نه متاسفانه . گزينه find وجود داره . اما قابل اديت و ريمو نيست ! كمك كنيد
Printable View
نه متاسفانه . گزينه find وجود داره . اما قابل اديت و ريمو نيست ! كمك كنيد
عزیزم چرا زودتر نیومدی مشکلتون حل کنی؟نقل قول:
من حدود 1 ساله كه كامپيوترم يه مشكل پيدا كرده كه نتونستم بر طرفش كنم
البته روش های دیگه ای هم هست...نقل قول:
گفتش بايد ويندوز عوض كني
در Run عبارت Regsvr32 /i Shell32.Dll را تایپ کنید و کلید Enter را فشار دهید.پیامی ظاهر می شود okکنید.نقل قول:
مشكل از اين قراره كه وقتي روي درايو هام كليك مي كنم سرچ كامپيوتر مياد به جاي اين كه درايو باز شه . و وقتي روش كليك مي كنم گزينه serarch... به جاي openدر اول قرار گرفته .
آقاي شاهدي جان من اين كارو انجام دادم اما فرقي نكرد . :41: تو رو خدا هر راهي بلدين بگين من اين همه مدت دنبال يه نفر مخ كه بتونه بهم كمك كنه گشتم . بالاخره توي اين فروم خيلي با معرفت پي سي ورلد پيدا شد . :46:خواهشا كمك كنيد . ديگه خسته شــــــــــــــــــــــــ ــــــــدم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
چه مشکلی داشتین ؟ هیچ اتفاقی نیفتاد؟ لطفا عین عبارت را کپی پیست کنید. البته شایان ذکر است این مشکل در مواردی به صفحه کلید بر می گردد که شنیدم با ور رفتن با shift و یا کنترل و نصب درایور درست میشه همونطور که گفتم این مطلب را فقط شنیدم و فکر می کنم چنین چیزی بعید باشه اما شما امتحان کن
اصلا نميشه . من همه ي درايو هام اين طوريه . راه ديگه اي نيست ؟ منظورتون از شيفت و كنترل يعني چيكار كنم ؟ بيشتر توضيح بديد . اصلا وقتي روي يك درايو كليك مي كني باز نميشه . پنجره سرچ مياد ! راهي به جز ايني كه گفتين و تعوبض ويندوز نيست ؟:10:
سلام ببین مشکل از اینجا نباشه (عکس زیر)راستی عبارت را مجددا در runامتحان کردی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر نشد ممکنه بتونی از طریق رجیستری قسمت Shellex از زیر مجموعه ی HKEY-CLASSES-ROOT سرچ را حذف کنی.فعلا راه حل هایی که به ذهنم خطور می کرد را نوشتم.
عبارت رو دوباره تايپ كردم . يعني هزار بار تايپ كردم . :5: اين عكسي هم كه نشون دادين . تنظيمات منم هم طبق همينه . ببينم برنامه اي واسه تغيير منو هاي راست كليك ويندوز وجود نداره ؟ ميشه به من بگين منشع اين مشكل از كجاست يا چي باعث شده كه اين طوري بشه . اين مشكل ديگه اعصاب منو خورد كرده :2:. اين مشكل از روزي شروع شد كه يك فايل اتوران exe ساخته بودم كه يه فايل ini هم باهاش بود . بعد من يه دفعه ديدم كه آيكون درايو G من مثل آيكون اون فايل exeشده . بعد از اين كه اون فايل رو حذف كردم،فردا كه اومدم ديدم كه درايو ها با دبل كليك باز نميشن و بايد راست كليك كني و اوپن رو بزني. اين مشكل در تمامي درايو ها هست . درايو سي دي و سي دي رايتر و درايو هاي فلاپي و C'E'F'G'D كلا همه درايو ها الان اين جورين . فقط فولدر ها و برنامه ها درست كار مي كنن . از شما متشكرم كه پي گير هستيد . اگه تونستيد يه چاره اي براي اين مشكل ما پيدا كنيد . ببخشيدا به زحمتتون مي اندازم . :40::11:
ببینم از مسیرHKEY_CLASSES_ROOT - * - shellex کارت راه نیفتاد ؟نقل قول:
من الان رفتم توي اين قسمت هيچ چي براي حذف سرچ وجود نداره ! كمك كنيد ...
