ممنون از جوابهانقل قول:
من هنوز نمیتونم پیغام خصوصی بفرستم هنوز 20 تا نشدم ولی توی یک تاپیکی پیداش کردم و براش پیغام گذاشتم که اینجا لازمش داریم. ;)
Printable View
ممنون از جوابهانقل قول:
من هنوز نمیتونم پیغام خصوصی بفرستم هنوز 20 تا نشدم ولی توی یک تاپیکی پیداش کردم و براش پیغام گذاشتم که اینجا لازمش داریم. ;)
تو کدوم تاپیک؟؟؟
ما که هر چی گشتیم پیداش نکردیم
search کردم. اسمش که اومد روش کلیک کردم و پست هاش رو آورد منم آخریشو انتخاب کردم و رفتم تو انجمنش فکر کنم توی گرافیک کامپیوتری بود.
آقا من یه سوال دارم یکی کمک کنه ................. بدون اینترنت wifi و ایرانسل و gprs با کامپیوتر می شه رو آیفون برنامه و فایل ریخت یا نه ؟؟؟
نه نمیشه.:13:نقل قول:
میشه آقا هم میتونی برنامه بریزی هم میتونی آهنگ . شو . فیلم و عکس بریزینقل قول:
فیلم و عکس و آهنگ که میشه!
شما خودت تا حالا با کامپیوتر بدون wifi روی آیفون برنامه ریختی؟
ای ول اگه راهی بلدی به ما هم بگونقل قول:
با اینکه این راه توصیه نمیشه! اما اینطوریه که باید فایلهای PXL برنامه ها رو دانلود کنی و با استفاده از نرم افزار ibrickr اونها رو روی آیفونت نصب کنی...
کد:http://pxl.ibrickr.com
کد:http://ibrickr.com/downloads/ibrickr_v0.91.zip
ممنون از راهنماییتنقل قول:
فقط می شه بگی چرا توصیه نمی شه یعنی خرابش می کنه ؟
هم به خاطر راحتی کار هم اطمینان از درستی و جدید بودن فایل ها...
دوستان اگر فایلهای pxl رو پیدا کردید اینجا هم قرار بدید.
متاسفانه اون لینکی که بالا معرفی کردم گویا تمام فایلهاش از روی سرور پاک شده.
مشکل بلوتوثش هنوز حل نشده؟
خسته نباشید واقعا این قسمت عالی . اگه می شه آپدیت 1.1.2 به 1.1.3 رو توضیح بدید
سلام دوستان.در مورد گوشی +A8 هم میشه یه توضیحی بدید.
من اینو دو روز پیش گرفتم و دوتا مشکل دارم:
اول این که نمیدونم چطوری روش باید برنامه بریزم.
دوم این که با gprs فقط سایت گوگل برام میاد!!
ممنون میشم یه توضیحی لطف کنید، که رفته روی عصابم!
اینم عکسشه برای یاد آوری:
http://i202.photobucket.com/albums/aa240/juamac2/A8/IMG_9087c.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من از اینستالر دیکشنری lomgman رو نصب کردم ولی معلوم نیست که کجا رفته !! کسی میدونه که بعد از تصب دیکشنری ، کدوم قسمت میره و چه جوری میشه ازش استفاده کرد ؟!!
سلام دوستان
کسی می دونه اون آیفونی که قراره تابستون برای آسیا عرضه بشه آیا بدون هک به سیم کارتهای ایران می خوره یا اونم باید هک بشه ؟
سلام دوستان
کسی اینجا هست آیفون 4 Gb داشته باشه ؟
امشب به ورژن 1.1.4 آپدیت کردم...با برنامه Ziphone 2.5 هم اکتیو و آنلاک کردم (حدود 4 دقیقه) خیلی ساده و راحت... الان بدون هیچ مشکلی کار میکنه.:20:
مطمئنی هیچ مشکلی نداری ؟؟؟ Ziphone باگ Wifi داره بعد از اکتیو و آنلاک و Jailbreak با Ziphone خیلی از نرم افزار ها دیگه از تو installer نصب نمی شه تازه دیگه هیچ کدوم از برنامه ها مثل ibrickr , iPhone browser گوشی رو بصورت کامل نمی شناسننقل قول:
من غیر از یوتوب، هیچ مشکلی ندارم. نصب نشدن یه سری برنامه ها هم به دلیل عدم تطابق با ورژن هست که اونم طبیعیه. برای 1.1.3 هم همینطور بود. من با ibrickr و امثال اون کار نمی کنم.نقل قول:
به طور کلی برای آپدیت آیفون به ورژن دلخواه که الان جدیدترین و بهترین ورژن، 1.1.4 هست، به طور دستی یا با برنامه Ziphone , آیفون رو در حال ریکاوری یا dfu قرار میدید و بعد با itunes اونو restore میکنید. بعد با Ziphone و فقط با یک کلیک اونو اکتیو ، جیلبریک و آنلاک میکنید. به همین راحتی...:31:
دانلود Ziphone ورژن 2.5 :
اگه سوالی داشتین، بپرسین:20:کد:http://www.downloadziphone.org/
ایول! مبارکه! :7:
چطوره؟
چه تغییراتی حس میکنی؟! :31:
(چون خوندم تغییرات 1.1.4 دیدنی نی!)
فرق 1.1.3 و 1.1.4 هیچی نیست فقط اپل اومده تو ورژن 1.1.4 باگ های 1.1.3 رو برطرف کرده ولی از لحاظ ظاهری هیچ فرقی ندارهنقل قول:
ممنون دوست جان!
من هم آپدیت کردم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آقا یکم ساده تر میشه توضیح بدید. قدم به قدم.
من منظورتون رو از dfu و جیلبریک کردن نمی فهمم.
اگه بتونی یه جوری آموزش بدی خیلی لطف بزرگی کردی.
1- اول از اون لینکی که گفتم، برنامه Ziphone رو دانلود کنید.نقل قول:
2- بعد آیفون رو به کامپیوتر وصل کنید.
3- بعد itunes رو باز کنید. اگه گفت برای آیفون ورژن جدیدی هست، download only رو بزنید. اگر هم نگفت، help و check for update رو بزنید و همون download only رو انتخاب کنید. البته میتونید همون موقعی که میخواین آیفون رو آپدیت کنید این کار رو بکنید، ولی چون طول میکشه و ممکنه قطع بشه و از این حرفا، از قبل داشته باشینش بهتره.
4-از الان تا آخر کار itunes باید باز باشه. حالا برنامه Ziphone رو اجرا کنید و تقریبا وسط صفحه یه نوار هست که روش نوشته advance features. اونو باز کنید و گزینه DFU mode رو انتخاب کنید.
5- الان itunes پیغام میده که باید گوشی restore بشه. restore رو بزنید و در پنجره باز شده، update and restore رو بزنید. بعد شروع میکنه به آپدیت که اگه فایلشو از قبل دان کرده باشین، حدود 6-7 دقیقه طول میکشه. بعد پیغام میده که آیفون با موفقیت restore شد. الان خود آیفون ریست میشه و مثل یه آیفون قفل شده و لاک بالا میاد.
6- الان دوباره Ziphone رو باز کنید و دکمه do it all رو بزنید. بعد از حدود 4-5 دقیقه، آیفون اکتیو و آنلاک شده و اینستالر هم روش نصب شده.
تمام.
نقل قول:
دمت گرم
به خاطر این کارت 10 امتیاز میگیری و اگه مزاحم ایرانسلی و یا کلا ً موبایلی داشتی می تونی روی من حساب کنی.:27:
قربونت تو قرعه کشی 15 فروردین یه کاری کن اسم ما در بیاد:31:نقل قول:
2 سیمکارته شرکت میکنما.
ولی مشکل دار شدم.
این لینک که دای هر چی روش کلیک می کنم باز هم میاد همون صفحه.
100 بار امتحان کردم.
با Ie امتحان کردم.
راستی
این برنامه با Xp سازگاری داره؟
روی اون عکسی که علامت ویندوز داره کلیک کن، یه چند ثانیه صبر کن، صفحه دانلود باز میشه. با هر ویندوزی سازگاره.نقل قول:
کد:http://www.downloadziphone.org/
نقل قول:
من که همچین عکسی نمی بینم.:41:
شاید هم باید برم یک چشم پزشک.
همش بر میگرده به این صفحه.
روز Download که کلیک می کنم همین آدرسی که شما دادی نوشته میشه ولی باز هم انگار فقط صفحه Refresh میشه.
جای دیگه این برنامه نیست از اونجا دانلود کنم؟
پیدا کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [کد:www.-----------].zip
آقا من نتونستم.
توی این مدت سیم کارت باید بیرو باشه یا نه؟
الان دیگه گوشیم بالا نمیاد.
فقط تماس اضطراری هستش.
برای آپدیت به 1.1.4 راه های بهتری هم هست
می تونی از نرم افزار iplus1.2 استفاده کنی
یه تاپیک می خوام بزنم و تمام مسائل مربوط به آپدیت آیفون رو می خوام توضیح بدم
نقل قول:
دوست عزیز
دقیقا بگو چه روندی رو طی کردی...
وقتی صفحه emergency call میاد باید اول سیم کارت رو داخل آیفون بذاری
بعدش تو نرم افزار ziphone دکمه do it all رو بزنی...
میتونی از پایین پنجره نرم افزار، output log رو هم باز کنی تا دقیقا ببینی چه پیغامی میده...
امتحان کن خبرشو بده... :46:
بابا آیفون از لحاظ رجستر تو ایران مشکلی نداره ؟؟؟
به خصوص آپدیتش ؟؟؟؟
الان چه ورژنی جدید اومده ؟؟
آیفون 16 گیگ هم تو ایران اومده ؟؟؟
با تشکر
من الان فایل آپدیت رو دارم.نقل قول:
iTunes بازه
اول روی DFU کلیک میکنم.
بعد میگه حالا حالا restore کن. و می کنم.
بعد گوشی ریست میشه و میزنه emergency calls
بعد روی do it all کلیک میکنم.
صفحه ی گوشی سیاه میشه و شروع میکنه به اومدن نوشته های زیاد . مثل Dos.
توی ziphine میزنه 4 دقیقه ولی تا یکم میره جولو گوشی ریست میشه و همه چیز از اول.:2:
ای بابا! دوست عزیز شما که داری از ورژن 2.4 ziphone استفاده میکنی!
برای active کردن ورژن 114 باید وزژن جدید ziphone که ورژن 2.5 هست رو دانلود کنی! (آخرین ورژن ziphone الان 2.5c هست.)
برو وبلاگ ziphone و بالای صفحه روی Download Ziphone کلیک کن...
تو صفحه که باز میشه روی علامت ویندوز کلیک کن تا شروع به دانلود ورژن جدید بکنه...کد:http://www.ziphone.org
این مراحلی که برای آنلاک طی کردی رو دوباره با این ورژن تکرار کن.احتمالا مشکلت حل بشه.
موفق باشی
پ.ن:
اگه بازم برای دانلود مشکل داشتی، لینک کمکی خدمت شما:
کد:http://www.fars-gsm.com/download/torkzade/IPHONE/ZiPhoneWin-2.5c%20Torkzade%20.rar
نقل قول:
درست شد:20:
مرسی
خوشحالم مشکلت حل شد! :46: