آیا گارانتی داره؟نقل قول:
قیمتاشون تفاوتی آنچنانی نداره من با توجه با سابقه بهتر eVGA اونو پیشنهاد میدم
Printable View
آیا گارانتی داره؟نقل قول:
قیمتاشون تفاوتی آنچنانی نداره من با توجه با سابقه بهتر eVGA اونو پیشنهاد میدم
این کارتها با گارانتی یک ساله تک دیتا هستند.نقل قول:
مدلهای Evga 8800gts 512 Ko و Evga 8800gts 512 Ssc در بازار هست؟هیچ کدوم از این کارتها باندل بازی ندارن؟درسته؟
فقط مدل Reference Edition هست...نقل قول:
خب مثل اینکه A3 Revision از G92 هم در راه است!!!
ویرجیل جون زیر دیپلم حرف بزن. ها این که وگفتی یعنی چه؟!؟!
اگه اشتباه نکنم یعنی نسخه جدید و تجدید شده G92 .نقل قول:
ویرجیل جون زیر دیپلم حرف بزن. ها این که وگفتی یعنی چه؟!؟!
نسخه Evga 8800 Gts 512 Ssc هم امروز تبلیغات زده بود.
قیمتش هم 420 تومن!
سلام
دوستان ببخسید یه سئوال شرمنده ای داشتم اقا می شه این کارتو تو گیم نت هم استفاده کرد طاقتشو
داره و اگه میشه استفاده کرد کدوم یک از بین این بردا پیشنهاد می کنید ؟:20::13:
چرا نمیشه!اگه بودجه به اندازه ی کافی داری مشکلی نیست!قیمت این کارت بالای 380 تومن هست.نقل قول:
سلام
دوستان ببخسید یه سئوال شرمنده ای داشتم اقا می شه این کارتو تو گیم نت هم استفاده کرد طاقتشو
داره و اگه میشه استفاده کرد کدوم یک از بین این بردا پیشنهاد می کنید ؟
در ضمن برای راهنمایی بیشتر در بخش اطلاع رسانی قیمت و مشورت خرید و فروش یک تاپیک بزنید.
خیلی ممنون از جوابی که دادین دوست عزیز اینو اینجا گفتم فقط فعلا از این کارت خوشم امده و یه جورایی به این
تاپک کمی ربط داره می خواستم سیستمو یه چند ماهی تو گیم نت پدر شو درارم ادم بشه من از این پولا ندارم
گیم نت بزنم ولی برای چند وقت مجبور می شم که بدمش دست مغا زه تا ازش کار بکشه :21::41: واز طرفی اگه
بیینم می شه این کارو شدنیه که شما جواب دادید و دستتون درد نکنه :46:
چرا این برد Inno3D گرون شده یا نه از اول قیمتش همین بود ؟
EVGA یه سال گارانتی داره همشون یا نه بسته به مدلش(نوعش) هست ؟
بیشتر از یه سال گارانتی هنوز تو بازار نیومده یا ا ومده ؟
راستی چه جوری این اور ی که کار خونه های کارت گرافیک سازی می کنن روش همیشه ثابت می مونه :20:
یعنی سخت افزارشون همین جوری با اون فرکانس بالا ساخته شده یا بعد ش با چیزی میزی اورو روشون ثابت نگه
می دارن که بعد تغییر نمی کنه .:31: :13: ؟
باید قیمت رو میزاشتید که چه قدر شده.نقل قول:
چرا این برد Inno3D گرون شده یا نه از اول قیمتش همین بود ؟
از هنگام ورود قیمت این کارت 380 تا 390 بود.
شرکتهای ایرانی که وارد کرده اند یک سال گارانتی میدن . فکر کنم برندهای BFG و EVGA گارانتی مادام العمر داشته باشن.نقل قول:
بیشتر از یه سال گارانتی هنوز تو بازار نیومده یا ا ومده ؟
بله قطعات رو به صورت اورکلاک شده روی برد مونتاژمیکنند!نقل قول:
یعنی سخت افزارشون همین جوری با اون فرکانس بالا ساخته شده یا بعد ش با چیزی میزی اورو روشون ثابت نگه
می دارن که بعد تغییر نمی کنه .
قطعه و برد همان است و مثل همان كارت هاي Reference ساخته ميشه ولي فركانس ها رو بالاتر در بايوس كارت تنظيم مي كنند. شما هم ميتونيد اين كار رو به آساني انجام بديد!نقل قول:
می دارن که بعد تغییر نمی کنه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
دوستان این کارت با چه برندهایی در حال حاضر تو بازاره ( + قیمت)
برند xfx هم اومده؟؟...میاد؟؟..تا اخر امسال؟؟؟
Inno3D : 380T
Sparkle : 390T
EVGA : 390T
چيزي از XFX نديدم شايد تا آخر امسال بياد ولي ارزش صبر نداره تا وقتي كه EVGA با قيمت مناسب در بازار است.
XFX Geforce 8800 GTS Alpha Dog Edition 512 MB PCI-e Graphics Card
میشه بگید این یعنی چی؟؟Alpha Dog Edition
كلا XFX اسم اين سري G92 رو گذاشته Alpha Dog Edition ( شايد اسم اون سگ كه روي كارتهاست باشه!! )نقل قول:
سلام
قیمتو قبلا گرفتم 370 بود ولی این دفعه رو که دیدم 380زدن دوستان به خاطر همین قیمت رو ساید جا هایی کهنقل قول:
باید قیمت رو میزاشتید که چه قدر شده.
از هنگام ورود قیمت این کارت 380 تا 390 بود.
می فروشن فرق می کنه . از یکی از دوستان هم چند وقت پیش قیمتو پرسیدم 365 گرفته بود Inno3D
نمی دونم با صاحب فروشنده پارتی داشته یا چند وقت پیش همین قیمتش بوده ؟
نقل قول:
BFG و EVGA گارانتی مادام العمر داشته باشن.
BFG که گارانتیش حله ولی این EVGA رو فکر نکنم که گارانتیش مادام العمر باشه جایی دیدید خبر بدید قبل ازاین
فقط شنیده بودم BFG کارتاشو گارانتیش مادام العمر می زنه بقیه رو خبر ندارم !!!
بهترین برند تو این سری کدوم شرکت زده یا اینکه بیشتر بردا با هم یکسان کار کردن ولی همشون یه جور قیافه
دارن از نظر شکل یه جور دید ه می شن( هم هیکلن ) ولی تو بقیه ی سر یای جیفورس این قد به هم شبیه نبودن!
باید یکشون بهترین باشه کدوم یک از این بردا انتخاب بهترینهاست ؟
نقل قول:
یعنی میخوای بگی xfx بیاد گرون تر از این قیمتها که دادی میشه؟؟ بالای 400؟؟؟
برند Bfg هم فکر کنم بیاد.راستی نمایندگی این برند کیه و گارانتی
در ایران این Bfg گارانتی مادام العمر شرکت برین تک رو دارند.:13:نقل قول:
تو تبلیغات سایتش زده ولی هنوز ازش خبری نیست .:41:
اینم فکر کنم سایتش هست
نقل قول:
کد:http://www.barin-tech.com/
سلام
من امروز 8800 GTS EVGA خریدم که 2 روز دیگه میاد دستم. تو نت تحقیق میکردم که دیدم از directx 10.1 پشتیبانی نمیکنه... به نظر شما اشتباه کردم؟
آخه بخوام 2 نا 3870 هم ببندم گرون در میاد و motherboard p965 هست
گارانتي EVGA در ايران تك ديتا است كه يك ساله است ولي در اروپا گارانتي 10 ساله و در آمريكا گارانتي مادام العمر داره...نقل قول:
BFG که گارانتیش حله ولی این EVGA رو فکر نکنم که گارانتیش مادام العمر باشه جایی دیدید خبر بدید قبل ازاین
فقط شنیده بودم BFG کارتاشو گارانتیش مادام العمر می زنه بقیه رو خبر ندارم !!!
بهترین برند تو این سری کدوم شرکت زده یا اینکه بیشتر بردا با هم یکسان کار کردن ولی همشون یه جور قیافه
دارن از نظر شکل یه جور دید ه می شن( هم هیکلن ) ولی تو بقیه ی سر یای جیفورس این قد به هم شبیه نبودن!
باید یکشون بهترین باشه کدوم یک از این بردا انتخاب بهترینهاست ؟
توي حالت Reference بين برندهاي معتبر تفاوتي نيست اگه تفاوتي باشه در اوركلاك است كه من EVGA, BFG و Gainward رو ديدم بالاي 900 مگاهرتز هم رفته اند. بقيه برندها هم شايد بشن ولي من اين سه تا رو ديدم...
فكر مي كنم بالاي 400 يا حدود 400 باشه...نقل قول:
یعنی میخوای بگی xfx بیاد گرون تر از این قیمتها که دادی میشه؟؟ بالای 400؟؟؟
نقل قول:
خوب ببینم virgil جان من اگه بخوام 512 8800gts رو بگیرم برندهای دیگه که گفتی حدودا 380 هستند وxfx این طور که بوش میاد بالای 400 فرقش فقط به خاطر مارکشه که این قد گرونه یا نه یه چیزی داره که اونای دیگه ندارن؟؟
فرقش ميتونه به خاطر گارانتي سازگار باشه وگرنه مسلما بهتر از EVGA نيست...نقل قول:
نقل قول:
EVGA الان گا رانتیش چیه و چند سالس؟؟بعدشم سازگار چند ساله؟؟
در مورد Evga به چند پست بالاتر مراجعه كنيد...نقل قول:
احتمالا اين سري Xfx گارانتي دو ساله سازگار داره...
من امروز 8800 GTS EVGA خریدم که 2 روز دیگه میاد دستم. تو نت تحقیق میکردم که دیدم از directx 10.1 پشتیبانی نمیکنه... به نظر شما اشتباه کردم؟
آخه بخوام 2 نا 3870 هم ببندم گرون در میاد و motherboard p965 هست
با توجه به اينكه مادربوردتون Crossfire قوي اي نداره همين انتخاب ميتونه انتخاب خوبي باشه...نقل قول:
در رابطه با directx چی? آخه این directx 10.1 تو سری جدید ساپورت میشه. خیلی فرق هست توشون؟
مثلا الان هر چی بازی هست تاکید بر directx 9.3 میکنه نه 9. این directx 9 هم پله پله رسید به 9.3؟ یعنی اول 9.1 بعد 9.2 بعد 9.3؟ یعنی این وسط 3 سری کارت گرافیک اومد؟
ممنون
سلام.
بالاخره 8800GT 512 MB بهتره یا 8800GTS 512 MB؟
فن کدوم بهتره ؟
مگه dx 10 , 8800GTS 512 MB رو ساپورت نمی کنه !!!؟؟؟
من واقعا گیج شدم. یکی کمک کنه ؟!!
خب معلومه 8800GTS 512MB قوی تر و بهتره. فن و هتسینکش هم خیلی از فن و هتسینک 8800GT بهتره.
هر دو این کارت ها Direcx10 و ماقبل اون(Direcx 9 ,8 ,7,...) رو ساپورت می کنند.
مرسی.
پس می ارزه بگیرم ؟!
کدوم مارک و کدوم مدل اون مارک بهتره ؟
ُ
8800gts تو ایران برندهای evga_ sparkle_inno3d هستنقل قول:
evga نظره من
يه 8800gts 512 در حدود چندوات برق مصرف ميكنه ؟؟؟؟؟؟
حدود 335 تا 345 watts(peakنقل قول:
يه 8800gts 512 در حدود چندوات برق مصرف ميكنه ؟؟؟؟؟؟
دوستان کدوم نسخه Evga 8800gts 512 بازی کریسس رو داره؟
ياسر جان در مورد مصرف 8800GTS 512 مطمئن هستيد؟نقل قول:
فكر نكنم يه بخاري برقي هم اين همه برق مصرف كنه :31:نقل قول:
شك من بين 250 يا 280 وات هست
کولینگ و عملکرد کدوم مارک بهتره ؟
راستی کدوم مارک بهتر Overclock میشه ؟