سلام کسی میتونه درباره این موضوع برای من مطالبی رو قرار بده ؟ ممنون میشم :20:
Printable View
سلام کسی میتونه درباره این موضوع برای من مطالبی رو قرار بده ؟ ممنون میشم :20:
به انگلیسی یا به فارسی، دوست من؟.. بهرحال مثلاً این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از ویکی رو پی بگیر.. در بخش منابعش هم لینک های مناسبی برای مطالعه بیشتر موجوده.نقل قول:
ممنون از کمکت :20:
اگه فارسی باشه بهتره چون انگلیسیم خیلی خوب نیست اگه یه مقاله خیلی مبتدی هم دراین باره باشه تا حدی کارم راه میفته
من یه تحقیق دارم راجع به چگونگی کاربرد نیمه رساناها در قطعات کامپیوتری. کسی می تونه منبع اینترنتی یا مقاله ای به من معرفی کنه؟
ممنون میشم.
سلام من هماسین هستم.میخواستم مقاله ای درمورد اکتشاف یه معدن به روش ژئوفیزیکی درایران برام بفرستید.متشکرم.
دوستان آزمایش مایکلسون - مورلی همراه با تصویر رو خواستم لطفاً کمک کنید.
متشکر
سلام
یه مقاله در مورد آموزش نرم افزار پروتئوس میخواستم ممنون میشم اگه کمکم کنید
نقل قول:
سلام
خدمت شما:
آموزش نرم افزار پروتیوس Proteus -قویترین نرم افزار شبیه سازی الکترونیک
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5442984#post5442984
---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------
سلام ..
دوستانی که دنبال تهیه مقالههای علمی و مهم از سایتهای معتبر مثل :
jstor / sciencedirect / springerlink / karger / proquest /oxford journals / IEEE / heinonline / University of British Columbia / The University oF Manchester
هستند ، در تایپک ذیل درخواست خودشونو بیان کنن:
تهیه مقاله علمی از سایتهای jstor/sciencedirect/springerlink/karger/proquest/oxford journals/IEEE/heinonline
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=430352
سلام اگه میشه بگید چگونه اهنگ مصرف انرژی محاسبه میشه در فیزیک 1 لطفا فوریه
سلام دوستان کسی جزوه ترمودینامیک2 رو دار؟
اگه جزوه برای دانشگاه شریف یا تهران باشه که فوق العادست...
با تشکر
1
1
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------
کسی نی جواب بده
سلام من یه تازه وارد هستم البته به این بخش ولی اگه چیزی بخواین خوشحال می شم کمک کنم
البته اطلاعاتم و منابعم خیلی زیاد نیست
سلام خسته نباشيد
من مقاله ازفيزيك ميخام در قالب پاورپوينت باشه
موضوعش هرچي باشه نانو هسته اي يا...
متشكرم
سلام
من يه مقاله در مورد همگرايي گرانشي و هم گرانشي ضعيف گرانشي و كاربرد آن در كيهان شناسي ميخواستم.
ممنون ميشم كمكم كنيد.
سلام من رشته ی فیزیک اتمی هستم ومیخواهم برای کارشناسی ارشد رشته ی مکاترونیک را ادامه دهم.اگر کسی دراین مورد اطلاعی دارد مرا راهنمایی کند خیلی ممنون میشومpesar_ariyaie@yahoo.com
دوستان کسی مقاله ی تقریبا مفصل ولی با سطح متوسط در مورد x ray laser میشناسه معرفی کنه ممنون میشم
انگلیسی یا فارسی بودنش مهم نیست:11:
مقاله میخوام در مورد زندگی استیون هاوکینگ
نقل قول:
سلام خسته نباشيد
من مقاله ازفيزيك ميخام در قالب پاورپوينت باشه
موضوعش هرچي باشه نانو هسته اي يا...
متشكرم
نقل قول:
سلام
من يه مقاله در مورد همگرايي گرانشي و هم گرانشي ضعيف گرانشي و كاربرد آن در كيهان شناسي ميخواستم.
ممنون ميشم كمكم كنيد.
