نه دوستان بد لینک داده.. از لینک زیر نگاه کنید....:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نه دوستان بد لینک داده.. از لینک زیر نگاه کنید....:
میشه بپرسم این عکسها رو با چه گوشی گرفتی ؟ چرا اینقدر کوچول موچولو ؟ بی خیال بابا آره تو این گوشی رو داری واسه ما هم فرقی نداره که تو داشته باشی یا نداشته باشی. نمیدونم والا رو پیشونی ما چیزی نوشته شاید...
منم که گفتم که برای شما فرقی که نمی کنه و این کار پسر عمومه که کوچولو هست چون اگه از Lcd عکس می گرفت سیاه می شد!
البته ببخشید ها ولی اگه همون عکس اشناهه باشه در حال گرفتن عکس هست طرف!!!نقل قول:
منم که گفتم که برای شما فرقی که نمی کنه و این کار پسر عمومه که کوچولو هست چون اگه از Lcd عکس می گرفت سیاه می شد!
اینم اگهی فروش ان 82
معمولا اکثر گوشی های توپ(بجز بعضی ها)بی ریختن ولی به نظر من می ارزه بهش فکر کرد.......!!
این گوشی، اعجوبه ای هست برای خودش...اگه یه نفر این گوشی رو می برد به 2 سال پیش، می گفتن این پیامبر شماره 124001 هست و این هم گوشیش هست که نشانه پیامبریش هست! دیروز تو کلاس دین و زندگی گفتم و دبیر محترم منو با لگد به بیرون از کلاس با زاویه 23.796درجه و با سرعت 2 متر بر ثانیه پرتاب کرد!
اصلا خودت میفهمی چی میگی ؟ بابا من به شما گفتم یه عکس با یه گوشی حالا هر چی شد بگیر بزار اینجا ما هم ببینیم. نمیخواد عکس فضایی بگیری. قشنگ بزار رو فرش عکس بگیر. من که میدونم خالی میبندی. اگه راست میگی همین کاری که من گفتم بکن. بزار رو فرش عکس بگیر. یا اینکه گوشی رو روی یه روزنامه یا مجله بزار ازش عکس بگیر. اگه راست میگی اینکارو بکن همه مارو شرمنده خودت کن وگرنه من اگه جای تو بودم بعد از این ضایع شدن دیگه تو این تاپیک حداقل پست نمیدادم.نقل قول:
همنطور که گفته بودم کمتر از 15 روزه دیگه جاهای دیگه هم عرضه میشه :
راستشو بگو خودتو راحت کن...نقل قول:
من اگه جای تو بودم بعد از این ضایع شدن دیگه تو این تاپیک حداقل پست نمیدادم.
کسی این گوشی رو تو ایران ندیده ؟؟؟
معلومه که ندیده یه ماهه که فقط معرفی شده شاید سی دی پلیر ر دیده باشه:31:(شوخی میکنما)نقل قول:
اگر هم باشه نسخه بتای اون در فنلاند هستش
نقل قول:
این گوشی که به بازار عرضه شده
تازه هم به عنوان یه خرید مطلوب تو سایت جی اس ام ارنا معرفی شده
واسه همین پرسیدم
به نظرم درست نیست که این دو تا گوشی رو با هم مقایسه کنیم. 8گیگ یه مدیا سنتر هست و N82یه گوشی پر سرعت همه فن حریف.(البته از هر کدوم یه ذره داره!)
وجه تشابه:
1- دوربین 5 مگا پیکسل
2- حالت لند سکیپ
3- Gps
(چیز دیگه ای هم هست؟!)
تو همه سایتها براین نکته تاکید شده که n82 از n95 بهتره. یعنی به سلطنت n95 بین گوشی های نوکیا پایان داد.
درسته... ولی گفته من هم درسته!نقل قول:
تو همه سایتها براین نکته تاکید شده که n82 از n95 بهتره. یعنی به سلطنت n95 بین گوشی های نوکیا پایان داد.
در ضمن امضاتDisplay نمی شه.
راستی سی پی یو ان82 با ان95 8 گیگ
چه فرقی داره ؟؟
بعضی ها میگن یکی اند
بعضی ها میگن ان82و2تا داره
بعضی هم میگن دال کر هستش !!!
آخرش ما نفهمیدیم !!
نوکیا وارد میشود...
مخ آدم سوت میکشه از این امکانات!
صفحه اختصاصی این گوشی در سایت نوکیا (گوشی را بصورت سه بعدی از هر زاویه ای که دلتون میخواد میتونید ببینید):
کد:http://europe.nokia.com/A4648180
تا تو دست نیاد نظرات سلیقه ای پیش میره.
در واقع نوکیا عادت داره یه چیزی رو تو هر گوشی جا بندازه تا برای گوشی بعدی عطش وجود داشته باشه وگر نه عرضه تمام امکاناات روی یه گوشی کار غیر ممکنی نیست.
واقعا عاليه كسي قيمتشو اونطرف داره ؟؟؟
راستی منظورم تو دوبی هست یکی از آشناها داره میره .اصلا اونجا گیر میاد ؟
نمیتونی اونجا گیر بیاری
هنوز به طور رسمی وارد بازار نشده
تو gsmarena زده available. چطور هنوز به طور رسمی عرضه نشده؟نقل قول:
نمیتونی اونجا گیر بیاری
هنوز به طور رسمی وارد بازار نشده
هیج فرقی ندارن.نقل قول:
کسی نمی دونه از این موشن سنسور استفاده دیگه ای جز سویچ کردن بین لندسکیپ و حالت معمویل استفاده دیگه ای هم میشه؟ مثلا مثل 5500 مسافت سنج بودن.
پس نمیشه گیر آورد :13:نقل قول:
راستی تو فاصله کمی بعد از اومدن این گوشی حتما موزیکشم میاد هر کی میخواد اینو بگیره صبر کنه موزیکش رو بگیره بهتر و کاملتره مگه نه ؟
شاید 8 گیگش بیاد....
احتمالش خیلی زیاده شاید 100% !!نقل قول:
ولی به نظر من نمیاد
آخه فکر کنم همینقدر کافی باشه
موزیک ادیشنش که حتما میاد، ولی تو 8 گیگ بودنش می مشکوکیم...
ميخواي بگي ممكنه بيشتر باشه از 8گيگ ؟؟؟؟!!:8:نقل قول:
حد اقل یه سال بعد از معمولی میاد(تا حالا که این جور بوده) ممکنه یه ماژول بهتر بذاره روش...مثلا 12 گیگ. یا شاید هم مثل 810 n تکنولوژی استفاده از HRAm رو بذاره تا بشه از مموری های 8 گیگ خارجی هم استفاده بشه...
ان 95 بیشتر تو دلم نشسته!!!
n82 خدای امکاناته!
خوب این که معلومه خدای امکاناته !!!
ان82 نخرید!!!خز میشه وحشتناک!!باور کنید الان که عکسشو دقیق از جلو دیدم یاد ماجرای خز شدن ان73 افتادم!تمام موارد لازم برای خز شدن وحشتناک رو این گوشی داره!در ضمن کیفیتش ار ان95 که بغلش هست کمتره!!!
پیش بینی: کمی تا حدی ابری همراه با خزیدن صبحگاهی! تایید میشه، اونم موقعی که موزیکالش بیاد... دیگه تگری تگری میشه!نقل قول:
ان82 نخرید!!!خز میشه وحشتناک!!باور کنید الان که عکسشو دقیق از جلو دیدم یاد ماجرای خز شدن ان73 افتادم!تمام موارد لازم برای خز شدن وحشتناک رو این گوشی داره!در ضمن کیفیتش ار ان95 که بغلش هست کمتره!!!
آهان یاد اون ماجرا افتادی ؟ یعنی بهت الهام شد که n82 خز میشه ؟نقل قول:
عزیز من همه گوشی های نوکیا که اسم در کنن دیر یا زود خز میشن. مگه n95 نشده ؟ وای به حال وقتی که n95 بشه 400 تومان. همه عالم و آدم میخرن. بله حق با شماست n82 هم خز میشه یه روزی چون اولا نوکیاست دوما اسمش داره کم کم در میره. به هر حال ایرانی جماعته دیگه. مهم نیست که از چیزی که میخره میتونه استفاده کنه یا نه. مهم اینه که فقط اون چیز رو بخره حتی اگه اسمشو درست و حسابی نتونه تلفظ کنه... نوکیا اگه میدونست تو ایران چه قدر آدم چشم و هم چشم باز هست که با گوشی شخصیت میخرن و فخر میفروشن یه شعبه تولیدی تو ایران میزد.