سلام shell32.dlنقل قول:
l را در مسیر C:\WINDOWS\system32 یک بار از سی دی استخراج و ریپلس کن.وینت پرو ست؟ یا مدیا سنتر؟
عزیز اگه با وجود همه ی کارایی که گفتم درست نشد برو به
HCU/SOFTWARE/microsoft/windows/current version/polisis/explorer
dword به نام NoFindو مقدار1 بساز.
دستتون درد نكنه . واقعا متشكرم . اين روش دومتون كار كرد . نميدونم چه طوري ازتون تشكر كنم . خيلي خيلي مــــــــــــــــــــــــ ـــــمنونم !!!
واقعا كه اين تاپيك كه زدين خيلي مفيده .... اميدوارم هميشه موفق باشيد .
ببخشيد من اينترنت اكسپلوررم يه مشكل داره كه وقتي به يه سايت ميري تعداد زيادي از عكس هاشو نميارم و من مجبورم تك تك روشون راست كليك كنم و اون گزينه اي كه براي ظاهر كردن عكس هست رو بزنم . دليل چيه ؟ در ضمن كيبورد من حرف هاي ك و ي رو عربي ميزنه . من اون برنامه هايي رو كه معرفي كرده بودين نصب كردم . اما فايده اين داشت . لطفا بگيد من اين فايل dll موجود در پوشه رو كجا كپي كنم كه اين مشكل حل بشه ؟
در ضمن حالا كه سرچ رو حذف كردم ، آيا يه نرم افزار خوب براي جايگزين كردنش مي شناسين به من معرفي كنين ؟
خواهش می کنم دوست من قابل شما را نداشت.نقل قول:
برای IEشما در آپشن برنامه و قسمت advanceتیک گزینه ی show picturesرابزنید چند صفحه قبل عکش هم گذاشتم.
در پوشه dllنیست یک ستاب+pdfاست شما بعد از نصب فارسی توجه کنید فارسی چون حالت عربی هم همراهش است و رفتن به کنرل پنل و قسمت تنظیمات زبان در حالی که در تب دوم و دیتیلز هستین بر روی عکس کی برد فارسی کلیک کنید و بعد addکنید .و از قسمت IMEبه طور پیش فرض وجود داره بعد برای استفاده اش باید تغییرات را در لنگویج بار ایجاد کنید تا به راحتی بین farsi-farsiو دیگر زیر مجموعه ی آن گردش کنید البته توضیحات کامل که در pdfبا تصویر هست اگر مشکلی بود در خدمتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام با تشکر از شما واقعا این عنوان بهت می یاد ایشا الله که بشي یک کاره ي انجمن نرم افزار
اما سوالی که دارم فرض کن یه فایل دارم حالا نمی خوام فرضا کاري با رجیستریم داشته باشه و تغییراتي را اعمال کنه چي کار کنم که کارِي با رجستري نداشته باشه؟
از گوگل دسکتاپ استفاده کنید.نقل قول:
آيا يه نرم افزار خوب براي جايگزين كردنش مي شناسين به من معرفي كنين ؟
[ali]جان از لطفتون ممنونم درمورد سوالتون از run as..استفاده کنید بعد گزینه ی protct my computer...را علامت دار کنید .
سلام . ببخشيد كه دوباره مزاحم شدم . اين گوگل دسكتاپ رو دانلود و نصب كردم . اما وقتي توي سرچش مثلا مي نويسم home.png يا هر چيز ديگه هيچ چي پيدا نمي كنه . يه برنامه ديگه هم استفاده كردم اونم همين طوري . نميدونم چرا اينجوريه . اين مشكل رو حل مي كنم يه جا ديگه خراب ميشه . خلاصه ما رو ببخش اينقدر شما رو به زحمت مي اندازيم . :31:
پس از دانلود و نصب ، برنامه پويشگر آن شروع به جستجو در هارد ديسك و ايندكس فايلهاي موجود ميكند. مزيت اين برنامه تاثير بسيار كم در سرعت سيستم و همچنين عدم اشغال منابع سيستم است. ايندكس محتواي هاردديسك شما ممكن است ساعتها طول بكشد و شما ميتوانيد تعداد فايلهاي ايندكس شده را در صفحه اول جستجو ببينيد.
فايلهاي ايندكس و ديتابيس گوگل دسك تاپ در شاخه اي مشابه زير ذخيره ميشود
C:/Documents and Settings/YourUserName/Local Settings/Application Data/Google/Google Desktop Search
و البته اين آدرس با توجه به نام كاربري شما و پارتيشن نصب ويندوز ميتواند متفاوت باشد.
