جناب spz نمی خوای به ما یاد بدی چه جوری دروازه بانو سوییچ کنیم؟شیفتو راست نبود عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
جناب spz نمی خوای به ما یاد بدی چه جوری دروازه بانو سوییچ کنیم؟شیفتو راست نبود عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Pes2008 اگر از لحاظ ليسانس يكم مشكل داره (كه اونم با ريختن آپشن فايل حل مي شه) سگش مي ارزه به فيفا
بازيكنا تو فيفا شبيه معلولان
از عكسايي كه تو صفحه هاي قبل گرفته شده معلومه
واقعا نمي دونم چرا فيفا بازي مي كنيد :27:
اين fifi 08 براي xbox360 كي مياد تو ايران:20:
به نظر اومده.نقل قول:
به محضی که لینک دانلودش بیاد میاد:12:
چرا طرفدارهای PES هی می یان ایراد می گیرند؟!:13:نقل قول:
اگه شما عکس هاش رو برای کنسول XBOX یا PS3 ببینید متوجه می شوید:27::21:
درسته ممکنه کیفیت ps3 و x BOX 360 در حد مطلوبی باشه اما فیفا با این کار درصد زیادی از طرفداراش رو از دست داد و این یعنی مدیریت غلط ... ( EA اشتباه بزرگی کرد که Next Gen رو روی PC نبرد )
راستی یه دوستی در مورد کیفیت تصاویر گفته بود
هر دو هم pes2008 و هم fifa08 گرافیکشون در اون عکس های مقایسه High هست
من طرفدار هر دو بازی پرو اوولوشن سوکر و فیفا هستم و بر اساس چیزهایی که دیدم نظر میدم!به نظر من پرو سوکر به جزییاات بازی خیلی اهمیت میده ولی فیفا این گونه نیست!منوهای فیفا خیلی کاملتر و بهترند ولی پرو این گونه نیست!بازیکنان پرو واضح تر و بزرگترند ولی فیفا اینجوری نیست!صداگذاری و گزارشگر فیفا بهتره و لی پرو این طوری نیست!در مورد فیفا و پروی 2008 باید بگم که مثل اینکه قراره پرو امسال بهتر باشه!در مورد اون عکسها باید بگم که عکسهایی که از فیفا گرفته شده اند نیز در حالت های کوالیتی بوده اند!چون من الان که فیفا بازی میکنم با اینکه بازی رو روی های کوالیتی قرار دادم و رزولوشن بالا رو انتخاب کردم ولی تصویر ماته!فیفا امسال تصویر رو مات کرده تا گرافیک بازی بهتر به نظر برسه!!به نظر من طرفدارای فیفا امسال باید شکست رو بپذیرند!باز هم میگم که من هر دو بازی رو همیشه نصب کرده ام و هر دو بازی رو دوست دارم چون سبک هر دوتاشون با هم فرق میکنه! الان هم فیفا 2008 نصبه و لی پرو 2008 رو ندارم!من بر اساس دیده های خودم نظر دادم پس کسی به من ایراد نگیره !
در مورد این که بازیکنان در فیفا معلول هستند شکی نیست چرا که در Pes بازیکناش بیشتر شبیه غول هستند تا بازیکن؟
دوستان بیاید بحث تفاوت و برتریهای Fifa و Pes رو پایان بدید .
هر کدوم از این گیمها مزیتها و معایبی برای خودشون دارند . نمیشه گفت کدوم بهتره .
اینجا هم تاپیک Fifa 08 هستش .
اگه دوست دارید در این مورد بحث کنید به تاپیک خودش مراجعه کنید .
از بازي بگين خداييش سخت شده ها من بيچاره شدم ******** دريبل زيداني ميزنن خيلي پرو شدن بايد حالشون رو بگيرم
من هر كاري ميكنم نميتونم توپ رو برم لب خط سانتر كنم يعني ميشه ها اما به سختي دهنه ادم ********
پاس دادن ها خيلي طبيعي تر شده رويه كرنر زدن من چون با گيم پد بازي ميكنم قبلا تو فيفا 07 كات دار سانتر ميكردم ولي الان نميتونم كات بدم
ویرایش توسط امین
آقا خبري نشد ؟؟؟ من عكسه پشتش رو ميخوامنقل قول:
بچه اگه كسي عكسه پشتش رو داره برام اسكن كنه من نياز دارم
سلام ،
میگم کسانی که فیفا رو نصب کردند... با DirectX مشکلی پیدا نکردند ؟؟
چون کامپیوتر من به تمام بازیهایی که DirectX میخوان Error !! میده ... :41:
راستی حجمش حدودا" چقدره؟؟ و باز هم باید روی دیسکی که ویندوز نصبه ، نصب بشه؟؟ :13:
كي گفته بازي بايد رو ديسكي كه ويندوز نصب ميشه نصب كني ؟؟؟؟ مشخصات كامپيوترت چيه؟
تمام فیفا هایی که تا الان داشتم نصب اولیه رو به طور اتوماتیک رو دیسک C نصب میکرد که حدود 5 مگ فضانقل قول:
میگرفت...
بعد نصب ثانویه !! هم داشت که حدود 3 مگ بود و اون رو میتونستی تو مسیر دلخواه بندازی.
بازیش فرقی زیاد نکرده ولی قشنگ شده مثلا وقتی بازی شروع میشه هیچ فرقی با سال پیش نکرده در کل گیم پلی خیلی بدی داره باید یک فکری بکنند
داداش مثل اینکه شما اطلاعاتت از پیسی خیلی بالاس:10:نقل قول:
گیگ نه مگ.بعدشم به راحتی میتونستی بریزی تو یک درایو دیگه.در ضمن همه بازیای دنیا directx می خوان.معلوم نیست شما چی کار میکنی!:27:
تايييد ميشود پست بالايي
حجم بازی 2.94 gig هستش و روی هر درایوی بخوای نصب میشه
با سلام به دوستان
داشتم بازی میکردم به یک نکته جالب برخورد کردم
دقیقه نود بود و تیم من دو بر یک جلو بدو برای حریف کرنر شد بعد زننده کرنر با دست اشاره کرد یهو دیدم دوربین گلر رو نشون داد که داره سریع میاد تو محوطه جریمه
خیلی جالب بود وقتی کرنر ارسال شد دفاع منم نامردی نکرد توپ رو دفع کرد و مهاجم هم حمله کرد و دروازه خالی رو باز کرد
جالب بود برام و فکر کنم تو نسخه های قبلی همچنین چیزی نبود
ولی از گرافیک یکم بد بازی بگزریم یک واقعیتهائی داره که واقعا حس بازی رو به آدم میده
+++++++++
یک درخواست اگر کسی میدونه چطوری تو fan shop همه توپها و پیراهنها آزاد میشه بگه لطف کرده
خيلي سخت شده بازي بوي ايران جان تو بازي رو رويه ورلد كلاس بازي ميكني؟؟
ولی از گرافیک یکم بد بازی بگزریم یک واقعیتهائی داره که واقعا حس بازی رو به آدم میده
در کل بازی های فیفا اینجوری هسنتد
بازیکنان انگار مثل فرفره توی میدان می لغزند.من که ایطور احساس میکنم.
خيلي سخت شده بازي بوي ايران جان تو بازي رو رويه ورلد كلاس بازي ميكني؟؟
شما با قهرمانی تو جامهای مختلف امتیاز میگیری که میتونی اونارو با امتیازات بخری.اه امیازا رو خواستی برو به challenge mode اونجا نوشته هر کاری چقدر امتیاز داره.واسه بعضی چلنجا هم از تو خود challenge mode بری تو بازی تا امتیاز بگیرینقل قول:
یک درخواست اگر کسی میدونه چطوری تو fan shop همه توپها و پیراهنها آزاد میشه بگه لطف کرده
میخواستم بدونم مثلا pes پچی چیزی نداره که آزاد بشه
بزرگی میگفت : همیشه حرف نزدن بهتر از حرف ناقص زدن است :46:
دمت گرم دهنه منم سرويس كردن سر همين سويچ بازيكنا كه گذاشتنش كيو راهي نداره درستش كنيم
به نظر من که خیلی عالی شده خیلی رو گیم پلیش کار کردن
و مهم ترین تغییرش اینه :
روی سایم پروش از ورد کلاس فیفا 07 خیلی خیلی خییل سخت تره !!!!!!
من که دارم بازی میکنم حال میکنم دیگه دلیلی نمیبینم که بازی دیگه ای بتونه ازش
جلو بزنه
صبر کن هکش کنم فردا پس فردا یه سیو واسش میذارمنقل قول:
شرمنده دوست خوب ولی اینو یکی که یک روز هم بازی کرده باشه بلده
میخواستم بدونم مثلا pes پچی چیزی نداره که آزاد بشه
بزرگی میگفت : همیشه حرف نزدن بهتر از حرف ناقص زدن است
با با ای ول!پی 30 ورلد هکر هم داشته ما نمیدونستیم!!؟؟؟دست خوش!یه نوا هم به ما برسون!
منم کلی با فیفا حال کردم ولی از دست switch player که گیج شدم!!!!!!
اینم از پچ آنلاکر فیفا08
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31::31::31:من زودتر هکش کردم:31::31::31:
شوخی کردم:31::31::31:
مگ نه گیگ... حالا ما سر صبحی خابالو بودیم یه چیزی گفتیم !!نقل قول:
من یه 1 سالی میشه که کامپیوترم به بازی هایی که DirectX میخوان error میده و از هر جا که بگی DirectX رونقل قول:
نصب کردم و گفته با موفقیت نصب شده ولی سر نصب بازیها error میده. تا حالام کسی نتونسته از این کامپیوتر
پیچیده من سر در بیاره... خلاصه یه چیز عجیبیه !!
حتی سر این موضوع ویندوز عوض کردم و از سایت مایکروسافت آخرین directX رو با حجم 36 mg دانلود کردم
و بعد نصب گفت با موفقیت نصب شده ولی بازهم سر نصب برنامه های و یا بازیهایی که DirectX میخوان error
میده :13:
فکر کنم آخرین بازی که رو کامپیوترم بازی کردم fifa 07 خدا بیامرز بود...:45:
یعنی میشه بازم تو زندگیم فیفا بازی کنم... :37:
منم شوخی کردم بابا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات سیستمت و اروری که میده رو بزار تا بچه ها کمکت کنن.بالاخره یکی پیدا میشه موضوعو بفهمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوزم اگه عوض نکردی عوض کن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خسته نباشی برادر...نقل قول:
من که گفتم ویندوزمو عوض کردم ولی نشده !!
حالا جدیدا" به یکی از دیسک هام مشکوک شدم... همین امروز فردا میزنم فرمتش می کنم ببینم به کجا میرسه!!
آخه تقریبا" از زمانی که روی دیسک G کامپیوترم یه بازی نصب کردم و اون بازی مشکلاتی در کامپیوترم به وجود
آورد که فکر کنم از همون موقع هم با DirectX مشکل پیدا کردم.
حالا یه گردگیری اساسی میکنم ببینم چی میشه... حتما" خبرشو بهتون میدم و از نگرانی درتون میارم:10:
در ضمن من 6 ماه پیش یه پستی دادم تو همین پی سی ورلد راجع به مشکلم ولی تا 1 ماه بعد هم کسی
جواب نداد .:thumbsdow ( دستشون درد نکنه... :20:)
دوستان یه فکری واسه control بازی کنید.
آخه نمیشه عملکرد دکمه های دسته را از classic به new تغییر داد.:19::19::19::19::19:
شما تو بازی بستگی داره ولی خدا وکیلی تو فیفا بجز سیستمای معروف خودت میتونی سیستم بسازیونقل قول:
bale daghighan toye 08 mishe:27:
من دیروز رفتم گرفتم یک چیزی که باید بگم اینه که به ننسبت نسخه های قبلیش خیلی پیش رفت کرده