برو بكس نگران اجرا شدن بازي نياشن من با سيستم داغون زير بازي رو اجرا كردم خيليم روون مي باشد:
64mb گرافيك
cpu 2.4
ram 512
Printable View
برو بكس نگران اجرا شدن بازي نياشن من با سيستم داغون زير بازي رو اجرا كردم خيليم روون مي باشد:
64mb گرافيك
cpu 2.4
ram 512
من بازی را از تکین خریدم
هیچ مشکلی نداره
دمو اول بازی داره - گزارشگر داره - سرعتش روی سیستم من عالیه (رم 1 گیگ )
روی ویندوز XP بهتر و روان تر از از Vista اجرا میشه
کسی می دونه چرا نمی شه زاویه چزخش دوربین را عوض کرد ؟
چه جوری میشه توی بازی LOGO ایمپورت کرد؟؟؟
اونایی که سیستمشون داغونه می تونن رو low رون اجرا کنن .
سامان جان حرف بی خودی چرا میزنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مینیمم گرافیک بازی 256 هست بعد شما میگی با 64 روون اجرا میکنی؟
===========
یکسری نکات منفی تو بازی دیدم!
اول از کونامی و شعورش شروع کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
آقا یعنی یکی نیست به اینا بگه یک قطعه جدیدا برای کامپیوتر ساختن به نام موس؟
از این بدتر!چرا اینا هنوز تو قسمت تنظیمات کنترل از عکس دسته های کنسول استفاده میکنن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .اندفعه که اومدن عکس دسته 360 گذاشتن من که اصلا ازش سر در نمیارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کونامی بازم نشون داد اصلا به جوونا اعتماد نداره.یک جوونه قوی و این بازی نیست به جاش پیر پاتالا بهترینن!حتی من هنوز چیزی در مورد استعداد تو این بازی ندیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .بر عکس فیفا(نه این خوبه نه اون که پاتو رو قویتر از نصف دنیا میدونه)
کونامی هم نشون داد اهل تبلیغاته.بعضی بازیکنا واقعا بی خود قوین.مثل رونالدینیو رونالدو ... .اما امثال کاکا و ریبری و دنی آلوز و... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم سرعت و حرکت با توپ داغونه.بعضی وقتا بازیکنا مثب اردک با توپ میدوان.اصلا توپ رو جل نمیندازن و پاشونم فقط 20 سانت باز میکنن(خیلی مسخره اس).اونایی که سرعتشون کمه هم اصلا راه نمیرن ماشالا
دروازه بان از تو تیرک رد میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدماش کش اووردن و دراز شدن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این صدای دیلینگ اعصاب خورد کن تو منوهاش هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکسری اسکیلا هنوز جای خالیشون دیده میشه و ....
============
با اومدن بازی هم 2 چیز بهم ثابت شد!یکی همون عکسا بود.دومی هم جریان تماشاگرا بود که واقعا 3 بعدین!همه جا میگفتن فقط ps3 سه بعدیه چون حجم بلو ری بالاس اما الان میبینم تو همین 4 گیگ هم تماشاگرا 3 بعدین.
چمن ها واقعا عالین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه اشکال برام ایجاد شده
من تیم ملی ایران رو توپ توپ ساختم با عکسهای واقعی
save که میکنم
بعد از بازی میام بیرون دوباره برگشته سر حالت اولش
اگه میشه منو راهنمایی کنین
این گزینه دقیقا چه کاری می کنه؟نقل قول:
بچه ها یک باگ وحشت ناک!من تاحالا بیاد نداشتم تو این بازی باگ وجود داشته باشه اما این موتور ببینین چه باگا داره:
اون تیم آرژانتینه که اونجوری شده!کد:http://www.---------------/uploads456/125/untitled.JPG
aryan.kh من اون گزینرو تیک زدم و درست شد حالا یه مشکل دیگه دارم بعضی موقه ها تو بازی تیک داره چی کارش کنم یعنی یه لحظه بازی ثابت میشه در حده 1 ثانیه
آقا این شاپ بازی کجاست؟ماله من شاپ نداره که!
