نقل قول:
:38::38::38::38::38::38::38::38::38:
Printable View
نقل قول:
:38::38::38::38::38::38::38::38::38:
مگه گفتم فیروز کریمی که می خندی
باحال بود . خدايي اين فيروز كريمي آخره كمديه .نقل قول:
کمدین نیست بابا خودشو مسخره کرده!:27:نقل قول:
خيلي موافقم .ايول.:10:نقل قول:
سازمان تربیت بدنی که رییس کل مافیای فوتبال ایرانه قهرمان میشه!!
اگه لازم باشه از همه تیمها امتیاز کم میکنن تا پرسپولیس و استقلال قهرمان بشن.
مرد حسابي فعلا كه 6 امتياز از پرسپوليس كم كردن . اونقدر اصفهاني هم ريخته تو فدراسيون كه مطمئن باش 5 امتياز سپاهان رو ميبخشن تا بازم مثله سالهاي قبل سپاهان با پارتي بازي قهرمان بشه .نقل قول:
امتيازات پرسپوليس در پايان هفته 21 دوره هاي گذشته ليگ برتر :
دوره اول : 38
دوره دوم : 36
دوره سوم : 32
دوره چهارم : 40
دوره پنجم : 25
دوره ششم : 32
و ... امسال : 43 ( بدون كسر 6 امتياز )
به شدت مخالفم.................نقل قول:
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
نقل قول:
از این حرف نمیشه گذشت.پرسپولیس حقش بوده که کم کردن ولی سپاهان کم کردن حقش نبوده و جریمه نقدیه سنگین و 3ماه بدون تماشاگر بسش بود.حرف پارتی بازی رو نزنین که اگه بخوان پارتی بازی کنن خوب معلومه برای پرسپولیسه.واقعا این حرفه مسخره ای بود. لابد سپاهان با پارتی بازی رفت اسیا
نتیجه 4-1 رو یادتون رفت اخر بازی چه بلایی سر تماشاچی های اصفهانی اوردید.حالا اومدن میگن اصفهانیا وحشین.یه نگاه به خودتون بندازین.بعد بگین....
چه بلایی سر ورزشگاه ازادی اوردین.
نقل قول:
دوست عزیز چشم خودتون را بروی حقایق نبندید !!!
چرا به خاطر مشکلات مالی باید از پرسپولیس ۶ امتیاز کم باشه !!!
چرا بودجه میلیاردی فولاد مبارکه سپاهان هر سال باید از طرف دولت تامین بشه ولی پرسپولیس با هزار جور مکافات هزینه های خودش رو در بیاره !!!
اتفاقا دقیقا برعکس گفتید ! ۵ امتیاز باید از سپاهان کم بشه !! واقعا حقشه ... ولی چرا به خاطر مسائل مالی باید زحمت تیم پرسپولیس از بین بره ؟؟
امکانات باشگاه سپاهان را با پرسپولیس مقایسه کنید و بعد قضاوت کنید ..
دوست عزیز برعکس این شما هستید که از روی تعصب دارید چشمتون را روی حقایق میبندید.:نقل قول:
دوست عزیز چشم خودتون را بروی حقایق نبندید !!!
چرا به خاطر مشکلات مالی باید از پرسپولیس ۶ امتیاز کم باشه !!!
دلایل این کسر امتیاز و جریمه فیفا برای همه روشن شده .مثل اینکه شما خبر ندارید که مدیران باشگاه پیروزی چه دسته گل هایی به آب میدهند و چه طور نا اگاهانه با بازیکنان فاقد بار فنی و مشکل دار قرار داد می بندند و بعد در پرداخت بدهی و غرامت این بازیکنان چقدر سهل انگاری میکنند
با این مدیران پیروزی اگر همه بودجه فولاد مبارکه را هم که بهشون بدهند همه را حیف و میل میکنند.
در ضمن خیلی جالبه که باشگاه بی پول شما 250 میلیون ناقابل خرج کعبی اون هم برای کم تر از یک نیم فصل میکند
تازه خدا میدونه رقم واقعی قرارداد چقدر است؟
بله چون مدیریت سپاهان و پیروزی قابل مقایسه نیستند.نقل قول:
امکانات باشگاه سپاهان را با پرسپولیس مقایسه کنید و بعد قضاوت کنید
از نظر ما هواداران سپاهان این تیم قهرمان واقعی لیگ است.که با وجود محرومیت های موجود و بازی کردن در زمین هایی که اصلا به زمین فوتبال شباهتی ندارد امیدوارانه با کارش ادامه میدهد
درود برسپاهان
اينكه سوال نداره پرسپوليسته
کی گفته دولت تامیین میکنه!!!!نقل قول:
چرا بودجه میلیاردی فولاد مبارکه سپاهان هر سال باید از طرف دولت تامین بشه ولی پرسپولیس با هزار جور مکافات هزینه های خودش رو در بیاره !!!
از کی تا حالا طرفدارای استقلال واسه سپاهان دل میسوزون ؟!!!نقل قول:
کاش این طرفداریتون ، بعد از بازیهای مقابل سپاهان ( و اکثرا باختهای مقابل سپاهان ) هم وجود داشت
تا ما باورمون میشد واقعا دلتون به حال سپاهان میسوزه ، نه چیز دیگه !!!
جریمه های سپاهان همه طبق آیین نامه ی قوانین این جور شرایط هست ... برو آیین نامه رو بخون ، اگه
نبود ، اون وقت تو درست میگی ... هیچ وقت حرف بی دلیل نزن ! یه جوری حرف میزنی انگار آیین نامه رو
کاملا حفظی ! ... منم حفظ نیستم ، ولی مثل شما اینقدر با اطمینان حرف نمیزنم .
چه دلیل داره که اگه قراره پارتی بازی ای باشه ، برای پرسپولیس باشه ؟
مگه تخم دو زرده میذاره ؟!
یا مدیرعاملش آقای "ساکت" هست ؟!
مطمئن باشید به احتمال 99 درصد سپاهان بخشیده میشه :46:
چرا همه ی حرفا رو میپیچونید تا برسید به رفتن سپاهان به آسیا و نتیجه ی 4-1 ؟!
اصلا این قضیه چه ربطی به اون داشت ؟
خوبه منم الان بگم مگه 6-0 یادت رفته که روت میشه بیای اینجا ؟!
ضمن اینکه اگه به دقت نگاه کنی ، میبینی سپاهان با نامردی کامل رفت آسیا ...
اون بازی اصلا نباید به وقت اضافه کشیده میشد ... که جناب داور لطف کردن و ...
پرسپولیسی ها چه بلایی سر ورزشگاه آزادی آوردن که استقلالیا نیاوردن ؟!
نکنه هوادارای استقلال همه از آسمون اومدن ؟!
خوبه که هر دو تیم تهرانی ان و هوادارایی که ورزشگاه میان هم اکثرا تهرانی ان !
چه خوب که یه سپاهانی واقعی پیدا شد ! ... نه یه استقلالی سپاهانی !!نقل قول:
از این دسته گل ها که همه ی تیمهای ایرانی به آب میدن . حالا از شانس بد پرسپولیس ،
بیشتر واسه پرسپولیس اتفاق میفته !
پرسپولیس و استقلال و ... تیمهای دولتی هستن ، هیچ وقت یه مدیریت طولانی مدت ندارن .
واسه همین هم هست که زیاد از این مشکلا پیش میاد واسه تیمای دولتی ...
چون یارو مدیره میگه من که ضرر نمیکنم ... گور باباش ! ... میفته گردن مدیر بعدی !
در حالی که اگه این اتفاق برای یه باشگاهی مثل سپاهان بیفته ، چون یارو خودشو مسئول
میدونه و میدونه ضرر به خودش لطمه میزنه ، خیلی زود اگه جریمه ای باشه میده ... کاری
که اگه فصل قبل و موقع اخطارهای اولیه ی فیفا انجام میشد برای پرسپولیس ، کار به اینجا
نمیکشید ...
ضمن اینکه مطمئن باشید به همون احتمال 99 درصد ، 5 امتیاز پرسپولیس رو فیفا میبخشه ...
چون اگه یه کم فوتبالی تر باشید ، میدونید که اینا همه تهدیده ... کم کردن 6 امتیاز به این راحتی ها
نیست ... :46:
اگه کم کردن هم ، مشکلی نیست ... :46:
همه ی این حرفا به کنار ، مطمئن باشید با کسر این 5 امتیاز هم پرسپولیس به لطف خدا قهرمانه ...
چون امسال ، سال پرسپولیس ـه ...
:10:
َشما خلافش رو ثابت کن ! ... :46:نقل قول:
یا حق
:40:
دوست عزیز از کجا اینقدر مطمئن حرف میزنید !!!!! کعبی قرارداد سفيد با پرسپوليس امضا کرده !! میدونی یعنی چی ؟؟ یعنی اینکه هیچ مبلغی در قرارداد ذکر نشده !! میدونی این یعنی چی ؟؟ یعنی اینکه کعبی به عشق پرسپولیس اومده به این تیم !نقل قول:
متاسفانه بازار شایعات برای تخریب چهره ها داغ هست و شما هم اسیر این شایعات شدید !!
در ضمن خدمتتون عرض کنم که اگر کعبی دنبال پول بود قبل از بستن قرارداد طلب ۲۰ میلیونی فصل پیش را از باشگاه می گرفت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
منبع حرفام : مصاحبه خبرگزاری پرسپولیس با کعبی
کد:http://perspolisnews.net/index.php?option=com_content&task=view&id=2027&Itemid=1
:18::18::18::18::18::18:نقل قول:
جایی نگی این حرف رو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :46:
یک خبر ناراحت کننده به مخالفان پرسپولیس: ۶ امتیاز پرسپولیس به احتمال زیاد بخشیده خواهد شد و حکم نهایی فیفا در این مورد تا چند روز آینده اعلام خواهد شد.
اگر هم ۶ امتیاز کم بشه خیالی نیست , چون این فصل ما قهرمانیم !!
:8::8::8::8::8::8::8::40::40::40::40::40:
با این که استقلالیم ولی اگه سپاهان رو ببخشن دیگه خیلی نا مردیه زدن یه بنده خدا رو کور کردند.نقل قول:
مطمئن باشید به احتمال 99 درصد سپاهان بخشیده میشه
نمیدونم,.....نقل قول:
اااااا,افرین.....نقل قول:
دوست عزیز از کجا اینقدر مطمئن حرف میزنید !!!!! کعبی قرارداد سفيد با پرسپوليس امضا کرده !! میدونی یعنی چی ؟؟ یعنی اینکه هیچ مبلغی در قرارداد ذکر نشده !! میدونی این یعنی چی ؟؟ یعنی اینکه کعبی به عشق پرسپولیس اومده به این تیم !
خبرگزاری هم که ماله خودتونه....
مطمئن باش فدراسیون از هیچ تلاشی دریغ نمیکنه!!!!!نقل قول:
یک خبر ناراحت کننده به مخالفان پرسپولیس: ۶ امتیاز پرسپولیس به احتمال زیاد بخشیده خواهد شد و حکم نهایی فیفا در این مورد تا چند روز آینده اعلام خواهد شد.
اگر هم ۶ امتیاز کم بشه خیالی نیست , چون این فصل ما قهرمانیم !!
پول مردم رو خوردن.....
انقدر قهرمانیم قهرمانیم.میکنین.:-؟؟
خوابه قهرمانی رو ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همون اول هم میدونستن این 6 امتیاز کم میشه دنبال بهونه بودن که از سپاهان هم کم کنند.که پیدا کردند.حالا منتظر هستن اول تکلیف پرسپولیس معلوم بشه بعد در مورد سپاهان تصمیم بگیرن.
به نظرت فدراسیون نباید از یک تیم ایرانی در مقابل فیفا حمایت کنه ! کجای این کار مشکل داره ؟؟نقل قول:
این دیگه از اون حرفا بود !! مطمئن باش کمک سازمان به استقلال در پشت پرده خیلی بیشتر از پرسپولیسه. شک نکن !نقل قول:
پول مردم رو خوردن.....
نمیتونم مطمئن باشم...نقل قول:
این دیگه از اون حرفا بود !! مطمئن باش کمک سازمان به استقلال در پشت پرده خیلی بیشتر از پرسپولیسه. شک نکن !
نکنه اینم خبرگزاری موثق باشگاهتون گفته ؟
دیگه تا÷یک داره منحرف میشه...
اقا اصلا شما قهرمان...
آرزو بر جوانان عیب نیست!!
سلام
خوب من دوست نداشتم که این بحث ها را ادامه دهم ولی دلم نیومد چند تا جمله دیگر ننویسم
دوست عزیزنقل قول:
کعبی قرارداد سفيد با پرسپوليس امضا کرده !! میدونی یعنی چی ؟؟ یعنی اینکه هیچ مبلغی در قرارداد ذکر نشده !! میدونی این یعنی چی ؟؟ یعنی اینکه کعبی به عشق پرسپولیس اومده به این تیم !
حتی بازیکنان پیروزی هم نسبت به رقم قراداد کعبی معترض شده اند.امضای قرارداد سفید هم به خاطر فرار از مالیات است..این را همه میدونند و یه مسئله خیلی واضح و روشن است.
ببینید من از اون ادم هایی نیستم که از روی تعصب بخواهم از تیمی حمایت کنم ولی یه چیزی که من را خیلی ناراحت میکنه اینه که از اون سالی که سپاهان اوج گرفته خیلی ها بر علیه این تیم جوسازی میکنند
و همه چیز این باشگاه مردمی را زیر سوال می برند و این وسط پرسپولیسی ها فقط در حال توجیه ناکامی ها و اشتباهاتشون هستند
این دیگه اوج اعتراف به سهل انگاری مدیران پیروزی و به قول معروف عذر بدتر از گناه استنقل قول:
پرسپولیس و استقلال و ... تیمهای دولتی هستن ، هیچ وقت یه مدیریت طولانی مدت ندارن .
واسه همین هم هست که زیاد از این مشکلا پیش میاد واسه تیمای دولتی ...
چون یارو مدیره میگه من که ضرر نمیکنم ... گور باباش ! ... میفته گردن مدیر بعدی !
و جای هیچ بحثی را باقی نمیگذارد.
خوشحال هستم که سپاهان اونقدر قوی شده که خواب را از چشم مخالفاش پرونده
البته من قصد توهین به هیچ کس را ندارم ولی واقعا صحبتهایی که بر علیه این تیم میشه مغرضانه است
هر کدوم از تیمای استقلال و پرسپولیس هر سال یکی دو میلیارد تومن خرج میکنن و نصف بازیکنای مطرح رو میخرن و آخرش گند میزنن به اون بازیکنا و هیچی هم نمیشن.
بیشترین هزینه رو این دو تا تیم میکنند واسه مقام 4 5 ام لیگ!!
این پولا از کجا میاد؟ چرا تمام تیمای تهرانی باید بیان تو آزادی هر دو تا بازیشونو برگزار کنن؟
صبا باطری از رباط کریم باید بیاد آزادی ؟ سایپا از کرج و ...؟ فکر نمیکنید اینا بجای 15 بازی دارن 20 بازی میزبان بازی میکنن؟
واقعا برای این فوتبال مافیایی متاسفم. تا وقتی کل کشور از این دو تا تیم حمایت میکنن فوتبال ایران به هیچ کجا نخواهد رسید.
متاسفم . همین.
دوست عزیز کمی اطلاعاتتون رو بیشتر کنید. به غیر از پرسپولیس و استقلال, خیلی از تیم های لیگ برتری به طور مستقیم به دولت متصل هستند و بودجه ای مشخص هر ساله از طریق مجلس برای اون ارگان یا شرکت دولتی تصویب میشه و رقمی چند برابر اون رقمی که برای استقلال و پرسپولیس گفتید به طور مطمئن و ۱۰۰ درصد ( بدون ترس و اضراب و نگرانی ! ) هر ساله به این باشگاه ها اختصاص پیدا می کنه. نمونه اش باشگاه فولاد مبارکه سپاهان و ...نقل قول:
گروهی از تیم ها هم از طریق بخش خصوصی اداره می شوند و مشکل خاصی ندارند!
در این میان فقط سر تیم های پرسپولیس و استقلال کلاه رفته ! که هر ساله با هزار اما و اگر و اسپانسر و خواهش و تمنا از سازمان تربیت بدنی سرپا موندند!
تا زمانی که این بی عدالتی و ظلم به این دو باشگاه ادامه داشته باشه فوتبال کشور ما پیشرفت نخواهد کرد.
در مقابل سوالات کم اهمیتی که مطرح کردید , من سوالات مهمتری را مطرح می کنم:
- چرا پرسپولیس و استقلال زمین و ورزشگاه مستقل برای تمرین ندارند ؟
- چرا پرسپولیس و استقلال بودجه مشخص سالانه مانند بقیه تیم ها ندارند ؟ ( چرا سپاهان باید داشته باشه ؟؟ )
- چرا و چرا و چرا ............................ ؟
در مقابل این همه سوال و ظلم و بی عدالتی شما این سوال را مطرح می کنید که چرا این دو تیم به جای ۱۵ بازی در ۲۰ بازی میزبان هستند ؟ آیا واقعا خنده دار نیست ... ؟ :13:
تا زمانی که مافیای ضد پرسپولیس و استقلال در فوتبال ما از بین نرود, به جایی نمیرسیم !
مطمئن باش 5 امتياز سپاهان رو ميبخشن . بابا ماشالله همه فوتباله ما افتاده دسته اصفهانيا . مربي تيم ملي رو كه اصفهاني كردن . اين يارو تاج رو هم از هئيت مديره سپاهان آوردن تو فدراسيون فوتبال و ... حالا ميخايد 5 امتياز هم بخشيده نشه !!!!نقل قول:
پرسپوليس آنقدر تاريخچه اش قديمي هست و اونقدر قهرماني داره كه خيالي نيست قهرمان بشه يا نه . ما كه مثله سپاهان تازه به دوران رسيده نيستيم .
:27::27::27::27::27::27::27::27::27:نقل قول:
پرسپوليس آنقدر تاريخچه اش قديمي هست و اونقدر قهرماني داره كه خيالي نيست قهرمان بشه يا نه
................
faghat abumoslem be yade baxe mashhad
پرسپولیس...................
البته من نظرم رو پرسپولیس هست اگه :
1: 6 امتیاز گرفته شده را بدن
2: 5 امتیاز گرفته شده از سپاهان رو ندن
3: فیفا بیاد از استقلال هم امتیاز کم کنه
4: همه تیمها بخاطر بی انظباتی 30 40 جلسه بدون تماشاگر بازی کنن
5 : داورها قضاوت عالی ( متضادش ) برای تیمهای حریف کنن
اونوقته که یه امیدی داریم
فعلا كه پرسپووليس فداي تيم ملي داره ميشه . اگه قطبي بره تيم ملي من ديگه بعيد ميدونم پرسپوليس قهرمان بشه .
چه بهونهایی:21::21:نقل قول:
سلام. خيلي ممنون كه به تاپيك من سر مي زني. من به استقلال راي دادم!:18:
بريد حال كنيد . مربي پرسپوليسو كه برديد تيم ملي . فردا هم با بردهاي تيم ملي كه توسط يه پرسپوليسي به دست خواهد آمد كلي هم افتخار ميكنيد .نقل قول:
'نقل قول:بردیم!!نقل قول:
مربي پرسپوليسو كه برديد تيم ملي
قطبی هم مثل قلعه نوعی میشه.پرس پ و لیسیا هیچ کاری جز خراب کاری در تیم ملی نکردن.انقدر میگین 10 تا بازیکن تیم ملی داریم. جلو سوریه دیدین چه گلی کاشتین:27::27:.چقدر هم افتخار میکنین.نقل قول:
فردا هم با بردهاي تيم ملي كه توسط يه پرسپوليسي به دست خواهد آمد كلي هم افتخار ميكنيد
:2:
به نظر من هم پرسپولیس این فصل قهرمان میشه .
انگار شما یادت رفته راه رفتن به تیم های اروپایی رو همین پرسپولیسیها باز کردن .نقل قول:
علی کریمی - مهدوی کیا - علی دایی - کریم باقری -..................
نقل قول:
قدیما با الان فرق داره.الان بچهای پرسپولین سوسول و قرطی هستن.:41:
جدی پرسپولیسی ها قرطی شدن یا بچه های شما هر روز قهر می کنند مثل پیروز قربانی که انداختنش داخل خونه یا اون یارو نوازی چــــــــــــــــی.............. ...:دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مث اینکه داره روال میشه که موضوع تاپیک رو بیخیال میشین و دنبال گودرز و شقایق میگردین
پرسپوليس قهرمانه.
نقل قول:
پیروز قربانی که اخراج موقته و نوازی چی!!!! دیگه در یه بازی مثل نیکبخت 4 تا پیراهن عوض نمیکنه.
اه وای لباسم لک افتاد روش. باید عوض کنم.:21::21::21:
وای موهام خراب شدباید سشوار بکشم..........دی:31::31:
لوس..............خوبه دختر نشده.وگرنه.........