قیمت گوشی چینی 5310 رو دیروز توی علائدین 103 تومن دیدم...
Printable View
قیمت گوشی چینی 5310 رو دیروز توی علائدین 103 تومن دیدم...
با سلام
می خوام وقتی شماره خاصی بهم زنگ می زنه بگه شماره مورد نظر در دسترس نیست یا در شبکه موجود نیست یا ..... .
گوشیم نوکیا 5310
بچه ها یه نرم افزار تو سایت نوکیا گذاشته واسه آپگرید نرم افزار گوشی ببنید نمیشه باهاش مشکلاتشو بر طرف کرد . البته من خودم این گوشیو ندارم ولی میخوام بگیرم ولی با این مسائل یه کم بی خیال شدم
کد:http://mea.nokia.com/A4705211
منتظرمکد:http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_en.exe
سلام
من این گوشی رو خریدم ولی کیفیت عکسش واقعن پایینه از k750 خیلی پایینتره. برای شما هم همین طوره.
کسی نیست جواب منو بده ؟ :41:
شما توی قسمت مباحث عمومی موبایل یه سرچ بزنید پیدا میکنید
الان قیمتش چنده ؟
فکر کنم 210 اینا باشه
یعنی توی این تاپیک هیچ کسی این گوشی رو نداره تا باهاش یه عکس بگیره اینجا بزاره!
شما برو یه سر سایتنقل قول:
یعنی توی این تاپیک هیچ کسی این گوشی رو نداره تا باهاش یه عکس بگیره اینجا بزاره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجا ازش عکس هست
.... من ندارم اگه داشتم میزاشتم
گوشی من مدام هنگ می کنه خصوصا وقتی مدتی باهاش حرف می زنم نمیشه قطع کرد. ناچار میشم باطری رو در بیارم. آیا مشکل رو یکی از دوستان میشه لطف که بگه که به چه دردی گرفتار شده؟
نقل قول:
دوست عزیز یا ویروس گرفته یا گوشیت زمین خورده یه فلش کن و رمت رو هم فرمت کنی ایشالا درست میشه!
سلام فارسی ساز این گوشی هست؟
هرچی سرچ میکنم پیدا نمیکنم
آگه دارید بزارید واسه دان
ممنون
بای
سلام... من یه قاب طوسی مشکی خریدم .... چطوری عوض کنم؟ بغلای گوشیرو خراب کردم
سلام
اون تاچیک عکسهای موبایل کو؟!
کسی اینجا میتونه حداقل یه عکس که با 5310 گرفته شده رو بزاره.
کیفیت دوربین گوشی من از k750 ی فقید! هم کمتره!
خیلی فوریه! در حد خورد کردن یا نکردن این گوشی روی سر فروشنده!!!
ممنون
برو gsmarena.com باید باشهنقل قول:
اون تایپیک اینجاستنقل قول:
ولی به نظر من k750 کیفیت عکسای خوبی داره و اگه از 5310 بهتر باشه عجیب نیستکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2933249#post2933249
کسی تونسته با Opera وصل شه به اینترنت؟
من که هر کاری میکنم نمیشه:41:
اگه کسی میدونه بگه:10:
lock codesho kasi balade chie?
acess point ساختی ؟نقل قول:
کسی تونسته با Opera وصل شه به اینترنت؟
من که هر کاری میکنم نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی میدونه بگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12345 در حالت معمولنقل قول:
lock codesho kasi balade chie?
نه، چیه؟:31:نقل قول:
من فقط اون sms ایرانسل رو save کردم همین
واسه هر برنامه اینجوری جاوا مثل اپرا و یاهو مسنجر ها و... باید اکسس پوینت بسازینقل قول:
نه، چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط اون sms ایرانسل رو save کردم همین
Menu>Settings>Configuration>Personal Config.sett.>Add>Access point>Account name=Irancell-GPRS
بعد برمیگردیم به منو قبلی یعنی Access point حالا وارد Access point settingsمیشیم و
Access point settings>Data bearer=packet data>bearer settings>Packet data acc.pt.>Access point= mtnirancell>ok
بعد به منوی Configuration برمیگردیم و وارد. Preferred access pt میشیم و اون Irancell-GPRS که ساختیم رو Select میکنیم
( active میکنی )
حالا میری تو اپرا و درست میشه
واقعا ممنون، درست شد:11: :40:
دیگه اعصاب نداشتم:27:
خواهش میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
واقعا ممنون، درست شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه اعصاب نداشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خوام گوشی خودمو فارسی کنم اما یکی از دوستام میگه که فقط منوهاش فارسی می شن و نمی تونی حروف حروف گ پ چ ژ را تایپ کنی می خوام بدونم راست میگه یانه؟
هیچ کس نیست یه جوابی بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال دیگه اینه که می خوام وقتی شارژ گوشی در حال تمام شدنه یک صدایی از اون بشنوم (مثل گوشی های سونی اریکسون)برای اینکار آیا تنظیمات خاصی باید انجام بدم؟نقل قول:
آیا هنوز آخرین ورژن 5.81 هستش یا ورژن جدیدتری امده ؟
اقا یکی جواب این پسر دایی مارو بده اساتید کمک کنننقل قول:
می خوام گوشی خودمو فارسی کنم اما یکی از دوستام میگه که فقط منوهاش فارسی می شن و نمی تونی حروف حروف گ پ چ ژ را تایپ کنی می خوام بدونم راست میگه یانه؟
سلام.نقل قول:
اگه گوشی شما 5310 باشه با ارتقائ فریم ویر گوشی به طور اتوماتیک در زبان گوشی فارسی اضافه میشه وتمام حروف هم هست.
موفق باشید.:40:
آخرين ورژن 8.32 ميباشد. پس برو و گوشيت رو آپديت كن و حالش رو ببر.نقل قول:
سلام با معرفت..نقل قول:
سلام.
اگه گوشی شما 5310 باشه با ارتقائ فریم ویر گوشی به طور اتوماتیک در زبان گوشی فارسی اضافه میشه وتمام حروف هم هست.
موفق باشید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا این فریم ویر ینی چی وچیه؟؟؟؟؟
وارتقاش چه شکلیه؟؟؟؟
سلام.
فريم وير يعني ميان افزار يا در واقعه بطور ساده ويندوز گوشي (البته اين فقط براي ساده كردن موضوعه)
در مورد ارتقا هم رجوع كنيد به اين تاپيك:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد.:40:
بلينقل قول:
آپديت كردم :20:
با نسخه قبلي زياد فرق نداره
من می خوام روی گوشیم رمز بذارم اما وقتی وارد قسمت setting >> security >> change security code می شوم و و رمزم را وارد می کنم پیغام code error داده می شود
لطفا راهنمایی کنید چجوری روی گوشیم رمز بذارم
با تشکر فراوان
دوستان خواهش تو این کلوپ فعال باشید وجواب دوست ما رو هم بدید من که زیاد از این گوشی(چون جاواست) سر در نمیارم
زیرو سکتور عزیزم چند تا راه براش رفتم نشد شما خواهشا جواب دوست ما رو بدید اخه اینجا محل سوال و حل سوال هست..
با تشکر
اگه واسه اولین باره که میخوای رمز بذاری، احتمالاً یه سئوال ازت میپرسه که Old Password رو وارد کن و باید 0000 رو وارد کنی و یعد Password جدید رو میزنی.نقل قول:
من می خوام روی گوشیم رمز بذارم اما وقتی وارد قسمت setting >> security >> change security code می شوم و و رمزم را وارد می کنم پیغام code error داده می شود
لطفا راهنمایی کنید چجوری روی گوشیم رمز بذارم
با تشکر فراوان
ممنون دوست عزیزنقل قول:
نه من قبلا برای گوشیم رمز گذاشته بودم اما حالا برای اینکه رمز جدیدو بذارم از من رمز قدیم را می خواد که متاسفانه اونو یادم نیست :19: :41:
حالا باید چی کار کنم
فکر کنم راهی جز فلش نداشته باشی!نقل قول:
ممنون دوست عزیز
نه من قبلا برای گوشیم رمز گذاشته بودم اما حالا برای اینکه رمز جدیدو بذارم از من رمز قدیم را می خواد که متاسفانه اونو یادم نیست
حالا باید چی کار کنم
ممنون رفیق
اره منم فکر کنم همینه چون بازم اینجور موردایی تو سیمبین بوده وراهش یا فلش بوده یایه کد همگانی که هون0000و1234 هست