بابتیستا که هافبک دفاعی نیست ...یک هافبک تهاجمیه که به عنوان مهاجم هم میتونه بازیکنهنقل قول:
باتیستا یک هافبک دفاعی و در پست خودش عالی کار میکنه به نظر من بازیکن عالییه.
Printable View
بابتیستا که هافبک دفاعی نیست ...یک هافبک تهاجمیه که به عنوان مهاجم هم میتونه بازیکنهنقل قول:
باتیستا یک هافبک دفاعی و در پست خودش عالی کار میکنه به نظر من بازیکن عالییه.
اومدن باپتیستا یه فایده مهم داره اونم اینه که تو 3 پست اسپالتی می تونه بازی کنه...جای مانسینی پشت توتی و مهاجم نوک...خرید خوبیه
با اومدن مالودا هم که داره 100% میشه تیم واسه قهرمانی آماده میشه
امسال تیمای ایتالیایی خیلی خوب یارگیری کردن
قهرمان اروپا از ایتالیاس امسال
خبر مهم اینکه توتی به بازی سوپر کاپ با اینتر که یک هفته قبل از شروع مسابقات برگزار میشه میرسه
فورتزا کاپیتانو
خوبه باز حداقل چندتا خرید خوب انجام دادن!
جرمی منز 21 ساله بازیکن آینده دار موناکو به رم پیوست،به قیمت 14 میلیون
چقدر خوش بینانهنقل قول:
با اومدن مالودا هم که داره 100% میشه تیم واسه قهرمانی آماده میشه
بعید میدونم
رم برای قهرمانی نیاز به شارژ مالی بیشتر از این حرفا داره
امسال سال ایتالیایی تو اروپاس....اگه رم نشد یه ایتالیایی میشه
مسئله خوشبینانه نیس،اگه رم همون تیمی بشه که جلوی رئال بازی کرد قهرمان میشه
امسال از پارسال بهتریم
پبروزی رم در برابر کالیاری
رم 3 - كالياري 2
گل ها: توتي 39، پروتا 77 و ووچينيچ 91 براي رم و كونتا 58 و خهدا 69 براي كالياري
پس از پيروزي مقابل كالياري
اسپالتي: توتي هميشه به ما اميد مي دهد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال رم گفت: توتي مهره كليدي تيم من است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، اسپالتي گفت: نقش كاپيتان در يك تيم فوتبال بسيار مهم و تعيين كننده است و توتي الگوي ايفاي چنين نقشي است.
وي افزود: توتي هميشه به ما اميد مي دهد. زماني كه تيم وضعيت قابل اطميناني نداشت با جمع كردن بازيكنان در مركز زمين تمرين به آنها و حتي خود من اميد مي داد.
اسپالتي خاطر نشان ساخت: پيروزي خانگي خوب و به موقعي بود.ما گام بلندي براي حركت به سمت كورس قهرماني برداشته ايم.
رم در هفته شانزدهم كالچو با نتيجه 3 بر 2 برابر كالياري به پيروزي رسيد.
