با سلام عضویت شما در این فروم را تبریک میگویم.نقل قول:
نوشته شده توسط Ghalenoy
اون فایلی که ارور میدهد رو اسمش رو میتونین بگین ؟
اگر که یه عکس از اروری که بهتون داده اینجا بزارید راحتتر میتونم راحنمایتان کنم ;)
Printable View
با سلام عضویت شما در این فروم را تبریک میگویم.نقل قول:
نوشته شده توسط Ghalenoy
اون فایلی که ارور میدهد رو اسمش رو میتونین بگین ؟
اگر که یه عکس از اروری که بهتون داده اینجا بزارید راحتتر میتونم راحنمایتان کنم ;)
واقعا که یعنی شما برای یه بازی افتضاح 13 صفحه بحث کردین بعد برای Pes5 هیچ بحثی نمیکنید !!!
با سلام به همه دوستاني كه لطف كردند و سعي ميكنند منو راهنمايي كنن. اول خدمت دوستي كه پرسيده بود چند وقت طول كشيده تا تونستم اين همه فايل و دانلود كنم عرض كنم كه چون من Braod Band دارم و سرعت خط اينترنتي ام 2 مگابايت در ثانيه است خيلي طول نكشيد.شايد كمتر از 3 ساعت.اما خدمت اميد عزيز بايد بگم كه هم انطوري كه گفته بوديد من هم همون كارو كردم . يعني اكستراكت ميكنم . اما بعد از 7% و يا 8% ...بهم Error ميده و استپ (stop) ميكنه. پيغام هم اينه.....F:/Document and Setting\Fargam\My Document\FIFA2006\fifa 06.part1.rar:Packed data CRC failed in FIFA06.mdf.The volumis corrupt
و در ادامه بلافاصله پيغام دوم مياد......CRC failed in FIFA06.mdf.The file is corrupt
خلاصه تقريبا با همه فايلها هم همين كارو كردم و همين جواب و گرفتم.اما گفته بوديد ليست فايلها رو براتون بگذارم . والا هر چي فكر كردم نفهميدم چطوري ميتو نم همه 65 فايل و كپي كنم و تو اين صفحه بگذارم . اما بحر حال سعي ميكنم براتون بنويسم.
همه فايلها مثل هم هستند يعني مثلا نوشته شده...fifa 06.part1 و 1خط پايين تر ...WinRar archive و سايزش هم 51.200 kbه هست.همينطوري بگيريد تا اخر كه نوشته fifa 06.part65 و مثل قبلي هاهست.فقط تنها چيزي كه فرق داره اينه كه همشون سايز اشون 52.200 kb هستند اما فايل اخري 27.547. اميدوارم تونسته باشم توضيحات كاملي داده باشم.پايدار باشيد. فرگام.گلاسگو.
دنباله همين حرفا بود كه رفتم pes5 خريدم و نصب كردم. ولي هر چي نگاه ميكنم مزيتي توش نميبينم. حتي در حد فيفا.نقل قول:
نوشته شده توسط linkin_park
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط signal
با خوندن این پست شما یاد خودم افتادم
وقتی که برای اولین بار پی ای اس رو نصب کردم و باید بهت بگم حالم از سرعتش به هم خورد
چون به سرعت مصنوعی فیفا عادت کرده بودم و اصلا سرعت فوتبال واقعی پی ای اس رو نمیدیدم
ولی بعد از یک مدت بازی عاشقش شدم و الان فیفا رو پاک کردم و فقط پی ای اس بازی میکنم
با تشکر
Friend جان البته من پيگيري قضيه شما بودم كه اولش چطور از فيفا دفاع ميكردي و در آخر تسليم پي اي اس شدي. ولي در اين مورد نميتونم خودم رو وفق بدم. گرافيك كه هيچ. از نظر بازي هم هنوز مجذوبش نشدم. راستي جايي براي ياد گرفتن اون بازي هست. مثلا من تو دريبل زدن مشكل دارم.
تو توپ خونه cd پيدا ميشه
فكر كنم تو اونجا قيمتش 2000 تومنه
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط fargam
ظاهرا پارت اول فايلهايي كه دانلود كرده ايد مشكل داره
شما يك نگاه بكنيد ببينيد فايلي با اين نام وجود نداره fifa 06.rar يا fifa 06.exe اگركه بود از اين فايلها شروع به اكستراك كردن كنيد و اگر كه نبود همون پارت اول كه شما گرفتين مشكل داره يك بار ديگه پارت اول را دانلود كنيد شايد مشكل حل بشه چون قبلا يه همچين اتفاقي هم براي من افتاده بود ;)
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط signal
فکر نکنم جایی بازی از کامپیوتر رو یاد بدند
به هر حال اگر خودت هی بازی کنی
بالاخره انقدر حرفه ای میشی که دیگه نیازی به توضیح ما و کس دیگه ای نداره
به هر حال وقتی تو یک حرکاتی رو امتحان کنی دریپل هاش هم رو یاد میگیری
ولی از من میشنوی دیگه اینجا ادامه ی بحث رو ندید لطفا
چون اینجا مربوط به فیفا است و بحث این تاپیک به اندازه ی کافی منحرف شده
بهتره توی تاپیکهایی که در مورد پی ای اس هست سوال کنید ( اگر جوابتون رو نگرفتید )
با تشکر
كسي ميدونه توي قسمت خريد career teams برای چه هست ؟ من خریدم ولی هیچ اتفاقی رخ نداد!!!!!
يك سوال در مورد Fifa 2005
--------------------------------------------------------------------------------
با عرض سلام
اقا من وقتي ميرم و manger يك تيم ميشم و ميخواهم يك بازيكن رو بخرم راهي بهتر براي پيدا كردن نام تيمي كه در اون هست وجود داره كه انقدر نگرديم.
همچنين وقتي سال به 2015 ميسه تقريبا تمام بازيكنان خوب و معروف ديگر پيدايشان نيست مثل اينكه بازنشست شدند چه كار كنيم كه اونها برگردند.
باتشكر
ببخشيد تو تاپيك 2006 نوشتم
آقا چرا تا نوبت به ما رسيد كسي جوابمونو نميده؟!!!
براي انجام بازي هاي باشگاهي است
اقا حالا من يك سوال دارم فرند جان لطفا جوابم رابده مي خواستم بدونم اون عدد هايي كه بغل مربيت ميايد چيست در بازي باشگاهي براي من الان اون عدد 9 است بايد چي كار كنم
ship جان در مورد سوال اولت كه راهي بهتر وجود ندارد سوال دومت هم كه نم شود چون وقتي كه باززيكن به سن36 سالگي ميرسد بازنشست مي شود
اقا لطفا جواب من را زود تر بدهيد
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط Ship Storm
من جواب سوال شما رو توی همون تاپیکی که نوشته بودید سوال در مورد فیفا 2005 کامل دادم
اگر اون رو مطالعه کنید دیگه مشکل پیدا نمیکنید
با تشکر
سلام مهدی جاننقل قول:
نوشته شده توسط مهدي ه ف
اونها درجه ی مربیت هست
مثلا اگر یک مربی درجش یک باشه مربی آماتوری است
و فقط تیمهای در پیت میان دنبالش ولی اگر درجش نه یا ده باشه اکثر تیمها رو میتونه مربیگری کنه
با تشکر
اين جوابت باري من يك سوال پيش اورد مربي هم ميشه فروخت
سلام
كسي نيست كه اين آهنگهاي فيفا 06 رو بزار و ما حالشو ببريم؟ اگه يكي لطف كنه كه آهنگها رو با فرمتهاي رايج بزار تا بقيه هم گوش كنند ممنون ميشم. متشكرم
سلام مهدی جاننقل قول:
نوشته شده توسط مهدي ه ف
این سوال شما هم من رو تعجب وا داشت
دوست من مربی خود شما هستی
شما میتونی خودت رو بفروشی ؟!؟!؟!؟!؟!
با تشکر
یک سوال داشتم این اشتباهات داوری عجیب وغریب چیه تو این بازی من که حالم گرفته شد توپ رفت اوت گل گرفت به نفع تیم مقابل اگر بخواهید Replay اونرو می زارم ولی انصافا بازیش سخت شده
براي من هم اين اتفاق 3 بار افتاده
راستي فرند جان من سوتي ميدم تابلو نكن
باتشكر
سلام مهدی جاننقل قول:
نوشته شده توسط مهدی قمی
این اشتباهات در همه جا هست
بهر حال ممکنه کدهای بازی بهم بریزه و قاطی بشه و این اتفاقات بیوفته
کاملا طبیعیه
با تشکر
سلام مهدی جاننقل قول:
نوشته شده توسط مهدي ه ف
چاکرتم دوست من
ببخشید اگر باعث ضایع شدن شما شدم
با تشکر
راستی یه سوال دیگه: چرا بعضی اوقات بازی قفل می کنه و به جر ریست کار دیگه ای نمی شه کرد البته 2005 اون اینجوری نبود
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط مهدی قمی
این دیگه به شما بستگی داره
که چطور نصب کرده باشی و سیستمت چی باشه
با تشکر
واي خداي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي من
چرا يكي نبود كه به من و تاپيكم جواب بده .؟؟؟؟؟؟؟
من گفتم كه آهنگهاي فيفا رو با فرمت هاي رايج مي خوام كه اگه كسي بتونه بزار من رو كه خيلي خوشحال ميكنه و مطمئن هستم افراد ديگه ايي هم هستند كه خوشحال ميشند. كمك كمك كمك......
من هم یه بار هد زدم که رفت بیرون اما داور به نفعم گل گرفت بالاخره اشتباهات داوری جزعی از فوتباله دیگه :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط مهدی قمی
سلام عیسی جاننقل قول:
نوشته شده توسط *عیسی*
حر شما هم ممکنه درست در بیاد
چون امکانش هست که شرکت بازی برای نشون دادن اشتباهات داوری اینکار رو کرده باشه
با تشکر
فکر نکنم چون داور دیگه میبینه که توپ به تور نخورد و رفت بیرون این مشکل خود بازیه
با اين برنامه مي تونيد گزارش بازي رو در بياريد تغيير بديد آهنگارو در بياريد و تغيير بديد و خيلي كاراي ديگه تقديم به شما :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم(3005 Kb)
ضمنا بايد Microsoft .NET Framework 1.1 رو نصب کرده باشید
این برنامه هم فقط برای استخراج موزیک هستش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط m_h_hadavi
دستت درد نکنه
خیلی برنامه باحالی بود کلی باهاش حال کردم
با تشکر
دوست خوبم بابت اين برنامه من به شخصه ممنونم . موفق باشيدنقل قول:
نوشته شده توسط m_h_hadavi
خواهش می کنم قابل شمارو نداشت
سلام دوستان من
اگر باز کسی سوالی از فیفا 06 داره حتما بپرسه
سعی میکنم در حد توانم جواب بدهم
با تشکر
كسي ميدونه ايا نرم افزاري براي افزايش پول باشگاه وجود داره يا نه ؟
با سلام و خسته نباشيد به كليه عزيران
ببخشيد من يك مشكل ديگه هم داشتم
اين مشكل رو از پست بالا جدا نوشتم چون اين سوال مهمتره !!!
مشكل اينجاست كه من در حال حاضر Manager تيم HSV(هامبورگ) هستم و يك فصل را هم با قهرماني سپري كردم الان كه موقع
تغيير باشگاه ها است من ميخواستم Manager تيم Chelsea شوم ولي درليست تيم ها پيدا نكردم و دوباره همان تيم HSV را
برداشتم و تعدادي از بازيكنان خوبم را هم فروختم ولي الان كه موقع ديدار Super Cup هست وقتي ميخواهم منوي Play Match را
براي شروع بازي بزنم اين پيغام ظاهر ميشود :
HSV has forfeited the match due to a lack of players
Back
Continue
كه من وقتي روي دكمه Continue كليك ميكنم بازي را اتوماتيك 3-0 واگذار ميكنم و همچنين تا اخر همه بازي ها را هم به همين
ترتيب واگذار ميكنم واگر هم روي Back كليك كنم به صفجه قبل برميگردد .
به نظر شما علت چيست ؟