-
-
Mirage جون شما میدونی که واتر کولرها علاوه بر کارایی به زیبایی سیستم هم خیلی کمک میکنن و واسه همینم باید یه تاور کیسی بگیری که کم کم یه طرفش شیشه ای باشه تا واتر کولرت رو بشه دیدش ... اینها چیزاییه که ارزونه و زیباست و بدرد کارتون میخوره ... مانند اینها : ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینهم دقیقا" از همه نظر شبیه مدل قبلی تاور کیس و ماوس پد منه .... گرچه که ماوی پد مد هنوزم 6 ...7 تایی LED داره با نورهای مختلف که هرکدومشو بخوای روشن میکنی ... راستی اصطلاحا" بهش میگن گاما پد ، نه ماوس پد ... بگذریم ... این مدل رو اگه دیگه تو ایران پیدا نکنین یعنی اینکه ایران شوصمد سال .... آره دیگه
-
نقل قول:
ممنو ن میشه همونی که مال cpu هستش برای گرافیک هم استفاده کرد؟؟؟ یعنی دوتاش با هم؟
فکر نمی کنم بشه چون نوشته برای Intel و AMD
نقل قول:
تو این سایتی که گذاشتی من watercooler ندیدم
اون لوله ها که روی کولر حتما توش آبه دیگه از مایع دیگه ای که استفاده نمی شه
-
جک نبود که حقیقت تلخ بود باز به قل مراد میگفی آخرش میگفت آهان ولی اینا بعد از 3 ساعت توضیح میگن ها؟!!
-
نقل قول:
Mirage جون شما میدونی که واتر کولرها علاوه بر کارایی به زیبایی سیستم هم خیلی کمک میکنن و واسه همینم باید یه تاور کیسی بگیری که کم کم یه طرفش شیشه ای باشه تا واتر کولرت رو بشه دیدش ... اینها چیزاییه که ارزونه و زیباست و بدرد کارتون میخوره ... مانند اینها : ...
کیس جدیدم رو خریدم و دمای CPU حدود 5 درچه و مادربورد حدود 7 درجه کمتر شده
متاسفانه کسی به کیس اهمیتی نمی ده و نمی تونه هم بده، تا فروشنده ها به این موضوع توجه کنن
-
نقل قول:
متاسفانه کسی به کیس اهمیتی نمی ده و نمی تونه هم بده، تا فروشنده ها به این موضوع توجه کنن
-
نقل قول:
خب دوست من راست میگی ، ولی تقصیر ماها هم هستش ، یکی تو انجمنی که در مورد فنها بودش نوشته بودش که :"" خب وقتی که دمای کیس زیاد شدش درب کنار کیس رو باز میزاریم تا سیستممون خنک بشه""
خب کسی که اینقدر احمقه که طرز فکرش اینه و وقتی که براش میگیم که دمای سیستم روی کارکرد و طول عمر قطعات کامپیوتر تأثیر داره و اون هم قبول نمیکنه ، پس برای این قبیل آدمها فرق نمیکنه که جنس و وزن و اندازه کیسشون چی باشه ... اون فروشنده هم که فقط فکر فروختن جنسهای بنجلشه و به قول قدیمیها "" هیچ ماست فروشی نمیگه که ماست من ترشه "" ، حالا اگه آدمهایی که از کامپیوتر سرشون میشه (مانند شما) وقتی واسه خرید یه چیزی پیش فروشنده میریم و درباره اون به فروشنده توضیح بدیم ، حتما" اون فروشنده خنگول هم میفهمه و حرفهای شما رو به بقیه خریدارها و فروشندههای دیگه انتقال میده و در نتیجه سطح علمی و کاری در بازار کامپیوتر بالا میره ... البته فکر میکنم . ... نمیدونم شاید این راجع به بازار ایران درست در نیادش .
راستش اینجا قبل از اینکه جنس جدیدی بیادش اون فروشنده مجبوره که همه چیزو در باره اون چیز بدونه ... مثلا" من وقتی که رفتم دنبال کیس یارو ازم پرسیدش که کیس رو برای چی میخوای ؟ برای سرور یا یه کارگاه یا یه بازی یا یه کارهای گرافیکی یا انیمیشن یا رایت کردن یا ... گفتم که چه فرقی داره ؟ گفتش که برای هر کاری یه کیسی بهتره مثلا" یه کیس توش نویز گیر داره و سروصدا رو خفه میکنه و یکی دیگه که برای سرور استفاده میشه باید بیشتر روش فن داشته باشه و اگه واسه کارگاهی چیزی میخوای شیشه ای نگیر و ...... کلی از این حرفها ... حالا کی حالشو داره که اینهمه چیزو تو ایران به مشتری توضیح بده آخه ... اگر هم میدادن که اوضاع بازار کامپیوترمون این نبودش که هنوز ندونن واتر کولر چیه !!! امان از دست فروشنده های بیسواد و یوزر های بیسوادتر .
-
راستی کسی تو فکر این نیست که یه نمایندگی واترکولر تو تهرون بزنه ؟! ... گرون تموم میشه ولی خب خر پول هم زیاده که بخره .
-
سلام دوستان مي گم شما فن براي CPU Intel 3.00 478 سراغ داريد كه قيمت هم زير 20 تومان باشد الان دماي CPU من 50 درجه هست تا 45 هم مي ايد يك فن مي خواهم كه دما را وقتي سيستم روشن مي كنم 30 باشد در ويندوز هم 40 باشد
اگر امكان دارد بگيد صداش زياد هست يا كم
ممنون
-
نقل قول:
سلام دوستان مي گم شما فن براي CPU Intel 3.00 478 سراغ داريد كه قيمت هم زير 20 تومان باشد الان دماي CPU من 50 درجه هست تا 45 هم مي ايد يك فن مي خواهم كه دما را وقتي سيستم روشن مي كنم 30 باشد در ويندوز هم 40 باشد
اگر امكان دارد بگيد صداش زياد هست يا كم
ممنون
تو هم که مثل خودم ولخرجی! آخه فن های اصل اینتل 7 تومنه، تازه آشغالن و اصلا کیفیت قدیم رو ندارن
به جز خنک کننده های آبی، خنک کننده ای نمی تونه اینقدر دما رو پایین بیاره
-
نقل قول:
خب دوست من راست میگی ، ولی تقصیر ماها هم هستش ، یکی تو انجمنی که در مورد فنها بودش نوشته بودش که :"" خب وقتی که دمای کیس زیاد شدش درب کنار کیس رو باز میزاریم تا سیستممون خنک بشه""
خب کسی که اینقدر احمقه که طرز فکرش اینه و وقتی که براش میگیم که دمای سیستم روی کارکرد و طول عمر قطعات کامپیوتر تأثیر داره و اون هم قبول نمیکنه ، پس برای این قبیل آدمها فرق نمیکنه که جنس و وزن و اندازه کیسشون چی باشه ... اون فروشنده هم که فقط فکر فروختن جنسهای بنجلشه و به قول قدیمیها "" هیچ ماست فروشی نمیگه که ماست من ترشه "" ، حالا اگه آدمهایی که از کامپیوتر سرشون میشه (مانند شما) وقتی واسه خرید یه چیزی پیش فروشنده میریم و درباره اون به فروشنده توضیح بدیم ، حتما" اون فروشنده خنگول هم میفهمه و حرفهای شما رو به بقیه خریدارها و فروشندههای دیگه انتقال میده و در نتیجه سطح علمی و کاری در بازار کامپیوتر بالا میره ... البته فکر میکنم . ... نمیدونم شاید این راجع به بازار ایران درست در نیادش .