تازه امتیازم نمیده هیچی!
این نسخه 1 دیویدی کامل نیستا.ماله من نه دمو داره نه 3 تا از زبونای بازی رو!
اگه بخاد پیراهن بقیه تیم ها هم همین جور باشه که به درد نمی خوره !این آرژانتینه یا ایتالیانقل قول:
می تونید از بارسلونا هم یه عکس بذارید؟
پس بریم فیفا رو بچسبیم که لامذهب اخر بازی شده!!!اگه واقعا این قدر ...ماتیک شده این pes پس گو ر باباش!!!!
میدونی عزیز من که تا آخر میخوام فوتبال کونامی بازی کنم .
میدونی باگ گرفتن از بازی کاره من و شما نیست .
عزیز اون عکسه تیم argentina باگ نیست.
پیرهن همه تیما درسته.این فقط یک باگه.لباس آرژانتین هم درسته درسته.فقط نفهمیدم چرا تو این بازی این شکلی شدنقل قول:
ببخشید اگه باگ نیست پس چیه؟رنگ آبی تو پیراهن کلا حذف شده و اونورش دیده میشه:10:نقل قول:
ادیت:
کسی نمیدونه این شاپ کجاست؟
چندتا عکس از بازی میذارم حال کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لباس تیم آرژانتین ونه هیچ تیم دیگه هیچ مشکلی نداره باگ هم نداره اینم عکس تیم آرژانتین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اون مورد نیمه نامرئی شدن لباس، به نظر من یا به بد کپی شدن و ناقص شدن بازی در حین تکثیر بستگی داره، یا سکته ناقصی که کارت گرافیک دفعتا در هنگام لود اون بازی زده :31: و گرنه باگ اشتباه تو لباسا که خوراک فیفا و فیفا منیجره! البته به تازگی اصلاح شده :31:
تو این عکسا گرافیک بازی افتضاحه.
من خود بازی رو هنوز نگرفتم اما دموش رو خیلی بازی کرده بودم. این گرافیک بازی نیست، عکس رو نمیشه به همون کیفیت بازی گرفت، کیفیت خود بازی در بالاترین سطحش واقعا خوبه.
تا خودت بازی نکنی متوجه کیفیت گرافیک خوب بازی نمیشین بازی خیلی طبعیی تر شدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها مستر لیگ رو از دست ندید با درجه سختی تاپ پلیر کولاکه عین فوتبال واقعی بعضی تیم های ضعیف بازی رو می بندن طوری که نهایتا 2 یا 3 توپ به طرف دروازه ها زده می شه و بعضی تیم ها باز بازی می کنند که حتی میشه 6 یا 7 گل رو در یک بازی رد و بدل کرد
هوای بارونی واقعا گرافیک عالی داره بازی تو هوای بارونیش خیلی باحاله
این بازی معجزه ای هست از شرکت کونامی
سلام
بچه ها من امروز بازی رو از سرزمین خریدم
ولی یه مشکل دارم
بازی ها همش تو یه زمین انجام میشه
هر چی هی زمین رو عوض میکنم بازم از همون استفاده میکنه
مشکل از کجاست؟؟
'امین جان شما بازی رو از کجا گرفتی؟نقل قول:
من از همین P30world گرفتم
دقیقا عین مال شما
هیچ کودوم از اینهایی که شما گفتین رو نداره
بچه ها مال شما چه جوریه؟
راستی بچه ها یکی به دادم برسه من کل ایران رو با عکسهای واقعی خیلی جالب درستش میکنم Save میکنم
ولی بعدش که از بازی کلا خارج میشم دوباره میام تو بازی دیگه هیچ اثری ازشون نیست
بعدش که میام تو ادیت Load میکنم بازم هیچ خبری نمیشه . بعد از Load اسمها همونی میشه که من گذاشتم ولی چهره ها همه درچین ورچین میشن:19:
یه بار دیگه بازیو پاک کن دوباره نصبش کن ببین مشکلت حل میشه یا نهنقل قول:
دو سه بار این کارو کردم
ولی نشد
اطلاعات مورد نیاز بازیکد:http://www.4shared.com/file/27350629/d76be0cc/readme.html]
فکر کنم سی دی بازیت مشکل داره دی وی دیشو نصب کن
از قضا دی وی دی هم هستنقل قول:
Shop بازی کجاست؟....................................
بچه ها مال شما چه جوریه؟
راستی بچه ها یکی به دادم برسه من کل ایران رو با عکسهای واقعی خیلی جالب درستش میکنم Save میکنم
ولی بعدش که از بازی کلا خارج میشم دوباره میام تو بازی دیگه هیچ اثری ازشون نیست
بعدش که میام تو ادیت Load میکنم بازم هیچ خبری نمیشه . بعد از Load اسمها همونی میشه که من گذاشتم ولی چهره ها همه درچین ورچین میشن
سلام.
اقا چيكار كنيم بخريم يا نخريم.
بازي بهتر شده يا نه؟؟ يكي ميگه بده يكي ميگه خوبه!
دوستان چيكار كنم به نظر شما بگيرم يا نه؟؟
بچه ها مال شما شاپ داره؟
اصلا امتیاز مییییده؟
بازی خیلی بهتر شده هر کی نگیره پشیمون میشه
پس بگيريم!؟نقل قول:
بازی خیلی بهتر شده هر کی نگیره پشیمون میشه
اقا سفارش دادم بياد.
كسي مي دونه p30world چند روزه بازي رو ميرسونه؟؟
بچه ها عجله کردید که خریدید!!من از یه مغازه دار که اتفاقا خیلی صادقه ازش پرسیدم که pes رو کی میاری/؟؟امروز این سوال رو پرسیدم گفت وقتی که نسخه ی اصلیش بیاد!گفتمش اومده نسخه ی اصلیش ولی ایشون گفت چون بعضی شرکتها دمو زدند من هم نیاوردم!!اتفاقا بازی callk of dutty 4 رو اورده بود!!میخواستم بخرم گفت نسخه ی دمو هست و 7 مرحله بیشتر نیست و صدا گذاریش کامل نیست!!خلاصه قول داده هر وقت نسخه ی کامل pes اومد اون رو تست کنه و بهم بده!!حال میکنیم!فکر کنم چند روز دیگه پی سی ورلد اعلامیه بزنه توی سایت که کسانی که pes دمو رو خریدند میتونند با نصف قیمت نسخه ی کامل رو بخرند!!!!!!!!!
تو بازی میتونید تمارض کنید خودتونه تو هیجده بندازید زمین پنالتی بگیرید
نه دوست عزيز نسخه دمو يه استاديوم بشتر نداره و 5 دقيقو خلاصه محدوديت هاي زيادي داره.نقل قول:
فکر کنم چند روز دیگه پی سی ورلد اعلامیه بزنه توی سایت که کسانی که pes دمو رو خریدند میتونند با نصف قیمت نسخه ی کامل رو بخرند!!!!!!!!
ولي اينجور كه بچه ها تعريف مي كنن معلومه اصليشه.
نه عزیزم دمو نیست کامله
دیگه داشتم کم کم شک میکردمااااااااااااااااااا
نا اصله اصله
کودوم دموی 6 گیگ فضا میگیره و مستر لیگ داره و توش میتونی بازیکن بسازی و لیگ و کاپ بری؟
آقا خلاصه شاپ رو پیدا کردم
تو قسمت Gallery بعدش Trach Record هرچی بخوای توش هست
تمام آمار بازیهاتو تعداد شوتها و بردها وامتیازاو...
یکم هم ار فیفا تقلید کرده
مثلا بعد از 10 برد یا 50 برد یا 100برد و ... چیزهای مختلفی بهت جایزه میده
فکرنکنم دمو باشه هاااااااااااااااااااا !!!!!!!!!!!!!!!
همچین به همین راحتی هم نیستنقل قول:
داور اکثرا بهت کارت زرد میده:8: