من ميخوام يه جا رو غارت كنم چي كار كنم؟
Printable View
من ميخوام يه جا رو غارت كنم چي كار كنم؟
چقدر سرباز داری ؟؟؟ اگه اون یه دوست قوی داشت یا به یکی دیگه پول بده که به تو حمله کنه ؟؟؟ یارای مقابله با اون را خواهید داشت ؟؟؟ اگه طرف کمک جمع کنه و با 1000 تا سرباز بریزه سرت چی کار می کنی ؟؟؟نقل قول:
به هر حال : یه بار گفتم برو تو rally point و x و y طرف را بزن ... بعد بزن attack ...خودش حمله می کنه واگه منابع داشت و شکستش دادی منابعش می رسه به تو ... اگه خواستی مشخصات طرف را بده ببینم کجاست ...
اينم مشخصاتش
X=263
Y=415
نه بابا ... اونقدر قوی نیست ... ترایب شون هم قوی نیست ... اگه خواستی حمله کن ولی مواظب باش ...
نه مثل اينكه حمله نكنم بهتره.
ما با 2 تا تريب ديگه هم دوستيم؟
از صبح می گفتم حمله نکن می گفتی نه باید بکنم ... حالا گفتم بکن می گی نمی کنم ...:31::31::31:نقل قول:
در ضمن بله ، ما با دو تا ترایب خیلی قوی پیمات صلح بستیم ...
خوب به اونهایی حمله کنید که عضو ترایب نیستند این جوری بهتره خوب چند نفری حمله کنید چی میشه؟
بچه ها من رو به ترابتون دعوت نمیکنین؟
بابا دعوت کرد دیگه توی قسمت report برو اونجا accept کن دیگه
من 10 دفعه از اون موقع رفتم هیچی نیومده....
من اینجا هستم شاید به کس دیگه فرستیدین :
X:332
Y:689
مدیر محترم قابلیت invite را از همه عزل کرده ... من بهش میل زدم فعلا فکر کنم آنلاین نشده اگه بشه حتما" دعوتت می کنه ....نقل قول:
خیلی ممنون دوست من
كسي مي تونه واسه من clay بفرسته؟
تو فروم ترایب درخواست کن ... اونجا دوستان مایه دار زیاد هستن !!!نقل قول:
Quick جان عضویتت در ترایب هم تبریک ... سوال داشتی بپرس ... اگر منابع نیاز داشتی هم تو بخش market ترایب درخواست کن ...
ممنون
چرا این کارو کرده ؟نقل قول:
market ترايب كجاست؟نقل قول:
داشتيم پيشرفت ميكرديم ها مدير ترايپ هم زده دعوت نامه رو حذف كرده
1.چون چند نفر هر کی را که دلشان می خواست دعوت می کردند ( ایرانی ، ترکی ، عربی ، انگلیسی ، افریقایی ، مریخی و ... ) بنابراین دعوتنامه حذف شده .
2. مارکت ترایب خب اگر وارد فروم ترایب شوید یه بخش مجزا به نام market هستش دیگه ...
خوب نمیتونه این invite رو برای یه عده خاص باز کنه ؟نقل قول:
براي كساني كه تامتياز بالاي 500 دارند بزاره ديگه
اینم فکر خوبیه ... بهش می گم ...نقل قول:
ببين يكمي زياد يا كمش عيبي نداره ولي فكر كنم توي پنصد اكانت پرميوم ميده به مدت 5 روز
وقتی این اکانت رو میده به غیر از اینکه میتونیم 4 تا خونه رو همزمان بسازیم دیگه چه قابلیت های دیگه ای بهمون اضافه میشه ؟نقل قول:
برو روي پرميوم اكانت كليك كن ببين
كسي به ما كمك كنه بريد لطفا بهقسمت ماركت فروم
كسي اي دي مدير رو ميدونه
من از ديشب تا حالا امتيازم شده 130 به نظر شما پيشرفتم خوب بوده؟
بدك نبود
...
خوب بايد امتيازم چند ميشد كه مي گفتيد خوبه؟نقل قول:
حدود 160
....
اگه يكي يه چيزي بفرسته و ويرهوس جا نداشته باشه چي مي شه؟
امتياز خودتون الان چقدره؟نقل قول:
معزرت نمي دون شايد از بين بره
يكي واسه من 3000 تا كلي فرستاده حالا چي كار كنم؟
خونه هارو تا لول چند ميشه آپگريد كرد؟
اگه انبارت جا نداشته باشد از بین می رود سعی warehose را تا لول 10 آپگرید کنی ...
منم الان 152 هست ولی خوب زیاد می شه دیگه
من الان دیدم یکی 11 تا روستا داشت چه جوری؟ یعنی حمله کرده بود گرفته بود؟