امید جان دستت درد نکنه ، کارم راه افتاد در ضمن برنامه پر محتوایی هستش !!
اگر به مشکلی بر خوردم همین جا مطرح می کنم ...
Printable View
امید جان دستت درد نکنه ، کارم راه افتاد در ضمن برنامه پر محتوایی هستش !!
اگر به مشکلی بر خوردم همین جا مطرح می کنم ...
سلام .نقل قول:
بفرماييد :
و يا :کد:http://amodarya.110mb.com/multi-media/PDF_PLUGIN.zip
کد:http://users.cjb.net/netmet/pdf.zip
قربانت.در خدمتیم.نقل قول:
امید جان یه سوال کوچولو ؟
من تو همون اینپوت تکست گذاشتم که تا یک حرف وارد کنیم یه دکمه نمایش داده بشه ، ولی اگر ما همون یه حرف رو هم پاک کنیم اون دکمه ای که ظاهر شده از بین نمی ره برای رفع این مشکل چی کار باید کرد ؟
سلام محمد جان.باید محتوای اینپوت رو کچ کنی،اگه تهی بود دستور مخفی شدن دکمه رو بدی.نقل قول:
وقتي با يه نرم افزار كار مي كنين ، مثلا يه پنجره كه باز مي كنين ، روي پنجره قبلي باز ميشه !
الان دستوراتي كه توي مولتي مديا بيلدر هست ،وقتي مي خوايم وارد صحفه ديگه اي بشيم ، صفحه قبلي بسته و صفحه جديد باز ميشه !! من مي خوام صفحه جديد روي صفحه قبلي باز بشه !
امید جان میشه دستورش رو بنویسی ؟
چون من تو این زمینه تازه کارم !
سلام
امید جان یه سوال دیگه هم داشتم ، چطوری میشه که بعد از زدن دکمه محتوای اینپوت پاک بشه ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
برا یک بار اجرا شدن فلش اگه یخورده بیشتر توضیح بدی ممنون میشم :10:
سلام.ببخشید دیر شد.نقل قول:
برای Input و تو قسمت On Key میشه :
و تو قسمت On Focus میشه :کد:result = Input.GetText("Input1");
if result == "" then
Button.SetVisible("Button1", false);
else
Button.SetVisible("Button1", true);
end
برای خود صفحه و تو قسمت On Timer میشه :نقل قول:
Page.StartTimer(100);
اینم پروژش.نقل قول:
result = Input.GetText("Input1");
if result == "" then
Button.SetVisible("Button1", false);
else
Button.SetVisible("Button1", true);
end
نقل قول:
rapidshare.com/files/96770340/omid.apz.html
نقل قول:نقل قول:
Input.SetText("Input1", "");
سلام.فرشاد عزیز اینکار چه لزومی داره؟میشه برای من هم توضیح بدی؟نقل قول:
در ضمن فکر نکنم نرم افزاری اینکارو انجام بده چون معمولا هرچی وجود داره ریشه اش نیازه.
در هر صورت شما می تونید محتویات صفحه اول رو در پس زمینه صفحه دوم کپی کنید و اینجوری تداعی میشه که تو همون صفحه باز شده.اگه بگید می خواین چیکار کنید شاید بتون بهتر راهنماییتون کنم.
شرمنده.موفق باشید.
سلام.اول اینکه فایلتون باید اجرایی باشه حالا محتویاتش فلش باشه.نقل قول:
برای اجراش شما دستور اجرا و انتظار رو میدی.در کل دستورش به این صورته.
flash.exe /w
اگه با Autoplay کار می کنی دستورش میشه این.
این دستور رو تو Startup پروزه ایجاد می کنی.نقل قول:
File.Run("AutoPlay\\Docs\\MyProg.exe", "", "", SW_SHOWNORMAL, true);
برای یکبار اجرا شدن (به زبون ساده) شما باید یه جایی یه نشونه بزاری.
این نشونه می تونه یه فایل باشه که رو سیستم کپی شده یا یه مقدار.
بعد چک کنی اگه نشونه بود فایل رو اجرا نکنی.
تو مثالی که برات گذاشتم نشونه تو رجیستری ایجاد میشه.
سلام.محمد جان این هم پروژه ی پیغام خصوصیت.
نقل قول:
rapidshare.com/files/96776438/omid2.apz.html
امید جان واقعا شرمنده کردید ...
فقط منظور من رو در مورد اون در خواست آخری درست متوجه نشدید ، من می خوام وقتی که دکمه زده شد چک کنه کهدر یک دایرکتوری مثلا test.txt هست یا نه ؟ ولی مشکل اینجاست که این فایل چند ثانیه بعد از اینکه دکمه زده شد ایجاد میشه ، یعنی ما وقتی که دکمه رو زدیم بعد از گذشت مثلا 5 ثانیه اون فایل ایجاد میشه و من می خوام به محض ایجاد شدن اون فایل یه پیغام به کاربر بده
تو این مدتی که اون فایل هنوز ایجاد نشده تو اسکریپت دکمه چه کدی رو باید بنویسیم که به طور مداوم یه دایرکتوری رو برای اون فایل چک کنه و به محض اینکه اون فایل اونجا ایجاد شد یه پیغام به کاربر بده ؟
------------------------------------------------
یه سوال دیگه در مورد اینپوت ؟
در مورد قبل وقتی که اینپوت خالی میشد دکمه هم از کار میافتاد ولی اگر طرف تو اینپوت اسپیس بزنه دکمه دوباره فعال میشه ، برای حل این مشکل چی کار باید بکنم ؟
سلام.محمد جان دقیقا همون کاری که شما می خوای انجام میده.نقل قول:
دستور کپی تا تموم نشه دستور بعدی run نمیشه.(البته تو اون اسکریپت)
مگه تست نکردی.دیالوگ به محض ایجاد فایل نمایش داده میشه.
البته اگه می خوای فایلی رو چک کنی یه بحث دیگس.
در مورد اینپوت باید محتوای اینپوت رو کچ کنی مقادیر Space رو با مقادیر تهی جایگزین کنی و نتیجه رو چک کنی.اگر نتیجه تهی نبود می تونی دکمه رو فعال کنی.
سلام
برنامه من به طوری هست که وقتی دکمه زده شد یه فایل اجرایی اجرا میشه از یه جای دیگه و واسه خودش شروع میکنه به یه سری تغییرات و تولید یک فایل ، اصلا به اسکریپت دکمه بعد از احرا متصل نیست !
دکمه زده میشه یه فایل اجرایی یه جا دیگه شروع به کار میکنه و بعد از مدتی یه فایل تولید میکنه ، ( اینجوری نمیشه از دستور شما استفاده کرد ) چون به محض اینکه فایل اجرایی رو اجرا کرد اون پیغام رو میده ...
دو تا سوال دیگه هم دارم ( فکر کنم که دیگه اینا آخرین سوال ها باشه !! )
من هر جوری که کد نوشتم نتونستم این رو پیاده کنم ، زحمتش افتاد گردن خودت ... بعد مثلا اگر طرف 5 تا اسپیس زد و اونوقت متن خودش رو نوشت میشه یه کاری کرد که تو فایل تکست اون متن از ابتدای خط شروع بشه ؟ لطفا کدش رو محبت کنید و بنویسید !نقل قول:
در مورد اینپوت باید محتوای اینپوت رو کچ کنی مقادیر Space رو با مقادیر تهی جایگزین کنی و نتیجه رو چک کنی.اگر نتیجه تهی نبود می تونی دکمه رو فعال کنی
چه جوری میشه که یه دکمه رو به مدت 10 ثانیه غیرفعال کرد یعنی وقتی که دکمه زده شد 10 ثانیه بعد فعال بشه ؟
کد مربوشه رو لطفا بنویسید ...
