کجا رفتید یه دفعه؟
Printable View
کجا رفتید یه دفعه؟
من امروز باشگاه ارسنال را رسما خریدم.
ایا کسی تا بحال باشگاه خریده است؟نام تیم را همراه با قیمتش ذکر کنید.
تا بحال چند تا بازیکن زیر 20 در تیمتان بوده است؟
راستی می خواستم ببینم که قوی ترین تیم باشگاهی کدام است؟
راستی کدام تیم ملی قوی تر است؟
چه قدر حرف زدم!!!!!
خداحافظ
اين همه پست چيه دادي بابا همه اينا رو ميتونستي تو يه پست بدينقل قول:
تيمهاي انگيلسي قوي هستن اما ليگ مزخرفي دارن خيلي طولاني هست برو تو اسپانيا بارسا يا تو ايتاليا ميلان
سلام.
آقا من تمام نظراتتون را خوندم و تعجب کردم که شما چه جوری این همه پول دارین و می روین باشگاه می خرین.
اصلا چه جورری شما باشگاه می خرین؟ :18:
سلام به همگی خب اولا خرید باشگاه فقط ضرر دوما اصلا تیم مهم نیست خودت مهمی که چه کاره باشی اگر تیمت بهترین تمرینات داشته باشه دیگه هیچ تیمی نمیتونه شکستت بده بعد ثالثادرسن میگه pentorico چرا اینقدر پست دادی عزیز رابعا درست حرف بزن اقای pentorico
من همش لیگ انگلیس هستم چون جذاب تر از همه هست
اولا pentoriko نه pentorico :31::31::31:دوما من نظر خودم رو گفتم چون واقعا زياد هست(تعداد بازي ها مثل جام حذفي -كارلينك كاپ و ليگ و...........:19::19::19:)من كه حالم به هم ميخورهنقل قول:
نقل قول:
اصلا چي جوري شما باشگاه ميخرين ؟:18:
اگه منظورت از خريدن پولش هست من كه از تراينر استفاده كردم
اگذ نميدوني چي جوري بايد بخري بگو تا بهت بگم
خوب آقا من نمی دونم چه جوری باید بخرم، من را راهنمایی کننقل قول:
در ضمن اگر می شه این تراینر را برای دانلود بگذار.
سلام
اولا تعداد پستهایم فکر کنم به خودم مربوط است
ثانیا من با توجه به پست های قبلی که دوستان فرستاده بودند توانستم پولدار شوم و باشگاه را بخرم.
لطفا کاری به کار من نداشته باشید.
ok.thank you
سلام به همگی خب برای باشگاه خریدن نمیتونم کامل توضیح بدم اگر خواستید parviz_sport در خدمتم اما عزیز دیگه غلط املایی نداشتیم :46:برای اقای ایکس که میگه تعداد پست های خودم به خودم مربوطه دیگه میشه گفت که ........اصلا جمله ی مناسبی نیست شاید بعدا به مشکل بر بخوریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه هیچی نگم بهتره
نقل قول:
برو تو option career نوشته `پايين سمت چپ نوشته buy نميدونم چيچي اونجا ميتوني با انتخابش تيمي كه توش مربيگري ميكني رو بخري و اما تراينر:
کد:http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_fifa_manager_08.shtml
برادري كه ميگه پست هام به خودم مربوطه ما كه با هم دعوا نداريم يكي از قوانين فروم هست و رعايت نكردن اون باعث دردسر ميشه :11::11::11:
بابا يكي نيست روش و منو هاي بازي زا توضيح بده؟
سلام.نقل قول:
من این تراینر را دانلود کردم فقط اگر می شه کمی در مورد آن توضیح دهید چون من هیچی از آن نفهمیدم
با تشکر
نقل قول:
رمزهاي بازي رو تو فايل pdf كه همراه تراينر هست نوشته فكر كنم page 18 بازي fifa manager باشه بعد همون اول سمت راست يه خورده توضيح داده و يه مثال هم زده كه مني كه از انگليسي هيچي نميفهمم فهميدم:31:
وقتي خواستي بري تو بازي بايد تراينر رو باز كني و از اون ليستي كه داره fifa manager رو انتخاب كني و start رو بزني
برادر شما بگو مشكلت كجا هست اين جوري كه نميشهنقل قول:
بابا يكي نيست روش و منو هاي بازي رو توضيح بده؟
بيشتر منوي club , بخصوص financail statut , نمي دو نم چرا نمي تونم بازيكي بخرم . همش يك پيغام مي ده كه نميشه و حتي نمي تونم كه بازيكنان بين دو تيم را جابجا كنم هميشه ميگه Head bored موافق نيست و مشكل بعدي فروش بازيكنانم است؟
فعلاً همين
ممنون
بيشتر منوي club , بخصوص financail statut , نمي دو نم چرا نمي تونم بازيكي بخرم . همش يك پيغام مي ده كه نميشه و حتي نمي تونم كه بازيكنان بين دو تيم را جابجا كنم هميشه ميگه Head borad موافق نيست و مشكل بعدي فروش بازيكنانم است؟
فعلاً همين
ممنون
نقل قول:
فكر نكنم بشه مشكل اولت رو حل كرد چون موافق نيستند .
اما دومين مشكل شما ميتوني رو بازيكني كه ميخواي بفروشي راست كليك كني بعد offer the club رو انتخاب كني و بري دنبال تيم ها بگردي تا بتوني يه تيم براي فروش بازيكنت پيدا كني
سلام به همگی اقا کسی در موردcoopertion توضیح نمیده؟
من از شما از بابت ان پست قبلیم عذر خواهی می کنم.
جمعیت مرا ببخشید.
بله لطفا به من هم کمک کنید.نقل قول:
سلام
من استاديوم كه مي سازم بعد در قسمت adboard كه نگاه ميكنم علامت تعجب در كنار استاديوم و در داخل بازي يك طبقه استاديوم بيشتر نيست؟
ايا دارن ميسازن؟
آره دارن ميسازننقل قول:
نقل قول:
سلام به همگي آقا كسي در مورد copertoin توضيح نميده ؟
من كه چيزي نميدونم :13:
اين بازي اقعا محشره همه چيزي بر طبق واقعيت هستش
مي گم اين يك كلمه اي است كه مثلا زده رئال 88.00 اين ها چيه؟
مر بوط به تماشاچي هستش؟
و استاديوم ساختم من از كجا بفهمم كه ظرفيتش چه قدره؟
و ايا استاديوم كه ساختم تماشاچي بيشتر مياد؟
ممنون (ببخشيد خيلي سوال ميكنم)
من از شما از بابت ان پست قبلیم عذر خواهی می کنم.
جمعیت مرا ببخشید.:10::10:
سلام به همه ی بچه های گل طوری نیست عزیز اقا فکر کنم یه چیز فهمیدم در مورد coperation البته فکر کنم ها این بخش وقتی مدیر باشگاه شدی باز میشه بعد میتونیم با اون اداره کنیم باشگاه
یکی در موذد پول دار شدن میگه یا اصلا رمزی یک چیزی بده که شدیدا نیاز به پول دارم
حالا من بعد از 1 ماه تونستم پچو بگیرم.اما خوب نصب نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی راهشو پیدا نکرد؟؟
اين attendance چيه؟بعد استاديوم من بعد از يك سال ساخته نشد؟چرا؟
راستي چي كار كنم تماشاچي را بفهمم كه چند تا ميان و بيشترش كنم؟؟؟؟
يكي جواب بده ممنون ميشم.
اقا منmoney میخوام ؟ خواهش
نقل قول:
اقا منmoney میخوام ؟ خواهش
از اين تراينر استفاده كن:
کد:http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_fifa_manager_08.shtml
attendance فكر كنم راجب تماشاگر ها هست و در مورد ساختش خيلي طول ميكشهنقل قول:
اين attendance چيه؟بعد استاديوم من بعد از يك سال ساخته نشد؟چرا؟
راستي چي كار كنم تماشاچي را بفهمم كه چند تا ميان و بيشترش كنم؟؟؟؟
يكي جواب بده ممنون ميشم.
سلام
لطفا در مورد نحوه اجرای ترینر یه کم توضیح بدین من توضیحات انگلیسیشو مو به مو انجام دادم ولی انگار نه انگار!
tx
سلامنقل قول:
بالا خره بازی رو پیدا کردم از این به بعد این جا زیاد میام ...
اون ترینررو من نتونستم ازش استفاده کنم اگه یکی دیگه داری بده ...
attendence هم تعداد تماشاچی هاست...
نقل قول:
سلام من همين يه دونه هم بزور گير آوردم
منظورت چيه نتونستي استفاده كني؟
نميدونم من الان دارم با توجه به انگليسيش ميزنم و بيشتر رمز ها هم جواب داده يه مثال هم تو توضيح هستنقل قول:
سلام
لطفا در مورد نحوه اجرای ترینر یه کم توضیح بدین من توضیحات انگلیسیشو مو به مو انجام دادم ولی انگار نه انگار!
منظورم اینه که نتونستم پولش رو زیاد کنم اگه می شه یه توضیحی بده نحویه استفادش رو ...نقل قول:
قسمت خونه خريدن کجایه ؟ خواهشا جواب دهید . می خوام پولهام زیاد شه :19: :11::11::11::31:نقل قول:
توی private life درون بازی قسمت car.نقل قول:
ok???? gerefti:10::10::10::10::11: