با اينكه 3 صفحه از و 3 صفحه از آخرش رو خوندم ولي خيلي تاپيك باحاليه
منم 3تا سوال داشتم:
1-بهترين كارت صوتي سال 2006 چي شد؟
2-حرفه ايي ترين و پيشرفته ترين كارت صوت تو بازار ايرن و تو بازار دنيا چيه؟
3-اصطلاحي كه در صفحه قبل بكار بردين چيه؟
با اينكه 3 صفحه از اول و آخر خوندم ولي خيلي تاپيك باحالي
منم 3تا سوال داشتم:
1-بهتربن كارت صوتي سال 2006 چي شد؟
2-حرفه ايي ترين وپيشرفته ترين كارت صوتي ايران و جهان چيه؟
3-منظوره شما از اين كه تو صفحه 11 نوشتين چيه؟
emu نرو که وضعیت متفاوته
زیادی پروفشنال میشه
سلام
دوست عزیز ممنون تز شما بابت شماره تلفن ها
ضمنا پست تکراری مشکل شما نیست
هممون گرفتاریم
یکی از دوستان از من خواست که کارت زیر رو مورد بررسی قرار بدم و من از ایشون وقت خواستم فعلا اون رو معرفی میکنم تا بعد به اون بپردازیم
لینک صفحه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا بعد
درود
نقل قول:
نوشته شده توسط Silence so loud
سلام
اولا ممنون هستم از لطف شما دوست عزیز
در مورد سوال اول خداییش نمیدونم اما تا چند روز دیگه پاسخ میدم
قول نمیدم از بزرگان میپرسم انشا ا... جواب دارن
ولی فکر کنم همون مو تو باشه که دوتا قیمت 900 هزار تومنی و یک
3 میلیونی داره البته من نتونستم برم ببینم چون دوستم که استودیو داره اهوازه
سوال دوم هم در همن سوال اول میگنجه با این تفاوت که
بگم هر کدومشون برای چیزای مختلف ساخته شدن و مطلق نیست
مثل اینه که بگیم کدوم مادر بورد بهترینه ؟
در مورد سوال سوم هم منظورم دوستمون بود که میخواست توی مایه های 100
تومن کارت بگیره به همین خاطر گفتم که سراغ اونا نره تازه اون قصد کار میکس حرفه ای رو نداشت
EMU از بهترین کارت های کریتیوه خودم الان میخوام بخرم بهشون فکر میکنم .. :laughing:
====
ببخشید پاسخها دیر شد
من پست شما رو نمیدیدم
مسعود عزیز واسم درستش کرد
=====
راستی وب جالبی داری اما ...
همونجا نظر دادم
======
شما چرا به متالیکا مدیونی؟
ميشه اطلا عات كامل emu رو بذاري؟نقل قول:
نوشته شده توسط ebilove
اون وب ماله من نيست
بستگي داره چه جوري به متاليكا نيگا كني.من يه جوري به متاليكا نيگا كردم
كه حالا حالا ها بهش مديونم
دوست عزیز از Emu چی میخوای
بدونی هر مدلش با بقیه فرق میکنه
بگو دوم مدل رو میخوای تا بگم
===================
خصوصیات تکمیلی در مورد اون کارت رو هم به زودی میزارم
درود
راستش چون زياد تخصص ندارم من فكر كردم كه اسم يه مدل هستشنقل قول:
شما بهترينش رو بگو نه اصلا اوني كه ميخواي بخري بگو نه هر دو دوتاش رو بگو :rolleye:
تا ما هم از اطلاعات شما استفاده كنيم همچنان
دوستان عزیز...
در حدود قیمت 15 تومن ، کارت صدا Z-Cyber مدل Nightingale pro 6 lite کارت خوبیه ؟
مرسی
این کارت که بالا گفتم ورودی میکروفن ضعیفی داره...
حتی از کارت onboard سیستم هم ضعیف تره....برای
ورودی میکروفن booster هم نداره...