سلام
بعد تاخیری طولانی برگشتم
این فصل خیلی ناامید کننده بودیم اما داره بهتر میشه کم کم وضعمون
توی ایتالیا که شانس قهرمانی کنسله...فقط اروپا
خوب بعد تاخیری زیاد برگشتیم دوباره به تاپیک
عجب بازیه امشب
با گل باپتیستا 1 هیچ میبریم اینترو
با قهرمانی در این دوره از جام حذفی قهرمانیه رم میشه 10 تا و یک ستاره نقره ای میره روی آرم باشگاه
خدایی تیمی به منفوریه اینتر وجود نداره
داور و کمک داور و ....همه به نفعشن
گل دوم آفساید بود پنالتی هم نگرفت
اما ناپولی رو خوب ترکوندیم تو زمینش 3 هیچ
چهارشنبه یه بازی حساس دیگه با پالرمو بعدش دیگه بازی خیلی مهم با جنوا
ایشالا میبریم جفتشو
مطمئنا تا وقتی که داوری پشت اینتره این تیم توی ایتالیا دست نیافتنی میشه
اون توی جام حذفی که پنالتی رم رو نگرفتن و گل آفساید اینتر رو قبول کردن
اینم از دیشب که اون پنالتی قشنگ رو واسش گرفتن
فورتزا رما
اینتر رو من فقط واسه زلاتان قبول دارم که اگه اونم نداشت باز 12 نفره هی قهرمان میشد
سلام
دیشب چیزی نمونده بود کار اینتر تو خونش تموم بشه که یهو داور به کمک بازیکنهای اینتر پیوست و یه تیمه 12 نفره رو ترتیب دادن
من تا حالا فکر میکردم هر تیمه فوتبال از 11 نفر تشکیل شده ولی گویا این قانون برداشته شده و میشه 12 نفره هم توی زمین رفت
گندشو در آوردن دیگه...بردبودیم دیگه
بازی جام حذفی سری آ همه جا 12 نفری بازی میکنن
لعنت به این فوتبال کثیف
واقعا حالم از این اینتر بهم میخوره همش داوری
اگه زلاتان و داور رو نداشتن الان ویگان هم میزدشون
با این بازی جلوی اینتر می تونم بگم که دیگه مطمئنم توی لیگ قهرمانان صعود می کنیم
گور بابای اینتر...خیلی پوررون به خدا این اینتریا دفاعم می کنند
همش داور داور
گند زدن به ایتالیا
فردا شب بازیه سرنوشت سازه رم آرسناله
اگه توتی آماده باشه راحت می بریم
من طرفدار اینتر م ولی توتی رو خیلی دوست دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میـلان 2-3 آ.اس.رم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریسـه 0-1:
آمبروزینی 1-1:کد:http://www.topgoal.ir/User/Amin-TopGoal/2008-09/Italy/Week37/Milan_0-1_Roma.AVI
منـــز 1-2:کد:http://www.topgoal.ir/User/Amin-TopGoal/2008-09/Italy/Week37/Milan_1-1_Roma.AVI
آمبروزینی 2-2:کد:http://www.topgoal.ir/User/Amin-TopGoal/2008-09/Italy/Week37/Milan_1-2_Roma.AVI
تـوتـی 2-3:کد:http://www.topgoal.ir/User/Amin-TopGoal/2008-09/Italy/Week37/Milan_2-2_Roma.AVI
ویدئوی پایان بازی ( مدت زمان 02:16 دقیقه | حجم 21.6 مگابایت ):کد:http://www.topgoal.ir/User/Amin-TopGoal/2008-09/Italy/Week37/Milan_2-3_Roma.AVI
کد:http://www.topgoal.ir/User/Amin-TopGoal/2008-09/Italy/Week37/Milan_End_Roma.AVI
خلاصه بازی ( مدت زمان 03:17 دقیقه | حجم 31.6 مگابایت ):
نقل قول:
http://www.topgoal.ir/User/Amin-TopGoal/2008-09/Italy/Week37/Milan_HL_Roma.AVI
برای توتی و هم نسلان درخشانش
کاش هرگز پیر نمی شدی ال کاپیتانو
بعد از توتی برای ما از رم فقط می ماند یک تیم معمولی، یک دنیا حسرت ، یک جواب ساده برای پایتخت دو حرفی در جدول متقاطع و یک لوکیشن ساده برای رپورتاژ خبر که آنهم دیگر جذاب نخواهد بود حتی اگر خبرنگارش حمید معصومی نژاد باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بعد از ربع قرن، گویی موعدش فرا رسیده، دلیل همان دلشوره ای که در این چند فصل آخر، هر بار با پایان سری آ، به جانمان می افتاد، که نکند گلادیاتور روزی کفشهایش را بیاویزد.
ادامه
کلکسیون پیراهن استفان الشعراوی
:n01:
دی فرانچسکو: بارسلونا؟ با بهترین تیم و بازیکن جهان روبرو می شویم؛ بسیاری حسرت این را می خورند که جای رم باشند
سرمربی جالوروسی از بازی فردا با کروتونه و برخورد با بلوگرانا می گوید.
در آستانه دیدار با کروتونه، اوزه بیو دی فرانچسکو، سرمربی رم در نشست مطبوعاتی حاضر شد و با خبرنگاران گفت و گو کرد. جالوروسی در سری آ و لیگ قهرمانان اروپا، سه پیروزی متوالی دارد و در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف بارسلونا خواهد رفت.
به نقل از Football-Italia، دی فرانچسکو گفت:
با انگیزه و سرحال هستیم؛ مشتاقیم که رده سوم را در سری آ حفظ کنیم و این مهمترین کار است. دیگو پروتی مشکل عضلانی جزئی دارد و در دسترس نیست، به همین خاطر استفان ال شعراوی مقابل کروتونه بازیکن ثابت است، درحالی که الساندرو فلورنتزی مصدومیتش رفع شده است.
ال شعراوی آماده است و شاید اخیرا گل نزده یا تاثیرگذار نبوده ولی دوباره به زودی همان بازیکن تاثیرگذار اوایل فصل می شود. امیدوارم که بازی مناسبی باشد تا او دوباره به جمع گلزنان برگردد. تایید هم می کنم که ماکسیم گونالون به جای دنیله ده روسی یار ثابت خواهد بود. من سه گزینه در جناح راست دارم؛ جنگیز اوندر، پاتریک شیک و جرسون. فردا تصمیم می گیرم، امشب در موردش فکر می کنم.
جرسون سبک بازی اش ایتالیایی تر شده و می تواند در پست های مختلفی بازی کند. او حالا آماده تر است چون عادت داشت که به خاطر خسته شدن پس از 60 دقیقه بیرون بیاید. هر بازی مهم است و بازی بعدی همیشه حساس ترین است. من سریعا به بچه ها گفتم که نسبت به قرعه کشی لیگ قهرمانان اروپا بی توجه باشند چون لیگ قهرمانان سال آینده ما راهش از کروتونه می گذرد.
مردم خیلی در مورد کروتونه صحبت نمی کنند ولی آنها فصل گذشته معجزه کردند و سقوط نکردند؛ در زمین خودشان حریف سرسختی هستند.
اکثر رسانه ها، روزنامه ها و فوتبال دوستان، رم را حریف آسانی برای بارسلونا دانستند. با توجه به اینکه رم توانست از سد حریفانی چون چلسی و اتلتیکو مادرید عبور کند، آیا این رفتار رسانه ها انگیزه بیشتری به رمی ها می دهد؟
وقتی قرعه کشی انجام شد، لبخند زدیم. اینکه به یک چهارم نهایی رسیدیم خیلی مایه سرافرازی ما می شود. قرار است در این مرحله با بهترین تیم جهان (بارسلونا) و بهترین بازیکن جهان (لیونل مسی) مواجه شویم؛ با شور و اشتیاقی فوق العاده و غرور به خاطر اینکه چنین فرصتی را با تلاش به دست آوردیم.
با هر چیزی باید با رویکردی مثبت برخورد کرد پس ما از این فرصت بازی با بارسلونا استقبال می کنیم. آنها به خاطر این قرعه خوشحالند و ما هم همین طور. با فروتنی فوق العاده، تلاش می کنیم تا برای این دو بازی آماده شویم ولی اول از همه باید روی سری آ تمرکز کنیم و حفظ جایگاهمان تا بتوانیم در فصل بعد در لیگ قهرمانان اروپا بازی کنیم. بسیاری از تیم ها حسرت این را می خورند که جای رم باشند.
مدیر رم: مسی، بازیکنی فرا زمینی است؛ گلزنی در نیوکمپ اهمیت زیادی دارد
گلادیاتورها کار سختی مقابل مسی و یاران خواهند داشت. آمبرتو گاندینی، مدیر اجرایی رم از بارسلونا، رقیب آنها در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا میگوید.
