من کل علا الدین زیرو کردم یه دونه هم امروز پیدا نکردم خوبه تعرفه ها کم شده وگرنه معلوم نیست با این قیمتها ادم باید چی کارکنه
Printable View
من کل علا الدین زیرو کردم یه دونه هم امروز پیدا نکردم خوبه تعرفه ها کم شده وگرنه معلوم نیست با این قیمتها ادم باید چی کارکنه
خیلی خوشم اومده از طرح دکمه هاش ...باکلاسه:31:نقل قول:
فکر نکم دکمه هاش لقی داشته باشند ...چون رفلکس نور افتاده روش اینطوری به نظر میاد....جنس دکمه هاش یه جور استایلیش .....براقه ....وبدئو هاشو تو یوتوب ببینید .....خیلی خوشکله....
آقا کسی نخریده ؟ یه مایه دار پیدا نمیشه بره بخره ببینیم چه جوریه ؟ تو فروم های خارجی که هر کی خریده راضی بوده ... با اینکه با n95 8gig قیمتش یکیه حول و حوش 650 دلار ااکثر اونایی که تو دو راهی مونده بودن w960 خریدن...میگن از جهاتی از n95 سرتره...سرعت بالاش....handling multitasking.. ...تاچ اسکرینش که واسه صفحات اینترنت خیلی به کار میاد ...کیفیت صدا.....شارژ....و..:":"::":":....فیلم 950 مگی 30fps ریختن توش مثله هلو نشون میده ............. ..میگن دوربینش حرف نداره...یه 3.2 مگایی با کیفیت...عکساش تیز و شفاف با جزئیات ....از n73 سرتره (دوربینش).....
لامصب اینقدر آلبالوئه ....رو هوا میبرنش:31::31::31::31::31::31::31:نقل قول:
من کارت مغازه رو که داشت گم کردم یا میگردم پیداش میکنم یا میرم یه کارت دیگه میگیرم ادرس و میزارم.
راستی پایتخت هم داره
آقا کسی نخریده ؟ یه مایه دار پیدا نمیشه بره بخره ببینیم چه جوریه ؟ تو فروم های خارجی که هر کی خریده راضی بوده ... با اینکه با n95 8gig قیمتش یکیه حول و حوش 650 دلار ااکثر اونایی که تو دو راهی مونده بودن w960 خریدن...میگن از جهاتی از n95 سرتره...سرعت بالاش....handling multitasking.. ...تاچ اسکرینش که واسه صفحات اینترنت خیلی به کار میاد ...کیفیت صدا.....شارژ....و..:":"::":":....فیلم 950 مگی 30fps ریختن توش مثله هلو نشون میده ............. ..میگن دوربینش حرف نداره...یه 3.2 مگایی با کیفیت...عکساش تیز و شفاف با جزئیات ....از n73 سرتره (دوربینش).....
لامصب اینقدر آلبالوئه ....رو هوا میبرنش:31::31::31::31::31::31::31:[/quote]
دوست عزیز تو همون فروم های خارجی میتونی بپرسی که
1-کدوم کشور زندگی میکنن
2-تو پکیج خریداری شده چیا بوده مخصوصا هنزفیری بلوتوس بوده یا نه ؟؟
ممنون:46:
1- یکیشون یوناننقل قول:
2- هندزفری بلوتوث نیست تو پکش :
کد:http://www.freewebs.com/danextleve1/w960ipics.htm#
من میخوام وام بگیرم بخرم.وام میدن؟؟؟
دکمه هاشم خیلی نازه لا مضهب
من یه جورایی از قیافه ی کیبوردش خوشم نیومده:31:نمیدونم چرا همینجوری
شبیه 7610 هستش:18:
ولی سونی اریکسون خیلی نامرده این گوشی ظرفیت این رو داشت که ال سی دی اون 2.8 اینچ باشه ببین چقدر دور و برش خالیه.:13::18:صفحه لمسی باید ال سی دی اش بزرگتر باشه.
حالا 0.2 اینچ دیگه چیه که اینطوری ایراد میگیرین.
میگم کاظم تو دیگه زن داری نباید اینقد گوشی بخری. ما همیشه میبینیم تو امضات اسم 3تا گوشیو گذاشتی که قصد خریدشونو داری. چه خبره؟
خداییش حرص آدم در میاد با این ال سی دی های کوچیک:31:نقل قول:
برای صفحه لمسی انصافا کم هستش مخوصا این گوشی که بیتشر با دست کار میکنیم حالا زیاد مهم نیست
سعید جون گفتی زن داغ دلم رو تازه کردی:31:
از کجا میدونی؟
به خاطر تو امضام رو عوض میکنم
bebakhshid ke pingilish neveshtam akhe ba mobile post midam
Man emrooz eyne hamin handsfree ro to pasaje golbarg to meydoon 7hoz didam kenare ye k850 gozashte bood ba yedoone charger ajib ke oonam marke se bood mage to k850 ham handsfree bt hast?
آقا فکر باطری رو هم کردین این وسط :31:سونی اریکسون در صدد تولید یه سینمای خانگی با قابلیت تماس رو داره !!!!! منتظر باشید همین فردا دم خونه با پست پیشتاز تحویل میگیرید:31::5:نقل قول:
w960= 650000
pm بدید من شیراز هستم گوشی های ویژه وارد میکنیم که کسی ندارند مثلا htc شیفت وغیرو...
سلام به همگی سال نو میلادی رو تبریک میگم و امیدوارم تو سال جدید میلادی شرکت های تولید کننده تلفن همراه گوشی های حرفه ای تری بزنن و بچه های تاپیکم مدل هایی رو که دوست دارن و بتونن بخرن:10:
1- اول اینکه رئیس جمهور تعرفه 25 درصدی رو ابلاغ کرد و تازه از این پس میتونیم شاهد کاهش قیمت ها باشیم.
2- دیشب یه سر رفتم پاساز اعلائدین w960 رو میگفت 760 هزار تومان .همون یه مغازه هم فعلا داشت.
3- اینم ادرس برای کسایی که میخوان برن زیارت :جمهوری پاساز اعلائدین.ورودی حافظ طبقه همکف شماره 61
قابل توجه کسایی که پیدا نکردن
4- 1 مغازه درمیون همه n82 رو اورده.اگر اسم این گوشی به جای sonyericsson w960 -nokia w960 بود همه اورده بودن .قیمتش هم 660 بود .راستی iphon چه قدر ارزون شده بود از 760 شده 610
5- دیشب که رفتم با دقت بیشتری دیدمش ولی خدایی اونجوریم که من اول گفتم دکمه هاش زشت نیست یه چیز خیلی جالبی که داره و میدونم تو نگاه اول نظرتون وجلب میکنه LCD این گوشی هست چون مثل LCD w950 یا p990 یا m600 تو رفته نیست و هم سطح با گوشی هست به طوری که اگر یک خط کش رو روی گوشی به صورت خوابیده قرار بدین هم LCD و هم قاب گوشی به زیر خط کش میچسبه ولی اگر همین کارو با گوشی هایی که گفتم انجام بدین LCD مقداری پایین تر از زیر خط کش قرار میگیره و هیچ تماسی پیدا نمیکنه وفکر میکنم این تغییر باعث شده که گوشی w960 نصبت به w950 بزرگتر به نظر بیاد .در کل بهتر از قبل شده مخصوصا که زیر نور افتاب صفحه به خوبی دیده میشه.تموم شد.
خیر هندسفری کا850 مثل هندسفری کا800 هستش و توی پکش هم هندسفری بلوتوث ندارهنقل قول:
احتمالا یارو همونچوری گذاشته
960 اومده من هر چی تو این سایتهای فروش میگردم نوشه هنوز به صورت عمده وارد بازار نشده یکیش همین دی جی کالا
خريدن W960 بدون هندزفري بلوتوث هيچ ارزشي نداره:41:
تو سایت ها رو چیکار داری مخصوصا تو گوشی اصلا قابل اعتماد نیستن معرفترینش که برای ایرانی ها داره جا میفته gsm کلی از قافله عقبه .
خرید موبایل = رفتن به بازار .
به گفته بچه ها از پکیج به خاطر کم شدن قیمت حذف شده .پس میتونیم به صورت جدا بخریم . البته به نظر من w960 بدون هنزفیری بلوتوس استریو بیشتر از 400 تومان نمیارزه .
تائید میشه . از صداش و مموری که بگذریم امکاناتش فرقی با P1 و گوشی های در این رده نداره !...نقل قول:
تو سایت ها رو چیکار داری مخصوصا تو گوشی اصلا قابل اعتماد نیستن معرفترینش که برای ایرانی ها داره جا میفته gsm کلی از قافله عقبه .
خرید موبایل = رفتن به بازار .
به گفته بچه ها از پکیج به خاطر کم شدن قیمت حذف شده .پس میتونیم به صورت جدا بخریم . البته به نظر من w960 بدون هنزفیری بلوتوس استریو بیشتر از 400 تومان نمیارزه .
و مسلما از این قیمت فعلی اش هم کلی فاصله میگیره !نقل قول:
من فکر میکنم تا عید به 500 برسه
البته اگه میخواد فروش کنه
والا با این قیمت اصلا نمی ارزه!!!
امروز یکی از دوستان خیلی دورم یه w960 خرید همه میگن زیباس ولی من میگم w950 قشنگتره. فقط واسه یه دوربین و 4گیگ حافظه ی بیشتر و یه هندز فری بولوتوث اینقدر گرونتر از w950 نمی ارزه . تنها مزییتش نسبت به w950 دوربین دومش هست که باید اعتراف کنم که کیفیت فوق العاده ای داره . اما 760 نمی ارزه .
راستی اینم بگم من خودم w950 دارم . :D
شیراز یه مغازه تازه تاسیس آورده ! 670 تومان
--
یکی از رفقا هم مغازه معروفی داره, میگفت 600 برای تو (البته الان) چند روز دیگه ارزون تر !
ما من همون w950 رو بیشتر میپسندم, زیباتره.
نقل قول:
تایید میشه ولی باید بگم که 760 بدونه هندز فری بولوتوث است ومیگن از پک حذف شده .
مگهw950 دوربینه اولم داره ؟؟؟؟؟اصلا دوربین نداره . پس دوربینه اول ودوم w960 میشه مزیتش نصبت به w950
من خودم w950 داشتم و به نظر منم w950 خوشگل تره یا به قول خودم فشن تره
میشه آدرسش رو هم بگین.نقل قول:
شیراز یه مغازه تازه تاسیس آورده ! 670 تومان
--
یکی از رفقا هم مغازه معروفی داره, میگفت 600 برای تو (البته الان) چند روز دیگه ارزون تر !
ما من همون w950 رو بیشتر میپسندم, زیباتره.
P1 چی؟اون رو هم داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان سلام . من خودم w950 دارم منظورم از اینکه گفتم مزیتش دوربین دوم چون دوربین دوم یه تکنلوژی جدید محسوب میشه و درباره ی هندزفریشم باید خدمتتون ارز کنم که این دوست من با هندز فریش گرفته 760 .
این تاپیک قرار نیست با >>این<< یکی بشه؟؟
hyper link هم که نمیشه کرد توی این فروم شکر خدا....کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=183977&page=3
قیمت نیومد پایین ؟
سلام حامد جان نه بابا اینجا کسی پیدا نمیشه به داد تاپیک ها بره ... فقط پسها حذف میشن نه تاپیک ها و....نقل قول:
این تاپیک قرار نیست با >>این<< یکی بشه؟؟
hyper link هم که نمیشه کرد توی این فروم شکر خدا....کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=183977&page=3
راستی من تو مجتمع تجاری پردیس سوال کردم (الو موبایل) میگفت 650 !!! نداشت ولی گفت میتونه برام بیاره .
موفق باشید .