطان بلامنازع فوتبال جهان است و از حالا قهرمانی میلان را در اروپا تبریک میگم
بابا بخیالنقل قول:
میلان رو کردی غول چراغ جادو:20:
اخه تو فاشیست چرا رفتی تو کار ایتالیا
بیا طرف آلمان
سلام به دوستان عزيز !!!
دوستان اگه بنا بر گذشته و افتخارات قهرمان رو تعيين مي كنند كه رئال مادريد پرافتخارترين تيم اروپا هستش و البته جهان ...
اما اينطور نيست
مثلا سال گذشته ميلان با درخشش بي نظير ( دقت كنيد بي نظير) كاكا كه به نظر من جزو اسطوره هاي فوتبال به حساب مياد تونست جام قهرماني رو به خونه ببره اما مهم اينه كه چطوري اينكارو كرد ...
در سال گذشته تيم هاي مدعي مثل ---- و رئال و آرسنال و منچستر يونايتد و غيره كه شكست خوردند در برابر بازي تيم مقابلشون شكست خوردند نه در برابر افتخاراتشون ...
مثلا ليورپول شايسته ي عنوان دومي نبود ...
تيمي مثل ---- كه مياد رئال رو شكست ميده يعني انگيزه ي زيادي براي قهرماني داشته
ليورپول با بازي بسته و البته ضدبازي بازي هارو ميبرد و جلو ميومد اما در مقابل ميلان كه سرورهاي دفاع جهان در اون بازي مي كنند كاري نتونست بكنه و نااميدانه شكست خورد
اما بحث سال پيش فرق مي كنه ...
امسال تيم ها قوي تر شدند و بعضي تيم ها هم ضعيف تر
رئال مادريد كه سال گذشته بدترين تيم اروپا بود علي رغم قهرماني دراماتيكش در اسپانيا امسال به جرات بهترين تيم اروپا هست حالا از هر جهت ...
اينترميلان ايتاليا با شكست يوونتوس نشون داد كه قهرماني رو ميخوان و به دنبالش هستند و اين از توان اونا حكايت مي كنه ...
آرسنال با رفتن هانري شكوفايي خارق العاده اي كرد و منچستر يونايتد يكي از پرافتخارترين تيم هاي اروپا هنوز در تعجب اين شكوفاييه
اما آ ث ميلان امسال رو خوب آغاز نكرد و در اين اواخر كمي وضعيت خودشو بهبود بخشيده
و خيلي تيم هاي ديگه كه شرايط متفاوت و يا مساوي دارند
اما فوتبال جاي پيش بيني نيست و هر اتفاقي ممكنه بيفته ...
شايد هيچ كدوم از اين تيم ها قهرمان نشه ...
پس بهتره بر اساس علاقه حرف نزنيد و براي حرفتون دليل بياريد
من اعتراف مي كنم كه طرفدار رئال مادريد هستم ...
دليل اينكه ميگم رئال قهرمان ميشه اين بازي هاي خوبيه كه داريد مي بينيد و طبق گفته ي دوستمون هم از نظر افتخارات از بقيه ي تيم ها خيلي سره
اما بازم ميگم ممكنه صدها اتفاق بيفته ....
تنها ارزوم اينه كه تيمي كه واقعا شايسته است قهرمان بشه نه تيمي كه اصلا بلد نيست بازي بكنه
بابا خوب راست میگه دیگه هر کی از هر تیمی خوشش میاد میگه 100% اون قهرمان میشه - من نمیدونم شما تا حالا فونبال ندیدید - 1001 اتفاق تو یه بازی می افته - بابا معلوم نیست - مثلا من خودم میلان رو دوست دارم - اما در حال حاضر وضعیت تیم معلوم نیست - همین الان تو میلان عید شده میدونید چرا ... - خوب من میگم >>> کاکا ، گتوسو ، رونالدو ، پاتو و اینزاگی همه مصدوم شدند فقط تا دیشب آنجلوتی مربی تیم سالم بود که اون هم وقتی همین امروز صبح به من زنگ زد اونم سرما خورده بود ! تازه تا یادم نرفته مادر رئیس باشگاه هم فوت کرده !!! ( اینو جدی گفتم ) - خوب حالا اگه رئیس باشگاه از غم از دست دادن مادر دیونه شه یا خدایی نکرده کاکا رو بخوان پاشو قطع کنن یا رونالدو دیگه روش نشه بیاد تو زمین ، اون وقت چی - بابا فقط نظر بدید نه جنگ و دعوا - نا سلامتی همه برو بچ P30World هستیم و رفیق
:27: خيلي باحالي ....نقل قول:
تو با اين استدلالت جات رو نيمكت مربي گري آ ث ميلانه :27:
یک خبر خوب برای دوستان میلانی این که همه مصدومان میلان به بازی با آرسنال می رسند (اینزاگی _ رونالدو و پاتو _ کاکا و گتوزو )
اگه اينا نباشند كه بهتره ميلان اصلا بازي نكنه :8:نقل قول:
جدی میگی؟نقل قول:
اگه برسن که عالی میشه.
از کجا فهمیدی؟؟
آخه گفته بودن کاکا ۶ ماه مصدومه!!! حالا چی جوری میرسه؟؟!!
مرسمن دیروز در مصاحبه با شبکه میلان گفت:پاتو روزهای قبل با عصا راه می رفت ولی باز هم کمی درد داشت ولی دیروز بدون درد راه رفت ما مطمئن هستیم او زود خوب می شود ما تا دیروز فکر می کردیم که او دو سه هفته دیگر وقت می خواهد تا خوب شود ولی حالا ما یقین داریم که پاتو به بازری با آرسنال می رسد.او یک بازیکن هدف دار است.
مرسمن در مورد کاکا می گوید:به طور قطع در بازی علیه آرسنال حضور دارد و احتمال این که به بازی با سیه نا هم برسد زیاد است.او هم اکنون دو سال است که پایش آسیب دیده برای این که آسیب او جدی تر نشود ما تصمیم گرفته ایم که او را حتما عمل کنیم.
رونالدو و اینزاگی به طور قطع در بازی روز یکشنبه علیه سیه نا حضور دارند من آن ها را امروز در تمرینات دیدم.
به گفته ی رسمن وضعیت گتوسو به طور محسوسی تغییر نکرده است و او می تواند در بازی مقابل آرسنال بازی کند هم اکنون او دردی را احساس نمی کند.
با این وضع پیش به سوی حذف آرسنالنقل قول:
هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه ه ه ...ه ........ه..............هه.............ه!نفس م بند اومد!!!!!!خندم میگیره!!!پیش به سوی حرف ارسنال!!این جمله عجب جک باحالیه!!!!اخه روتون میشه این حرف رو بزنید؟؟؟اره جون خودت مگر ارسنال جوان و بی تجربه رو ببرید!!!!!که از پس همین ارسنال عزیز هم بر نمیایید!!!پیش به سوی حذف غول پول داری و پرنفوذی به نام اث میلان!!!!
اميدوارم آخه وقتي گفتش كاكا بازي مي كنه خيلي عجيبه كه آرسنال پايين 3 تا گل بخوره :27:نقل قول:
شوخي كردم بابا به دل نگير اگه كاكا برسه هردوتا تيم يه بازي قشنگ رو انجام خواهند داد و مهم اينه
اگه ميلان ايتاليا بتونه تو خونه آرسنال مساوي بگيره كار تمومه
چون با شناختي كه از بازي ميلان دارم در اروپا و در خونه خيلي خوب نتيجه مي گيره
بابا آخه آرسنالم شد تیم که بخوای واسش حرص بخوری:2:...شما که حذفید برای چی هی بخودت فشار میاری و پست الکی میدی ... برای قلبت خوب نیست :21: منتظر بازی باش رفیق
2 سال پیش هم همینطوری میگفتید!ولی غولها یکی یکی حذف شدند (توسط ارسنال)!فقط بارسلونا مونده بود که اون هم اخرای بازی شانس اورد!اگه لمن توی دروازه میبود حتما ارسنال قهرمان میشد ولی با گافهای دروازه بان دوم اون موقع که الان دروازه بان اول و برتر تیم شده ارسنال قهرمان نشد!!!!ای روزگار!!!
ببخشید ولی توی همون بازی داور گل بارسا رو مردود کرد تا پنالتی گرفت و پنالتی گل نشد!نقل قول:
یعنی داور یه گل از بارسا گرفت!
تایید میشهنقل قول:
منتظر بازی می مونیم !!!
فوتباله!!ممکن از این اشتباهات داوری پیش بیاد!این مسئله ی کوچیکیه که شما روش انگشت گذاشتید!!دی:!!!!
پس نتيجه ميگيريم آرسنال با اشتباهات داوري به فينال رسيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دیدم که (pmg-acmilan) گفتن اینزاگی بهترین گلزن لیگ قهرمانان!!!!!
اما این رائوله که (با 53 گل یا بیشتر) اوله.تازه بعد اونهم نیستلروی دومه که یکی دو گل کمتر زده.جالب اینجاست که سومین نفر هم اینزاگی نیست و شوچنکو......:21::21::21:
اون آماری که شما دادی آمار کلی تمام مسابقات اروپاییه که ارزشی نداره و مهمترین مسئله لیگ قهرمانان که رئالیها تو همه چی اولا:5:
رئال امسال قهرمان میشه:27::27::27: مگه داوری ها جلومونو بگیرن:13:
نتیجه بازی امشب رو هم که شنیدید
7 بر 0 به نفع رئال :5::5:
:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:نقل قول:
نه داداش من زیادیت میشه رودل می کنی....اگه این آمار کلی مهم نبود که اصلا اعلام نمیشد وبا اون آمار کلی سوپر پیپو اوله و شما هم یک از همین به اصطلاح یاران گلزنتون را بیار که با آمار کلی اول بشه پس دیدی کم میارید و زیر سایه پیپو می مونید و خواهید ماند در ضمن حتما انتظار داشتید وایادولید بیاد به شما 7 تا بزنه:31: اگه نمی بردید که اصل شاهکار بودید :27: چنان میگه 7 بر صفر انگاری منتخب جهان را بردن:27:نقل قول:
حرف اضافی موقوف!فقط ون پرسی و ادبایور!
فاشیست جان گرچه خیلی من به شما ارادت دارم ولی باید به شما عارض گردم که سطح فوتبال اسپانیا از بقیه کشورها بالاتر است و شما ها با همون تقلب بازی ها اگر قهرمان شوید اخه یک مافیای قوی شماها تو ایتالیا دارید که نگو خدا میدونه اگر همون مافیای شما نبود تا حالا...
بگذریم شماها ابتدا اینتری رو که دو فصله سوراخ سوراختان میکنه رو ببرید همون اینتری که از بارسای اسپانیا 5 تا خورد و همون بارسای که در خانه از ما باخت بعد اگر بازهم روی شما از سنگ پا قزوین بیشتر بود اشکال نداره هر چی میخواهد دل تنگت بگو ...
راستی حالا اینتریها بیان و یک حرفی بزنن یا ارسنالیها یک چیزی حالا شما ها که تا دو سه هفته پیش 21 امتیاز عقب بودین از صدر جدول چی میگین؟