بعد از اینکه دیتا بیس رو ایجاد کردید به مدیریت فایل بروید و انجمن مورد نظر رو اپلود کنید
بعضی از انجمن ها خودشون اینستال دارن که تو قسمت نصب باید اطلاعات مربوط به یوزر و دیتا بیس رو بدید
بعضی ها هم باید از طریق فایل config تنظیم بشن
بعد از اینکه دیتا بیس رو ایجاد کردید به مدیریت فایل بروید و انجمن مورد نظر رو اپلود کنید
بعضی از انجمن ها خودشون اینستال دارن که تو قسمت نصب باید اطلاعات مربوط به یوزر و دیتا بیس رو بدید
بعضی ها هم باید از طریق فایل config تنظیم بشن
نقل قول:
راحت تر از همه استفاده از برنامه FTP
داریوش جان ما به یک مدیر احتیاج داریم اگه وقت کردی سه سر بزن
کد:http://batmansoft.gigacities.net/index.php
مثل اینکه منظورمو درست نرسوندم
ساخت یک انجمن که به شه روی هر هاستی آپ کرد
توضیح "" کامل "" اگه بدی ممنون میشم
یعنی منم یه فروم شبیه مال خودت بسازم
صفحات و ... و بقیه توضیحات ممکن
برو اینجا عضو شو همه چیز رو می فهمی
کد:http://www.mybboard.IR
hadidevil جان ممنون
ولی جز سردرگمی چیزی نصیبم نشد
میشه خودت یک توضیح کوچیک و کامل بدی
ممنون
hadidevil
دوست عزیز لطفا به من کمک کن من متوجه شدم که شما رو سرور gigacities.net سیستم MY BB رو نصب کردین در حین عملیات نصب در مرحله Requirements Check با این ارور مواجه میشم
Error
The MyBB Requirements check failed due to the reasons below. MyBB installation cannot continue because you did not meet the MyBB requirements. Please correct the errors below and try again:
*
The uploads directory (uploads/) is not writable. Please adjust the chmod permissions to allow it to be written to.
*
The avatars directory (uploads/avatars/) is not writable. Please adjust the chmod permissions to allow it to be written to.
من سطح دسترسی رو برا این 2 پوشه با استفاده از CuteFTP 7 Professional روی 777 گذاشتم اما همچنان این پیام رو میده ؟
میشه رانمایی کنید
یه دنیا ممنون میشم
با سلام
من هر کاری کردم دانلود نشد . لطفاً راهنمای کنید.
با تشکر
اقا به جز پارسه گیگ و گیگا سیتی یه هاست خوب به ما معرفی کنید
هادی جان سایت شما هم که مشکل داره
تاپيك مجددا باز شد و به قسمت مديريت محتوا انتقال يافت
محسن جان دستت درد نکنه:12:
سلام دوستان.
من الان یه سایت دارم با کلی امکانات حالا می خوام فووم کنم سایت رو اگه میشه شروع کار برام توضیح بدید ممنوع میشم با تشکر از شما.
سلام دوستان من یه مشکلی دارم
دوستان در تمامی انجمن ها که من سرچ کردم تا بتونم تو سایتی که دارم فروم راه اندازی کنم گفته بودند که یه نسخه عنوان :
آموزش نصب MyBB فارسی روی سرور
فایل ها و قسمت های مورد نیاز :
1- بسته MyBB فارسی توسط وب شهر
که اگه در قسمت خودش یعنی 1-اگر می خواهید که انجمن گفتگوی MyBB شما در روت یا صفحه اول سایت شما باشد مانندکد:http://www.persian-forum.com/showthread.php?p=14959
محتویات پوشه Persian MyBB را در پوشه public_html فضای هاست خود توسط برنامه FTP اپلود کنید !کد:www.Domain.com
من هم همین کارو کردم و فایل zip رو آپلود کردم و اونجا تو سایتم یه امکانی به نام Extraction هستش که با اون باز کردم و تموم شد و الان سایتم به این شکل هستش مشکل کجاست و چه کاری مونده که نکردم +آموزش
با تشکر،آرش
خیلی فوری لازم دارم.
اینم سایتم:صفحه اصلی:کد:http://farskhabar.ir/fisubsilversh/
کد:http://farskhabar.ir/
اگر بتونی خرج کنی که بدن شک vb بهترینه ..نقل قول:
اما اینجا در مورد رایگانه و من بهت phpbb و یا mybb رو پیشنهاد میکنم ..:31:
من خودم شخصا از smf خوشم نمیاد ...نمیدونم شاید به علت اینکه به وی بی هسچ شباهتی ندراه !!
دقیقانقل قول:
ولی من خودم از smf هم راضیم
چون هم سبکه هم کم حجم :31:
اقا ارش مشکل اس کیو ال هست
اقا داریوش گل هاست خوب سراغ نداری برا مای بی بی
قربونت
نه والا
هاست که همناس فری! هاسته پولی هم که فلسفس جداس!@×
سلام دوستان :
یه سوال داشتم در مورد سایت freeforums.org
1 - اول اینکه هر کاری میکنم انجمنم فارسی نمیشه زبونش هم فارسی انتخاب کردم باید چیکار کنم ؟
2 - دوم اینکه این عکس که گذاشته شده بالای سایت tehran.freeforums.org چجوری گذاشته شده چون منم می خوام بالای انجمنم عکس بذارم کمک لطفا چیکار کنم ؟
اینم اسم انجمن من evaz4u.freeforums.org
آقا یکی جوابه ما رو بده ؟ اگه بخوام یه forums با اسم سایت خودم تهیه کنم باید از کجا خریداری کنم؟ سایت ایرانی وجود داره برای خرید forums ? چون من کارت اعتباری بین المللی ندارم میخوام از ایران خرید کنم اگه کسی سایت ایرانی واسه خرید forums سراغ داره لطفا معرفی کنه
مرسی;
شما میتونید vBulletin بخرید و روی یک هاست نصب کنید ...اگر همم مجانی فارسی میخواید میتونید از parsboard.com استفاده کنید ..نقل قول:
آيا سايتي هستي كه ويبوليتن رايگان بده؟
نقل قول:
نه دوست عزیز ..وی بی کار شرکت معروفی هست و امتیاز داره و هر گونه استفاده بدون لایسنس غیر قانونیه ...
هیچ کس این کارو نمیکنه چون میبندنش ...
ورژن های NULL شده برای تست هست و میتونید هم نصبش کنید اما اگر بفهمند از سرور میبندنش ..
سلام
یکی یه سایت معرفی کنه برای ساخت یه فرم ساده
از این parsboard.com استفاده کن
نقل قول:نقل قول:
پارس بورد خوبه و freeforums.com or org هم خوبه
اخه فکر کنم فری فروم پی اچ پی بی بی 2 رو میده ولی پارس 3 رو
نقل قول:
اره درسته و با توجه به این که هر 2 تا شون از پی اچ پی بی بی استفاده میکنند میشه گفت پارس بورد چون فارسیه بهتره ...:46:
دو.ستان در مورده freeforums.org در پست های اول به خوبی توضیح داده شده
از طرفی به نظره من نمیشه به فروم های فارسی اعتماد کرد مگر که مدتی باشه که کار میکنن و امتحاناتشون رو پس داده باشن
بالاخره کلا از سایت هایی که امکاناته رایگان میدن امکاناته زیادی نمیشه انتظار داشت
ولی اون موقع تو این نوع سایت ها من سایت های مختلفی رو امتحان کردم و freeforums از همه بهتر جواب داد
الان رو نمیدونم
نقل قول:
اره اونم من تست کردم ..از طرفی الان مدتی هست که پارسبرد کار میکنه.. البته من خودم ندارم اما به نظر نمیاد بد باشه ..
سلام
آقا این پارس بورود چیجوری کار می کنه !؟
خیلی سخته :13:
اصلا نمی دونم چجوری در مدیریتش یک تاپیک درست کنم برای شروع کار
یعنی می تونم ولی قضیه سطوح دسترسی میاد که نمی فهمم
شما توی سایتش ثبت نام میکنید و در قسمت تنظیماتش تالارهای زیر مجموعتون رو میسازید و در خود تالار(نه قسمت مدیریت ) میتونید با نام کاربریتون وارد بشین و تاپیک بزنید...نقل قول:
به همین سادگی ...
منظورتون از این چی بود ؟؟
نقل قول:
قضیه سطوح دسترسی میاد که نمی فهمم
سلام
آقا این قالب فارسی نداره ؟ بریم کلاً فارسیش کنیم.
کدووم ؟؟:13:؟نقل قول:
یکی بگه vBulletin هم Open Source یا نه؟
نقل قول:
خیر دوست عزیز...وی بی لایسنس داره و پولی هست و باید بخرید و استفاده غیر قانونی و یا نسخه های NULL شده کاملا غیر قانونیه ...
دوستان لطفا موضوعات رو در حوزه ی فروم های رایگان و بحثه تاپیک دنبال کنید
ممنون
این سایت freeforums.org میشه فارسیش کرد ولی کلا نمیشه. من یکی درست کردم.نقل قول:
نمیشه کلاً فارسیش کرد؟
خدمت تمام اساتید محترم سلام عرض می کنم
غرض از مزاحمت:
من دنبال سایت،شخص یا شرکتی هستم که انجمن برام بسازه.یه چیزی تو مایه های همین سایت یا مثلاً دارینوس.البته ترجیحاً پولی باشه.چون نمیشه به سایتهای رایگان اعتماد کامل داشت.سایت parsboard سایت خوبیه ولی اولاً رایگان و شاید بعد از یه مدت دیگه از کار بیفته در ثانی امکان استفاده از دامین های غیر خودش رو نمی ده.مثلاً من می خوام دامنم ir باشه ولی مثل اینکه این سایت چنین امکانی رو نداره.
لطفاً راهنمایی کنید.
ممنون
مشکلتون با rtl کردنش هست ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
شما خیلی راحت یه هاست و دامین از یکی از شرکتهای ارایه دهنده بگیرید و vB رو بخرید و نصب کنید ..
پولی + دامین خودتون + پیشتیبانی خوب...و...
بحث و راهنمایی بیشتر در این مورد رو در تاپیکی جداگانه ادامه بدید ...