من این کابل رو از توی یه فروشگاه آلمانی پیدا کردمنقل قول:
تا اونجایی که من فهمیدم فکر کنم این هم مثل اون کابلی که آقای سامسونگ گذاشتن هستش یعنی دیگه به باکس نمیخوره فقط این برای سری دی هستش
Printable View
من این کابل رو از توی یه فروشگاه آلمانی پیدا کردمنقل قول:
تا اونجایی که من فهمیدم فکر کنم این هم مثل اون کابلی که آقای سامسونگ گذاشتن هستش یعنی دیگه به باکس نمیخوره فقط این برای سری دی هستش
ای ول سامسونگ جان دمت گرم کارت درسته
یو700 وقتی فریمور جدید روش نصب بشه چه تغییراتی روش اعمال میشه؟
جی600 چی؟
من امروز با یکی از دوستام توی افغانستان صحبت میکنم که آیا جی600 اونجا هست یا نه اگه بود میگیرم اگه اونجا هم نداشت یه تماس با چند تا دیگه از دوستام توی کشورای دیگه میگیرم
سلام به همگی ....
کاظم جان من هیچ اطلاعی از تغییرات به وجود آمده روی گوشیها نمیدونم ولی همونطور که گفتم G600 که دوستم آپدیت کرده بود میتونه واسش تم بریزه و زنگ sms رو هم عوض کنه و ...
*** آموزش آپدیت فریمور U700 با جدیدترین فریمور ارائه شده از شرکت سامسونگ همراه با شکل آماده کردم که به زودی یه تاپیک جدا مخصوص آپدیت فریمور گوشیهای سامسونگ میزارم ...
موفق باشین ...
منظور از آپدیت یعنی ورود به فایل های فریمور (اپن سورسه؟)
یا در کل ارتقای فریمور؟
ممنون داداشنقل قول:
سلام ساسان جان ...
نمیدونم توی ایران هست یا نه ولی من آلمان گرفتم 11 یورو ... در ضمن دقت کنین وقتی میخرنین به فروشنده بگین مخصوص G600 باشه ...
تم هم این چندتارو بچه ها پیدا کرددن .... انشاالله بازم پیدا میشه ...
به نظر تو من باید چی کار کنم ؟
من اینا رو میخوام
ممنون میشم اگه کمکم کنید
ایول داداش سامسونگ
اگه بشه چی میشه
فکر کن کلی بازی بریزی تو مموری کارد دی600 بعد از اونجا نصب کنی
چه حالی میده
(عقده ای شدم از دست این بازی نصب کردن به روش سامسونگ)
کلا فریمور ارتقاء پیدا میکنه البته به امید خدا :دینقل قول:
منظور از آپدیت یعنی ورود به فایل های فریمور (اپن سورسه؟)
یا در کل ارتقای فریمور؟
فلش G800 فکر میکنم مثل U700 باشه ولی نمیدونم تم میخوره روش یا نه ...نقل قول:
ممنون داداش
به نظر تو من باید چی کار کنم ؟
من اینا رو میخوام
ممنون میشم اگه کمکم کنید
روش کار میکنم ...
انشاالله که این مورد هم حل میشه ...نقل قول:
ایول داداش سامسونگ
اگه بشه چی میشه
فکر کن کلی بازی بریزی تو مموری کارد دی600 بعد از اونجا نصب کنی
چه حالی میده
(عقده ای شدم از دست این بازی نصب کردن به روش سامسونگ)
اگه تغییرات درست و حسابی روی یو700 اتفاق بیفته مخصوص زنگ اس ام اس و ملودی+ ویبره و یه کم صداش هم بلندتر بشه من دوباره توی خط یو700 میرم البته به شرطیکه جی600 گیرم نیاد.
ایول.انگار بالاخره دارین به یه نتایجی میرسین.ار گس تونس ایرادارو رفع کنه یه خبری به ما هم بده.
شاید ما هم یه کاری کردیم
واقعا دستت درد نکنه .نقل قول:
من فایل های :
D900iXEGF2 The Neo Massacre Mod.cfg
D900iXEGF2 The Neo Massacre Mod.tfs
D900iXEGF2-The Neo Massacre Mod.cla
واسه D900i رو از اون فروم آلمانی گرفتم ولی الان نمی دونم اونارو چطوری باید رو گوشی فلش کنم !!!
منظورتون از کابل فلش همون باکس هست یا همون کابل USBیه باکس هست ، یا این یه کابل دیگست !!!
میشه یکمی بیشتر توضیح بدین ؟ اسم اصلی ( اسم انگلیسی و فنیِ ) این کابل چیه ؟
خیــــــــلی ممنون
سلام دوست عزیز ...