انگلیسی راحت پیدا می شه .به دردتون می خوره؟نقل قول:
مقاله میخوام در مورد زندگی استیون هاوکینگ
سلام دوستان گلم. دنبال یک مقاله میگردم که درباره تعیین چگالی اجسام جامد توسط ترازوی ژولی صحبت کرده باشه. کسی از دوستان میتونه کمکم کنه؟ :11:
سلام دوستان! دو صفحه ای مطلب میخوام در مورد چگالی و انواع آن. یعنی چگالی جرمی و چگالی وزنی (گراویتی)
این لینک ها رو ملاحظه کردین ؟نقل قول:
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/چگالی
کد:http://www.aftabir.com/lifestyle/view/8452/اندازه-گیری-چگالی
کد:http://ilkhany.blogfa.com/post-33.aspx
سلام
من یه مقاله میخوام درمورد فیزیک یا نجوم...در حد یه دانش آموز سال سوم رشته ی ریاضی ...
و خیلی به این مقاله نیاز دارم...اگه میتونید یه مقاله ی کامل یا یک موضوع جالب و هیجان انگیز و ... از منابع معتبر (آخه چرت و پرت زیاد هست...نمیخوام حالمو بگیره این دبیره ---{ واقعه ی 2012 رو میخواستم بگم نمیدونم ذهنمو خوند چی شد یهو گفت: یه چرت و پرتهایی درست میکنن میدن به خورد عوام که نگو مثلا همین نوسترآداموس :31: })
و اگر هم که منابعی درکنار موضوعی که به بنده پیشنهاد میکنین معرفی کنین واقعا ممنونتون میشم...برای همون قضیه ی معتبر بودن و این چیزا...
با تشکر فراوان :40:
سلام دوست گرامی!نقل قول:
نخستین توصیهی من این هست که یکی از کتابهای عامهپسندی که دربارهی فیزیک یا اخترفیزیک یا نجوم نوشته میشن رو بخونین و قسمتی که بهتر متوجه شدین را با زبان خودتون توضیح بدین!
برا مثال کتاب تاریخچهی زمان استیون هاوکینگ که فکر کنم توی هر کتابخونهی عمومی پیدا میشه. میشه مقالهای دربارهی انبساط جهان از داخل اش بیرون کشید یا چگونگی طرح نظریهی مهبانگ رو توضیح داد.
یا حوزهی فیزیک ذرات بنیادی هم حوزهی جالبی است. به طور مشخص من کتاب کوارک، گوهر بنیادین ماده اثر هارلد فریچ رو سراغ دارم که کتابی بسیار جالب بود هرچند که در جاهایی کمی بحث تخصصی میشد. یا کتاب سیری در جهان زیر اتمی از سیدنی شوآرتز که در واقع نوعی بیشتر بدانید برای دانشجویان علاقهمند رشتهی فیزیک در سالهای اول دانشگاه، هست. از این کتابها که بگذریم توی اینترنت هم در این باره مطالب خوبی پیدا میشه. یا لااقل اونقدر خوب که کار شما رو راه بنداره! این مقاله رو ببینین: [فهرست ذرات بنیادی]
فکر کنم یه مقالهی کوتاه دربارهی جهان زیر اتمی برای شما کافی باشه!کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%D9%87%D8%B1%D8%B3%D8%AA_%D8%B0%D8%B1%D8%A7%D8%AA_%D8%A8%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DB%8C
مجلههایی که مقالههای ساده و جالب بنویسن هستن. نمیدونم لازم هست معرفی کنم یا نه!
خیلی ممنون دوست عزیزنقل قول:
من این لینک رو که دادین یک نگاه مختصری کردم اما خیلی سردر نیاوردم...
کتابهایی که معرفی کردین رو دنبالشون میرم...شاید از یکی از همین ها استفاده کنم...
البته من توی همین انجمن چندتا مقاله پیدا کردم که از استیون هاوکینگ 13تا مقاله بود به نام "پایان فیزیک" ... هنوز فرصت خوندنشون رو نکردم و البته چندتای دیگه هم بود که مربوط میشدن به سال 2007 که نمیدونم میتونم چیزی از توشون در بیارم یا نه...
و یا اینکه یک مقاله یا تحقیق درمورد رویدادهای اخیر - اتفاقات جالب در زمینه ی فیزیک و نجوم جمع آوری کنم ...(نمیدونم میشه اسمش رو گذاشت مقاله یا نه:31:)
به دلیل کمبود وقت فعلا قصد دارم که یکی از این سه راه بالا رو دنبال کنم تا به یه نتیجه ای برسم...
درمورد مجله ها فکر کنم بتونن در رویداد ها و اخبار بهم کمکم کنن..
اگر درمورد کتابها یا مجله ها میتونید کمکم کنید خیلی ممنون میشم...
با سپاس فراوان
خب وقتی برای اولین بار وارد موضوعی میشین که هیچ شناختی ازش ندارین و با انبوه واژههایی مواجه میشین که پیش از این ندیدین، وضعی جز این رو نمیشه انتظار داشت.نقل قول:
من این لینک رو که دادین یک نگاه مختصری کردم اما خیلی سردر نیاوردم...
من آدرس این مقاله رو گذاشتم چون به مقالههایی که اطلاعاتی ابتدایی و ساده دربارهی این موضوع رو در اختیار شما قرار میدادن، پیوند داشت. در واقع پیشنهاد من مقالهای فهرستوار دربارهی تعدادی از مهمترین ذرات بنیادی بود. یعنی شما پس از یه مقدمهی چند سطری دربارهی این که ذرات بنیادی چی هستن و توضیحی کوتاه دربارهی برخی اصطلاحات پایه، به صورت دستهبندی شده، تعدادی از ذرههای بنیادی رو معرفی کنین. مثل فرمیونها و بوزونها. [هر کدوم شش تا عضو اصلی دارن.]
البته این فقط یکی از گزینههاست!
مقالههای دیگهای که گفتید خوندین یا میخواید بخونین ممکن هست کمکی کنن. البته من که نخوندهام شون!
موفق باشین!
ممنوننقل قول:
وقت این رو ندارم که همه رو یاد بگیرم...آخه درباره شون چیزی نمیدونم سخته که بخوام مقاله هم بنویسم...ملانویسی هم که توی مرام ِ ما نیست : )
درمورد مجله ها اگه بتونین معرفی کنین خیلی ممنون میشم البته اگه با چیزهایی که گفتم ارتباط داره(رویدادها و اخبار مهم چندسال اخیر).
متشکرم
من دو تا مجله میشاسم. دانشمند و دانستنیها. مقالههای یکیدوصفحهای خوبی دارن. البته من توی کل عمر چندهزار سالهام فقط یه بار یه شماره از مجلهی دانشمند رو خریدم!! ولی به هر حال هم از نظر اخبار هم از نظر مقاله، چیزهای خوبی چاپ میکنن. اگه دسترسی دارین برین خودتون ببینین آیا چیز بدردبخوری توشون پیدا میشه یا نه! مجلهی دیگهای هم نمیشناسم هر چند لابد هستن.نقل قول:
درمورد مجله ها اگه بتونین معرفی کنین خیلی ممنون میشم البته اگه با چیزهایی که گفتم ارتباط داره(رویدادها و اخبار مهم چندسال اخیر).
متاسفم که نمیتونم در این یه مورد کمک زیادی کنم! ببخشید!
من به تاریخچه ی کامل فیزیک نیوتنی نیاز دارم
تحقیق کنید در دماهایی که در گستره کار دماسنج های جیوه ای و الکلی نیستند ، از چه ابزاری میتوان برای اندازه گیری دما استفاده کرد ؟ چگونه ؟
:دی :||
این یه مطلبی چیزی دربارش بگین ممنون میشم ! :40:
من یک سوال مهههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههههمم دارم
چرا یک نیوتون برابر 1000پاسکال است یا برام ایمیل بدهید یا سایت معرفی کنید قرررررررررررررررررررررررر ررربان هممممممممممممممگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]