راستی گرافیکش چطوره ؟
Printable View
راستی گرافیکش چطوره ؟
نسخه PC بازی الان تو اینترنت پخش شده مثل اینکه کرکم شده حجمش 6.8 گیگه؛
ولی مشکل اینه که بازی فکر کنم در حد انتظار نبوده متاسفانه امتیاز سایت ها خیلی بالا نیست مثلا IGN امتیاز 7.3 به نسخه Xbox360 داده بازم البته نمیشه قطعی نظر داد ولی خوب به خاطر سابقه این بازی انتظار زیادی ازش میرفت.
jgn رو بیخیال خودت باید از بازی لذت ببرینقل قول:
ولی یه مشکل اساسیش گرافیکش هست به خصوص انفجار ها که در حد COD2 هستند:13:
سلام
بازی امشب به صورت آفلاین از دو سایت دانلود میشه. دوستانی که آفلاین دارند از دست ندند.
البته از سایت delta به صورت کد شدس که مخصوص کاربرای ویژه ی این سایته و لی سایت eurocam به صورت free دان میکنه.
نسخه ی پی سی بازی:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4103519#post4103519
امتيازات بازي تا كنون روي هر سه پلفترم :
Xbox 360 :
GamingTrend : 90
HellBored : 86
GameZone : 85
Giant Bomb : 80
Games Radar : 80
GameSpy : 80
Team Xbox : 77
GameSpot : 75
IGN : 73
Play Station 3 :
GamingTrend : 90
Giant Bomb : 80
PC :
سلام
من دارم بازی رو می نصبم.
بعدا میام میگم چطور بود.
سلام
بازی واقعا زیباست و ارزش بازی کردن داره تازه یه چیزم بیشتر . البته بدونید که cod نیست ولی بازی کردنش لذت بخشه. من که به همه پیشنهاد میکنم. بهتره که بازی رو با بالاترین گرافیک بازی کنید. البته چهره پردازی و فیزیک کاراکتر ها یه خورده بد از آب دراومده ولی محیط گرافیک و نور پردازی مناسبی داره صدا هم بد نیست . انفجارها هم زیاد چنگی به دل نمی زنه . در کل گیم پلی خوبی داره که میشه از ضعف هاش چشم پوشی کرد. اگر از نسخه قبل خوشتون اومده مطمئنا این نسخه میتونه راضیتون کنه.
با تشکر...
نسخه pc بازی را امروز گرفتم و نصب کردم و یک مرحله هم بازی کردم .
باید بگم گیم پلی بازی خیلی عالی بود و اکشن خیلی خوبی هم داشت ولی گرافیک چندان شاهکار نبود .
باهاتون موافقم و گرافیک جالب نیستنقل قول:
ولی گیم پلی درگیرکننده ای داره
امیدوارم تکراری نباشه.
اگه اين بالايي هه سيستم هاي مورد نيا زبازي ها رو بگه كه كاملا در اشتباه هست.اين بازي رم 3 گيگ نميخواد كه يه1.5 يا2 كافيه.cpuهم كه اون مدل سي پي يو تازه اومده و اين بازي فكر نكنم همچين قدرتي بخواد.نقل قول:
مدل گرافيك هم اگه ميزدن لابد ميزدنGTX295!
منظور اینه که طبق قانون مور (Moore's law) بازی Wolfenstein اینطور سیستمی که در جدول ذکر شد رو باید می طلبید. نتیجه اینکه نسبت به زمان خودش بازی مناسبی نیست و کم کاری در ساختش صورت گرفته. (باید از موتور id Tech 5 بهره می برد که نتیجه اش می شد سخت افزاری بالاتر...)نقل قول:
بر اساس قانون مور که گوردون مور، از بنيانگذاران شرکت اينتل، در سال 1965 اون رو ارائه کرد، تعداد ترانزيستورهای روی يک تراشه (با مساحت ثابت) هر دو سال يکبار دو برابر خواهد شد.
دوستان شما بازی رو از کجا تهیه کردین سایتp30world هنوز بازی رو نزده که؟؟
دانلود کردیم .
لینک های بازی الان تو نت اومده.
من رفتم برای نصب
تا نیم ساعت دیگه بهتون یه آمار میدم ببینم چطوریه
حرف شما درسته اما زير عيكس نوشتهWolfenstain system requirmentsكه منظور من اون بود:31:نقل قول:
راستي بچه ها اينboysteamكه بازي رو داده بيرون.كسي نگرفته؟
خوب ما بازی رو نصب کردیم
اول از زمان لود بازی بگم که خیلی خیلی کمه یعنی آدم حال میکنه !!!
گرافیک بازی هم من همه چیز رو روی High گذاشتم و رزلوشن هم روی 1152 هستش و اصلا افت فریم ندارم
گیم پلی بازی هم بدک نیستش ولی یکم بد قلق هست یعنی حرکات موس یکم دیلی داره
روند بازی هم از همون اولاش با تیراندازی شروع میشه و کم کم وارد جریان داستان بازی میشید
یک نکته ای که بنظر یکم آزاد دهنده اومد اینه که به دشمن ها باید خیلی تیر بزنی تا بمیرن یه چیزی مثل Time Shift
در کل بازی قابل قبولی هستش
سیستم من
CPU : E5200
Ram : 2*1 GB bus 800
VGA : 8600 GT
من دیروز از boysteam گرفتم . چطور مگه ؟نقل قول:
من رسیدم به اون پشه گنده هه ! یکم اعصاب خورد کنه پدر سوخته ! ولی عجب گیم پلی توپی داره من که خیلی باهاش حال کردم !
آخه كاپيتان پرايس گفته بود از كجا تهيه كردين؟!:10::31:نقل قول:
اون پشت گنده ها زیاد هم اعصاب خورد کن نیستن . باید بری تو اون حالتی که به رنگ سبز در میاد بعد اون قسمت هایی که رو کمره پشت گنده ها به رنگ قرمز شده را بزنی و خیلی سریع میمیرن .نقل قول:
درسته واقعا گیم پلی خیلی خوبی داره . بعد از این همه مدت که بازی درست و حسابی نیومد این یکی خیلی میچسبه
امان از این درد نوستالژی :9::19:
نقل قول:گرافیک مهم نیست بعد مدتی بهش عادت میکنین ولی مهم گیم پلایه :10:نقل قول:
در ضمن من از اینجور بازی ها که واقعیت رو با تخیل پیوند زدن بدم میاد. میشه بگید بازی چقدر تخیلیه؟
سلام
الان رسیدم به جاهایی که تخیلی شده. به قول دوستمون تخیلیش یه خورده عصاب خورد کنه. ولی یه نکته وجود داره اونم اینه که گیم پلی عالی بازی که از نسخه قبل حفظ شده به تمام درد سرها و معایبش میارزه.
دوستان عزيز.امروز رفتم بازي رو بگيرم خيليخيلي بگير بگير بود يارو گفت نميدم!بورو فردا-پس فردا بيا!
شانس ما رو ميبينيد؟
همین الان بازیو خریدم 2 روزه تمام میکنم...میام.:5::5:
کسی می دونه چجوری میشه اون یارو غوله تو مرحله بیمارستان رو کشت؟؟؟
ممنون میشم کمک کنید
همون که هی غیب میشه ؟! Assassin ؟نقل قول:
با اين تعريفايي كه شما كردين حتما به امتحانش ميارزه.مخصوصا اينكه انتشار batman عقب افتاده و دارم كف ميكنم.
دوست من تو هم مثل من از تداخل ناجوانمردانه واقعيت و خيال و دروغ بدت مياد فكر ميكردم من اينجوريم:5:
نه اون غول گنده هه که هی میاد طرفتنقل قول:
یه جایی هست که یه پرتال داره میگه باید پرتالو نابود کنی
این Assassin ها هم که دردسر هستند اینا هم قلق خاصی داره کشتنشون؟؟؟
اخه من همینجوری با اون اسلحه که پودر میکنه میگیرم روشون تا بمیرن:31:
نقل قول:محتوای مخفی: آها اون یارو !
محتوای مخفی: ASsaSsin
الان داشتم بازی هامو درست می کردم جاشون رو ، یه دفعه دیدم از اون ته مه ها نسخه ی اولش پیدا شد !
فک نمی کردم هنوز داشته باشمش
خب منظور ؟! : دینقل قول:
امروز رسیدم به یه جا 20 30 نفرو کشتم بعد یوهو یکی از بالا اومد بمب بارونمون کرد ترکیدیم ! خیلی ضایع بود واقعا !
تو هنوز مونده تا حس نوستالوژیک رو درک کنی ! :دينقل قول:
خب منظور ؟! : دی
خب زودتر بگو منظورت اینه که حست رو القا کنی : دی !نقل قول:
دوستان بازی رو بخرم ؟
با نسخه ی اولش خيلی تفاوت داره ؟
خوب دوستان با این که کمی عقب افتادیم :31:
ولی خودم دلم میخواست روی 360 بازی رو انجام بدم ( دلیلش هم لازم نیست توضیح بدم )
اما امان از دست این پسر خالم که باز هم طبق معمول بازی رو که از offilne DL گرفته بودم ریخت رو Flash اورد برام و الان دارم نصب میکنم ببینم چطوریه :31:
بازی یه جورایی با حال نیست نمیدونم من از بازی نی تونم بهره ببرم یا
بقیه دوستان هم این طور هستن..؟؟؟