با سلام:
چگونه میتوان در اکسس و یا اکسل اختلاف ساعت را محاسبه کرد به عنوان مثال ساعت 18:50 امروز منهای 05:40 فردا. فرمت 24 ساعتی باشد .
Printable View
با سلام:
چگونه میتوان در اکسس و یا اکسل اختلاف ساعت را محاسبه کرد به عنوان مثال ساعت 18:50 امروز منهای 05:40 فردا. فرمت 24 ساعتی باشد .
سلام !نقل قول:
فكر كنم جواب (در اكسس) تابع DateDiff باشد:
البته در كد نويسي بجاي " ; " از " , " ستفاده مي شود.کد:
DateDiff("H";Date1;Date2)
لطفا کمک کنید
یه فایل اکسس با تعدادبسیار زیاد رکورد دارم
مشکل من درواحد جستجو میباشد ،کلیه کلماتی که حرف ی و حرف ک داشته باشد پیدا نمیکند
آقا پيام خوش آمديد.نقل قول:
با ابزار Replace همه حروف ي رو تبديل به ی و حرف هاي ك رو تبديل به ک كنيد.
به همين راحتي.
شما نگفتيد كه اختلاف رو بر حسب چه واحدي ميخوايد، اما به فرض اين كه بر حسب ساعت و دقيقه بخوايد، هم توي اكسل و هم اكسس كار راحتيه. توي اكسس كه محمد آقا گفت. توي اكسل هم كار يه تفريق ساده است. كافيه خانه اول و دوم رو طبق فرمت زير:نقل قول:
چگونه میتوان در اکسس و یا اکسل اختلاف ساعت را محاسبه کرد به عنوان مثال ساعت 18:50 امروز منهای 05:40 فردا. فرمت 24 ساعت
و خانه پاسخ رو طبق فرمت زير تنظيم كنيدکد:m/d/yyyy h:mm
کد:[h]:mm
سلام، يك table دارم كه دو فيلد آن ساعت است(ساعت شروع و ساعت پايان) مي خواهم مدت زمان (ساعت پايان - ساعت شروع ) را محاسبه كنم، چگون مي توان اين كار را انجام داد آيا مي توان فيلدي براي مدت در table در نظر گرفت و فرمول تفاضل دو زمان را به آن داد؟ و يا بايد در query اين كار را انجام داد و در هر كدام چگونه؟ آيا اكسس توانايي تفريق دو ساعت را دارد؟ 14:20-8:35 , جواب آن بصورت hh:mm باشد؟ با تشكر
اگر جواب همان DateDiff پست بالا است اين كد را بايد در كجا وارد كنم؟
سلام.
من در این زمینه چند تا مشکل دارم ...امیدوارم شما بتوانید در این مورد به من کمک کنید...یک بانک اطلاعاتی (اکسس) طراحی کردم .بر اساس آنچه که بلدم : فرم در اکسس خود به خود save می شه ، بنابراین اگر یک کاربر ناآگاهانه بخشی از داده های ثبت شده را تغییر بده اطلاعات موجود عوض می شه ! حالا چی کار کنم که تغییر اطلاعات با اخطار و توجه همراه باشه یا اینکه ctrl+z داشته باشه به عنوان یک کلید...
و اینکه چه جوری می توانم با کمک sql چند تا user براش تعریف کنم تا همه نتوانند داده ها را عوض کنند
ممنون
چطور می توان در اکسل 2 تا لیست باکس ساخت به طوری که با انتخاب هر گزینه از لیست باکس اول، محتویات موجود در لیست باکس دوم، متفاوت شود و آن چیزی را نمایش دهد که مربوط به گزینه انتخابی در لیست باکس اول است؟ با تشکر فراوان
سلام
وقتی روی کادر قرمز رنگ کلیک میکنم این ÷یغام خطا میاد حتی آفیس رو دوباره نصب کردم ولی مشکل حل نشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورودتون رو تبريك ميگم
منظورتون ساخت ليست باكس توي اكسل هست يا اكسس
سلامنقل قول:
دوست من شما اون كاري كه خود اكسس توي همون كادر گفته رو انجام دادي تا ببني درست ميشه يا نه
سلام منا خانمنقل قول:
توي جدول نميشه محاسبه انجام داد براي محاسبه بايد حتماً يه «پرس و جو» (query) بسازيد و براي محاسبه اختلاف ساعت هم از تابع DateDif استفاده كنيد. اما اگه بانك داده شما فقط شامل همين يك جدول هست، بهتره از Excel استفاده كنيد. خود من هم همين كارو مي كنم. كافيه دو تا فيلد ساعت وارد كرده و تفاضل اونها رو در فيلد سوم محاسبه كنيد. فقط بايد فرمت فيلد سوم، معادل اون چيزي باشه كه در انتهاي پست 124 گفتم.
ضمناً اگه ساعت كاري طوري هست كه ممكنه از نيمه شب بگذره و تاريخ شروع با تاريخ آغاز كار يكي نباشه، بايد به طريقي محاسبه كنيد كه اين اختلاف تاريخ مشكلي به وجود نياره.
تابع DateDif رو بايد در قسمت Expression Builder وارد كنيد. يعني راست كليك روي فيلد مربوطه و انتخاب Build. يك مثال از تابع Datedif كه اختلاف زماني دو تاريخ رو بر اساس ثانيه حساب مي كنه اينجا گذاشتم. همين رو ميشه تبديل به hh:mm كرد. اگه خواستيد بيشتر توضيح بدم:
کد:Total: DateDiff("s",[MinOfConStartTime],[MaxOfConStartTime])
به پي سي ورلد خوش آمديدنقل قول:
براي اخطار تغييرات و يا ايجاد Ctrl+z بايد دست به دامان برنامه نويسي شد. اما براي تعريف كاربر، مي تونيد به قسمت:
Tools> Security> Users and Groups
مراجعه كنيد.
سلام
من یه فایل mdb دارم که فقط در حالت ReadOnly اجرا میشه
یعنی مثل آتوران و تمام صفحه اجرا میشه و وارد حالت مرسوم اکسس که بتوان
Design انجام داد نمیشه.
ضمنا این فایل هیچ نوع پسوردی نداره.
میخاستم ببینم راهی هست که بتونم Design کنم و ویرایش کنم؟
خواهشا زود بهم جواب بدین مطمینم که راه داره
ممنونم
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما هنگام باز كردن اون فايل كليد شيفت رو نگه دار و بعد بازش كن
موفق باشي
البته يه چندتا پست عقب تر هم جواب داده بودم
آقای مدیر سلام
واقعا ممنونم
کمک بزرگی کردین
دوستان سلام
من توي يك فرم مي خواهم چند تا textbox بزارم و اونها رو به فيلد خاصي از يك جدول ربط بدم.
تا بتونم با اجراي فرم و وارد كردن اطلاعات در اين textbox ها ، اطلاعات وارد شده در جدول ذخيره گردد.
بدون استفاده از ويزار مي خواهم به جدول و يا جداول ربط بدم.
آيا امكان اش هست؟
منو راهنمايي كنيد. ممنون مي شم.
سلامنقل قول:
بله عزيزجان امكانش هست
شما در محل تقاطع خط كشها يه مربع كوچك هست ، اونو بزن و record source اون رو روي همون جدول دلخواهت تنظيم كن
حالا ميتوني Control source هر تكست باكس را روي فيلد دلخواه تنظيم كني
موفق باشي
نقل قول:
سلام
بله عزيزجان امكانش هست
شما در محل تقاطع خط كشها يه مربع كوچك هست ، اونو بزن و record source اون رو روي همون جدول دلخواهت تنظيم كن
حالا ميتوني Control source هر تكست باكس را روي فيلد دلخواه تنظيم كني
موفق باشي
-----
درست شد . خوب حالا نمي شه كاري كرد كه اطلاعات جدول رو نشون نده و فقط textbox ها خالي باشند و در صورت فشردن كليد مثلا ( ثبت ) اطلاعات در جدول ذخيره بشه؟
سلامنقل قول:
ميشه ولي خيلي سخته كنترل كردنش
شما ميتوني با برنامه نويسي اينكار رو انجام بدي توسط VBA
آره - فقط منو راهنمايي كنيد .
با vb كار كردم .
در يك جدول 4 فيلد به صورت Starttime1,Endtime1, Starttime2, Endtime2 دارم كه همگي مربوط به يك روز هستند و فرمت short time دارند. حال Duration1 و duration2 را در Query به صورت زير محاسبه كردم:
Duration1:Format([Starttime1]-1-[Endtime1],"short time")
Duration2:Format([Starttime2]-1-[EndTime2],"short time")
حال مي خواهم مجموع كاركردها را محاسبه كنم يعني Duration1+Duration2 كه اين مجموع مي تواند 123:34 (يعني 123 ساعت و 34 دقيقه) بيشتر از 24 ساعت باشد، اگر به صورت [Duration1]+[Duration2] بنويسم، تنها دو ساعت را در كنار هما مي نويسد، چگونه اين جمع را انجام دهم
راه ديگر براي جمع اين دو نتيجه تبديل كردن به دقيقه و جمع دقايق كاركرد است ولي نتيجه آن را چگونه به شكل hh:mm برگردانم.
به نظر من هم راه منماسب، جمع كردن دقيقه است. براي تبديل دقيقه به hh:mm از فرمول زير استفاده كنيد:نقل قول:
کد:Total2: [Total1]\60 & ":" & [Total1] Mod 60
دوستان من وقتی میخوام یک فایل از accessرو باز کنم با این پیغام مواجه میشم. معنی این پیغام یعنی چی ؟
Opening ”C:/Documents and settings/Dear-user/My Documents/amin.mdb”
This file may not be safe if it contains code that was intended to harm your computer .
Do you want to open this file or cancel the operation?
و زیر این پیغام سه گزینه به نامهای : cancel open more info وجود داره البته اگه open رو هم بزنم میتونم وارد فایل بشم ولی اصلا میخوام بدونم این پیغام ( security warning) برای چی ظاهر میشه و باید چه کار کنم که دیگه نیاد ؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
اين پيغام مورد خاصي نداره و فقط يه پيغام هشداردهنده است در اين مورد كه ممكنه درون فايل كدهاي مخرب VB وجود داشته باشه
شما اگه به فايلت مطمئني Open رو بزن تا باز بشه
موفق باشي
سلامنقل قول:
شما بايد ابتدا از قسمت طراحي فرم و تنظيمات خود فرم گزينه allow addition رو False كني و سپس با كدهاي VB كه روي دكمه ثبت مي نويسي وقتي ابتدا allow addition فرم را true كنه و سپس به ركورد بعدي بري با همون دستورات VB تا درست بشه
چك كن اگه موردي بود بگو
موفق باشي
سلام کسي آموزش کامل اکسس از مبتدي تا پيشرفته را نداره؟ يا آموزش Vba از مبتدي تا پيشرفته؟
دوستان من میخواستم بدونم که در access من چطور باید عکس ها رو بیارم؟ منظورم اینه که وقتی مشخصات چند نفر را یادداشت میکنم چطور باید به مشخصات هر نفر یک عکس اختصاص بدم ؟ اگه قدم به قدم بگین ممنون میشم
سلام دوستان عزیز امیدوارم که خوب باشید
من خیلی وقته با اکسس کار نکردم بعد چهار سال دارم با اکسس دو هزار و هفت کار میکنم کمی برام مشکله ولی خوب یه چیزهایی درست کردم فعلا مشکلی که دارم دیتابسم آماده شده فقط خروجی اش را مانده ام چطوری تشکیل بدم یه سویچ بورد درست کردم الان میخواهم که وقتی فایل را باز کردم مستقیم سویچ بورد باز باشه و فول اسکرین ولی هرچی گشتم پیدا نشد و اینکه میخواهم ایت دیتابس هم بسته بشه با این کار البته یه چیزی به نام
Make ACCDE پیدا کردم که اینکار را میکنه ولی نمیدونم درسته یا نه ولی مشکل اصلی من اینه که نمیتونم کاری کنم که این سویچ بورد با باز شدن فایل خود به خود به صورت فول اسکرین بیاد میشه کمک کنید لطفا ؟؟
در اکسس 2003 که یه چیزینه به اسم استارت آپ داشت که یه همچین کاری میکرد ولی اینجا نمیشه
ممنون
سلام وقتی دو یا چند فیلد رو ایندکس میکنی..پس چرا موقع
Find
کردن فیلدهای ایندکس ده رو نشون داده نمیشه..مگه ایندکس یکی از مزیت هاش این نیست که سرچ رو سریعتر میکنه؟
ممنون و متشکر
سلامنقل قول:
منظورت رو با يه مثال و بصورت واضح تر بگو تا متوجه بشيم
البته ايندكس گذاري هم كار خود اكسس رو در جستجو راحتتر و سريعتر ميكنه و به جستجوي يوزر ربطي نداره
ببينيد من مثلا يك فيلد رو تو propertise قسمت ايندكسش رو yes ميكنم....اين يعني اين فيلد ايندكس شده ديگه؟نه؟نقل قول:
بعد ميرم تو Find هيچ اثري از اين فيلدي كه من ايندكسش كردم نيست تو ش..الته اين براي مواقعيه كه بيشتر از دو فيلد رو ايندكس ميكني...؟ چه جوري ميشه برطرفش كرد..؟
ممنون
ممنون
گفتم كه من فكر كنم ايندكس گذاري در اونجا باعث جستجوي سريعتر سيستم ميشه نه يوزر
گفتم كه من فكر كنم ايندكس گذاري در اونحا باعث سريع تر شدن خود سيستم ميشه نه يوزرنقل قول:
من كه متوجه نشدم...يعني چي ...ميشه بيشتر توضيح بديد:41:نقل قول:
يه سوال ديگه ..وقتي يك فرم رو به وسيله ويزار درست ميكني...و تو نماي ديتا شيت ميشه طرح و استيل رو عوض كرد..منظورم همون استيل هايي كه توي ويزارد بهت نشون ميده..يعني يك فرم رو با يك طرح درست كردي...حالا ميخواي همون فرم رو طرحش رو تغيير بدي..ممنون
بابا دمتون گرم ، جواب ما هم بدید دیگهنقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
نكته اول: چگونگي احضار يك فرم در هنگام باز كردن اكسس به اين ترتيب هست كه شما فايلت رو باز مي كني و ئكمه آفيس (Office Button) رو ميزني و سپس دكمه access Option و حالا از سمت راست گزينه current database رو زده و از اونجا بگرد دنبال باكس Display form و نام فرم موردنظرت رو پيدا كن
نكته دوم : جهت full screen شدن هم به آدرس زير مراجعه كن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي
سلام دوست عزیز ممنون بابت جوابی که دادی اون یکی اول را که گفتی کدوم فورم اول باز درست شد فقط این دستوری را که گفتی در 2007 جواب نداد یعنی فول اسکرین نشد کاری را که نوشته بودید انجام دادم ولی خطا میده و همچین دستوری را قبول نمی کنه ممنون میشم که یه زحمت دیگه بکشید و این را هم بگید ممنون
و اینکه چطوری ادیت کردن فایل را ببندم همینکه اون فایل ACCde بسازم بسته میشه یا نه کار دیگری باید بکنم
شما دقيقا بگو چه كاري انجام (مو به مو) تا بهت بگم كجاي كارت ايراد دارهنقل قول:
سلام ...
سایت مایکروسافت یکسری برنامه برای دانلود قرار داده که بانام persian interface قابل search هست!
توی لینکهاش بسته نرم افزار فارسی ویندوز xp هم وجود داره! میخواستم بدونم با نصب این 2 تا مشکل تاریخ شمسی برای database هام حل می شه! یا اینکه باید حتما یک برنامه تقویم فارسی داشته باشم...!