آره منظورم همین بودنقل قول:
درستش کردم :دی
Printable View
آره منظورم همین بودنقل قول:
درستش کردم :دی
توی آسیاتک هم از ف ی ل ت ر در اومد :40:
تهرونیا بیان شیرینی بدن دیگه
اين عيد فرخنده را به همهي دوستان تبريك ميگم.
مبارك همه باشه انشاالله
واسه ما که از اول هم جرات ف یل تر کردن رو نداشتن. اما به همه کسایی که ف یل تر بودن و حالا مشکلشون رفع شده تبریک میگم. ایشالا روزی برسه برسه که هیچ سایتی فیل تر نباشه و ما خودمون فرهنگ استفاده درست از اینترنت رو داشته باشیم.
من از صبا دارم ولي از اون اولم ----- نبود تازه خيلي جاه كه تو اون زمان من چند تا فايلم دانلود كردم
دوستان من که یک نامه نوشتم برای شاتل و پارس آنلاین و توضیح دادم که اگر این سایتها ----- هاشون باز نمیشه از اول آذر سرویس من را کنسل کنند.
شاتل را خودم کنسل کردم. یعنی پول به حسابشون نریختم ولی نمیدونم چرا هنوز سرویس مرا قطع نکرده اند. همیشه وقتی یک روز از تاریخ واریز صورتحساب میگذشت و پول نریخته بودم سریعا قطع میکردند ولی نمیدونم چرا ایندفعه این کار را نکردند.
به هر صورت میخواستم سرویس پارس آنلاین را نیز قطع کنم که دیدم ----- راپید شر باز شده.
الان سر deposit این بلا اومده! اگر همگی نامه بدیم به ISP هامون و بگوئیم که سرویس را کنسل میکنیم اونوقت ----رینگ برداشته میشه. اگر deposit شما هم ---- شده بیایید این نامه را بفرستید به خدا اثر میکنه. یک دست صدا نداره ...
با تشکر...
رفیق اونا خیلی زرنگ تر هستن سرویس شما رو قطع نمیکنند و تا شما نامه فسخ قرار داد رو برای شرکت ارسال نکنی وصل هست و اونا هم پول میگیرن یعنی اگر هم ندی هر ماه برات صورتحساب صادر میشه و بعد چند ماه خط شما مصادره میشه و اونا به پولشون میرسننقل قول:
یعنی پول به حسابشون نریختم ولی نمیدونم چرا هنوز سرویس مرا قطع نکرده اند
پس بهتره فسخ کنی نه اینکه تحریم
deposit خيلي وقته كه بستس ولي فكر نكنم هيچ آپلود سنتري اندازه رپيد شر با اهميت باشه !نقل قول:
دوستان من که یک نامه نوشتم برای شاتل و پارس آنلاین و توضیح دادم که اگر این سایتها ----- هاشون باز نمیشه از اول آذر سرویس من را کنسل کنند.
شاتل را خودم کنسل کردم. یعنی پول به حسابشون نریختم ولی نمیدونم چرا هنوز سرویس مرا قطع نکرده اند. همیشه وقتی یک روز از تاریخ واریز صورتحساب میگذشت و پول نریخته بودم سریعا قطع میکردند ولی نمیدونم چرا ایندفعه این کار را نکردند.
به هر صورت میخواستم سرویس پارس آنلاین را نیز قطع کنم که دیدم ----- راپید شر باز شده.
الان سر deposit این بلا اومده! اگر همگی نامه بدیم به ISP هامون و بگوئیم که سرویس را کنسل میکنیم اونوقت ----رینگ برداشته میشه. اگر deposit شما هم ---- شده بیایید این نامه را بفرستید به خدا اثر میکنه. یک دست صدا نداره ...
با تشکر...
براي من هم از اول فيل.تر نبوده (پارس)
خودمونیم ، هنر میکنن ها ! مثلا فرض کن یکی 1 مگابیت بگیره با محدودیت حجمی !نقل قول:
مثل این میمونه که یه لامبورگینی بهت بدن بگن لاین سرعت اتویان فقط مال شما ، ولی دو کیلومتر جلوتر یه دیوار تو لاین سوم هست !
نقل قول:
شیرینیش از من ، به عنوان شیرینی 3 گیگ کلیپ Modern Talking با کیفیت خوب دارم براتون Up میکنم تو Rapidshare ! :دی (به قول دوستان البته !):31:نقل قول:
تایید میشه ! چون من ازش اکانت دارم !:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم شیرنی مبارک باشه
بفرمایید شیرنی مجازی
مرسی من همون روییه رو بر داشتم!:31::8:
اه اه باز اين rapid share اومد
انقد بدم مياد ازش!
هوراااااااااااااااااااااا اااا
شرمنده خونمون مهمون داشتیم دیگه چیزی از شیرینیا نموندنقل قول: