حالا ما این PowerColor را از کجا گیر بیاریم!
ظاهرا باید برم ببینم 2400 را چه شرکتی گارانتی کرده بود!
حالا ما این PowerColor را از کجا گیر بیاریم!
ظاهرا باید برم ببینم 2400 را چه شرکتی گارانتی کرده بود!
نقل قول:
ریویو ها که هموناست که تو صفحه اول گفته شده
ولی 3850 کمی کمتر نیست
یه کم بیشتر از کمی هست!
کلا 3850 برای از رده خارج کردن سری 8600 هست نه 8800
دنبال PowerColor 3850/3870 نگرديد چون پيدا نمي كنيد !!!نقل قول:
با سلام خدمت virgil عزیز و دیگر دوستاننقل قول:
من امروز 3850 مارک club را در بازار رضا دیدم
به نظر می آمد این کار ت ورودی برق مجزا از پاور داشته باشد اما با ظاهری متفاوت تر از ورودی برق هارد یا سیدی رام
اگر چنین است برق مورد نیاز این کارت همان برق 12 پاور می باشد یا پاور خاص و جداگانه ای دارد ؟؟؟
من از هر کس اونجا سوال کردم هیچ کس چیزی واسه گفتن نداشت
در ضمن آیا تنها انتخاب مارک هایclub و sapphire (که به قول فونیران قراره بیاد )می باشد؟
ممنون میشوم راهنمایی کنید :11::10::46:
یک ریویو توی این صفحه هست که این دو کارت رو با هم مقایسه کرده ....نقل قول:
توی گیمهایی مثل کرایسیس ....
کد:http://www.guru3d.com/article/Videocards/472/10/
connect یا connect 3D ? مگه 3000 سری کانکت داریم؟نقل قول:
از رده خارج شدن به معنی اینه که همون شرکت سازنده از رده خارج کنه نه کسی دیگه.متعصب geforce اونقدر توی دنیا هست که ati نمیتونه از رده خارج کنه.نقل قول:
اتفاقا Connect 3D يا همون Connect Components Ltd كارتهاي 3850/3870 خيلي خوبي توليد كرده.نقل قول:
از رده خارج شدن در اصل يعني ديگه طرفدار نداشته باشه. با وجود Radeon HD 3850 ( و حدود يك ماه آينده 8800GS ) ديگه 8600GTS و HD 2600XT از رده خارج به حساب مي آيند. ( نسبت Price/Performance بسيار ضعيف! ) فكر نمي كنم كل متعصب هاي Geforce در كل دنيا اندازه يك سوم متعصب هاي Geforce در ايران بشوند !!!نقل قول:
از رده خارج شدن به معنی اینه که همون شرکت سازنده از رده خارج کنه نه کسی دیگه.متعصب geforce اونقدر توی دنیا هست که ati نمیتونه از رده خارج کنه.
با این حرف کاملا موافقم توی ایران چند وقتیه که یاد گرفتن اول برن تحقیق کنن بعد حرف بزنن ....نقل قول:
فكر نمي كنم كل متعصب هاي Geforce در كل دنيا اندازه يك سوم متعصب هاي Geforce در ايران بشوند !!!
توی ایران بیشتر افراد بلانسبت اعضای با تجربه انجمن یاد گرفقتند که فقط حرف خودشون رو منتقل کنند و نقض حرف خودشون رو یک فاجعه میدونن در حالی که بعضی ها هم هستند که درباره هر چیز توی همون لحظه تحقیق و درباره وضع فعلی پاسخ میدن که این عالیه ....
ولی باز هم همون نسبتی که ورجیل جان گفتند پایدراه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام مجدد
دوستان میشه کسی منو راهنمایی کنه و به سوال من پاسخ بده
من امروز 3850 مارک club را در بازار رضا دیدم
به نظر می آمد این کار ت ورودی برق مجزا از پاور داشته باشد اما با ظاهری متفاوت تر از ورودی برق هارد یا سیدی رام
اگر چنین است برق مورد نیاز این کارت همان برق 12 پاور می باشد یا پاور خاص و جداگانه ای دارد ؟؟؟
من از هر کس اونجا سوال کردم هیچ کس چیزی واسه گفتن نداشت
در ضمن آیا تنها انتخاب مارک هایclub و sapphire (که به قول فونیران قراره بیاد )می باشد؟
ممنون میشوم راهنمایی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرمان شما گفتی 3850 sapphire از برند های دیگه کم میاره حالا اوضاع 3870 چطوره؟
Connect 3D هم که حتما تو ایران نیست!