دوست عزیز اون کدها برای ساختن کلید توی ریجستری رو کجا باید بنویسمنقل قول:
اینو لطفا بیشتر توضیح بده
ممنون
سلام محمد جان برای چک کردن فایل بعد از دستور اجرای فایلت اضافه کن:نقل قول:
و تو قسمت on Timer صفحه هم این کد رو اضافه کن.نقل قول:
Page.StartTimer(1000);
ضمن اینکه می تونی دستور wait رو به فایل اجراییت بدی یعنی دیالوگ بعد از بسته شدن فایل اجرایی نمایش داده بشه.البته بستگی به فایلت داره.ممکنه نخوای فایلت بسته شه.نقل قول:
yes = File.DoesExist("C:\\Karimi.exe");
if yes then
Dialog.Message("Notice", "Copied.");
Page.StopTimer();
end
برای حذف Space های اول متن میشه:
برای فعال سازی دکمه پس از ده ثانیه کاربر 10 ثانیه صبر کنه،مثلا یه کادر انتظار یا یه عکس نشون بده یا روال عادی طی بشه.نقل قول:
result = Input.GetText("Input1");
n = 1
result = String.TrimLeft(result, nil);
Input.SetText("Input1", result);
سلام.عزیز جان کد رو که برات نوشته بودم.باید تو قسمت On Start up پروژت ایجادش کنی.نقل قول:
خط اول رجیستری رو چک می کنه که ببینه نشونه هست یا نه.نقل قول:
acted = Registry.GetValue(HKEY_LOCAL_MACHINE, "Software\\omid\\app", "acted", false);
if acted ~= "1" then
File.Run("AutoPlay\\Docs\\MyProg.exe", "", "", SW_SHOWNORMAL, true);
Registry.SetValue(HKEY_LOCAL_MACHINE, "Software\\omid\\app", "acted", "1", REG_DWORD);
end
خط دوم میگه اگه نشونه نبود (یعنی اگه فایل شما اجرا نشده بود) خطوط بعدی رو اجرا کن و گرنه بی خیال شو.
خط سوم هم فایلتون رو اجرا می کنه.
خط چهارم هم نشونه ای هست که باید بزاریم تا دفعه بعد اجرا نشه.
خط پنجم هم پایان.
از دوستان کسی بده که چطور میشه چند تا عکس را در mmb قرار داد در داخل auto run بعد روش کلیک راست یا کلیک چپ کرد و ذحیرش کرد تو سیستم !؟
جناب omid.sarmad ممنون از جواباتون ، فكر كنم منظورم رو خوب متوجه نشدين !
در كل كاري كه مي خوام بكنم اينه كه يه صفحه اصلي باشه ، بعد مثلا روي يه دكمه كه كليك مي كنيم ، يه صفحه ديگه باز بشه ! البت طوري كه صفحه قبلي بسته نشه !
كار رو هم ميگم تا بهتر متوجه بشين !
من يه صفحه اصلي دارم كه توش عكس يه مداره ! بعد روي هر عنصري كه كليك مي كنيم يه صفحه باز ميشه و يكسري توضيحات اضافي داده ميشه !
ديگه نمي خوام وقتي روي يه چيزي كليك مي كنند و صفحه جديد باز ميشه ، صفحه قبلي كه همون نقشه مداره بسته بشه ! مثل يه توضيح بياد و در صورتي كه كاربر استفادشو كرد ، اونو ببنده و يا اصلا بكشه يه گوشه و بزاره بمونه !
ولي دركل صفحه اصلي بسته نشه !
===============================
حالا يه سوال ديگه دارم اون اينه كه چجور ميشه اسكريپ نويسي كرد ! زبونش چيه ؟ آموزشي هست براش ؟
سلام.یعنی همه عکسها داخل صفحه باشه.نقل قول:
ببخشید آرش جان شما برای شرکت امپرور (صنوبر) کار می کنید.
سلام.فرشاد جان خوب شما بد (خیلی بد) بیان کردید.شما باید یه سری گروه (مجموعه ای از آبجکتهای صفحه مورد نظر) رو ایجاد کنید ولی همه اونا رو مخفی کنید.بعد با کلیک بر روی هر دکمه گروه مورد نظر رو نمایش بدید.نقل قول:
ضمن اینکه می تونید عکس مدار رو تو همه ی صفحه ها بذارید.
البته منظورتو دقیق گرفتم.رسیدم یه پروژه برات میزارم.
با چهار گروه (صفحه ی ظاهری) و هر گروه یه عکس یه دکمه و یه متن خوبه؟
یا هر جوری که خودت دوست داری.اگه خواستی پروژترو هم میتونی بزاری تا همون رو تصحیح کنم.
موفق باشی.
در مورد اسکریپت نویسی.اسکریپتها زیادند و هر کی هم هر زبونی بخواد براش تعریف می کنه ولی اگه منظورتون اسکریپتهای Autoplay راهمای خود برنامه کامله.
سوالی داشتی بگو یعنی بپرس.
یه تشکر از زحمت های آقا امید می کنم ، کارم رو ره انداخت و تا حالا به مشکلی بر نخوردم ...
پیش به سوی آینده !!!
من رفتم با مولتی مدیا پلیر هم یه ذره کار کنم دیدم عین اتو پلی مدیا راهنما برای اسکریپت نویسی نداره ، پس بوسیدمش و گذاشتمش یه گوشه ، همین اتوپلی رو عشق است !! :دی
سلام.نقل قول:
محمد جان متاسفانه بعضی برنامه ها الکی میشن قدرتمندترین.
مثلا Winamp: اینهمه player خوب هست اکثرا از winamp استفاده می کنند مثل خودم.البته کافی هم هست چون کار پخش آهنگ رو هم انجام میده و توقعی بیش از این ازش نداریم.
ولی بین Autoplay و Builder خیلی فرق وجود داره و همش هم مزیت autoplay هست.
1- Autoplay به امکاناتش افزوده میشه ولی builder چندین ساله همین نسخه رو داده و دیگه هم نسخه ی جدیدی نمیده.
2- Autoplay امکان برنامه نویسی رو داره و هر کاری رو میشه باهاش انجام داد.ولی با builder نه.
مثلا کسی میتونه با Builder صفحات شفاف یا ژله ای درست کنه.یا ماوس رو حرکت بده.
من فکر می کنم این نرم افزار بهترین و کاملترین نرم افزار برای اتوران سازی پیشرفته و حتی برنامه سازیه.
اميد جان سلام، در مودر سوالتون بله .
ببينيد فرض كنيم 10 تا عكس كوچيك بزريم تو اتورون تو يه صفحه بعد كاربر بايد بتونه عكس ها رو دونه دونه ذخيره كنه آيا ميشه با اكشن اسكريپت درستش كرد ولي من نفهميدم !
اينو براي دانشگاهم ميخوام برا پروژه
آقا با حرف كه كاري جور نميشه !
الان تقريبا اساتيد رو 2 تا نرم افزار حرفاشونو ميزنن !
هر كسي بهترين اتوراني رو كه ساخته بزاره اينجا ! بگه با چه نرم افزاري ساخته !
اگر لطف داشت سورسشو بزاره تا ما تازه كارها هم بتونيم ياد بگيريم !
هر كس فايله خودشو بزاره و طرف مقابل هم يه چيزي درست كنه با اونيكي نرم افزار ! كلا ببينيم تو امكانات چه نرم افزاري كم مياره !
من رو سيستم هم AutoPlay Media Studio 7.0 دارم هم Multimedia Builder 4.9.8 اولين مشكلم با زبان فارسي بود كه تونستم با Multimedia Builder حلش كنم !