شاگردان دی فرانچسکو با عملکرد خوب شان توانستند با صدرنشینی در گروه مرگ رقابتها و به دنبالش، کنار زدن شاختار دونتسک، به جمع هشت تیم پایانی لیگ قهرمانان اروپا راه پیدا کنند و حالا مانع دشواری به نام بارسلونا در پیش دارند تا بتوانند در یک اتفاق تاریخی راهی نیمه نهایی شوند. در چنین قابی، آمبرتو گاندینی، مدیر رم میگوید:
مقابل تیمی بازی خواهیم کرد که نه تنها بزرگ است که بازیکنی فرازمینی هم به نام لیونل مسی دارد. کسی که وقتی تصمیم به تغییر نتیجه بازی بگیرد، آن را در یک لحظه انجام میدهد. باید حسابی مراقب او باشید. بازی رفت بسیار مهم است و مهمتر از آن، گلزنی در نیوکمپ است تا به ما این اجازه و شانس را بدهد که در المپیکو با تمام وجود برای صعود بجنگیم. البته واضح است که این شرایط ایدهآل و خواسته ماست.
رضایت فوق العادهای درون تیم وجود دارد چون کاری کرده و دستاوردی داشته که سالهاست در باشگاه سابقه نداشت. حالا هم در مصاف با بارسلونا چیزی را نمیتوان از قبل تضمین کرد چون چنین چیزی در فوتبال وجود ندارد. دوئل هیجان انگیزی است. فشار را احساس میکنیم اما با تمام وجود و ابزارمان خواهیم جنگید. می دانیم که ذهنی آزاد و رها داریم. این بازی از آن بازیهاست که ارزش یک فصل تلاش را دارد.
ادین ژکو؟ ادین بازیکن بسیار مهمی برای رم است. او در ژانویه پیشنهادی داشت اما پس از آنالیز اوضاع تصمیم گرفتیم او را حفظ کنیم. ژکو اهمیت زیادی برای ما دارد و این را حتی وقتی گل نمیزند هم نشان میدهد چون به بازی تیم کمک زیادی میکند.
بازتاب جهانی یک حرکت متحیر کننده؛ خبر سانسور لوگوی آاس رم به رسانه های اروپا راه یافت!
امروز هم ایران و ایرانی زبانزد ملت های عالم است؛ این بار اما به شکلی خاص!
به دنبال حرکت قابل تأمل دست اندرکاران شبکه سوم سیما در سانسور یا به اصطلاح پوشاندن لوگوی باشگاه آاس رم در جریان پخش برنامه گزارش ورزشی در شب گذشته، شاهد بازخوردهای داخلی و حتی خارجی نسبت به این موضوع بوده ایم.
از واکنش های داخلی که بگذریم، به خبری که BBC در همین رابطه منتشر کرده می رسیم. رسانه نام آشنای انگلیسی، از مات شدن قسمتی از بدن گرگ ماده به وسیله صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران گفته است.
واکنش ریپابلیکا به عنوان یکی از منابع خبری معتبر در ایتالیا، جالب تر بوده است؛ آن ها این اقدام را با پوشاندن مجسمه های عریان موزه کاپیتولاین ایتالیا به دست دولت آن کشور، در جریان بازدید دو سال قبل جناب دکتر حسن روحانی، رییس جمهور کشورمان از آن موزه مقایسه کردند! آن ها همچنین از واکنش های مردم ایران به این اتفاق و «تحریک کننده» بودن لوگوی آاس رم نزد دست اندرکاران رسانه ملی نوشتند.
نوبت به سایت کوریره دلو اسپورت، ناشر روزنامه ای مطرح با همین نام در ایتالیا می رسد. آن ها هم با اشاره به ماجراهای یاد شده، از این نوشته اند که این خبر به رسانه های بین المللی راه یافته و همگان با دید طنز و استهزا به آن نگریسته اند؛ البته بخش دیدگاه های این خبر در سایت کوریره نیز، ادعای سران سایت را در این باره تایید می کند.
توتو اسپورت هم به انتشار این خبر اقدام کرده است. در بخش دیدگاه های این سایت، فردی نوشته که باید با توجه به شرایط فرهنگی ایران این تصمیم را قبول کرد و دیگری پا فراتر گذاشته و چنین اقدامی را به پای افراطی گری مردمان ایران نوشته است!
واکنش جالب باشگاه رم به انتقال رونالدو
توئیتر رسمی رم با انتشار عکس های زیر از توتی و مسی نوشت:« پادشاه رم و بهترین بازیکن تاریخ فوتبال.»
به نظر می رسد که رقابت و دشمنی دو باشگاه رم و یوونتوس در زمین، حالا به مقایسه رونالدو و مسی نیز کشیده شده است.
پاتریک کلایورت: آرزوی من و جاستین این است که او روزی با پیراهن بارسلونا به میدان برود
با وجود اینکه پسر کلایورت مشهور به تازگی به رم پیوسته است، او تاکید دارد که جاستین باید روزی با پیراهن آبی و اناری بارسلونا به میدان برود.
در تابستان 2018 جاستین کلایورت پس از درخشش در آژاکس به ایتالیا آمد و به باشگاه آ اس رم پیوست؛ با این حال پاتریک کلایورت تایید کرد آرزوی او و همچنین جاستین، بر تن کردن پیراهن بارسلونا است.
پاتریک کلایورت بین سال های 1998 تا 2004 در بارسلونا حضور داشت و در حال حاضر کمک مربی تیم ملی کامرون در کادر فنی کلارنس سیدورف است. کلایورت در مصاحبه ای با La Liga Lowdown، در مورد جاستین گفت:
البته که جاستین عاشق این است که روزی در بارسلونا بازی کند و این موضوع را در کنفرانس مطبوعاتی پس از انتقالش به رم نیز تایید کرد. پیوستن به بارسا هدف اوست. پسرم فعلا در رم حس بسیار خوبی دارد و رم تیم مناسبی برای وضعیت کنونی اوست. ترکیبی از بازیکنان مستعد و جوان در کنار با تجربه ها در رم حضور دارند.
او کم کم در رم جا می افتد اما نیاز دارد که بیشتر در زمین حضور پیدا کند. در نهایت آرزوی من و جاستین این است که او روزی پیراهن بارسلونا را بر تن کند. طبیعی است وقتی می بینید پسرتان راهتان را دنبال می کند، حس رضایت فوق العاده ای به شما دست می دهد. وقتی می بینید پسرتان در استادیومی که روزی در آن به میدان می رفتید، بازی می کند، حس شادی وصف ناپذیری به شما دست می دهد.
جاستین در مقایسه با من، شخصیت آرام تری دارد و بهتر می تواند از پس فشارها و کنترل اوضاع بربیاید. آینده ای درخشان برای او در نظر گرفته ام.
شوخی توئیتر رم و بارسا در مورد لئو مسی
طی سالهای اخیر توئیتر باشگاه رم ایتالیا حضوری فعال در این شبکه مجازی داشته و به جز پوشش اخبار و حواشی مربوط به جالوروسی، گاهی اوقات در مورد دیگر اتفاقات جذاب دنیای فوتبال نیز واکنش نشان می دهد که این رویه باعث افزایش محبوبیت آنها در بین دنبال کنندگان این شبکه مجازی نیز شده است.
اما رابطه توئیتر رم با بارسلونا در این میان ویژه است. بعد از انتقال جنجالی مالکوم به بارسلونا، طرفین تا مدتی با یکدیگر در این رابطه شوخی می کردند و اکانت رم خواهان انتقال لیونل مسی به ایتالیا در پاسخ این رفتار بود.
امروز توئیتر شبکه اسکای اسپورتس از کاربران خود پرسید علاقمندید در صورت امکان، کدام بازیکن بزرگ در این ماه به ترکیب تیم مورد علاقه شما اضافه شود که توئیتر باشگاه رم سریعا این پاسخ را داد؛ لیونل مسی.
اما در ادامه اکانت رسمی باشگاه بارسلونا نیز با تمجید از پاسخ رم، این جواب را تایید کرد تا اینگونه دو باشگاه رابطه خوب خود را با یکدیگر نشان دهند.