سلامنقل قول:
اما از هر چه بگذريم اين مدرس هم بد چه چهه نمي زنه ها!
مرسی به نکته خوبی اشاره کردید
اینقده خوشم میاد از ترانه اول یه وجب خاک
این مدرس واسه سریال خانه بدوش هم یه ترانه خیلی قشنگ خودنه بود
تو منو تنها نذار
ای خدا خدا
Printable View
سلامنقل قول:
اما از هر چه بگذريم اين مدرس هم بد چه چهه نمي زنه ها!
مرسی به نکته خوبی اشاره کردید
اینقده خوشم میاد از ترانه اول یه وجب خاک
این مدرس واسه سریال خانه بدوش هم یه ترانه خیلی قشنگ خودنه بود
تو منو تنها نذار
ای خدا خدا
اقا مدرس نخونده که اخشابی خوندهنقل قول:
سلامنقل قول:
جدی؟ مطمئنید؟
خیلی شبیه مدرس هست
همون ترانه اول را می گم ها؟
من صد سال هم گوش م یکردم فکر می کردم مدرسه(مدرس است)
اره دادش مطمعنم مجید اخشابی خوندهنقل قول:
درسته از بقیه بهتره ولی فقط صداش خوبه ... هر وقت میخنده ردیف بالای دندوناش کامل میریزن بیرون ! همه رفتاراش هجوه . دخترش 3 متریشه یه جوری واسش دست تکون داد گفتم الان زیر بغلش جر میخوره !نقل قول:
دخترش هم که از خودش بدتر یا گریه میکنه یا میخنده حد وسطم نداره !
اون الیاس هم که بازیش با پرواز در حباب هیچ فرقی نداره و فقط بلده قیافه بگیره !
بردیا ی لوس هم که فقط بلده قر بیاد و ...
اون رییسشون هم فقط صداش خوبه . نمیدونم کی بهش گفته بازیگری ؟! همه اش چهرش یه جوره !
تنها نکته مثبت مقدم این بود که زنه دکترو همون اول ترتیبشو داد وگرنه کی اونو تحمل میکرد با اون بازیه فاجعش .
راستی دیدین آخر حاجی عاشق هستی جون شد :27:
وا؟نقل قول:
راستی دیدین آخر حاجی عاشق هستی جون شد
من امشب ندیدم میوه ممنوعه را
چی شده که چنین حدسی می زنید؟
دلت میاد میوه ممنوعه رو بیخیال میشی ؟ من اگر از افطارم بگذرم از این سریال نمیگذرم .نقل قول:
من قبلا حدس زده بودم دوستان جدی نگرفتن که پیره مرد بیچاره هم دل داره ! دخترش گذاشتش رفت کمبود محبت میکنه طفلی ،هستی هم که ماشاا... خوش برو رو :43: ... تو آوازشم احسان خواجه امیری عزیز هم میگه یک عمر عبادت با ... میره به باد حافظا(یه همچین چیزی :8:) .
فردا حتما ببینش خیلی جالب بود !
اره ديشب مرد اون پسرهنقل قول:
اون دكنره هم بايد بره كميته :31:
مخصوصا اومد تو گوشش حرف زد همان موقع چون مي دانست توبه مي خواد بكنه پس بهترين فرصت براي حمله همان موقع است:18:نقل قول:
چون دكتر يه بار توبه كرده توبه بعدي ديگه سختره:31:
اما ديگه خودش رو به دختر دكتر نشان داد
تابلو که مجید اخشابی خونده.نقل قول:
دوستانی که سريالا رو دنبال ميکنند بگن ببينيم کدومش بهتره که ما هم نگاه کنيم
ببينم شما ها كه هي مي گيد مجيد اخشابي، واقعا شعر آخر سريال رو گوش نداديد؟
من كه خودم مي دونم شعر اولش مال اخشابي هست
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
البته به جای این همه بحث اگه تیتراژ آخر فیلم رو ببینیم نوشته
تا جایی که یادم میاد شعر اول رو نوشته بود اخشابی، و اگه اشتباه نکنم آخری رو مدرس
برای اطمینان میشه امشب هم با دقت بیشتری نگاه کرد
آقا دست شما درد نکنه،نقدهای جالب و اساسی میزارید اینجا،ما که کلی استفاده میکنیمنقل قول:
همینطور ادامه بدید
خب میشه هم گفت یه محبت پدرانه داره بهش،هرچند پسرش برای برانگیختن حس مادرش این مسائل رو مطرح میکنه اما خب....نقل قول:
چی بگم باید ببینیم چی میشه
اما امیر جعفری خجالت نکشید گفت هستی جون؟!