دستت درد نکنه.نقل قول:
لطف نبود داداش واقعیت بود باز مرسی بابت راهنمایت
سلام . ببخشيد من اين گوگل دسكتاپ رو نصب كردم . ايندكس هم شد . اما مثل اين كه اين فقط دسكتاپ رو سرچ مي كنه . چيكار كنم كل ويندوز رو سرچ كنه ؟
با سلامنقل قول:
متاسفانه باید عرض کنم این نرم افزار نمی تونه همه ی فرمت ها را سرچ کنه. فرمت pdfرا نمی تونه سرچ کنه و چند تا فرمت دیگه.برای همین خدمت شما یه نرم افزار معرفی می کنم شما از اون استفاده کن. اما لینک دانلود نرم افزار
www.p30 download.comکد:http://tinyurl.com/2vnlv9
پسورد را بدون فاصله بزن.
درمورد نرم افزار بالا می تونید پلاگین هاشو هم ازدانلود کنید.کد:http://g.msn.com/8SEENUS020100/DSHome_AddIns
البته لازم به یاد آوری است که نرم افزار گوگل دسکتاپ باید پس ازاستخراج فهرست تمامی فايلهای موجود در هارد ديسك رايانه باید بتونه همشون را پیدا کنه.احتمالا indexدرست تهیه نشده .شما تعداد فايلهاي ايندكس شده را در صفحه اول جستجو باید بتونی ببینی. توی مسیری هم که گفتم می شه دید
جستجو در اين برنامه در فرم اختصاصي انجام نميشه و در واقع برنامه جستجو در پورت پيش فرض 4664 كاميپوتر شما (LOCAL HOST ) فعال است كه از طريق مروگر وب ميتواند به آن دسترسی پيدا كنی.
حتما شما هم كار با درايور هاي سخت افزاري خود بعد نصب ويندوز به ستوه آمده ايد يعني از گذاشتن و برداشتن سي دي هاي مختلف براي نصب سخت افزار هاي مختلف يا شايد اين اتفاق براي شما افتاده باشد كه سي دي يكي از سخت افزار هاي خود (مثلا مودم ) را گم كرده باشيد. حالا چاره چيست؟
مي خواهيم نرم افزاري به شما معرفي كنيم كه برنده جايزه بهترين نرم افزار براي مديريت سخت افزار و دستگاه هاي جانبي در انواع ويندوز ها شده است. ممکن است همچين چيزي به شكل ظاهري اش نخورد ولي در اعماق خود اسرار نهفته بسیاری دارد.
نام اين نرم افزار كوچك My drivers است.
My drivers قادر به شناسايي آسان و سريع ، گرفتن نسخه پشتیبان و احياي تمام درايور هاي سخت افزاري موجود در كامپيوتر شماست.
همچنين ، شما مى توانيد آخرين درايور ها را براى سخت افزار هاي خود يافته و آنها را روى كامپيوترتان نصب كنيد. با يك يا دو كليك ماوس شما مي توانيد تمامي درايور هاي سخت افزاري را از دل كامپيوتر بيرون بكشيد و هر جاي هارد ديسك كه خواستيد ذخيره كرده و هر موقع كه خواستيد ويندوز خود را تعويض كنيد بدون گذاشتن و برداشتن سي دي هاي مختلف براي دستگاه هاي مثل چاپگر ، اسكنر ، كارت صدا ، كارت گرافيك ، مودم ، وب كم ، موبايل و هر دستگاه ديگري و فقط با زدن يك كليك تمامي آنها را نصب كرده و بعد از يك بار راه اندازي سيستم خاهيد ديد كه همه ي آنها به خوبي كار خواهند كرد.
اين نرم افزار موقعي بسيار ارزش خود را نشان مي دهد كه شما سي دي درايور يكي از دستگاه هاي خود را از دست بدهيد (آسيب ببیند يا گم شود). My Driver قادر است درايوري همانند درايور اصلي دستگاه را شبيه سازي كرده و ان را نصب كند. My Driverتقريبا تمامي دستگاه هاي سخت افزاري را شناسايي مي كند. در بانك اطلاعات اين برنامه گزارشي از اطلاعات مدل دستگاه ، سازنده دستگاه ، سازنده chip/chipset ، نام OEM و اطلاعات بيش از 58600 درايور و شركت سازنده و فروشنده سخت افزار گنجانده شده است و البته امكان بروز رساني اين بانك اطلاعاتي از طريق اينترنت نيز وجود دارد.
