صفحه ی 7 همین تاپیک رو بخون.:31:
پست 61 و 62
Printable View
صفحه ی 7 همین تاپیک رو بخون.:31:
پست 61 و 62
عزیزم این همه وقت گذاشتم مقاله آموزشی نوشتم واسه خودم که ننوشتم یه سر به نکات کاربردینقل قول:
microsoft power point بزن اگه باز مشکلی داشتی بپرس.
سلام
آيا راهي هست كه خودمون براي اسلايدهاي پاورپوينت، Transition درست كنيم؟
با تشكر
نقل قول:
عزیزم این همه وقت گذاشتم مقاله آموزشی نوشتم واسه خودم که ننوشتم یه سر به نکات کاربردی
microsoft power point بزن اگه باز مشکلی داشتی بپرس.
خوب من كه بي كار نيستم كه بيام هر چي تاپيك درباره پاوره بخونم ، يه مشكلي پيش اومد ، اين جا گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه فكرشو بكن من بگردم بين دوازده صفحه... ببينم كجاش همچين مشكلي رو نوشته و توضيح داده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اینکه مشکل شما دقیقا مشخص تو آموزش دنبال گشتن نیمیخواد. دوما اینکه واقعا متاسم واسه این نوع اندیشهنقل قول:
جواد جان فکر کنک برنامه نویسی میخواد اما من میگردم اگه جز این راهی بود میگم بهت قربانت رضانقل قول:
اگر بشه منم مي خوام بدونم !
راهی نیست که فایل پاور پوینت ( ppt . pps ) رو به یک فایل فیلمی با فرمت avi ( یا هر فرمت فیلم دیگه بجز dat ) تبدیل کرد ؟
بهترین راه به نظر من اینه که از صفحه مونیتر فیلم بگیری که انیمیشنهات بیفتن. نرم افزاری مثل hypercamنقل قول:
چي شد علي آقا؟ تغيير نام دادي؟نقل قول:
كدوم نوع انديشه؟ اين كه بگردم بين 12 صفحه ببينم بين ده توماري كه نوشته ، كدوم خطش راه حلش رو توضيح داده؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اول اینکه مشکل شما دقیقا مشخص تو آموزش دنبال گشتن نیمیخواد. دوما اینکه واقعا متاسم واسه این نوع اندیشه
حالا يه سوال كرديما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصن من ديگه سوال نميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از عزیزان دل خواهش می کنم که به من بگویند که در این power piont چه جوری باید دکمه ای طراحی کرد که ،
با کلیک کردن آن مثلا animation شماره دو(منظورم همون افکت است) اجرا بشه، یا به همین ترتیب شمار سه و ...
منظورم اینه که بدون اجرا شدن افکت های قبلی و بعدی یک افکتی جدا از بقیه اجرا بشه.
شاید بگین چرا؟
چون: من می خواهم نمونه سوال های یک درسی را طوری به e-book تبدیل کنم که جواب هاش هم نمایش داده بشه.اولین چیزی که به ذهنم رسید این بود که power piont درستشش کنم ولی به اینجاش فکر نکرده بودم،حالا هم حوصله ندارم بشینم از اول با یه چیز دیگه مثله فلش یا ... درستش کنم.
ممنون میشم اگر بهم جواب بدین ....
لینک دانلود این نرم افزار ( hypercam ) رو نداری ؟؟؟نقل قول:
ته اما فکر کنم تو خود همین سایت باشه یه سرچ ت. googelنقل قول:
.
سلامنقل قول:
یه دکمه یا نوشته درست کن به اسم مثلا1
روی سدوال مورد نظر کلیک کن و از قسمت action setting یه ایفکت بده.
در همون قسمت روی timing کلیک کن و در سربرگ 2 بر روی فلش به پایین trrigers کلیک کن.
گزینه 2 رو تیک بزن و از منوی باز شونده آن دکمه 1 رو انتخاب کن.
ok کن.