بعضي از كارتهاي گرافيك توان مصرفي خود را از پاور به طور مجزا مي گيرند و اين عمل از طريق كانكتورهاي 6 پين يا 8 پين پاور صورت مي گيرد. امكان تبديل خروجيهاي 4 پين به 6 يا 8 پين وجود دارد.نقل قول:
در اوركلاك كم مياره در حالت عادي مشكلي نيست. 3870 مشكلي نداره و جزو بهترين برندهاست.نقل قول:
آرمان شما گفتی 3850 sapphire از برند های دیگه کم میاره حالا اوضاع 3870 چطوره؟
تا حالا كه اصلا نديدم.نقل قول:
Connect 3D هم که حتما تو ایران نیست!
این کم اوردن به خاطر حافظه اشه مگه نه ؟؟نقل قول:
در اوركلاك كم مياره در حالت عادي مشكلي نيست. 3870 مشكلي نداره و جزو بهترين برندهاست.
نه برتری کامل سری 8800 512 مگ در رزولیشن های بالا تر 15 تا 25 در صد قویتر است...نقل قول:
برو به لینک امضای من چند ریویو از کارتهای جدید....
پس طبق گفته ی شما SEMPRON 3000 که نسبت قیمت به کارایی عالی داره و توسط خود AMD از رده خارج شده چرا تا همین دو ماه پیش برای سیستم های اداری به شدت توصیه میشد؟ و بهترین مدل توی بازهی خودش بود؟nVIDIA در دنیا هم کلی طرفدار داره نه توی ایران توی اکثر فروم ها همه دنبال 8800 هااا اهستن .اصلا ترکوندن که انویدیا چیپ رو نتونسته به اندازه تقاضا بزنه!نقل قول:
محصولي كه نسبت به قيمتش كارايي خوبي داشته باشه، ارزش خريد داره. وقتي ميگيم محصولي نسبت به قيمتش كارايي خوبي داره يعني از بقيه محصولاتي كه در اين رده قيمت هستند، بهتره. وقتي محصولات جديدي وارد بازار ميشوند كه هم قيمت محصولات قبلي هستند و كارايي به مراتب بالاتري ارائه مي دهند، محصولات قبلي ديگه طرفداري ندارند و از رده خارج به حساب مي آيند.نقل قول:
پس طبق گفته ی شما SEMPRON 3000 که نسبت قیمت به کارایی عالی داره ولی از رده خارج شده چرا تا همین دو ماه پیش برای سیستم های اداری به شدت توصیه میشد؟
من كه نگفتم طرفدار نداره! محصولات سري 8800 محصولات خوبي هستند و همه دنبالشون هستند و الان اين مسئله بوجود اومده كه NVIDIA نمي تونه به اندازه تقاضا چيپ توليد كنه. ولي اين نشان دهنده تعصب نيست، اگه ATi هم اين كارتها رو توليد مي كرد همشون مي رفتند سراغ ATi ( همونطور كه در سري X1900 اكثرا دنبال محصولات ATi بودند. ) طرفدار با متعصب تفاوت داره ...نقل قول:
در دنیا هم کلی طرفدار داره نه توی ایران توی اکثر فروم ها همه دنبال 8800 هاا هستن .اصلا ترکوندن که انویدیا چیپ رو نتونسته به اندازه تقاضا بزنه!
خوب منم همینو میگم وقتی کسی 8600 نخره خوب مثل SEMPRON مثلا میاد پایین و اون موقع خریدار داره. اصلا ولش کن از خیرش بگذریم.نقل قول:
هنر يك كمپاني اينه كه نگذاره اين اتفاق بيفته. يعني قبل از ورود محصولات جديد، توليد محصولات قبل رو كم كنه كه وقتي محصول جديد مياد محصولات قبلي در بازار نباشند. وقتي قيمت 8600GTS پايين بياد ( تا حد 130 هزار تومان ! ) دوباره ميشه گفت ارزش خريد پيدا مي كنه.نقل قول:
ahaaa ,mabyeنقل قول:
ولي الان ايران تو تحريمه و كمرك هم بسته است معلوم نيست كي وارد بشننقل قول:
با اجازه بزرگترها میخوام یه سوال مادربردی بپرسم!
P35-s3 کراس فایر را پشتیبانی میکنه؟
الان یدونه 3870 بخریم چند سال دیگه هم یه دونه دیگش را بخریم!
P35-S3 از Crossfire پشتيباني نمي كند.نقل قول:
نقل قول:
پشتیبانی نمیکنه.
ولی اگه میخوای دو کارته کار کنی همون کروس فا یر اتی عالیه...
چند سال دیگه؟!نقل قول:
به نظر من اگه چند سال دیگه قصد خرید کارت دوم رو داری زیاد رو قضیه ساپورت کردن Crossfire حساب نکن چون هیچ بعید نیست تا 1 2 سال دیگه معماری کارتهای گرافیک به کلی عوض بشه و از الان هزینه کردن اضافی برای چند سال دیگه اصلا عقلانی نیست.
کاملا تایید میشه:5:نقل قول:
دوستان تایید کردن دیگه کاری برای من نمونده ...
فقط میخوام بگم که اگر برای کراس فایر چندسال دیگه برمیدارید و لازمتونه بهتره بهترین مادربورد فعلی رو که X38 هستند رو بردارید تا در اینده نزدیک یعنی یک سال دیگه هم به مشکل برنخورید ...
البته اگر Pci-e 3.0 خودشو سریع نشون نده .... که بعید میدونم ...
تو دنیای تکنولوژی وقفه نداریم...
هر چی امروز بخری فردا کهنه میشه...
ممنون از همه دوستان که راهنمایی کردن
نقل قول:
ببین به گفته دوستان برند Club3D الان توبازار هست پس حتما بقیه پخش کننده ها مثل فونیران برای اینکه بازار را از دست ندهند مجوبرا کارتهاشون را هر چه سریعتر پخش کنن.
در ضمن تو عصر ارتباط دیروز Asus هم برای 3870 تبلیغ زده بود پس نتیجه میگیریم اون هم تا چند روز دیگه تو بازار پیدا میشه.
حالا کمی در مورد Asus توضیح بدید ببینیم چه جوریه؟
asus 8800 gt که بهتر از بقیه برندهای دیگه بود حالا باید ببینیم 3870 و 3850 چطوریه.
هر تکنولوژی دیگه بعد از pci 2 حداقل تا 1 سال و نیم دیگه نمیاد و حداکثر تا 3 سال دیگه. چون هنوز کارت هایی هستن که پهنای pci e 1 زیادشون هست چه برسه به 2.نقل قول:
Palit 3870 توی شیراز توسط خودم مشاهده شد. قرمز بود و مثل Ati پرسپولیسی بود اگه کسی آدرس مغازه رو خواست پیغام خصوصی بده تا بهش بگم.
خرید 3870 بهتره یا 8800 جی تی؟
بستگی به خیلی چیزا داره مثل:
بودجه
چه نوع کاربری هستی
با اورکلاک میونه داری یا نه
و ...
حتما میدونید که قیمت جهانی 3870 حدود 230 تومن و قیمت جهانی 8800gt 512 حدود 280 هزار تومن میباشد.
که متاسفانه در کشور مابه علت نبود یک سازمان معتبر و وارد کننده قیمتها تقریبا 40 در صد بالا هستند.
بنابراین فعلا اگه کسی قصد خرید 3870 روداره باید یه کم صبر کنه قیمتها بیاد پایین.
با این قیمت خرید 8800gt 512 به صرفه تر است.
البته پس از متعادل شدن قیمت بازار خرید 3870 با توجه به DDR4 و قیمت مناسب و پایین به صرفه تر از 8800gt 512 خواهد بود.
با این حرف موافق نیستم. 3870 زیاد هم ارزون نیست. 230 دلاره خوب توی ایران حداقل 265 بشه دیگه 265 پاینتر اصلا نمیشه خوب تا بیاد 260 _ 265 شه اون موقع 8800 GT هم امکان داره ارزون شه چون انویدیا 250 دلار قیمتش رو محاسبه کرده بود و قرار بود 250 بشه که نشد و امکان پایین اومدن قیمت هست و برند های انویدیا بیشتره پس پیدا کردن کمترین قیمت بین برند های معتبر در انویدیا راحت تره تا پیدا کردن 3870 در ای تی آی ها پس حالا حالا ها 8800 GT برگ برنده بیشتر داره.خوب کارایی بیشتر + قیمت کمی بیشتر = فعلا بچسب به 8800gtنقل قول:
با Be CareFul موافقم ...
یکی از دلایل پایین اومدن قیمت که دوستمون هم اشاره کردند اینه که انویدیا بردسازهای بیشتری نسبت به ATI داره و این افت قیمت حتی میتونه به دلیل رقابت بین برند ها وبدون دخالت nVIDIA همصورت بگیره ...
بله من هم منظورم اینه که اینجا تا به دست ما برسه قیمتاش میزنه بالا.صد در صد قیمت واقعی در ایران نخواهیم داشت!
همون 8800 هم ما قیمت واقعی نداریم
250 دلار کجا و 310 کجا!
از برندهای ایسوز و گیگا خبری نیست؟