از ديگر توانايي هاي منحصر به فرد اين نرم افزار اين است كه مي تواند با دقت بالا آخرين درايور مربوط به سخت افزار شما را روي اينترنت يافته و در سيستم شما ذخيره و نصب كند.
اين برنامه همچنين قادر است از تنظيمات Outlook Express ، Favorites Internet Explorer پشتيبان تهيه كند.
این برنامه را می توانید از سایتدانلود کنید.کد:http://www.zhangduo.com/mydrivers.exe
حتما شما هم تعدادي فایل داريد كه مي خواهید از چشم يا دسترس ديگران به دور باشند. مثل عكس هاي خانوادگي ، دست نوشته هاي شخصي يا هر چيز ديگر. چه كار مي كنيد؟ آنها را مخفی ( Hidden ) مي كنيد؟ داخل100 تا پوشه ي تو در تو قرارشان مي دهيد؟ و يا به جاهاي دور از انتظار انتفالشان مي دهيد. تمامي اين راه ها با يك جستجو بي اثر مي شوند. مثلا عكس هاي شما هر كه كه قرار گرفته و مخفي هم باشند كافيست *.jpgيا هر جستجوي ديگري در يك درايو شما انجام شود آن وقت است كه در كسري از ثانيه تمام هست و نيست شما رو مي شود و ...
نرم افزار هاي زيادي براي مخفي كردن يا رمز گذاري روي فايل ها و پوشه وجود دارند و حتي مي توان با ايجاد سطوح دسترسي مختلف در ويندوز xp تا حدي اين مشكلات را برطرف كرد، اما من به شما روشي ياد مي دهم كه بتوانيد بدون احتياج به نرم افزاري خاص و فقط به وسيله Notepad فولدري بسازيد كه با خيال راحت هر نوع فايلي را كه مي خواهيد در آن قرار داده و طوري آن را استتار كنيد كه ديگر هيچكس با هيچ روشي نتواند به فايل هاي داخل آن دسترسي داشته باشد.
ابتدا يك فولدر بسازيد به نام مثلا Fonts
بعد Notepad را باز كرده و خط زير را با دقت در آن كپي كنيد
ren Fonts Fonts.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}
اگر براي پوشه نام ديگري انتخاب كرده ايد نام پوشه را جايگزين هر دو كلمه Fonts درخط بالا كنيد.
حالا فايل را با نام loc.bat ذخيره كنيد. به جاي loc هر كلمه ديگري كه خواستيد مي توانيد فرار دهيد ولي پسوند .bat را تغيير ندهيد.
احتمالا شايد واسه اين باشه كه من حواسم نبود و كاپيوتر رو در هنگام ايندكس كردن اين گوگل سرچ خاموش كردم . نه ؟ اگه اين طوريه بگين دوباره نصبش كنم . اين لينكي هم كه دادين لود نميشه . واقعا ازتون معذرت ميخوام اينقدر شما رو اذيت مي كنم . :11:نقل قول:
همانطور که گفتم بله شما درست ایندکس نگرفتی شما فقط به من و این تایپیک سر می زنی و خوشحالمون می کنی دوست گرامی.همانطور که گفتم تهیه ی ایندکس مدت زمان زیادی را می طلبد
نام نرم افزار:File Search Accelerator
نقل قول:
« ابزاری سریع و کار آمد بر ای جستجو بین فایلها »
اگر از جستجوی کند و اعصاب خرد کن ویندوز خسته شده اید با نصب این برنامه به جستجوی خود سرعت دهید و سریع به هدف برسید، این برنامه قادر است در بین 120.000 فایل تنها در عرض 2 ثانیه جستجو کند و نتایج را پیش روی شما بگذارد
کرک:کد:http://www.exibitionsoftware.com/products/burnrubber/downloads/burnrubber.exe
سایت سازنده::کد:http://www.p30 download.persiangig.com/crkz/File%20Search%20Accelerator%20v2.3.0.zip
موفق باشی دوست من.کد:http://www.exibitionsoftware.com/
لینک کرک بدون فاصله بزن
ببخشيد اما اينم لينكش كار نمي كنه . يه كليك كنين روش اصلا اين اصفحه لود نميشه . اين گوگل سرچم اصلا يه چيزيش هست انگار . ميره تا 17 درصد بعد يه دفعه ميگمه انيدكس تموم شد . اما همه چيز رو نميتونه ايندكس كنه . اگه برنامه ديگه اي ميشناسيد معرفي كنيد يا لينك رو تصحيح كنيد . :31:نقل قول:
آقا چند وقته كه اينترنت اكسپلوررم دچار مشكل شده و هيچ سند و ريسيوي نداره
راستي چند باري هم پاك كردم و نسخه هاي جديد را نصب كردم ولي فرقي نكرد
به نظر شما مشكل از كجاست ؟
سلام ببین فعلا بهترین هایی که من می شناسم ایناننقل قول:
1-windows desktop search
2-Archivarius 3000
برنامه ی دوم با فارسی هم سازگاری عالیه داره به طوری که الان که سایت رسمیشو رفتم فارسی بود بدون این که سلکت لینگویچ کنم!