حالا هر موقع روی" 1"کلیک کنی اون سدوالت با افکتی که بهش دادی میآید.
البته این نرم افزار تخصصی ش است ولی برنامه های بهتری مثله snag it هم هست که کارهای زیادی انجام می ده. اگر snag it free download رو تو google سرچ کنی باید جواب بگیری ولی من احتمال می دم حجمش زیاد باشه ولی من همین hypercam رو برات آپ کردم که استفاده کنی.البته یه خورده قدیمیه ولی کارت رو راه می اندازه و البته بهتر هم هست چون حجمش خیلی کمه:
[php]
حجم:429 KB
http://lordlord.persiangig.com/other/HyperCam%201.61.02.rar
[/php]
علی سدوال بود چی بود؟یعنی چی؟
گشتن نمی خواست سدوال 2 واضح جواب داده.نقل قول:
روی صدا کلیک کن.
به قسمت custumanimation برو.
رو timing کلیک کن.
ازسربرگ اول در قسمت stopplay گزینه 3 رو کلیک بذار.
شماره اسلایدی که میخوای بعد اون آهنگ واسه رو بنویس.
ok کن.
نکته:شماره اسلاید اون تعداد دفعاتیه که شما next یا back میکنی اگه نمیخوای هیچ وقت آهنگ قطع بشه یه عدد بزرگ مثل 999 بده.
فكر كنم سوء تفاهم شده. منظور علي آقا از «گشتن» اين نبود كه سرچ كنيد چيزي رو پيدا كنيد. ما توي اين تالار، يه تاپيك داريم به نام «آموزش و نكات كاربردي پاورپوينت» كه اونجا، علي آقا (رضا) دقيقاً آموزش همين نكته اي رو كه شما مي خواستيد گذاشته. و حالا هم كه ميگه آموزش رو نگاه كنيد منظورش اونجا هست. ولي بهتر بود آدرس دقيق ميداد كه ديگه گيج نشيد.نقل قول:
حالا هم كه دقيق راه حل رو گفت. اگه باز هم مشكلي داشتيد بيايد همين جا.
بهترين راه، استفاده از نرم افزارهاي اسكرين كپچر هست. مثل همون HyperCam.نقل قول:
ولي يه نرم افزار هم هست به نام WonderShare PPt2DVD كه كار تبديل پاورپوينت به فيلم رو انجام ميده. لينك دانلودش توي همين تاپيك هست. پست 20 رو نگاه كن.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1987511&postcount=20
اینم لینک دانلود HyperCam نسخه ی 2.13.01
فایل کرک ( پچ ) هم به فایل دانلودی ضمیمه شدهکد:http://h1.ripway.com/farzadprogram/FFFFPFFFF/HyperCamv2.13.1.zip
پسورد فایل : farzad program
راهنمای نصب پچ :
فایل پچ را درمکانی که نرم افزار را نصب کرده اید کپی و سپس اجرا کنید.
برگرفته از :کد:http://farzadprogram.blogfa.com
منظورم همون سئوالات خودتون بود که گفتید.نقل قول:
یه بار دیگه کامل میگم.
فرض کن شما یه متن داری به اسم "جواد" و یه دکمه یا نوشته یا هر شی دیگه داری به اسم "علی".
هدف: با کلیک کردن بر روی "جواد" "علی" نمایش داده شود.
به نوشته علی یه انیمیشن بده(مثل fade ).در همون قسمت اتیمیشن مربوط به علی روی فلش باز شونده کلیک کن و سپس timing رو کلیک کن.
در سربرگ timing بر روی فلش (به شکل 2تایی است)triggers کلیک کن و گزینه 2 رو (start effect on click of)(یعنی ایفکت اجرا بشه وقتی کلیک میشه بر روی:).حالا جواد رو انتخاب کن. ok کن.
میبینی که نوشته علی در زیرمجموعه جواد قرار میگیره.تست کن.
