ببخشيد يه سوال دارم
چرا وقتي من ميخوام تمام اين نرم افزار ها رو اجرا كنم اين ارور رو ميده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ببخشيد يه سوال دارم
چرا وقتي من ميخوام تمام اين نرم افزار ها رو اجرا كنم اين ارور رو ميده؟
با سلام Br4v3 يا همون آقا مجيد دست شما درد نكنه
واقعا خيلي زحمت ميكشيد گفتم اگه تشكر نكنم نامرديه
راستي آقاي S A M مطالبي رو كه گفتي فكر كنم تو بخش Y Messenger موجود باشه فكر كنم اينجا جاش نبود
ba salam khedmate tamame doostan va modiriyate mohtarame sait man mikham hak :11:kardan va crack kardan ro yad begiram lotfan man ro rahnamaei konid
نقل قول:سلام خدمت دوست عزیز و کاربر جدید انجمن, آقا نوید!:11:
خوشحالم که به جمع ما پیوستین و عضویتتون رو تبریک میگم!
قبل از هر چیز لازمه که قوانین انجمن رو بخونید و به خوبی اونهارو رعایت کنید تا سریع تر به خواسته های خودتون و موفقیت برسید! پس:
1- لطفا قوانین رو مطالعه کنید! (قوانین کلی انجمن + قوانین هر بخش به صورت مجزا)
2- فارسی تایپ کنید! فینگلیشی ممنوع!
متشکرم... شاد و پیروز باشید.
ابتدا با تشكر از دوستان به خاطر بازديدها و عذر خواهي بابت تاخيرها
موضوع :فرمان netstat
اين فرمان خيلي حياتي و مهم هست ابتدا توضيح خود خط فرمان در مورد netstat
Displays protocol statistics and current TCP/IP network connections.
پس فرماني است كه پروتكلهاي TCP/IP جاري رو در شبكه نشون ميده
كه شامل نشان دادن IP Address سيستم ها و پورتهايي كه با آنها در ارتباط هستيم ميشود.
همچنين ميتونيم بفهميم كه چه پورتهاي در حال گوش دادن يا Listening هستند و چه پورتهايي
Established هستند.
شكل كلي اين دستور با تمامي سوييچ ها هست:
NETSTAT [-a] [-b] [-e] [-n] [-o] [-p proto] [-r] [-s] [-v] [interval]
اگر در خط فرمان تايپ كنم ?/ netstat ليست كاملي از راهنماي اين دستور به نمايش درمياد.
حال تايپ ميكنم Netstat –a
با تايپ اين دستور ليست تمامي پورتهاي در حال ارتباط داخلي(Local) و خارجي (Foreign) به نمايش در مياد.
توضيحات:اين خط كه با فلش مشخص شده به ما ميگه كه:
1-پروتكل در حال ارتباط از نوع TCP است.
2-در قسمت Local Address به ما ميگه كه كامپيوتر محلي از طريق پورت 1406 در حال ارتباط است.
3-در قسمت Foreig Addressبه ما ميگه كه ارتباط برقرار است با hk-in-f104.google.com از طريق پورت HTTP(پورت 80)
و آخرين قسمت هم كه نشون دهنده ي وضعيت جاري اين ارتباط هست كه در اينجا ميشه: ESTABLISHED(يعني به اون وصل هستيم و ارتباط active است)
نكته:با تايپ netstat -a > c:\1.txt محتويات Netstat در فايلي متني به نام 1 ذخيره ميشن كه اين براي خيلي فرمانها هم جواب ميده(اينو قبلا گفتم)
يكي ديگر از سوييچهاي بسيار مهم اين دستور netstat –n است كه اين كارو انجام ميده:
Displays addresses and port numbers in numerical form
پس netstat –n نشون دهنده ي IP در حال ارتباط و پورتهاي باز خواهد بود.
خطي كه مشخص كردم نشون ميده كه سيستم من ارتباط برقرار كرده با كامپيوتر به آدرس 70.85.200.178 از طريق پورت 80 و الان هم ارتباط وصل و برقرار است.
يكي از استفاده هاي مهم اين دستوربراي ما پي بردن به وجود فايل هاي سرور و تروجان ها در سيستمان است
به اين صورت كه اگر پورتي كه مخصوص نرم افزار جاسوسي است روي سيتم ما باز بود به راحتي و بدون هيچ ابزاري ميشه وجود اونرو تشخيص داد.(البته اگه اين فايل پيشرفته نباشه و Netstat رو دور نزنه!!!!)
براي مثال گر بعد از Netstat گرفتن متوجه باز بودن پورتي به شماره 1999 شدم ميفههم كه اين يه Backdoor هست چون پورتهاي معروف كه توسط برنامه هاي خرابكار Use ميشن ديگه تابلو هستند.
همچنين با اين دستور و با توجه به اينكه نرم افزار Y! Messenger از چه پورتي براي ارتباط استفاده ميكنه
ميتونيم IP فعال اون لحظه رو ببينيم.
ديگر سوييچ ها رو هم خودتون تست كنيد چون كار خيلي لازمه و توضيح كلي 10 صفحه اي ميشه.
بعد هم يه نكته راجع به اسم خودم بگم منظورم همون Br4v3 كه معني اون هم ميشه دلير و شجاع (Brave). واسه اين گفتم كه ديگه از اين به بعد مقالاتي كه تو هر جا FArsi چه EN ميدم با همين اسم خواهد بود پس بدونيد Br4v3 همون Majeed76 خودمونه با تشكر
By:Br4v3
Br4v3.0n3[at]Gmail[Dot]Com
SP TN>< To P30world Member and All
يعني من مطالبم رو بايد كجا بزارم؟
اينجا نبايد ميزاشتم؟
دست شما درد نکنهنقل قول:
به هر حال
یکی از دوستان لطف کنه PDF مطالب رو با Copyright بزاره
خوب خبري كه از نظر نيست 7000 بازديد!!!
نامردي نيست كسي چيزي نميگه به قول يكي از دوستان من كه اين تايپيك رو واسه خودم نزدم
راستس از دوستان درخواست همكاري دارم با PM بهم اطلاع بديد
راستي نظرتون چيه Socket Programming رو شروع كنم؟
ميگم تو به جاي اين همه پست يه نرم افزار ساده بزار كه بشه افراد رو از ياهو انداخت بيرون با اموزش
همين
نقل قول:
سلام
نميدونم چي بگم
ولي نا اميدم كردي
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
موفق باشی
من تازه واردم
دارم تاپیکو میخونم زحمت کشیدی
هروقت تمومش کردم سعی میکنم کمکتون کنم :)
با سلام
ممنون از زحمتی که میکشی
من که در زمینه هک سواد چندانی ندارم وگرنه حتما کمکت میکردم
بهتر نيست nc رو آموزش بدي به جاي اين دستور ها؟!
چشم دوست من nc حتما
فعلا زوده
تا Ftp و تلنت و..... گفته بشه
ميگم دستت درد نكنه اينقدر زحمت ميكشي ولي نميدوني كه براي نرم افزاري كه من ميخواهم بايد كجا برم؟
فقط و فقط سرچ
جيگر من كلي هم سرچ كردم و توي كلي سايت هم رفتم ولي اخرش هيچي دستگيرم نشد
ميگم تو خودت كه هك بلدي جون من يه نرم افزار بزار با اموزش كه افرادو از ياهو بندازه بيرن
اگه هم ميشه اگه برنامه Magic_ps 2 يا 1 رو داري اپش كن
مرسي
اين چندتا سايته برو توشن بگرد صفا كن!نقل قول:
Hacker’s Files
Download hacking filesکد:http://www.sabrekiller.hpg.ig.com.br/Hfiles.htm
Software for hackersکد:http://sybor.com.sapo.pt/Download_files1.htm
Download in CNetکد:http://www.kroeninger-privat.de/
Download in ZDNetکد:http://download.cnet.com
Trojan downloadکد:http://www.zdnet.com
Smart ----کد:http://www.cibomens.yo.lv/trojans.htm
کد:http://www.smarthack.com
جدید ترین تروجان برای ارسال پسورد یاهو مسنجر چیست و از کجا میتوان دریافت کرد.
magic_ps 1.5 خيلي خوبهنقل قول:
نوشته شده توسط asimaa11@yahoo.com [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي زدن پس
دمت گرم جيگرنقل قول:
ولي نرم افزاري نداري خودت ازش استفاده كني
اخه من از اينا سر در نميارم
ولی فکر میکنم این رو ویروس یاب ناد32 بشناسه در حال حاظر. اینکه گفتم جدید باشه به خاطر اینه که دست کم ویروس یاب ها نشناسن فعلا.نقل قول:
دوستان سعی کنید مشکلات دیگرتون ( مثل پرسیدن جدیدترین تروجان یا ... ) رو در انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید. هدف این تاپیک آموش هک از پایه هستش. ( قراره آموزش ها متمرکز باشه نه اینکه وسط آموزش بحث به سمت دیگری بره )
ممنون.
همینجا جا داره از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز بابت فعالیت + آموزش های خوبش تشکر کنم.
همانطور که در پست # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تاپیک گفتم پست های اضافی این تاپیک مثل همین پست خودم سر فرصت حذف می شوند.
نقل قول:
تاييد ميشه
با تشكر
يعني كار بدي كردم جواب ايشونو دادم؟!
خیر دوست من:10:. اگر اینطور بود که همان لحظه پست پاک میشد.
منظورم کلی بود که این گونه سوالات رو در جای مناسب بپرسند که این تاپیک روی آموزش ها متمرکز شود به همین منظور هست که با تاخیر اینجا رو پاکسازی می کنم .
پست شما هم از آنجایی که مفید می باشد دلیلی نداره که پاک بشه.:46:
yani harkasi mikhad ---- kone aval bayad cmd sho ghavi kone
age mishe hadafeton az amopzesh cmdio benevisid
سلام دوست مننقل قول:
لطفا فارسی
در مورد سوال شما باید بگم در هکینگ موقعی که شما شل میگیرید از هدف فقط با خط فرمان سروکار دارید
با تشکر
:31:آموزش هک با کمک تله نت:31::31:
سلام به همگی
قبلش بگم کپی برداری از این مطلب بدون ذکر نام نویسنده ممنوع است اگرم خواستید رو وبلاگا بذارید با ذکر منبع و نویسنده مجاز است
در ضمن این مطلب صرفا جنبه اموزشی داره و هیچ گونه مسیولیتی در قبال اجرای ان بر عهده من نیست ...
اگه اجازه بدید و حوصله داشته باشید میخوام راجع به محبوب تری ابزار هک برای هکرها براتون کمی توضیح بدم
حتما حدس زید دیگه ....بله تل نت و اف تی پی .....موافق باشید اول تل نت را شروع کنیم........................
در بعضی ولاگه و حتی سایتها اطلاعات خیلی بدی راجع به تل نت گفتن که ادمو دلسرد میکنه....
به همین خاطر تصمیم گرفتم خودم هم کمی دست به کار بشم ..پس شروع میکنیم...
تل نت چیست ؟؟؟
به نظ من که اخرشه...خوب حالا کمی فنی تر صحبت کنیم..
ببینید همونطور که همه میدونید داخل ویندوز سرویسهای خیلی زیادی برای
برقرای ارتباط با یک کامپیوتر دیگه در شبکه وجود داره یکی از این امکانات تل نت هست..پس تل نت یک ابزار داخلی ویندوز برای
برقراری ارتباط بن دو کامپیوتر در شبکه است که بسیار مورد استفاده دارد....البته هک کردن یکی از اون فایده هاست ...............
پس فهمیدیم که تل نت یک سرویسی است که به طور پیش فرض روی ویندوز قرار دارد .......این سرویس از پورت 23 و پروتکلtcp\ipبه طور پیش فرض استفاده میکندالبته قابل تغییر توسط کاربر هم هست .....
با تلنت میتوانید کنترل کاملی بر سیستم قربانی داشته باشید دقیقا مثل سرویس ریموت دسک تاپ ..البته کمی با هم فرق دارن ..چون اون برنامه ای کاملا
گرافیکی است اما تلنت فقط با داس است میتوانید درایو فرمت کنید میل بزنید..فایل دستکاری کنید و به طور کل هر کاری با داس انجام میشه انجام بدید..
پس دیدی خیلی فایده ها داره....
حال برای برقراری ارتباط با تلنت با کامپیوتر دیگه کافی است
به این سرویس در کامپیوتر هدف ارتباط پیدا کنیم برای اینکار باید از محیط زیبای داس استفاده کنید ...
روباز کنیدcmd پس
فرض میکنیم میخواهیم با کامپیوتری به ادرس ایپی 120.120.120.2 ارتباط برقرار کنیم
بنویسید cmd در
telnet 120.120.120.2کمی منتظر بمانید............
خوب 99% شما موفق به برقرای ارتباط با کامپیوتر مورد نظر نمیباشید.....؟؟؟؟!!!!!!!!!!:13:
علـــــــــــت:
همونطوری که قبلا گفتم این سرویس جز خود ویندوز است ...یعنی برای برقراری ارتباط باید این سیستم در کامپیوتر هدف هم اجرا شود....
این وظیفه در سیستم هدف که اصطلاحا سرور هم گفته میشه به عهده
میباشذtlntsvr
اگر با ویندوز اشنا باشید حتما این برنامه برای شما اشنا است ...بله این فایل یا برنامه یا سرور در شاخهc:\windows\system32قرار دارد ...امتحان کنید................سعی کنید این فایل را اجرا کنید... موفق نشدید..درسته
خوب قبلش باید میگفتم این فایل در محیط ویندوز اجرا نمیشه ....باید با داس سر بختش برید ........
خلاصه این فایل به عنوان سرور در کامپیوتر هدف باید اجرا شود.......چگونه ؟؟؟؟؟؟؟
شما چه حدسی میزنید.................
وظیف تنظیم کردن این سرور در ویندوز به عهده برنامه دیگری به نامtlntadmnاست یعنی با این برنامه که تحت داس اجرا میشود تنظیماتtlntsvrکه سور تله نت است را انجام میدهد.....
خوب اونایی که با داس کار کردن خیلی از بقیه جلوترن ...چون باید با کمکtlntadmnبرنامه سرور یا همونtlntsvrرو تنظیم و فعال کنیم..............................
البته ما چون پیرامون هک صحبت میکنیم چاراه ای جز محیط جذاب و سیاه و سفید داس نداریم ..ولی در شرایط معمولی ...!!!!!
در ویندوز امکان تغییر این فایل سرور وجود دارد به کنترل پنل ویندوزتان بروید ...administrator toolsرا باز کنیدبه زیر شاخهserviceسرویس یرویدtelnetرا پیدا کنید و هر بلایی میخواید سرش بیارید ...فعالش کنید....غیر فعالش کنیدو...البته بعدا مفصلا راجع به تنظیمات ایت سرویس توضیح میدم
خوب برگردیم سر بحث جذاب خودمون ...هک دیگه
پس فهمیدیم یک طوری باید در سیستم قربانی برنامهtlntadmnاجرا بشه و سرور تله نت رو فعال و گوش به زنگ کنه ...
البته مشکلات دیگه ای هم هست که یکیش عبور از فایروال ویندوزه ....که اونم توضیح میدم
روشهای مختلفی وجود داره ..یکی از اونا تروجان هست...پس باید برنامه نویسی هم بلد باشید دیگه...درسته..
حالا من میخوام یه روشه ساخت تروجان بگم که نیاز به برنامه نویسی قوی ندارد...فقط کمی هوش میخواد که ان شاءالله دارید....
اموزش ساخت تروجان رو بعدن میگم......
ان شاء الله در قسمت دوم این تروجان رو اموزش میدم .... اگه خوشتون اومده نظر یادتون نره تا دلگرم به نوشتن ادامه مطلب بشیم...jserbadboy@gmail.com:11:
از زحمات شما عزیزان بسیار ممنونم و امید وارم همیشه موفق و معید باشین
آموزش های شما بسیار کامل و قابل فهمه
من که خودم هر شب یه سری میزنم
با تشکد(جان کوچیکه)
سلام
ممنون از تمام زحمات و آموزشاتون....
#C چی؟با اون میشه اسکریپت و اکسپلویت نوشت؟فقط C?
ممنون
C U Later
با تشكر از دوستان
و پوزش به خاطر تاخيرها انشالله جبران ميكنم
از دوستان علاقه مند و حرفه اي كه قصد همكاري دارند ميخام كه با Private Message خبرم كنند.
با #C هم ميشه اكسپلويت نوشت ولي متداول نيست.
این وبلاگ آموزش های تصویری خوبی داره نمی دونم بچه ها قبلا معرفی کردن یا نه:
کد:http://www.hackcity.blogfa.com/
سلام به دوستان کسی میتونه آموزش کامل ساب سون را برام بزاره بصورت ساده با تصویر
و آیا میشه با اون برنامه بر روی کامپیوتر خودم اجرا کنم
با يه سرچ ساده به جوابت ميرسي تو گوگل
در سيستم خودتم ميتوني تست كني
Ip رو 127.0.0.1 بزن
ولي ساب سون ديگه بطور كلي خز شده ولي يادگيريش بد نيست براي شروع
سلام به دوستان من می خواستم بدونم آیا میشه آیپی و پورت شخصی را بدون فرستاده برنامه پیدا کرد از این netstat –nهم استفاده کردم ولی نتیجه ای نگرفتم آیا غیر ازپورت5050و5001پورت دیگری هم برای یاهو مسنجر است اگر است برام بزارید
سلامنقل قول:
گرفتن IP در چت منظورته؟ميتوني از برنامه هاي IP Getter استفاده كني و همچنين استفاده از دستور Netstat با سوييچ n و Ip كه جلوش نوشته 5050 در قسمت Foreign ميشه آيپي Victim (قبلا توضيح داده شده يه سرچ بزن)
براي پيدا كردن پورت هم ميتوني از برنامه هاي Port Scanner كمك بگيري
ياهو مسنجر هم اين دو تا پرت ثابتش هست و به غير از اينها هم خودش بصورت Random پورت انتخاب ميكنه
بلاگ من هم هر از گاهی مطالب آموزشی در باب امنیت اطلاعات و سیستم های شبکه ای ، نرم افزاری داره .
spynetcode.blogspot.com
موفق باشید .
سلام مجید جاننننننننننننننننننننننن نننننننن
خوبی بلا
برا من هم اموزش vnc رو بزار لطفا
من vnc رو دانلود کردم ولی چند تا فایل کم داره
کلا یه تورجان میخوام که از طریق شل up کنم رو سیستم طرف و همون جا نصبش کنم و امکاناتی که داره این باشه که
1-بتونی درایوهاش رو مدریت کنی
2-دسترسی به ریجستری
3-دسترسی به پروسه ها
4-عوض کردن عکس desktop یا تغییر رزلوشن
5-باز و بسته کردن در Cd rom
6-دانلود فایل از اینترنت
7-پلاگین هم داشته باشه که بتونب به برنامه اضافه کنی
8-اگه خاصیت کی لاگر با ایمیا از طریق یاهو رو هم داشته باشه بد نیست
9-یه پورت ناز رو سیستم طرف باز کنه
10-خاصیت pass سندر هم داشته باشه
فقط جونه مجید فوری میخوام ها
فدات بشم
یه سوال دیگم دارم
چه طوری از طریق regedit میشه کاری کرد که بشه در سی دی رام رو باز و بسته کرد ؟
اگه از Dos هم فرمانی هست رو بگو لطفا
امیدوارم سوالهام سخت نبوده باشه
خیلی با هالی , تو کارتم تکی
موفق باشی