راستش اینجا قبل از اینکه جنس جدیدی بیادش اون فروشنده مجبوره که همه چیزو در باره اون چیز بدونه ... مثلا" من وقتی که رفتم دنبال کیس یارو ازم پرسیدش که کیس رو برای چی میخوای ؟ برای سرور یا یه کارگاه یا یه بازی یا یه کارهای گرافیکی یا انیمیشن یا رایت کردن یا ... گفتم که چه فرقی داره ؟ گفتش که برای هر کاری یه کیسی بهتره مثلا" یه کیس توش نویز گیر داره و سروصدا رو خفه میکنه و یکی دیگه که برای سرور استفاده میشه باید بیشتر روش فن داشته باشه و اگه واسه کارگاهی چیزی میخوای شیشه ای نگیر و ...... کلی از این حرفها ... حالا کی حالشو داره که اینهمه چیزو تو ایران به مشتری توضیح بده آخه ... اگر هم میدادن که اوضاع بازار کامپیوترمون این نبودش که هنوز ندونن واتر کولر چیه !!! امان از دست فروشنده های بیسواد و یوزر های بیسوادتر .
موقعی که از اون کیس کارتونیه استفاده می کردم کارت گرافیکم حسابی داغ می کرد و تصویر قاط می زد با اینکه همیشه درش باز بود
کیس قبلیم رو با منبع تغذیه زیر 20 یورو خریدم
کیس جدیدم رو بدون منبع تغذیه 21 یورو خریدم
البته گرونترین کیسی که بر خوردم شد 29 یورو بدون منبع تغذیه قیمتش بود، که با کیس من یکی بود با این تفاوت که یه نمایشگر بزرگ هم جلوش داشت
دانمارک قیمت کیس چه حدودی هست؟؟؟
-
نقل قول:
موقعی که از اون کیس کارتونیه استفاده می کردم کارت گرافیکم حسابی داغ می کرد و تصویر قاط می زد با اینکه همیشه درش باز بود
کیس قبلیم رو با منبع تغذیه زیر 20 یورو خریدم
کیس جدیدم رو بدون منبع تغذیه 21 یورو خریدم
البته گرونترین کیسی که بر خوردم شد 29 یورو بدون منبع تغذیه قیمتش بود، که با کیس من یکی بود با این تفاوت که یه نمایشگر بزرگ هم جلوش داشت
دانمارک قیمت کیس چه حدودی هست؟؟؟
دوست من اینجا چون از نظر مالیاتی وحشتناکه ، و اگه همون مدل و جنسی که شما تو فکرتونه اینجا باشه ، قیمتش همونه +30% مالیات ، و اگه بخوای وارد کنی همون قیمت رو + 45 یا 50% هم مالیات بکش روش = یه قیمت وحشتناک ... همه جوره به نسبت بقیه کشورهای اروپایی گرونتره و یکمی هم ( یکی دو سه ماهی) جنسها و بازیها و فیلمها دیرتر میادش تو بازار .... اینهم از شانس من ...
-
ببخشید این فنها رو تو تهران از کجا گیر بیاریم
-
-
عزيز من يك جا سوال كردم گفت اصلش را دارم 9000 تومان تقلبيشم هست 7000 تومان
قيمت اين آبي ها چند هست؟
-
قبلا فن 478 رو 2.5 می خریدم
این سری طرف بهم گفت از اونها تموم کردیم و اصلش رو دارم 6.5 منم گفتم باشه و همه چیزش هم به اصل می خورد نکنه تقلبی بوده؟!:18: آخه موقع بستن یک جاییش شکست که تا حالا ندیده بودم فن از اونجا بشکنه البته جای مهمی نبود و بستمش (فکر نکنم آخه برچسب لیزری اینتل هم داشت:13:)
البته من به حساب یکی دیگه می خرم و به قیمت عمده
اینم یک کولر که فکر کنم با آب کار می کنهاصلا دماش بالا باشه بیخیال مگه مشکلی داری
-
داخل دفترچه CPU مدل 915 رو نگاه می کردم داخلش نوشته دمای مطمئن برای کارکرد CPU زیر 38 درجه است
پس نتیجه می گیریم پیشنهاد شرکت اینتل، استفاده از واتر کولره برای خنک کردن CPU است
-
ممنون اره وقتي خيلي باهاش كار كني منظورم Cpu هست بايد 40 درجه باشد بعد از ان سرعت سيستم كم مي شود يعني نشون مي دهد
من فن Cpu اينتل دارم مي خواهم قويتر باشد كه جواب بدهد فن تزييني نباشد
ممنون
-
-
دوستان ، بنظرتون اگه من واتر کولر بیارم ایران ، کسی حاظره واسه پک کاملش 300.000 تومن پول بده ؟! ... منظورم اینه که یه مغازه فروش واتر کولر بزنم ... بنظرتون درآمد داره ؟!
-
درود بر شما دوستان گرامی ...
یه لیستی از شرکتهای تولید کننده واتر کولر براتون جمع و جور کردم که راحت بتونین برین تو سایتشون و محصولاتشونو ببینین :
Akasa
Alphacool
Aqua Computer
Asetek
Cooler Master
Coollaboratory
CoolTek
Corsair
D_TEK
Danger Den
EK Water Blocks
Gigabyte
HW Labs
Hydor
Innovatek
Laing
Mcubed
Repack-Cooling
Revoltek
Swiftech
Thermal Take Technology
ThermoChill
WaterCool
XSPC
Zalman
اینها شرکتهایی هستند که رسمی هستند ، خب البته توشون با کیفیت و بی کیفیت هم هستش ولی خب ، از قدیم میگن هرچقدر پول بدی همونقدر هم آش میخوری ...
با سپاس .
بدرود .
-
نقل قول:
دوستان ، بنظرتون اگه من واتر کولر بیارم ایران ، کسی حاظره واسه پک کاملش 300.000 تومن پول بده ؟! ... منظورم اینه که یه مغازه فروش واتر کولر بزنم ... بنظرتون درآمد داره ؟!
مغازه که یه کم زیاده واسش ولی اگه میتونی و وقتش رو داری با وارد کننده ها ایران حرف بزن شاید بگیره
ولی خب نه 300 تومن از پکهای نرمال هم میشه استفاده کرد
-
آره به نظر من هم 300 هزار تومن واسه واتر كولينگ خيلي زياده
-
آقایون خوشتیپ ، خب قیمت پکش اینجا همینه دیگه !!!
-
خوب پك ارزونتر بردار بيار - حتما نبايد 300 هزار تومني باشه كه ..
-
نقل قول:
آقایون خوشتیپ ، خب قیمت پکش اینجا همینه دیگه !!!
و علیکم استاد اینکاره
صاف زدی به زالمن خب معلومه گرونه
tt bigwater 745 که من داشتم الان شده 145 با ٢ تا رادیاتور و با یه رادیاتور شده 95 تا
گیگا ٣ مدل داره از 75 یارو تا 160
و خیلی مدلهای دست ساز که با 100 تا میشه جـمع کرد حتما که نباید پک باشه :31:
-
نقل قول:
و علیکم استاد اینکاره
صاف زدی به زالمن خب معلومه گرونه
tt bigwater 745 که من داشتم الان شده 145 با ٢ تا رادیاتور و با یه رادیاتور شده 95 تا
گیگا ٣ مدل داره از 75 یارو تا 160
و خیلی مدلهای دست ساز که با 100 تا میشه جـمع کرد حتما که نباید پک باشه :31:
اونهم هستش ، شما درست میگی ، حرف حساب جواب نداره ...:31: حالا بنظرت کارش میگیره اگه تو تهران یه مغازه براش بزنیم ؟؟؟!!!
-
-
-
سیستم خنک کننده آبی و حرفه ای برای مایه داران
-
خنك كننده هاي آبي
خنك كننده هاي آبي يا Water Cooling
-
نقل قول:
کد:
http://www.hardspell.com/english/doc/showcont.asp?news_id=1597
دستت درد نکنه .... جالبه
ولی چرا واسه مایه داران ؟!!!!!!:blink::blink::blink:
فکر نمیکنم که 300.000 تومان الانه پولی باشه تو ایران:blush: ... جولو بچه بزاری قهر میکنه :46:
مشکل اینه که بیشتر همه پروفشیونال چت کردن و وبلاگ گردی هستند و کمتر کسی دیدگاه بازتری نسبت به کامپیوتر داره :goatee::whistle:
-
برای یه سیستم حرفه ای 300 تومن پول برای یک خنک کننده عالی دادن، چیز زیادی نیست! (البته به نظر من!)
-
دوستان گرامی آخرش شرکت سازنده MSI هم به جمع واتر کولریها پیوست و مادر بورد خودشو با خنک کننده آبی ساخت که عکسهاشو براتون گذاشتم
البته هنوز خودم وقت نکردم که برم و تو سایتش ببینم که مدلش چیه
و این عکسهارو هم برام برام ایمیل کرده بودند که من براتون گذاشتم
-
سلام دوستان .
تو گشت و گذار تو وب این ریویو فارسی رو از یه مدل water cooling دیدم گفتم شما هم یه فیضی ببرید :
کد:
http://www.--------------------//index.php?option=com_content&task=view&id=272&Itemid=9
-
نقل قول:
سلام دوستان .
تو گشت و گذار تو وب این ریویو فارسی رو از یه مدل water cooling دیدم گفتم شما هم یه فیضی ببرید :
کد:
کد:
http://www.--------------------//index.php?option=com_content&task=view&id=272&Itemid=9
نقل قول:
سلام ممنون قبلا ديده بودم و مي خواستم بزارم كه شما زحمتشو كشيدين...:دي
راستي حميد خان ايران هستند يا اونور اينو ميشه از اينجا سفارش داد يا نه........
پيغام خصوصيت رو چك كن ، اونجا گفتم !
-
دوستان گرامی این تاپیک که تکراریه ... من این تاپیک رو 2 سال قبل همینجا زدم که یکی از مدیرها بستش و منهم رفتم 2 وجب اونورتر بازهم یکی دیگه زدم که لینکش هم اینه :
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=76770
-
سلام اینکاره جون خوبی کم می آیی سری به ما نمی زنی hiwa هم که نیسته....بابا مردیم از بی خنک کننده آبی راستی الان شما چه نوع خنک کننده ای دارین ..راستی هنوز 7900 رو داری...........:دی
-
نقل قول:
سلام اینکاره جون خوبی کم می آیی سری به ما نمی زنی hiwa هم که نیسته....بابا مردیم از بی خنک کننده آبی راستی الان شما چه نوع خنک کننده ای دارین ..راستی هنوز 7900 رو داری...........:دی
درود بر شما دوست گرامی ....
من هنوزم از زالمن استفاده میکنم و وقت نکردم کامپیوترمو آپدیت کنم ...
یه دو ماه دیگه دارم تا این مدارک مسخره شبکه رو از میکروسافت بگیرم و بیفتم به جون این کارت گرافیکهام ...
بله دوست گرامی .. من هنوزم همون 2 تا 7900 جی تی ایکس رو دارم ... راستش دنبال اینم که یه مین برد بگیرم که روش 2 تا ه سی پی یو اکستریم بخوره با 4 تا کارت گرافیک ... خیالم تا 5 سال از آپدیت کامپیوتر راحت میشه ...
فقط اونوقت واتر کولرم نمیکشه که دارم فکر میکنم که ببینم چه رادیاتوری یا رادیاتورهایی جوابشو میدن
با سپاس ...
بدرود