نکات:شما میتونی یه سری انیمیشن رو با همین کلیک هی اجرا کنی یا برای هر انیمیشن یه کلیک جدا گانه تعریف کنی.
امیدوارم به قدر کافی گویا بوده باشه.
به این می گن ته گویا...
ولی اون کلمه منو گمراه کرد.من اگر توی یه متن 100 صفحه ای یه کلمه رو بلد نباشم یا نفهمم کل متن رو نمی فهمم.
ممنون...
سلام ...
یه سوال:
چه جوری می ششه کاری کرد که تو slide show وقتی کلید چپ و راست را می فشاریم به slide قبل و بعد نرود.
با تشکر ....
اديت: فكر نمي كنم راهي داشته باشه.نقل قول:
چرا میخوای حرکت نکنه؟!!!!نقل قول:
اما فکر کنم باید از قسمت shourtcut تعریف کلیدها رو عوض کرد یا حذف کرد.
اول اين كه : چه جوري كاري كنيم كه تعداد زيادي عكس ( 100 تا مثلا ) ، يه جا ، هر كدوم وارد يه اسلايد بشن؟ بدون
اين كه خودمون بريم تو اسلايد بعد و اينسرت پيك رو بزنيم؟
دوم اين كه : چه جوري كاري كنيم كه وقتي عكس رو اينسرت ميكنيم ،مطابق بشه با سايز صفحه ، بدون اين كه
خودمون تنظيمش كنيم؟
اگه هر دوتاش رو بشه با هم كرد ، خيلي عاليه...
اولی رو نمی دونم ولی برای هر عکسی می تونی اون رو به عنوان background وارد کنی.
برای اولی از فتو آلبوم(phtoalbum)و برای دومی همون جوری که دوستمون گفت از بکراند.(2تاشو از همون phtoalbuنقل قول:
نقل قول:
اولی رو نمی دونم ولی برای هر عکسی می تونی اون رو به عنوان background وارد کنی.
اي ول ، خوشم اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تشكر از هر دوتاتون! من الان ذوق زده شدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای اولی از فتو آلبوم(phtoalbum)و برای دومی همون جوری که دوستمون گفت از بکراند.(2تاشو از همون phtoalbu
اين عكس رو ببينيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميخوام كاري كنم تو پاور كه وقتي طرف روي Dial كليك ميكنه ، بره صفه ي بعد مثلا ، ولي يه كم سخت ميشه
چون يه عالمه عكسه و هر كدوم چند تا دكمه داره ، به جاي اين كه يكي يكي اين دكمه ها رو بر دارم تو فوتوشاپ
جدا كنم و بندازم تو پاور و بعد بش لينك بدم ، چي كار كنم كه همين طوري روي همون عكس بشه وقتي روي ديال
كليك كرد ، يا يه دكمه ي ديگه ، بره صفه ي بعد؟ديگه لازم نباشه دكمه هه رو جدا كنم؟
با text box بکش روی دکمه و بهش لینک بده بعد هم text box زو بدون رنگ و خط کن.نقل قول:
نقل قول:
اولا چون یه کاری که کلا با لینک ها کار می کنه پس اگر همین طوری بره صفحه بعد به یه صحه نا مربوط می رسه.
ثانیا چه جوری این کاری رو گفتی بکنم؟
فکر کنم اگه شما فایلت دارای لینک باشه بیننده دیگه از کلیدهای جهت دار استفاده نکنه و از لینکها استفاده کنهنقل قول:
و اما اگه اشتباهاً کلیکی کرد واسه اینکه نره به صفحه بعد یه شیپ مستطیلی بکش که کل اسلاید رو بپوشونه و اون رو زیر همه لینکات قرار بده . از طزیق action seting از قسمت slide بهش لینک بده که وقتی کلیک شد در همون اسلاید بمونه(یعنی شماره همون اسلاید رو بهش بده).شیپ رو هم میتونی بی رنگ کنی.
و یا یه لینک بساز و بهش بده last slide viewedکه هر موقع صفحه جا به جا شه بتونه به همون صفحه بر گرده.
اما در مورد شورت کارت فکر کنم باید برنامه نویسی بشه که من بلت نیستم اینم باید برم یاد بگیرم.:11:
اگه تو پاور ، يه كلمرو لينك بذاريم به يه فايل كه در يه قسمتي از دسكتاپه ، كه وقتي طرف روش كليك كنه ، اون فايل
بازشه ،، اگه اونوقت اين فايل پاور پوينت رو بريزيم رو سي دي ، اونوقت چي؟ وقتي بره تو كامپيوتر يكي ديگه اجراشه
، اونوقت چه شكلي ميخواد اون فايل رو باز كنه؟ به فرضم كه فايل رو با خود پاور بريزيم رو سيدي ، بازم لينكي كه
بش داديم مثلا اينه:
C:\Documents and Settings\All Users\Documents\My Music\Sample Music
بعد وقتي بره تو سي دي ، ديگه اين كه نميشه:
G:\Folder1
ميشه؟ پس بايد چي كار كنيم؟
شما باید فایلها رو در پوشه مشترک با فایل ppt گپی کنی. مثلاً یه فایل ویدویی رو در کنار فایل ppt بذار داخل یک پوشه مشترک و اون پوشه رو جا به جا کن. اون وقت مشکل حل میشه(در پاورپینت متاسفانه راش همینه و مثل مولنی مدیا بویلدر نمیشه بهش آدرس داد.)نقل قول:
خوب منم همين كارو كردم ، به عنوان مثال آدرسي كه فايل پاورم توشه اينه
C:/Folder1/PowerPoint
فايل پاورم تو اون پوشه ، مثلا اسمش A هست ، و يك فولدر هم توي فولدر PowerPoint هست به نام B مثلا ، حالا
اگه كل اين فولدر رو (=PowerPoint) بريزم تو سي دي ، ديگه آدرسي كه براي فولد B دادم ، تغيير نميكنه و همون
C:/Folder1/PowerPoint/B
ميمونه ، ميخوام كاري كنم كه وقتي ميريزيمش تو سي دي ، بشه
G:/Folder1/PowerPoint/B
يعني فقط C بشه G ... حالا شما چي گفتي من نفهميدم...
شمت نميتوني در سيسنم خودت آدرسنقل قول:
C:/Folder1/PowerPoint/B
رو بدي و باكپي كردن تو سيستم ديگه بكني:G:/Folder1/PowerPoint/B
مگر اينكه ppt رو 2باره در اون سيستم اديت كني.
براي پخش آهنگهت و فلشها و..... اين كاري كه در شكل نشون دادم رو بايد انجام بدي و فقط فولدرpowerpoint رو بدون زير شاخه جا به جا كني تا فايلات در يه سيستم ديگه بازخوني بشن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه كن كه فايل ppt شما در يك پوشه مشترك با فيلهاي صداوفلش وتصوير قرار داره كه باهم در پوشهpowerpoint در دريوf هستند.
در مورد صدا فكر كنم ميشه فقط زير پوشه باز كرد ولينك داد و تو يه سيستم ديگه خودكار ادرس اغير كنه(اما اين كار رو نكن)
سلام دوستان
آیا میشه کاری کرد که فنت های مورد نیاز پاور پین رو خودش باشه و فردی که نمایشو می بینه نتونه به فنت ها دسترسی پیدا کنه
ممنون
یه سوال دیگه
آیا می شه کاری کرد که فیلم ها پاور پوینت رو خودش باشه و اونا رو از جای دیگه ای باز نکنه؟
رضا جاننقل قول:
من اين نمونه اي كه گذاشتيد تازه ديدم. خيلي قشنگ و حرفه اي بود. فقط منظورتون رو از كلمه «كليپ نفهميدم چي هست. ميشه يه كم روشن كنيد؟