اما لینک نرم افزار
حجمش هم که مناسبه فارسی را هم که ساپورت می کنه لینک تست شده و هیچ مشکلی نداره.کد:http://www.likasoft.com/fa/download.shtml
سلام بهتره یه مرورگر دیگه را هم امتحان کنید تا ببینید مشکل از مرورگره یا ISPیا خود ویندوز لطفا نوع ویندوزتون را هم بنویسیدنقل قول:
الان دارم با firefox كار ميكنم هيچ مشكلي وجود نداره فقط IE مشكل داره .نقل قول:
ويندوزمم مديا سنتر هست
:11:
با سلام
بعد از unistall كردن برنامه stylexp ديگه ويندوزم بالا نمياد و پيغام ميده كه فايل hal.dll رو بايد دوباره نصب كنم.
لطفاً راهنمايي كنيد
ممنون
ببین safe mode with command promp میاد بالا.اگه اومد این دستور رو در command اجرا کن:نقل قول:
و در ضمن cd ویندوز رو داخل cd rom بذار احتمالا مشکلت حل میشه.نقل قول:
sfc/scannow
راستي الان چك كردم ديدم آفلاين هم كار نميكنه !!!نقل قول:
به نظرتون مشكل از كجاست ؟
ممنون اون اوليه هم يعني اين ويندوز دسكتاپ سرچ مثل گوگل سرچ عمل كرد . اين دوميه هم در حال دانلوده . ميگم من زبان كامپيوترم روي حالت فارسيه . امكان داره كه مشكل از اين باشه ؟نقل قول:
راستي بهتون تبريك ميگم كه به درجه همكار انجمن ارتقاع يافتيد . واقعا درجه مدير انجمن برازنده شماست . :27: واقعا ميگما .
در ضمن من موقع ايندكس شدن گوگل سرچ كاراي ديگه اي هم انجام ميدادم . مثلا بازي مي كردم و از اين جور كارا . امكان داره كه مشكلات از بي توجهي هايي كه من كردم باشه ؟ :40::40::40::40:
من منظورتو را دقیق متوجه نشدم دوست عزیز شما با هر دو این مشکل را داری یا فقط IEنقل قول:
اگه با IE این مشکلو داری برو به آپشن برنامه و سربرگ advanceو بعد تیک empty..را بردار مراقب باش تعداد روز های حذف تاریخچه 0 نباشه
راستی IE7 است یا 6؟
سلام دوست عزیز این dllدر سی دی خود ویندوز هست و شما می تونی با ریکاوری کنسول اونو توی مسیرش یعنینقل قول:
windiws/system32بریزی.
موفق باشی.
سلامنقل قول:
از لطف شما دوست گرامی ممنونم.درمورد قسمت سوال اولتون نه مشکلی نداره
درمورد تهیه ی ایندکس ، در زمان تهیه ی ایندکس بهتره کاری به کار کامپیوتر نداشته باشی.
موفق باشی.
كجاشو متوجه نشدي ؟نقل قول:
راستي منظورت از empty همون گزينه ( Empty Temporary Internet Files folder when browser is closed )
بود ؟
فكر نميكنم مشكل از اينا باشه .:41:
ّعکس که گذاشتم قسمت نگهداری کش را زیاد کردی؟نقل قول:
من که عکسوتو نمیتونم ببینم