دی وی دی ها مال یه شرکت معتبره کرک رو هم از صفحه 11 دانلود کردم.نقل قول:
سیستم منم اینه:
CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200
Mother Board: Asus M2A-MVP
Geraphic: 8600 GT 512 MB
RAM: 3GB
Printable View
دی وی دی ها مال یه شرکت معتبره کرک رو هم از صفحه 11 دانلود کردم.نقل قول:
سیستم منم اینه:
CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200
Mother Board: Asus M2A-MVP
Geraphic: 8600 GT 512 MB
RAM: 3GB
تنها چیزی که صد در صد مشکل نداره سیستم شماست حال که داره اینطوری میشه واقعآ جای تعجب داره به نظر من که مشکل مال دی وی دی هستش به نظر من عوضش کنید وگرنه اون کرک که شما میگید مشکلی نداره.....
یک سوال:
دوست عزیز وقتی که اولین بار وارد بازی شدین یعنی وقتی دوبار کلیک کردین روی ایکونش چی شد همون اول گیر کرد و یا نه وقتی که به گالکسی مپ رسیدین مشکل داشت؟
اگه که از همون اول مشکل داشته صد در صد بدونین مشکل از دی وی دی هستش .
توی بازی هایی که از کنسول به کامپیوتر میان مشکلات زیادی وجود داره که باید درایور جدید کارت گرافیک رو نصب کنی (جدیدترین)
تایپیک مخصوص درایورها:10:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=179441&page=20
این بازی کی اومده ؟
آخه من مال دو تا شرکتو نصب کردم هر دو تا رم روی یه کامپیوتر دیگه تست کردم ولی همون طوری بود اصلا منوی بازی نمیاد فقط صفحه سیاه میشه.
احمد جان شما تا هر جايي از بازي را رفتي لطف كن و سيوش را به من بده ممنونت ميشم:11:نقل قول:
حتما نمیکشه دیگهنقل قول:
---
این بازی کی اومده شمسی ؟
سلام دوستان
برای PC بیشتر از دو هفته است اومده دوست عزیز.نقل قول:
این بازی کی اومده ؟
در جواب زوم کردن در Xbox من دکمشو نمی دونم ولی اگر Character Class را غیر از Soldier انتخاب کرده باشی مثل Biotic , Setinal , Vangard یا Engineer دارای Talent های بیشتر اسلحه ها مخصوصا Sniper نیستند برای همین اصلا بلد نیستند با اسلحه کار کنند زوم کردن غیر فعال است مگر اینکه شما بازی را قبلا با Soldier تمام کرده باشید و 150 موجود را با Sniper یا هر اسلحه دیگری کشته باشید و در شروع بازی بعدی و ساختن کاراکتر جدید می توانید یک Talent به کاراکتر جدید اضافه کنید.
ببخشید کسی میدونه چطور میشه Mass Effect شرکت Hitak رو کرک کرد؟
سلام خدمت همگی دوستان:
اول که سم جون داداش واقعآ شرمنده بنده تو ایکس باکس بازی رو بازیش میکنم و تو کامپیوتر تیک زیاد داره حال نمیکنم ولی خوب اونم به چشم در اسرع وقت یه سیو واست میذارم ولی در کل بنده یه 4 سیاره ای رو ردش کردم .
دوم که فک نکنم با اون سیستم که cgp گفت سیستمش مشکل داشته باشه مال من که گرافیکم و رم و سی پی یو من از اون پایین تره اجرا میشه ولی خوب حالا مشکل از کجاست فکر میکنم مشکل از دی وی دی ها باشه.
سلام به همگی
مشکلم حل شد و یه خورده از بازی رو رفتم. مشکل همونطور که sajjadgameactor گفتن از درایو کارت گرافیک بود من درایوی رو که توی دی وی دی بود نصب کردم مشکل حل شد.
از همه ی دوستانی که به من کمک کردن تشکر می کنم.
کسی سیو بازی رو نداره و بعد از تون مرحله ای که باید با این و اون صحبت کنی ؟ دیوانه شدم . اگه کسی سیو نداره یه کمک کوچولو هم کنه ممنون می شم . HELP ME ! من با همه صحبت کردم و اون قسمتی که Shepard روی جایی وایستاده و مردم دور و ورش بهش نگاه می کنن و 3 نفر هم روبروی Shepard هستند و با او حبت می کنند. رو رد کردم . کمک کنید
من توی اهواز رفتم سرزمین روحشون هم خبر نداشت فکر کنم بازی فعلا فقط تو تهران گیر میاد:13:
نه من شاهرود هستم همون اول که اومده بود گرفتم . راستی مشکلم حل شد .
جون مادرتون بياين سيو گيم كامل اين بازي را بزارين
یکی نیست بهم کمک کنه؟نقل قول:
نه نه نه نه نه نه نه نه تموم شد بازی به این قشنگی رو تمومش کردم وای باورم نمیشه که فردا که از خواب پاشم دیگه بازی واس بازی کردن نداشته باشم ....
واقعآ بینظیر بود و یه پایان خوش و بسیار زیبا واقعآ جالب بود من که کلی حال کردم بازی رو از نظر ماموریتهای اصلی تمومش کردم ولی ماموریتهای فرعی اون چند تاییش موند ولی خییلی از اونا رو هم تموم کردم و خییلی از مدالها رو هم گرفتم و در اخرین سفر فضاییم با اشلی دوست شدم واقعآ بازی زیبایی بود کسانی که نگرفتن بدوون تا تموم نشده واقعآ قشنگ بود.
دوست عزیز کرک Vitality که در چند صفحه قبل با حجم 4.98 MB قرار داده شده دانلود و در فولدر زیز کپی کن :نقل قول:
یعنی در فولدر باینری خود بازی Mass Effectکد:Program Files\Mass Effect\Binaries
یک سوال داشتم که اگه دوستان جواب مارو بدن ممنون میشیم:
میگم اول که جنسیت در روند داستان تغییر ایجاد میکنه یانه فرقی نداره؟
و اینکه پایان داستان طوری دیگه و شکلی دیگه هم تموم میشه ؟
تحریک شدم این بازی رو بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه فقط روابط Romance بازی به جای اینکه روی یAshley و Liara باشه روی Kaiden و Liara متمرکز میشه.نقل قول:
سلام
من این گیم رو تهیه کردم ولی وقتی تو نرماندی میخوام تو گالکسی مسیر بدم به نرماندی معمولا نقشه رو نشون نمیده و باید تند تند کلیک راست کنم تا بیاد ولی وقتی که روی محل مورد نظر که میخوام فرود بیام کلیک میکنم در گوشه بالا فقط اسم محل نوشته شده و نقشه و یا دکمه ی دیگه ای نیست ...
تو Help خود گیم خوندم که باید دکمه ای برای Land باشه که من نمی بینم ... " یعنی نیست " اگر پچی یا چیزی هست که مشکل من رو حل میکنه ممنون میشم بگید ...
مشکل از کرک شماست.این کرک را در فولدر باینری نصب کنید :نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/120993140/Mass.Effect.CRACK.ONLY-ViTALiTY.rar
optimus جان این لینکه erorr میده.rapidshare بلاکش کرده.الآن 4 روزه بازی به دستم رسیده ولی امان از بی کرکی:41:نقل قول:
sasan جان بیا این آدرس جدید :نقل قول:
گزینه اولی یعنی این را انتخاب کن : Mass Effect v1.0/MULTI [4.5 MB] Fixed Executableکد:http://gf.wiretarget.com/mass_effect.htm
سلام دوستان . من این بازی رو از شرکت easy set up گرفتم اما صداش تو بازی کاملا قطعه . فقط صدای منوها میاد کسی پچی ، راه حلی نداره به ما کمک کنه.