مرسی
سلام به همه
قابل توجه آهنگسازان و شاعران و خواننده ها
اگه شعر خوب واسه آهنگسازی می خوایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه آهنگ و تنظیم خوب می خواید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی هم صدای خوبی داره و می خواد بخونه چند کار آماده دارم که اونم باز با
MILADGOING@YAHOO.COM
میتونید تماس بگیرید.
سبک کارهای من بیشتر DANCE// BOSSANOVA // یه کوچولو ROCK و آهنگهای احساسی و رومانتیک
سعی کنید OFFLINE بذارید . . .
به امید OFF LINE ....
نظرتون در مورد sound card مدل Geniuse 6.1 چيه ؟ ;)
واقعا شرمنده هستمنقل قول:
تا يک هفته ديگه حتما جبران ميکنم
ممنون از اطلاعاتتوننقل قول:
دوست عزيزنقل قول:
به پي سي خوش اومدي
از سبک پست دادنت خوشم نيومد يه جورايي در شخصيت اهنگسازان نيست :angry:
دوست عزيز من گير امتحانات هستمنقل قول:
چنتا از کارت هاي ديگر هم واسه بررسي توي قسمت قبل هست که به اضافه اين
حتما ترتيبشو ميدم
تا پايان امتحانات
درود
خواهش میکنمنقل قول:
من هیچ گونه عجله ایی ندارم
من علافم:rolleye:
با سلام
Digital Audio Systems
کارتهای Emu جزو حرفه ای ترین کارتهایی هستن که پیدا میشه و تمام چیزهای لازم رو برای کار موزیک در اختیار یوزر قرار میدن.
در اين صفحه تمامي مدل هاي اين کارت رو ميتونيد ببينيد
براي ديدن ريويو هاي هر کدام از مارت ها وارد محيط همانها شويد تا مشخصاتشون رو ببينيد
بالا ترين مدل از انها
1820
یک کارت کاملا حرفه ای با امکانات بسیار زیاده. 6 ورودی و 8 خروجی آنالوگ داره. FireWire و ورودی خروجی Optical و امپ هدفون و خروجی های 1/8" استریو و فانتوم پاور و .... امکانات این کارت بسیار زیاده و هر چیزی که نیاز داشته باشید دارد
مشخصات کامل تر :
و
ادامه دارد ....
Yamaha YSP-1
سازندگان خيلي از بلندگوهايي كه داراي 2 يا 3 خروجي صدا هستند ادعا ميكنند محصول آنها صدايي فراگير ارائه ميدهد.با گوش دادن صداي خروجي از بلندگوي Yamaha YSP-1Yamaha YSP-1ياماها درخواهيد يافت كه آنها سخت در اشتباهند.آمپلي فايرهاي ديجيتال صداي خروجي از هر يك از 42خروجي تعبيه شده در اين بلندگو را مستقلا به آنها ميفرستد.بنابراين صدا از هر كدام از اين خروجي ها با اندكي تاخير به گوش ميرسد.گوش زماني ازاين تاخير عمدي صورت گرفته لذت خواهد برد كه صدا همزمان از دو بلند گوي جلويي و بلندگوي مركزي و دو كانال بلندگوي عقبي و يك پنل كه در زير تلويزيون قرار ميگيرد به آنها برسد.تنها كافيست به چند سوال درباره مكاني كه بلند گو در آن قرار دارد و موقعيت قرارگيري آن پاسخ دهيد تا بصورت اتوماتيك صداي خروجي خود را با شرايط موجود تطبيق دهد
چه حالي بده با اين به صداي تام ويتس گوش كني
ني ني غلطم :biggrin: (با اجازه آق مولانا)
آهنگ YOO DOO RIGHT از CANرو بچسب واي خدايا خيالش هم لذت بخشه
قيمت:1500$
با سلامنقل قول:
دوست عزیز
همیشه که لذت بردن کافی نیست
باید بعضی چیزا ی اهنگا درست به دلخواه اهنگساز و سازنده اثر پخش بشه تا خیانتی به اثر نشه
درود
یهنی شما میگی با این کارشون به اثر ضربه میزنندنقل قول:
من که فکر نکنم
چون تاخیرش اونقدر نیست که به اثر ضربه بزنه
به هر حال اون چیزی نیست که اهنگساز خواسته
؟؟
من به حقوق و ازادی فکری دیگران احترام میزارم
و این رو هم بگم که موسیقی کلاسیک بااین کارا ضربه میخوره
درود
از اونجايي كه تو اين تاپيك كارت صوتهاي حرفه ايي رو بررسي ومعرفي ميكنند
واز اونجايي كارت صوت حرفه اي نيازمند اسپيكروباند حرفه ايي هستش من خواستم كه چهار پنج تا اسپيكر درست حسابيي رو معرفي كنم:
1-اولي رو تو پست بالايي معرفي كردم فقط اينو اضافه كنم كه اون يكي از فناوري و اختراعات برتر 2005 بود
2-اين مجموعه اسپيكر عرضه شده ازسوي B&W شامل 5اسپيكر ويك تيونر مركزي بوده كه ظاهر آن تماما ازآلومينيوم ساخته شده وازكيفيتي فوق العاده بهره مند است.قيمت هر اسپيكر 200 دلار وقيمت مجموعه زير جمعا2500 دلار است:
توضيحات بيشتر:
اگر در ساخت بلندگوها ازمواد سخت تراستفاده شود سرعت لرزش بيشتري
پديدخواهد امد كه اين سرعت بيشتر نوتهاي بهتروصافتري راتوليد خواهدكرد
سازنده بلندگوي زير براي ساخت تيونرهاي محصول جديدخودازيكي از سخت ترين
مواد موجود درجهان كه يك الماس تركيبي است استفاده كرده است
قيمت هرجفت از اين بلند گوها 14000دلار است:rolleye:
اطلاعات بيشتر
اينم وبسايت اين شركت پيشرو:
شركت Krell يك آمپلي فاير جادوئي ساخته كه :
اين آمپلي فاير با جدا ساختن منبع تامين برق از مدار صوتي اصلي وكنترل ولتاژ مورد نياز خود قدرت خود را طبق موسيقي در حال پخش تنظيم ميكند.در نتيجه كيفيت صداي خروجي از آن هيچ تفاوتي با سگينال ورودي نداردو در طول اجراي موسيقي از20 تا20000 هرتز در حال تغيير است
قيمتش.....است شما اينو با چه قيمتي ميخرين؟
(عكسي ازش پيدا تا حالا نكردم اگه پيدا كردم براتون ميزارم)
اينم سايته خوده شركت :
قيمتش 50000 دلار است(آره رقمهاش رو درست خوندي)نقل قول:
سلام
یه کارت صدای نیمه حرفه ای یا حرفه ای تا 100000 تومن گیر میاد تو بازار؟
اره عزیزمنقل قول:
هست واسه حال کردن میخوای این xfx ها رو بگیر از کریتیون
اگه واسه اهنگ سازی میخوای فرق میکنه
درود
ba salam bar dooste aziz EBILOVE.man taze inja ozv shodam va oon ham be khaatere didane etelaate kaamele shoma dar zamineye zabte sedaa bood.man az karte sedaaye CREATIVE X-FI - Sound Blaster estefaade mikonam amma baaz ham dar hengaame zabt moshkele NOISE va OFTE KEYFIATE seda daram.baraye zabt az barnaameye WAVELAB 5 estefaade mikonam,amma jadidan mikhaam ta ba sonar 6 kaar konam. mikhaastam ye seri etelaat dar morede system haaye zabt , va vasaayele laazeme dige mesle MICROPHONE , HEADPHONE ya vasaayele jaanebi e dige dar ekhtiaram bezaarid age baraatoon zahmati nist. vaghean be komake yeki mesle shoma niaz daram.mamnoon misham.Dar zemn Piano ham minavaazam mesle shoma.intor ke khoondam.montazere javaabe shoma hastam bi sabraane
نه واسه آهنگ سازی.فقط بتونه از پس اسپیکر 8 تیکه بر بیاد و صدای با کیفیت بده.نقل قول:
مقاله معتبر در مورد صدا و کارت صدا میخوام کسی هست معرفی کنه
سلام . با این اسپیکر و کارت صدا میتونم صدای Dulby , DTS واقعی برای تماشای دی وی دی داشته باشم ؟
Creative Xfi Xtreme Audio
Speaker Logitech X540 5.1
A Closer Look
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Enhance Your Music,
Games and Movies With Xtreme Fidelity!