اسم اصلی Flash Cable هست ( سفارش خود سامسونگ ) که با کابل USB تفاوت داره ... نمیدونم توی بازار ایران هست یا نه ولی موقغ خرید دقت کنین که واسه D900i باشه ...
من توی آلمان با قیمت 11 یورو میشه 16 هزار تومان خریدم البته واسه G600
موفق باشین ...
سامسونگ جان فقط یک سوال مثلا اگه گوشیمون یو700 یا چی600 باشه باید دوباره بریم اون فلش کابل رو تهیه کنیم؟یا با کابل usb میشه همه کارها رو ردیف کرد؟
سلام کاظم جان ...
u700 به وسیله کابل usb میشه فلش کرد ولی جی600 نه !
این سایتو ببین :
گوشیهای سامسونگس هستن که به کابل فلش نیاز دارن ....کد:http://www.fonefunshop.co.uk/datacables/samsung.htm#unlock
موفق باشی ...
راستی ارش جان نیاز نیست 5 تومان بدی میتونی با 3 یا 4 تومان قال قضیه رو بکنی چون این تو هستی که فایل فلش رو تهیه می کنی نه او طرفی که می خواد گوشیتو فلش کنه من با 3 تومان این کارو کردمنقل قول:
حالا حاضر هستین اون فریمور رو براتون بزارم؟
D900ixegf2
Osmanجان یعنی تو همین فایل های با پسوند :
cfg.*
tfs.*
cla.*
رو با باکس رو گوشی D900i فلش کردی ؟
ممنون میشم روش کار رو بهم بگی . ورژن و نام باکسی که استفاده کردی چی بود ، فقط ممنون میشم مراحل کار رو کامل توضیح بدی که وقتی رفتم یه جایی فلش بکنم دیگه ضایع نشم . مرسی
( خواهـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــش ا )
نیاز نیست خودت فلش کنی هر جا که باکسUST PRO2 یا NSPRO داشت خودش اینکار رو میکنهنقل قول:
به هر حال آموزشش تو نت هم هست
درسته که NSPRO برای سامسونگ بهتر کار میکنه ولی با UST PRO راحتر میشه فریمور هایی که هک شده رو فلش کرد نیاز نیست خودت فلش کنی چون خودش اینکار رو میکنهنقل قول:
میبینم که تو SAMSUNG-STUFF عضو شدی مبارکه ولی اون امکاناتی رو که خواستی فکر نکنم بتونی گیر بیاری چون اگه دقت کنی متوجه میشی که کل فریمور هایی که تو سایت هست همه از یه فریموره فقط تغییراته ظاهری توش اعمال شده، ولی در مورد ذخیره کردن فیلم و عکس می تونی از فریموره D900i Berberichs mod XEGF2 21122007 استفاده کنی
مگه اون ورژني كه من دانلود كردم اون امكانات رو نداره ؟!نقل قول:
UST PRO مگه پسوندهاي tfs و cla رو پشتيباني مي كنه ؟
بله
فکر کنم یه دکمه داره به نام convert orginal flash to ust format که فایل رو به فایلی که مورد استفاده باکس هستش تبدیل می کنه
سلام دوستان عزیز.
کدوم برنامه هک در گوشیهای سامسونگ اجرا میشه؟مدل گوشی رو نمیدونم؟من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ریختم ورژن 7 نشد؟
چطور میشود یک برنامه را ساین کرد؟
نقل قول:
من قبلا bloover رو نصب کرده بودم اما این نصب نمیشه
کلا همه این برنامه ها بدرد نخور هستند
خود گوشی هم بدون هیچ برنامه قابلیت گشتن در فایل گوشی دیگران رو داره(مشابه همین برنامه ها با اجازه طرف مقابل)
جاوا که ساین نمی خوادنقل قول:
نکنه i450 داری؟
دوست عزیز سلام و تشکر خدمت شما.
گوشی دوستم است .مدلش e250است و می خواهد برنامه هک بریزد.از چه برنامه ای استفاده کنیم؟
اکثر برنامه ها درست کار نمی کنن و با پرسش هستند
در حالت عادی بلوتوث های روشن رو سرچ کن نه فقط موقعی که می خوای فایل سند کنی بعد هر دستگاهی که پیدا شد به شرطی که بلوتوث هر دو 2 باشه رو می تونی مثل اد کردن در فایلهای گوشی مقابل بروز کنی
سلام به همه
سامسونگ e-250 رو هم میشه هک کرد؟
منظورت هک فریمور هست؟نقل قول:
منظورم کلی بود.حالا فریمورش رو میشه هک کرد؟ اگر جواب مثبت هست اینکار چه تغییراتی توی گوشی میده؟؟؟