خیلی ممنون optimus جان:11:.درست شد.نقل قول:
دوستان ازتون خواهش ميكنم سيو گيم اين بازي را بزارين اگه كاملشو ندارين تا هرجاييش كه خودتون رفينو بزارين ممنونتون ميشم:11:
سلام
من هم بلاخره بازی دستم رسید واقعا عالی هست!!!فقط من یکم در بازی سردرگم هستم!!!
سیستم دیالوگش خداست!!!طراحی زیبای صورت شخصیتها هم جالبه!!!
کاملاٌ موافقم.من هنوز اولای بازیم(و احتمالاٌ به دلیل امتحانات تا چند روز در اونجا متوقف خواهم بود:41:) ولی تا همون جایی که رفتم واقعاٌ توجهمو به خودش جلب کرد.صداگزاری بازی فوق العادست.موسیقی بی نظیره.یکم سردرگم کننده هست چون از همون ابتدا با خیل عظیمی از شخصیت ها رو به رو میشیم.تنها چیزی از بازی که زیاد خوشم نیومد فضاهای بازیه.فضاها حالت فانتزی ای که در the witcher می بینیم رو ندارند که البته در یک بازی ای که در کهکشان ها و سفینه های فضایی می گذره نمی تونه به اون شکل باشهنقل قول:
راستی من 5.1 دارم ولی از کانال های فرعی فقط صداهایی ضعیف مانند صدای تم لوکیشن های بازی میاد ...
سلامنقل قول:
ای بشکنه کمر این امتحانات که ما رو هم از این بازی انداخته!!!!من به دلیل امتحانات مثل شما اوایل بازی هستم و فعلا هم به اون صورت بازی نمیکنم تا امتحانات تمام بشه و بعد بشینیم سرش ببینیم چه جوری!!!
در مورد شخصیتهای فراوان بازی حق با شما است واقعا عالیه بازی
يك نفر كه مرحله دوم اين بازي را رد كرده بياد سيوش را بزاره اينجا خواهش ميكنم
سلام
آقا یه سوال فنی داشتم .دوربین این بازی مثل oblivion شبیه بازی های first-person ه یا مثا witcher از دور و با موس هم میشه کنترلش کرد ؟
دوربین این بازی مثل هیچ کدام نیست FPS اصلا نیست شاید شبیه The Witcher باشد ولی درگیری ها بیشتر حالت Gears of War را دارد ( که البته RPG نیست ) امتحان کن مطمئن باش لذت خواهی برد.
هنوز نتونستی رد کنی؟ من هنوز منتظر فرستادن save های دوستم هستم که برام بفرسته.نقل قول:
يك نفر كه مرحله دوم اين بازي را رد كرده بياد سيوش را بزاره اينجا خواهش ميكنم
بلاخره بازی به دست من هم رسید گرافیک شخصیت ها واقعا عالی ولی محیط های وسیع (هر چند که زیاد جلو نرفتم) هنوز چیز قابل توجهی نداره ولی نکته ی قابل توجه اینه که با وجود گرافیک بالا این بازی حداکثر به180 مگابایت حافظه ی گرافیکی نیاز داره(برای gridدر بالاترین حالت600مگابایت و برای witcher حداکثر400مگابایت) ولی در عوض به cpu فرصت نفس کشیدن هم نمیدهد وحتی در cpu های 2هسته ای همواره هر دو هسته 100% در حال کار هستند:46:
نه هنوز پدرمو در آورده دمت گرم يكم سريعتر اين سيوگيمش را واسم بفرست ممنونت ميشم:11:نقل قول:
دید بازی سوم شخص هست.نقل قول:
-----------------
دوستانی که طرفدار نجوم هستین .... این بازی رو از دست ندید، واقعا زیباست.
موفق باشید
سلام
منم مرحله اخرم ولی اسلحه هام داغ که میشه دیگه قفل میشه و میمونه ... چه کنم من ؟ همه این طوری میشه ...
اقا این اسلحه من داغ که میشه درست نمیشه ... با عوض کردن سلاح هم درست نمیشه ...
مثلا اگه شاتگانت داغ کنه و وقتی عوضش هم کنی با یکی دیگه باز همونه .. :(