من هر روز به این تاپیک سر میزنم تا ببینم کسی برنامه ی ساین شدشو داره یا نه؟؟
ولی میبینم اخرین پست رو خودم زدم!!!!!!!
کمکم کنید:356406012615463
Printable View
من هر روز به این تاپیک سر میزنم تا ببینم کسی برنامه ی ساین شدشو داره یا نه؟؟
ولی میبینم اخرین پست رو خودم زدم!!!!!!!
کمکم کنید:356406012615463
امکان نداره ..........نیومده
لطفا لینکش رو بذارید
اگه هنوز كسي مي خوادش بگه
من دارم.
Psiloc[1].irRemote.v1.00.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned
Psiloc[1]..v1.00.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned
[QUOTE=sajey;1817037]
نقل قول:
اگر موقع نصب فایل دوم Update Error این اخطار را داد.
باید برنامه قبلیirRemote و DRM Common Solutions که قبلا روی گوشی نصب کردید از Application Manager پاک کنید.
سلام
آقا من برنامه رو دانلود کردم و فایل سوم رو هم حسب الامر، Sign کردم. ولی فایل دوم اصلاً مخدوشه!!(File corrupted). دو تا برنامه رو پاک و مجدداً نصب کردم ولی بازم همون Error رو داد. حالا تکلیف چیه حاجی؟
[QUOTE=sajey;1817037]
نقل قول:
اگر موقع نصب فایل دوم Update Error این اخطار را داد.
باید برنامه قبلیirRemote و DRM Common Solutions که قبلا روی گوشی نصب کردید از Application Manager پاک کنید.
سلام
آقا من برنامه رو دانلود کردم و فایل سوم رو هم حسب الامر، Sign کردم. ولی فایل دوم اصلاً مخدوشه!!(File corrupted). دو تا برنامه قبلی رو پاک و مجدداً نصب کردم ولی بازم همون Error رو داد. حالا تکلیف چیه حاجی؟
سلام به همه.
با اجازتون من 1 توضیح کلی راجع به نخوه نصب بدم.
شما 3 فایل دارید که فایل 1 و 2 ساین شده و نیازی به ساین نداره و فایل سوم را حتماً باید ساین کنید.
ابتدا شماره 1 که خود برنامه است را داخل گوشی نصب کنید.
بعد فایل دوم را نصب کنید.
و در آخر فایل سوم که کرک برنامه است را پس از ساین کردن نصب کنید.
نکته قابل توجه برای کسانی که نتونستن نصب کنن یا هنگام نصب پیغام خطا می ده و یا بعد از نصب کار نمی کنه اینه که حتماً تکرار می کنم حتماً باید هر بار که نصب می کنید یک بار گوشی خود را خاموش و روشن کنید.
یعنی وقتی فایل اول را نصب کردید 1 بار گوشی را خاموش و روشن کنید.
دومی و سومی هم به همین صورت.
بعد می بینید که برنامه خیلی راحت اجرا می شه.
دومین نکته اینه که تا پایان نصب هر 3 قسمت نباید برنامه را اجرا کنید یعنی اینکه اگر اولی نصب شده برنامه اجرا نشه والی آخر.
نکته دیگه این که این برنامه روی گوشیهای زیر کار می کنه :
Nokia 5500 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia 5700 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia 6290 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia E50 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia E51 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia E60 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia E61 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia E61i [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia E62 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia E65 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia E70 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia E90 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia N71 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia N73 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia N75 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia N80 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia N92 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia N93 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia N93i [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia N95 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia N95 8GB
لطفا براي اين هم بدين
357652016142843
من دون خاموش و روشن کردن و کلا در عرض 3 دقیقه برنامه رو نصب کردم و یه 3 ماهی هم هست که دارم ازش استفاده می کنم
نقل قول:
ببخشید موقع نصب فایل دوم این خطا رو میده : file cuopled این یعنی چی ؟
.
سلام بالاخره تونستم نصبش کنم
اما چجوری باید باهاش کار کنم کاش یکی از عزیزان طریقه استفاده کردنش رو توضیح میداد
من تونستم مدل تلویزیون خونه رو بیارم ولی همون مدل هم برای خودش یه سری زیر مجموعه داره که نمی دونم چیه بعد از اجرای هر کدوم از اونا یه صفحه بصورت کلیدهای کنترل باز می شه که بعضی کلیداش فعال هستند بعضی هاش غیرفعال اونایی که فعال هستند هم کار نمی کنند یعنی وقتی گوشی رو جلوی تلویزیون گرفتم و مثلاً کلید زیاد کردن رو زدم هیچ اتفاقی نیفتاد
.
پس بزار دیگه
سلام هنوزبرای lcd و LED نیومده