باید بازی جالبی باشه . در ضمن با عجله در مورد شخصیت بازی قضاوت نکنید. کاپکام دیگه شاید این از دانته هم بهتر باشه.
Printable View
باید بازی جالبی باشه . در ضمن با عجله در مورد شخصیت بازی قضاوت نکنید. کاپکام دیگه شاید این از دانته هم بهتر باشه.
کاملا حق می دم به شما چون به کپکام ایمان دارم توی این تریلر هایی هم که گذاشتم قشنگم معلوم که نرو هم مثل دانته می جنگه و اون دستش باعث قدرتمند تر شدن اون شده که با اون دست چهرش هایی که نمی کنه باید صبر کنیم 15 روز دیگه معلوم می شهنقل قول:
ببخشید اصلا حواسم نبود 15 روز دیگه تازه بازی شاید بیاد ما که 20 روز باید صبر کنیم راستی از پیسی دانلود نخریدا بچه های فروم پرواستریت خیلی ناراضی بودند هم دیر می فرسته هم گرون از ملتون بخرید بهتره
منم عاشق dmc هستم که نسخه های قبلی را در ps2 بازی کردم ولی این بار در pc می خواهم بازی کنم ( آخه سیستم را 6 ماه ارتقا دادم )
خوشا به حالت ما که نتونستیم شماره 1 و 2 رو نتونستیم بازی کنیم ولی از همین نسخه 3 شم عاشقش شدیم کاش 1 و 2 رو هم برای پی سی بدن ولی خدایش هیچی پی سی نمیشهنقل قول:
خوبه كه دير ميرسه براي من كه هنوز نرسيده
همون بهتر کهه شماره 2 رو بازی نکردی.وگرنه از DMC زده میشدی!!:41:نقل قول:
ولی شماره یکش یه چیز دیگه بود در زمان خودش.(ابر بازی:46:)
راستی نماد تورو دیدم یاد فاینال فانتزی افتادم بازیش هست من فکر کنم بازی فاینال فانتزی هم توی سبک دویل و اساسینس کِــرد هستش فیلمش که خیلی قشنگ بود یک سری توی کلیک نوشته بود قراره بیشتر بازی ها رو فیلمشو بسازن هیتمن یکیش بود که ساختن فیلم خیلی جالبی شد world of warcraft هم بود خدا کنه دویل هم فیلمشو بسازنننقل قول:
چرا همه انقدر دیر جواب می دن من هرروز دارم این تاپیک 2 یا 3 بار می بینم منتظر مبحث جدیدم :41:
الان امتحانا شروع شده جيگر بچه ها كمتر ميان
منم امتحان دارم اما هم درس می خونم هم پای اینترنت میام اونجوری که همش بزارم برای درس هیچی نمی فهمم اینجوری راحتتترمنقل قول:
سلام .
خب خبرها حاکی از این هست که دموی قابل بازی Devil May Cry 4 پنجشنبه ( 2008 , 31 January ) برای دانلود در دسترس عموم قرار خواهد گرفت .
این دمو همزمان برای XBL و PSN منتشر میشود .
لازم به ذکر هست که این دمو در روز پنجشنبه فقط و فقط برای Japan منتشر خواهد شد و خبری از عرضه ی این دمو برای ریجن های دیگر هنوز اعلام نشده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
کد:www.----------.com
:41: اخه چرا ما انقدر باید صبر کنیم روزا خیلی دیر می گزره اینا هم که همش با ایران مشکل دارن اخه مگه ما چه گناهی کردیم سران ........... می کنن ما باید جورشونو تو بیشتر چیزا بکشیمنقل قول:
يعني چي برا ژاپن. خوب ميريم از سايتها ژاپني دانلود ميكنين ديگه!!! مگه نميشه؟
بابا تو چرا این حرف می زنی توکه تریلر ها رو دیدی به زبان ژاپنی بازی کنیم این محال تازه همش 5 روز بعد از دوم خودش می یاد ارزش زیادی نداره 5 روز با ژاپنی حال کنیم چیزی هم که نمی فهمیمنقل قول:
بچه ها اونایی که بازی رو با pc می خواستن بازی کنن تاریخ عرضه بازی برای پی سی رفت به Apr 1, 2008
رفت گیم اسپات زده این در حالیه که نسخه های کنسولی همون Feb 5, 2008
عرضه خواهد شد
:41: نه دروغ می گی دیگه داره حالم ازشون بهم می خوره :2: چیزم تو چیزشون :18: ما پی سی بازا چه گنهای کردیم بچه ها این انجمن ببندیم تا 3 ماه دیگه بازش کنیمنقل قول:
ببخشید اما الان به ذهنم خوردنقل قول:
می شه لینک اون خبر بزاری تا من با ورم بشه این همه صابون به دلم زدم
سلام
اقا محمد درست می گم بیا خودت ببین ناکسا خیلی نامردن وایستا این یارو چشم بادومی رو گیر بیارم ......
البته خبر که نیست اینو گیم اسپات زده تا دو روز قبل واسه همه پلتفرما یکی بودا لعنت به این شانس بیا خودت ببین
نه دیگه واجب شد برم شرکت کاپکام. اینجوری نمیشه.اینا مارو اسگول گیر آوردن.:41:نقل قول:
منو بگو که داشتم خودمو میشکتم تا 20 روز دیگه سیستم رو ارتقا بدم.:19:
من رفتم. میروم جایز نیست:13:
:19::2: دارم دیگه قاطی می کنم ها آخه این چه وضعشه
با اون چشم های بادامی و مغز نخودی فکر می کنند که اگر اول ps3 , xbox در بیاد سود بیشتری نسیبشون می شود ( البته درست فکر می کنند چون اگر صدا در بیاره هیچ کس به انتظار pc نمی نشیند ):2::19:
ای بابا .
آپریل یعنی بیشتر از 2 ماه دیگه .
من تازه امروز اون تریلر آخریه رو دیدم .
کلی خوشحال شدم ، خیلی خفن بود .
حالا که این خبر رو شنیدم کلی خورد تو حالم .
خیلی بد قولن .
یعنی درست 6 روز بعد از انتشار Assassin's Creed و در عاقبت ترافیک game
اره درست می گی عجب عجب حتما 1 آپریل هم می گن 1 ماه دیگه بعدشم توی امتحانای خرداد الاهی......... بشننقل قول:
تو خدتو ناراحت نکن با هم می ریم سقف می یارم پایین رو سرشون این چه وعضشه من موندمنقل قول:
اقا قیمت ps3 و xbox چنده بازیاش قیمتش چندهنقل قول:
خوبه تو تازه دیدی من که اولین نفر دیدم جو منو گرفت اقا الان من چی بازی کنم دارم دیونه می شم یکی یه بازی خوب بهم بگهنقل قول:
فاینال فانتزی و ناروتو برای پی سی هستش؟
Assassin's Creed که بیخیا شیم یک سیستم خری می خواد ولی من تریلر های اونم دیدم اون که دیگه شاهکار اگه خواستد بگید لینک تریلر های اونو براتون بزارم توی انجمنش که من ندیدم اونا رو بزارهنقل قول:
بچه ها خبر خوشحال کننده حالا من نمی دونم گیم اسپات چه قدر درست می گه یا نه اما من تاحلا غلط هایی رو ازش گرفیتم الان یکی از سایت های دویل رو رفتم یه روز شمار تا تاریخ عرضه بازی و یه روز شمار برای عرضه نسخه دمو گذاشته برید ببینید گفته 12 روز دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها مژده
امروز رفتم باز سایت گیم اسپات واسه Devil may cry این جور زده بود واسه pc
Platform: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Release Date: Apr 1, 2008
Release Region: North America
Distribution: Retail
بعدی رو این جور
Release Date: Feb 8, 2008
Release Region: Europe
بعدی رو این جور
Release Date: Feb 7, 2008
Release Region: Australia
یعنی اینکه اگه درست باشه چی میشه و از اونجا که pc رجیون نداره ما می تونیم بازی رو همون فوریه انجام بدیم
الان نه خداییش خودت از این چیزی که نوشتی چیزی می فهمی ولی من که گفتم همون 5 فوریه بازی رو انجام می دیم به امید خدانقل قول:
من براتون ترجمه می کنمنقل قول:
در امریکا این بازی 1 آپریل میاد اینم متن خبریش
در اروپا 8 فوریه میاد اینم متن خبریش
در استرالیا 7 فوریه میاد اینم متن خبریش
ولی این قسمت رجیون نفهمیدم :d ولی به نظرم اینجوری بده ما می خوایم بازی انگلیسی انجام بدیم نه به زبان های دیگه خدا کنه برایی اروپا می زنن انگلیسی هم بزنن حالا باز من یه کمی المانی هم بلدم اما نه در حد قوی
راستی همه این لینک ها یکیه تو از کجا اوردی این اطلاعات؟نقل قول:
بهترين گزينه رزيدنت اويل 4 هستش.نقل قول:
دوستان خواهشا لينك رو توي[ Url][/url] نزارن اصلا ادم قاطي ميكنه به خدا!!!
فکر کنم مثل callofduty4باشه
نه بابا در این حد نمی خوام حالم بد می شه اینجور بازیا ادمو خسته می کنهنقل قول:
تغصیر ما نیست تا ادرس می زارم خودش لینک می شه اما چون فروم لینک قبول نمی کنه اینجوری می شهنقل قول:
خواهشا نقل قل کنید بفهمیم منظورتون چیهنقل قول:
خوب این نوشته گیم اسپات هست دیگه اقا محمد من ندونستم کجا رو نفهمیدین واضحه فک کنم همه ی نسخه ها انگلیسی خواهد بود بخش رجیون هم فقط مختص کنسولها است که برای pc رجیون نداره همین