Designed to meet the performance demands of the world's best-known professional gamer, Johnathan "Fatal1ty" Wendel, the Sound Blaster X-Fi Fatal1ty™ FPS sound card provides stunning 109dB SNR audio quality, accelerates gaming performance and includes 64MB of on-board X-RAM for high performance gaming. With support for EAX® ADVANCED HD™ 5.0, the latest version of the EAX Environmental Audio standard, the Sound Blaster X-Fi Fatal1ty FPS card utilizes X-Fi CMSS 3D technology for stunning audio realism over headphones in LAN gaming. The Sound Blaster X-Fi Fatal1ty FPS features a convenient front-facing internal drive bay for easy connectivity, plus the X-Fi IR remote to easily access and control all digital entertainment, and to control the X-Fi 24-bit Crystalizer, X-Fi CMSS 3D, 3DMIDI and EAX. In addition to providing outstanding gaming performance, the Sound Blaster X-Fi Fatal1ty FPS includes all of the standard features, application software, power and performance capabilities of the Sound Blaster X-Fi Platinum and Sound Blaster X-Fi XtremeMusic.
Harness the full power of Sound Blaster X-Fi™ Fatal1ty FPS by selecting one of its 3 usage modes:
Gaming Mode - For Ultimate Gaming Performance and Maximum Realism
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Sound Blaster X-Fi Fatal1ty delivers the fastest gaming performance ever!
A completely re-engineered game audio processing engine utilizing Creative X-Fi Xtreme Fidelity audio processor allows Sound Blaster X-Fi Fatal1ty FPS to deliver the fastest gaming performance ever seen, providing more than a 15% performance boost over motherboard audio solutions while simultaneously delivering full audio effects![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] X-treme Fidelity RAM
X-RAM allows developers to deliver even higher quality audio samples that can be loaded into dedicated audio RAM rather than system RAM, which would affect overall performance. In certain implementations it can further boost performance beyond the standard Sound Blaster X-Fi technology.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] X-Fi CMSS®-3D
Whether you use headphones or speakers you'll know exactly where your enemies are by utilizing advanced technology for amazing positional gaming audio. With headphones X-Fi CMSS-3D externalizes the audio by creating ten virtual speakers around you, above you and below you for an experience that's so real you'll forget you're wearing headphones. When using speakers X-Fi CMSS-3D uses virtual positions to place sounds anywhere around you, so your gaming audio is no longer restricted by the number or placement of your speakers. Now you can enjoy the most accurate gaming surround sound ever!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] EAX® ADVANCED HD™
EAX® ADVANCED HD™ delivers the most realistic gaming audio ever, and for the first time it can do so while providing maximum performance! Features like 128 voice support, EAX MacroFX, EAX PurePath & Environment FlexiFX set a new standard for EAX and realism available in game audio.
Entertainment Mode - For Xtreme Fidelity™ Music and Movies
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] X-Fi 24-bit Crystalizer™
X-Fi 24-bit Crystalizer™ enhances MP3s and movies to sound better than they do on their original CD or DVD. Utilizing the Creative X-Fi Xtreme Fidelity audio processor your music and movie audio is sent through a two-step quality enhancement process. First the processor converts the audio into 24-bit/96kHz quality using its virtually transparent SRC (Sample Rate Converter) engine. Then it remasters and selectively enhances the audio by analyzing and identifying which parts of the audio stream have been restricted/damaged during the compression stages to 16-bit and then to MP3. The result of these enhancements is music that sounds cleaner, smoother and has more sparkle, and movies that sound more realistic than ever before!
With X-Fi CMSS®-3D, upgrade your MP3 music and stereo movies to surround sound!
Enjoy your stereo MP3s and movies in surround sound with X-Fi CMSS-3D technology. The Creative X-Fi Xtreme Fidelity audio processor intelligently remixes the audio into surround sound to match the speaker system you have (including headphones). It also uses advanced techniques to extract specific audio elements, like voice to the center channel and ambience to the surrounding channels, so your music and movies sound more alive than ever before!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SuperRip™
SuperRip™ allows you to rip your CDs into Xtreme Fidelity quality. The X-Fi 24-bit Crystalizer and X-Fi CMSS-3D features allow you to "SuperRip" CDs into Xtreme Fidelity quality so you can now enjoy permanently enhanced music instead of low-quality MP3 files!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Enjoy the latest cinematic technologies for the ultimate PC movie experience!
Experience incredible audio with THX certified quality and unbeatable movie sound with DTS-ES™ and Dolby® Digital EX decoding!
Audio Creation Mode - For Pristine Audio Recording Quality
Sound Blaster X-Fi Fatal1ty FPS offers high quality, feature-rich recording.
Utilizing the Creative X-Fi Xtreme Fidelity audio processor, you'll get the most advanced features and effects of any audio processor for music and audio creation currently available, delivering pristine audio plalyback quality. The Creative X-Fi Xtreme Fidelity audio processor features a near transparent SRC engine that converts to and from any resolution at 136dB THD+N, and also provides digital-matched recording capabilities in resolutions from 44.1kHz to 96kHz. You'll also get support for ASIO recordings with latency as low as one millisecond, up to eight different hardware effects, 24-bit SoundFont® sampling, and 3D MIDI for amazing flexibility and recording results.
بچه ها سلام من تا زه تو این سایت عضو شدم از بحث های شما در مورد آهنگسازی خیلی خوشم اومد
من هم خیلی دوست دارم آهنگساز بشم
اسم من مهریار هست
میخواستم منو راهنمایی کنید تو زمینه آهنگسازی همه نرم افزار هایی که این جا در موردش بحث میکنید من دارم فقط نمیتونم کار کنم اگه راهنماییم کنین ممنون میشم :40: من 18 سالمه رشتم هم خیاطی هست
سلام بچه ها من تازه اومدم تو این سایت خیلی از بحث های شما در مورد آهنگسازی خوشم اومد
من همه نرم افزار هایی که شماها در موردش بحث میکنید رو دارم فقط بلد نیستم کار کنم
خوشحال میشم اگه بهم یاد بدین
نقل قول:
عزیزم منم تازه واردم من رو هم راهنمایی کن در مورد کارت صدا و اینا ممنون میشم:40:
سلام من خیلی دوست دارم آهنگساز بشم ولی نمیدونم چه جوری
میشه راهنماییم کنین؟
همه نرم افزار ها رو من دارم نوندو ریزن و/.....
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم:40: :40: :40: :40:
:8: :8: :8: :8: :8: :8: :8: :8:
آشنا با نماينده m-audio در ايران.
سلام به همه ی دوستان و با تشکر از شما بخاطر این تایپیک
من می خوام یه کارت صدا بخرم و می خواستم منو در این امر راهنایی کنید
من می خوام یک استدیو خانگی راه بندازم و کارت صدارو بیشتر برا ضبت صدا
با کیفیت خوب و بدون نویز می خوام . و حداکثر پول من 250 هزار تومن هست
در پاساژ رضا اینو معرفی کردن قیمتشم 195 هزار تومن هست Audigy 4 Pro
مشخصاتشم اینه
Playback of 64 audio channels, each at an arbitrary sample rateاین هم عکسش
24-bit Analog-to-Digital conversion of analog inputs at 96 kHz sample rate
24-bit Digital-to-Analog conversion of digital sources at 96 kHz to analog 7.1 speaker output
24-bit Digital-to-Analog conversion of stereo digital sources at 192 kHz to stereo output
16-bit to 24-bit recording sampling rates: 8, 11.025, 16, 22.05, 24, 32, 44.1, 48 and 96 kHz.
Supports Sony/Philips Digital Interface (SPDIF) format of up to 24-bit/96 kHz quality. Selectable sampling rate of 44.1, 48 or 96 kHz
Low latency multitrack recording with ASIO 2.0 support at 16-bit, 48 kHz and 24-bit, 96 kHz resolution.
اگه میشه منو در خرید راهنمایی کنید