درسته هم میشه این یه هدیه در قبال توبه باشه،هم از طرف شیطان برای گمراه کردنشنقل قول:
از اونجایی که اوایل فیلم بالای سر قبر زنش نشسته بود و یکی اومد و حرفهای بوداری زد،معلومه توی این فیلم یه جریاناتی(شیطان) میخواهد دکتر رو منحرف کند،بعید شیطان بیکار نشسته باشه
تازه اگه الیاس فرشته باشه هم که فایده نداره،فیلم بی مزه میشه،هی میگه اینو عمل کن اونو نکن
مهدی جان اکثرا بچه ها از اغما و میوه ممنوعه خوششون میاد،یک وجب خاک هم در حد دیدن بد نیستنقل قول:
منم بلآخره به این نتیجه رسیدم که الیاس شیطان است آخه فقط داره به آدم بدا کمک می کنه دیدید چطور اون پرنده رو اذیت کرد اگه آدم خوبی بود اصلا این کارو نمی کرد
Nikolas_95 جان خجالتم ندید ... من مخلص همه طرفدارای نیکی ام!
نه آخه منظور داشت ! دیدی حاجی جا اینکه بگه خانم شایگان گفت هستی ... اونجا هم جلال یه تیکه به آقاجونش انداخت گفتش دو نفر مثل شما(هستی و حاجی) شاخ به شاخ شدن !نقل قول:
ولی قسمت دیشب یه کم ایراد داشت که از فتحی بعید بود. یکیش همونجا که حسابداره با چوب برگشت تو کارخانه و یه قیافه ای گرفت که انگار حالا چیکار کرده ... اونجاش شکوفه زدم :2:
یکی هم این کاراگاه خل چله که قد فندق حالیش نیست . مثل روز روشنه حسابداره با بابایه هستی دستشون تو یه کاسس و شایگان فرار کرده تا آبا از آسیاب بیفته و برگرده اصلا رفتار حسابداره از تابلو هم گذشته . پلیسه باید حسابداررو میبرد کلانتری با دوتا سیلی به حرفش میاورد !
شیطان وقتی دید نمیتونه آدمی که ایمانش فوق العاده قویه و فورآ استغفار میکنه رو به کمک یه شخص سست ایمان گمراه کنه به شکل الیاس پیشش ظاهر شد!اینو میشه خیلی راحت از اصرارش برای زنده موندن آدمی مثل رز فهمید!اما اینکه چرا به این شکل موجه میتونه بیاد برام سواله؟شاید آدمایی که ایمانشون محکمتره در ازای لغزشهای کوچیک امتحان سخت تری رو باید پس بدن.اما هر چی هست سریال خیلی قشنگ شده به نظرم جالبتر از اون هم بحث کارشناساییه که بعدآ براش میارننقل قول:
امروز ديگه 100% براي همه معلوم شد كه الياس شيطان است وداره با نايني بدش ميكنه
من میوه ممنوعه رو تازه امشب کامل دیدم.چقدر بد بازی کرده این هانیه توسلی!خدایی اونجا که با پسره تو ماشین دعواشون شده بود بیشتر به فیلمای کمدی میخورد!!!
می گم رفقا
این حاجی بد جور داره می ره تو خاکی ها
یعنی فتحی اینقدر ازاده که بتونه همچین چیزی را نشون بده
و ایا اصلا صدا و سیما می ذاره؟
اتفاقا خوبه ... چیزی که الان زیاده از این جور جریاناته ... همچین آدمایی کم نیستن واسه همینم دیگه نمیشه روش سرپوش گذاشت. اتفاقا تلویزیون همیشه عقبه !نقل قول:
ولی خداییش این نصیریان محشره هیچکس نمیتونه مثلش اینجور طبیعی و روون بازی کنه . خدا نگهش داره واسه سینمای ایران . هم نقش های مثبت رو عالی بازی میکنه هم منفی (دیوانه ای از قفس پرید) ولی این یکی دیگه تهشه ! یه چیزی بین بد و خوبه ! چیزی که ممکنه واسه هر کسی پیش بیاد. شاه بازی های امسال(سریال های رمضون) تا اینجا به نظرم خودشه گرچه من هر روز بیشتر شیفته امیر جعفری میشم تفلکی...
خودت داری میگی اولین بارته دیدیش پس به نظرت میتونی راجع بهش قضاوت کنی. اگر قسمت های قبلی رو میدیدی دلیل اینجور بازی رو هم میفهمیدی !نقل قول:
من اولش سر این مسئله که این الیاس روح یه آدم خوب یا شیطان با همه شرط میبستم میگفتم که این یه روحه. چون اولش نماز خوند و حرفای قشنگ زد. اما دیشب و امشب کاملا مطمئن شدم که این شیطانه.
نماز خوندنش رو هم رفت زیر بارون معلوم نشد که واقعاً داره نماز میخونه یا تظاهر میکنه. از طرفی هم رُز و هم اون پسره جفتشون انسانهائی بودن که در دام شیطون گرفتار شدن و این الیاس خواست که نجات پیدا کنند.
رٌز که معتاد به داروهای آرام بخش و آدم درستی نیست. اون پسره هم یه صحنه هائی نشون داد انگار که یه جائی داشت دزدی یا کار خلاف میکرد اومدن بگیرنش افتاد پائین و پاش آسیب دید.
البته نکته مهمتر آهنگ تیتراژ پایانی سریاله که فکر نکنم کسی تا حالا بهش توجه کرده باشه ، یه بیت از اون شعری که خواننده میخونه اینه :
با جبرئیل ماه رو ، ابلیس هم سیما بُود
یعنی شیطان حتی متونه خودش رو به شکل جبرئیل هم در بیاره.
سلام.حق با شماست.به نظر منم امیر جعفری و استاد نصیریان خیلی خوب بازی کردن.ولی خوب قبول کنید هانیه توسلی اصلآ نتونسته در حد این 2 تا نقش بازی کنه.میدونم منظور شما چیه.احتمالآ به خاطر شرایط بدی که اون نقش در حال حاضر داره مجبور بوده یکم سرد بازی کنه اما از بازیگرای حرفه ای دیگه انتظار نمیره دیالوگشون رو با شک و تردید و بدون هیچ حس و حالی بیان کنن.نقل قول:
به هرحال بهتره تا پایان همراه سریال بود.
آره اینو قبول دارم در حد اون دوتای دیگه نیست !نقل قول:
راستی دو نکته در قسمت دیشب میوه ممنوعه :
*یه جا اون جایی که حاجی تو کارخونه پیش هستی بود و صداش به لرزه افتاد و هی می گفت :" من این کار رو به خاطر خدا کردم" در صورتی که گوی شیشه ای کره زمین(نماد دنیا) رو در آغوش گرفت !
*حاجی و دوست روحانیش تو مسجد بودن که به حاجی گفت پیر مرد و حاج فتوحی هم با خنده گفت:"پیر مرد !! " یعنی من هنوز جوونم :cool::40: !
نقل قول:
خیلی جالب بود.مخصوصآ اولی.
دقت کرده باشید توی قسمتای قبل امیر جعفری مدام لیوان آب دستش بود و دیشب این لیوان بیشتر دست حاجی بود که نشون از تشنگی و سیراب نشدنش داره!
من سریالها رو نمیدیدم اما شنبه برامون مهمون اومد و خب چون اونها دنبال میکردن، من هم همراهشون دیدم. برام خلاصه داستان هر 3 رو گفتن منم علاقمند شدم دنبال کنم.
و تو این یکی دو قسمتی که دیدم بنظرم میوه ممنوعه جذابتر اومده.
فکر کنم پدر هستی با فرزاد نقشه کشیده که ناپدید شه و چون میدونستن حاج یونس خیرتر از این حرفاست که بذاره پسرش همچین بلایی سرشون بیاره و به دختر بی پناهی که از تقاضای کمک میکنه دست رد بزنه، فرزاد هستی رو تشویق میکنه که از حاجی کمک بخواد.
هستی که همش خیال میکنه حاجی سرش کلاه گذاشته حالش خیلی عوض میشه وقته بفهمه بیش از همه پدرش و فرزاد سرش کلاه گذاشته.
و بعد از همه اینا این حاج یونسه که خیال میکنه هستی سرش کلاه گذاشته، طفلکی...! :41:
حالا زوده سریالای ایرانیه دیگه نمی شه پیش بینی کرد و این قانون هم یادتون باشه که فیلمای ایرانی نسبتا خوب شروع می کنن و آخرش معلوم نیست چرا هر بلایی که دوست دارن سر فیلم می یارن تب سرد رو یادتون بیارید البته پایانش نسبت به سریال ها و فیلم های دیگه بهتر بود ولی خیلی بهترم می شد تمومش کرد
در کل نظر من اینه که فیلمای ایرانی رو بی خیال فقط هالیوود
خودم واسه اینکه حوصلم سر نره و از بی کاری در بیام بعضی ها رو که تو خونه خانواده نیگا می کنن منم پایه می شم و نیگا می کنم
میوه ممنوعه فقط به خاطر امیر جعفری و لفضائی که می یاد رو دنبال می کنم واقعا لذت می برم از دیدنش
عضو كميسيون بهداشت مجلس در گفتوگو با فارس: سريال تلويزيوني اغما خرافهپرستي را ترويج ميكند
خبرگزاري فارس: عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس گفت: سريال تلويزيوني اغما خرافه پرستي را در جامعه ترويج ميكند و وهن جامعه پزشكي است كه حتماً بايد متوقف شود. عوض حيدرپور در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي فارس افزود: سريال تلويزيوني اغما كه در شبهاي ماه مبارك رمضان از تلويزيون پخش ميشود ترويج خرافه پرستي ميكند و موجب قضاوت نادرست مردم از خدمات علمي و سطح بالاي پزشكي در ايران است و ادامه آن به ضرر جامعه پزشكي و مردم است. وي اضافه كرد: اين سريال از نظر مشاوره پزشكي نيز بسيار ضعيف است و اطلاعاتي كه بين پزشكان آن رد و بدل ميشود و نوع مباحث آن غير كارشناسي و به گونهاي است كه مايه وهن جامعه پزشكي است. وي گفت: ما در جامعه پزشكي و به خصوص در عملهاي جراحي با حالتهاي غيبگويي سر و كار نداريم، عمل جراحي يك كار علمي و دقيق است كه بر اساس پروتكل مشخص گام به گام آن از ابتدا و حتي مراحل قبل از عمل تا انتها و حتي مراقبتهاي بعد از عمل تعريف مشخص دارد و هر گونه عمل خارج از آن بازي كردن با جان مردم است. حيدرپور افزود: ادبياتي كه در اين سريال به پزشكان منتسب ميشود به هيچ وجه در شأن و جايگاه جامعه پزشكي ايران نيست و نه تنها به جامعه پزشكي در اين فيلم توهين شده است بلكه خطرناك تر از آن ترويج فضاي خرافه پرستي و ابهام درباره خدمات پزشكي است كه تأثير آن در بين مردم و جامعه انكار ناپذير است. وي گفت: ترويج خرافه پرستي در پزشكي سابقه دارد و به خصوص در شوروي سابق چنين مسائلي وجود داشت، نهايت آن هم انرژي درماني بود كه حاصلي جز به خطر انداختن جان انسانها ندارد. وي افزود: اگر قرار باشد همه منتظر باشند تا روحي از غيب نازل شود تا بيمار آنها را نجات دهد و تكيه بر دانش و علوم پزشكي كمرنگ شود اين مسئله به زيان جامعه تمام خواهد شد به همين علت بايد نمايش اين فيلم متوقف شود و حداقل روندي كه در آن روح نازل ميشود و عمل جراحي را هدايت ميكند، بايد تغيير كند. حيدرپور گفت: كميسيون بهداشت و درمان مجلس حتماً به اين موضوع رسيدگي ميكند و تذكرات لازم به صدا و سيما در اينباره داده ميشود.
به نقل از خبرگزاری فارس
اعتراض سازمان نظام پرستاري به سريال «اغماء»
خبرگزاري فارس: به دنبال پخش سريال «اغماء» از شبكه اول سيما پرستاران زيادي از سراسر كشور اعتراض خود را نسبت به پخش اين سريال اعلام كردهاند.
به گزارش خبرگزاري فارس، در نمابري كه روابط عمومي سازمان نظام پرستاري منتشر كرد، اعتراض پرستاران كشور نسبت به پخش مجموعه «اغماء» اعلام شد.
در اين نمابر آمده است: به درخواست پرستاران سراسر كشور، سازمان نظام پرستاري با ارسال نامهاي به صدا و سيما در خصوص پخش سريال اغماء كه در آن كوچكترين توجهي به نقش و نوع كار پرستاران نشده است، اعتراض خود را به رويه مخدوش كردن جايگاه جامعه خدوم و زحمتكش پرستاري و جبران موارد مطرح شده در اين سريال از سوي عوامل توليد كننده آن اعلام كرد.
در ادامه اين نمابر، با اشاره به بخش ديگري از نامه، ميخوانيم: متأسفانه نه تنها عوامل تهيه كننده، كارگردان و نويسنده محترم اين سريال از وضعيت، نوع كار و وظايف پرستاري كشور بي اطلاع هستند بلكه مشاورين محترم پزشكي اين سريال نيز كه در تيتراژ برنامه نام آنها ذكر ميشود ظاهراً هيچگاه محيط بيمارستان و نوع كار در بخشهاي مختلف بهخصوص بخش مراقبتهاي ويژه و كاري كه پرستاران در اين بخشها انجام ميدهند را نديده و درك نكردهاند.
در انتهاي نمابر مذكور آمده است: سازمان نظام پرستاري در اين نامه آمادگي خود را جهت ارائه مشاوره ، همكاري و همفكري به نويسندگان ، تهيهكنندگان و كارگردانان محترم رسانه ملي براي ارتقاء سطح كيفي فيلم ها و سريالها اعلام كرده است.
سازمان نظام پرستاري اعتراض خود از سريال «اغماء» را پس گرفت
خبرگزاري فارس: سازمان نظام پرستاري با ارسال نامهاي به رياست سازمان صدا و سيما اعتراض خود به مجموعه تلويزيوني «اغماء» را پس گرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس در اين نامه كه نسخهاي از آن در اختيار خبرگزاري فارس قرار گرفته آمده است:نظر به انتشار نامهاي در تاريخ 27/6/86 از سوي روابط عمومي سازمان نظام پرستاري در رابطه با سريال تلويزيوني «اغماء» به استحضار ميرساند، مفاد نامه مذكور، مواضع اين سازمان نميباشد و نويسنده نامه نظرات شخصي خود را منعكس كرده بود كه به خاطر عدم رعايت سلسله مراتب اداري و سازماني بويژه در رابطه با انعكاس مواضع سازمان نظام پرستاري درباره رسانه محترم ملي كه همواره يار و ياور اين سازمان بوده است، ضمن برخوردهاي لازم با نامبرده، وي از سمت مسئوليت روابط عمومي نيز بركنار شد.
اميد است روابط دوستانه و حسنه ديرينهاي كه بين دو سازمان وجود داشته است، دستخوش برخي برداشتهاي شخصي نشود و اين ارتباط در جهت ارتقاي فرهنگ جامعه از مفاهيم پرستاري و نيز ارتقاي منزلت اجتماعي پرستاران با رويكرد فرهنگي، با ايفاي نقش موثر سازمان صدا و سيما با مديريت و درايت هميشگي شما، ادامه داشته باشد.
سلام
یه چیزه دیگه تو تیتراژ آخر سریال میوه ممنوعه در پس زمینه تصویر همون تسبیح رو میبینیم که نشون میده قضیه اصلی و هسته داستان فیلم مربوط به حاجی و هستی میشه .
راستی به نظرم این جلال بیچاره مرض قند داره که این همه آب میخوره.نقل قول:
سلام
این دست پاچگی حاجی واسه هستی خانوم
منو یاد رل نصیریان تو آقای هالو م یاندازه(البته دور از جون هستی خانوم این سریال)
می بینم که حاج اقایی که از سنین نوجوانی دروغ نگفته و کلی به اسلام داری و مومن بودنش می نازید
الان هی سجده سهو می خونه تو نماز..
در نمازم خم ابروی تو با یاد آمد.....
عشق چه کارائی که نمی کنه مسلمون رو کافر می کنه و بر عکس البته این حاجی دوست داشتنی ما بعیده بین خدا و هستی اون بالایی رو انتخاب نکنه جالبه که تو فیلم دنیا همین گوهر خیراندیش نقش زن حاجی که شریفی نیا رو بازی می کرد داشت اینجا هم نقش زن حاجی نصیریان
جوانی هاش هم یه فیلم بازی کرده بود که از شهرستان می یار شهر عاشق می شه
تیکه اش هم این بود : بله بله عجب عجب
کلا این علی نصیریان از عاشق شدن تو فیلماش که شانس نیاورده!
سلامنقل قول:
جوانی هاش هم یه فیلم بازی کرده بود که از شهرستان می یار شهر عاشق می شه
تیکه اش هم این بود : بله بله عجب عجب
فیلم مد نظر شما
همان "اقای هالو"است که در پست بالایی یاد اوری کردم
یه نکته جالب،یک نشانه جدید عاشقی رو هم فهمیدیم،برید مسجد هرکی سجده سهو زیاد میخوند یعنی عاشقه!!!
می بینم که برخلاف روزهای اولیه تاپیک، کانون توجهات از اغما به روی میوه ممنوعه رفته،پس معلومه خوبه نظرسنجی رو هنوز راه ننداختیم شاید اون موقع خیلی ها به اغما رای میدادند که الان نمی دن
آره واسه منم خیلی جالبه.نمیدونم دوستان چرا اینقدر عاشق شدن حاجی رو با کفر مرتبط میدونن.فکر نکنم عاشق شدن حاجی مشکلی داشته باشه!یعنی گناهی که نکرده.اگه گمراهی ای هست که مطمنن هست به نظر من به خاطر رنجوندن دختر و تمسخر و کوچیک شمردن اون داماد جدیدشه!نقل قول:
در ضمن من هنوز اغماء رو ترجیح میدم!:31:
لطفا یه نفر که منبعش موثق هست بگه این الیاس شیطان هست یا نه؟
واقعا این مسئله معضلی شده ها:27:
دوست عزیز من کاملا مطمئنم که این الیاس شیطانه. امشب داشت به دکتره میگفت انسان باید سقوط کنه تا لذت بالا اومدن رو درک کنه. منظورش این بود که انسان باید گناه کنه و بعد توبه کنه. البته دلایلم رو تو پست صفحه قبلم گفتم.
بابا جان من دست بردارید... اغماء کیلو چنده... ببخشینا ولی همتون سره کارید...
این مقدم خودش هم تو سریالش مونده و اصلا من نمیدونم منظورش، هدفش، انگیزه اش از ساخت این سریال چی بوده . اصلا میخواد چی بگم ؟ به نظرم این فیلمنامه در حد یک فیلم تلویزیونی بیش نیست و مقدم داره به زور 30 قسمت از توش درمیاره !
اینو خوب اومدی :31:نقل قول:
فتحی که سریال الکی نمیسازه ... بعدشم شما می خواید سریالی با این همه بازیگرهای سینمایی نگیره ؟!!
از بازی گوهر خیراندیش نگفتیم که بازم مثل همیشه عالی و طبیعی و خوده مونیه ! اونجاشو دیدین خواست از ماشین پسرش جلال پیاده بشه یه چیزی بخره، چطور چادرش رو جمع و جور میکرد !!! هر کی ندونه فکر میکنه یه عمریه چادریه :27:!
یه نکته خیلی جالبه..سیاستها و خط قرمزهای صداو سیما چقدر عوض شده !!
تو هر دو سریال میوه ممنوعه و اغما ...شیطان از با شکل مذهبی فریفته میکنه افراد رو
تو اغما که الیاس با اون نماز زیر بارون اول و ریش و تسبیحی که همیشه دستشه ادم رو گول میزنه:21:
تو میوه ممنوعه دختره با خوندن آیه قرآن و خریدن تسبیح حاجی رو فریفته میکنه !!:21:
تو سریال های فتحی همیشه کسی که همیشه جلو چشمه مقصر نیست و روند داستانی
سریال های فتحی جوری هست که دقیقا کسی که اصلا ادم رووش حساب نمیکنه آخر کار تو زرد از آب در میاد
برای درک بهتر مطلب رجوعتون میدم به سریال های
پهلوانان نمی میرند. ( کی فکر میکرد اون پهلوونه قاتل باشه ؟؟ ).
شب دهم ( کی فکر میکرد اون بازرس همه کاره باشه ؟؟ )
تله تئاتر تله موش ( که همش غافل گیری بود..افسر اسکاتلندیارد ویلفرد جویس !! )
اگر فکر کنید که همه چی تبانی بین حسابدار و بابای هستی هست اشتباه کردین چون
دقیقا این کار حسن فتحی بوده که ذهن شما بر به سمت حسابدار ( با حرفای مشکوکی که میزنه )
من میگم هستی و باباش پولهای حاج یونس رو میکشن بالا و ده در رو !! :46:
نقل قول:
آفرین...اینو چه خوب متوجه شدی...من مونده بودم این کارش چه معنی داشت....
از نظر من بازیهای بازیگران این سریال فوق العادس...علی نصیریان...گوهر خیر اندیش و امیر جعفری عالین...هانیه توسلی هم خوبه..نقشو خوب در آورده....فقط یه نکته ..اونم در مورد خواجه امیری...که خیلی جالب خودشو به عنوان آهنگساز موسیقی متن نشون میده...از هر فرصتی برای این موضوع استفاده میکنه...حتی شغل نیما رییسی رو گذاشتن آهنگساز که اون بتونه راحت موسیقیشو تو جای جای سریال بذاره....البته انصافا کارش خوبه...