اينم فايلشمتن فارسي مخلوط با انگليسي ، البت قشنگ مرتب شده از سمت چپ و راست و كپي هم نميشه ( البت تا اونجا كه مي دونم )کد:http://rapidshare.com/files/97047645/p3030.exe.html
الان مي خوام بدونم كه اين كار رو با AutoPlay Media ميشه كرد ؟
بعدشم مي خوام ببينم چجور اين متن رو ميشه كپي كرد ؟ راهي داره ؟
(( البت بگم كه در مقابل اساتيد اينجا ما عددي نيستيم و فقط داريم ياد ميگيريم :) ))
سلام.آرش جان من با بیلدر به صورت حرفه ای کار نکردم ولی اگه با Autoplay پروژرو می خوای برات بزارم.نقل قول:
سلام.فرشاد عزیز من حدود 300 تا پروژه با Autoplay نوشتم که همشون هم فارسیه و نیازی به فونت هم نداره.در این که Autoplay خیلی بهتره شک نکن،چون امکان برنامه نویسی داره و هر کاری رو هم میشه باهاش انجام داد.نقل قول:
سلام امید عزیز
ممنون از پاسخ هاتون
یه سوال دیگه داشتم
اگر ممکنه یک نمونه از طرز استفاده از لیست باکس بزارید. مثلا برای اتوران کالکشن نرم افزاری. با یک دکمه نرم افزار نصب بشه و با یک دکمه کرک نرم افزار اجرا بشه
ممنون
سلام.دوست عزیز استفاده از لیست باکس برای پروژه های بزرگ خیلی مفیده.اما باید یه نکته توش رعایت بشه و اون ارزشهایی که به یه مقدار میدین.مثلا برای نصب نرم افزارها میشه ارزش یه مقدار رو برابر با مسیر نرم افزار مورد نظر قرار بدید.نقل قول:
بعد از ساخت لیست باکس تو قسمت List Box Item اسم نرم افزارامون رو توقسمت item text و مسیرشونو تو قسمت item date قرار میدیم.
اگر می خوای با دوبار کلیک بر روی یکی از آیتمها نصب بشه این کد رو تو قسمت on Double-Click قرار بده.
اگه می خوای یه دکمه بزاری که برنامه رو نصب کنه،این کد رو رو دکمه بزار.همون کد رو رو یه دکمه بزار.ببخشید وقت تنگه.کد:selection = ListBox.GetSelected("ListBox1");
if selection then
result = ListBox.GetItemData("ListBox1", selection[1]);
result = Dialog.Message("Notice", result, MB_OK, MB_ICONINFORMATION, MB_DEFBUTTON1);
end
جناب omid.sarmad من همون پست قبلي هم گفتم كه الان چند روزي بيشتر ينست كه با اين 2 تا نرم افزار كار مي كنم !
من احتياج به قرار دادن يك سري متن دارم كه كپي هم نشه !
من اول اين متن رو بوسيله كد html نوشتم و با rtl انگليسي فارسي اون رو هم حل كردم ! مي مونه كپي كردن و انتخاب حروفات كه اونارو هم با يه كد جاوا حل كردم !
بعد اين فايل رو توي خود پروژه embedded كردم ! مولتي مديا بيلدر يه قابليت داره كه راست كليك رو حذف مي كنه و با اين كار ديگه اصلا نميشه متن رو كپي كرد ! ( البت تا اوجا كه خودم مي دونم :d ) البت بر نگردين بگين كه يمشه متن رو عكس كرد ! چون اونجوري كلي مكافات داره و نميشه كه به ارحتي بعدا توي متن تغييرات داد !
نرم افزار AutoPlay Media Studio نرم افزار خوبيه ، ولي من كه اين كار رو نتونستم باهاش بكنم !
اگر بلدين يمشه به ما هم ياد بدين :)
سلام.
دوست عزیز این راه حل خوبی برای جلوگیری از عدم کپی شدن متن نیست.راحت قابل دور زدنه.نقل قول:
من اول اين متن رو بوسيله كد html نوشتم و با rtl انگليسي فارسي اون رو هم حل كردم ! مي مونه كپي كردن و انتخاب حروفات كه اونارو هم با يه كد جاوا حل كردم !
ضمن اینکه برای کپی متن حتما نباید روش کلیک راست کرد.
دوست عزیز راههای زیادی وجود داره،اینکه خود شما متن رو عکس کنید.اینجوری قابل کپی شدن نیست.نقل قول:
نرم افزار AutoPlay Media Studio نرم افزار خوبيه ، ولي من كه اين كار رو نتونستم باهاش بكنم !
اگر بلدين يمشه به ما هم ياد بدين :)
البته اگه متنتون طولانی باید تصویر رو تو یه فایل HTML قرار بدید.
اگر هم می خواین از خود متن استفاده کنید : به نظر من بهترین راه چک کردن کلیپ بورده.
مثلا اگه مشکوک بود کلیپ بورد رو پاک کنید که یه کم پیچیدس.
یه روش ساده دیگه هم اینه که اجازه انجام هیچ کاری رو در اون قسمتی که متن هست به کاربر ندید.مثلا نه کلیک و نه کلیک راست.شما از چه روشی می خوای استفاده کنی.
اول از همه يه سوال ، اونم اينكه چجور ميشه اون متن رو كپي كرد ( همون فايلي كه گذاشتم ! )
بعدشم ، چون متنهاي كه مي خوام بزارم زيادند ، نمي خوام كه از عكس استفاده بكنم ! چون احتمال تغيير دادنشون زياده !
من مي خوام متن رو وارد كنم ، ولي نه بصورت عكس ! برام هم يه كار لازمه و اون اينكه متنهام كپي نشن !!
حالا هر روشي شد ، شد !
سلام.Evil عزیز این پروژه ای که خواستی.
کد:rapidshare.com/files/97280349/evil.apz.html
سلام.باید پروژتونرو ببینم.مثلا اگه html باشه یه کد کوچولو بازش می کنه.نقل قول:
من فکر می کنم بهترین راه چک کردن کلیپ بورده.ولی همونطور که گفتم یه کم پیچیدس.
مثلا ممکنه یکی یه چیز دیگرو تو کلیپ بورد کپی کنه.می تونه تعیین کنی که هنگام استفاده از نرم افزار کلیپ بورد قفل شه یا مثلا برای عبارات بیشتر از 100 حرف کلیپ بورد عمل نکنه.البته هر راهی در رو داره.مطمئنا از این راه هم میشه فرار کرد و من خودم هم به راحتی می تونم انجام بدم و در کل سیستم نرم افزاری همینه.
ضمن اینکه اگر متون شما اینقد مهم باشن میشه تایپش کرد.
البته حدسی که من میزنم اینه که شما برای ساخت یه مجموعه مثله magic Pack یا King می خواین استفادش کنی.اگه اینطوریه باید از صفحات HTML استفاده کنی که جملاتت همیشه درست باشه.بدون فونت.
امید جان سلام
چی کار میکنید با زحمت های ما ؟
یه سوال دیگه دارم ؟ چه جوری میشه که پنجره اصلی رو روی پنجره های دیگه نگه داشت که دیگه زیر پنجره های ویندوز نره ؟ من این کار رو می خوام با زدن یک چک باکس انجام بشه ، لطفا کد مربوطه رو بنویسید ...
ممنون
من كه پروژه رو صفحه قبل گذاشتم !!!
قراره كه يه سي دي آموزشي باشه ! براي الكترونيك با نقشه و اينجور چيزا ! كليپ بورد رو نميشه قفل كرد چون بايد يه چيزايي اينور اونور كپي بشه !کد:http://rapidshare.com/files/97047645/p3030.exe.html
شما اين پروژه رو كه آپلود كردم ببين و يه نظري بده !
سلام محمد جان.نقل قول:
بفرمایید:
کد:check = CheckBox.GetChecked("CheckBox1");
if check then
Window.SetOrder(Application.GetWndHandle(), HWND_TOPMOST);
else
Window.SetOrder(Application.GetWndHandle(), HWND_NOTOPMOST);
end
چشم عزیز.دارم دانلود می کنم.نقل قول: