سلام واسه گوشي سريال چنج ميشه همين جوري منو عوض كرد يا بايد كار ديگه اي كرد؟
سلام واسه گوشي سريال چنج ميشه همين جوري منو عوض كرد يا بايد كار ديگه اي كرد؟
حتما من میزارم.نقل قول:
این ارور چیه روی یکی از گوشی های W810i اتفاق افتاد:
کد:22:40:35| XS++ v1.5 Ready !
22:40:38| Attempting to open the interface...
22:40:38|
22:40:38| Turn off phone
22:40:38| Hold C Button on phone and connect phone.
22:40:38| You have 30 seconds.
22:40:38|
22:40:41| PORT STATUS: ACTIVE
22:40:42| Baseband ID: 8040
22:40:42| Hardware Platform: db2010 Marita compact
22:40:42| Protocol Version: 3.1
22:40:42| AutoReturnCollectingSending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin...
22:40:42| EhM: Failed
22:40:42| ***** Sending PRODUCTION_ID LOADER
22:40:42| Sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin...
22:40:42| EhM: Failed
22:40:42| Error: loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin is missing
22:40:42| Activating GDFS...
22:40:48| Disconnected... Unplug the phone
22:40:49| Shutting down...
آقا دمت گرم
اینجا برای برنامه XS نیست. بهتره از SETools استفاده کنی دوست عزیز.نقل قول:
خواهشا جواب بدید واسه کسی می خوامنقل قول:
اینکه گوشیت تو گیم و ... نره میتونه از پیکر بندی اشتباه منو باشه.منو رو عوض کن.نقل قول:
سعی کنید تا جایی که ممکنه گوشیو فلش نکنید.فقط تو ضرورت.
مشخصات گوشیتو دیدم.فریمور خودتو پیدا نکردم.میتونی ورژن بالاتر فریمورتو بریزی که اینجا گذاشتم.
شما باید این فایلها رو بگیری:
main:
FS:کد:http://www.4shared.com/file/23071198/f6707dac/K800_R1KG001_FS_MEDITERR_RED52.html
کاستومایز هم میخواد ولی هنوز پیدا نکردم.کد:http://www.4shared.com/file/22812133/4c9c9f39/K800_R1KG001_MAIN_GENERIC_WI_RED52.html
بله میشه. فقط برای فلش کامل احتیاج به سریال اصلی هست که اونم برای گوشیهایی مثل k750,w800,w810 راه حل داره.نقل قول:
برای منو و پچ و افزایش صدا هیچ مشکلی نیست.
گوشیت سریال اصل هست؟؟؟؟؟؟؟
اره سریال اصل هست.update هم کردم چند ماه پیش.مشخصات گوشی هم گزاشتم.لطفا کمک کنید.
ممنون.
ممنون.گوشیم خیلی وقت هست که این طوری شده کاری به منو نداره.به جز fs و main کاستومایز هم میخواد؟من اون 2 تا رو گرفتم.ممنون.اما منتظر کاستومایز هستم که برام بزارید.خیلی خیلی ممنون.راستی اگه میشه بعد از اینکه کاستومایز هم برام پیدا کردید و اپ کردید روش flash هم بگید.نقل قول:
بازم ممنون.
woow
شما چقدر فعالید
من همین چند دقیقه پیش پست گذاشتم
الان چندتا پست جدید هم گذاشتید
من کل پستها رو خوندم
وقعا دمتون گرم
خیلی باحالید
hadi جان من منتظر کمک و جواب شما هستم.:10:نقل قول:
بفرمایید اینهم از کاستومایز:نقل قول:
بعد از انتخاب مدل، این سه تا فایلو تو جای مناسبش add میکنی و فلش رو میزنی.کد:http://www.4shared.com/file/23790038/17d416ad/K800i_CDA102511_105_M_EAST_N_AFR.html
قبلش حتما از gdfs بکاپ بگیر.
آموزش رو هم دقیق مطالعه کن.
hadi جان ممنون.فعلا دانلودشون کنم.چون 2 تاش خیلی زیاده.تا بعد ببینم چی میشه.:31:نقل قول:
دست درد نکنه که به فکر من هم بودی.ممنون.:11:
دوستان سلام من به کمک فوری همتون احتیاج دارم بدجوری گیر کردم.
من با setools می خواستم یک پچ رو گوشیم نصب کنم پچ password Lock اما موقع نصب مدل گوشیم رو اشتباه انتخاب کردم و پچ نصب شد بعد دیدم گوشیم روشن نمیشه و تازه دوزاریم افتاد دوباره پچ رو نصب کردم اما این بار مدل گوشی رو درست انخاب کردم اما فایده ای نداشت باز هم گوشیم روشن نمیشه حالا نمیدونم چیکار کنم از همه مهمتر فایل هایی که رو خود گوشی دارم که واسم خیلی حیاتیه راهی هست که بتونم فایلهامو در بیارم؟
در ضمن گوشیم k750 cid 49Red هست.
توروخدا به دادم برسید.
آقا بدو کمک که بدبخت شدم ... !!! با این برنامه Setool2lite گوشیم رو وصل کردم زدم Read GDFS نامرد تا وسطاش رو رفت یهو دیدم نوشت Program Flash ... ترسیدم کابل رو کشیدم !!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه گوشیم روشن نمیشه هرچیم میزنم تو این برنامه ها و .. کار نمیکنه
تورو خدا کمک کنید
دوستان حرفه ای وفعال من پچ زیر رو با لینکهای مستقیم میخوام...
K610_r6bc002_fs_vfe_live_3_red52 08-14-2007
K610_r6bc002_main_generic_th_red52 08-14-2007
K610_r6bc002_main_vodafone_th_red52 08-14-2007
نیاز دارم ... خیلی واجب ...
main flash می خواهدنقل قول:
اخه چرا وسط کار کابل رو میکشید؟!!!گوشیت رو یه فول فلش کن...درست میشهنقل قول:
یعنی چی 3 تا فایل رو اد کن؟یه کم بهتر توضیح بدین بنده های خدا دچار اشتباه نشن...تو قسمت اد فقط 2 تا فایل قرار میگیره....مین و اف اس...نقل قول:
فایل کاستوم به شکل زیپ شده باید داخل mics files قرار بگیره
لطفا در دادن پست کمی بیشتر حوصله به خرج بده...
از وقتی که میگذارید ممنون
آقا مصطفی ما چاکر شما هم هستیم.چرا شاکی میشی؟نقل قول:
ولی منظورم از جای مناسبشون همینی بود که گفتی.یعنی فایلهای فریمور تو add files و فایلهای costum توی misc.
اینها بطور کامل و دقیق تو pdf آموزشی اومده و ایشون هم تازه کار نیستن.
قضیه پیدا کردن فایلها بود که حل شد شکر خدا!
به هر حال ممنون از احساس مسولیتت.
program flash روند عادی کاره و برای دسترسی به فایلهای گوشی هر دفعه انجام میشه.نقل قول:
دوستان در هر مرحله از کار بدترین کار ممکن کندن کابله که در اینصورت اگه شانس بیارید برنامه گوشیتونو هنوز بشناسه باید بطور کامل فلشش کنید.
در ضمن هیچوقت دکمه stop رو هم نزنید واگه برنامه گیر کرده بود،پنجره برنامه رو ببندید.
نه عزیزم شاکی نشدم....میدونم ایشون حرفه ایی هستن اما همیشه پست ها رو دوستان نا بلد زیادی میخونن...زیادی خلاصه گوشی ممکنه واسه اونها مشکل افرین بشهنقل قول:
قربونت عزیزم...موفق باشی:20:
چگونه ميشه k510 cid 50 رو با setoolفلش كرد چون من ميخوام فلش كنم ولي ارور ميده .
نقل قول:
من كه هر چي زور زدم سر در نياوردم بايد چكار كنم؟
يه راهنمايي بكنيد بابا:19:
چطوري بايد از تو اين سايت مطلبو دانلود كرد؟:41:
برنامه این گوشیو کاملا ساپورت میکنه.نقل قول:
دقیقتر بگو ارورش چیه!
دکمه Identify کار میکنه یا نه؟
وقتی صفحه رو باز میکنید، کمی که صبر کنید حدودا وسطهای صفحه یک کادر مستطیلی اضافه میشه که گوشه پایین راست اون نوشته Download file . اونو بزنی کار تمومه!نقل قول:
خیلی ممنون از آموزشتون من که تا حالا ازین کارا نکردم ولی خیلی علاقه دارم .اگه من این کار هارو روی K510 انجام بدم مشکلی که پیش نمیاد؟ یعنی ربطی به اصل بودن گوشی یا سریال چنج شده نداره؟:11:نقل قول:
سلام اینجا کسی می دونه برای تغییر باطری آدرس فایل زیپ رو چطوری تنظیم کنم؟
ببخشید من جواب میدم ها چون این سوالو منم پرسیده بودم جوابو میدونم نه قربونت بشم نداره اگه بخای منو عوض کنی یا درایور دوربین مشکلی نیست ولی برای فلش کردن کامل گوشی سریال چنجی ها نمیشه(راستی حواست باشه عین من گند نزنی به گوشیت فقط فایلایی که واسه ی گوشیه خودته رو بریزی رو گوشی!)نقل قول:
کد:http://sitepars.org/sv/index.php
آقا این اکوستیک به چه گوشی هایی می خوره؟نقل قول:
به k800 مو خوره؟
بله میخوره. صداشم خیلی توپه مخصوصا تو هندزفری.
دستت درد نکنه اگر جواب اون یکی سوالمو می دونی بگو.(به چه گوشی هایی می خوره؟)نقل قول:
والا من فقط رو k800 و w850 امتحان کردم نمیدونم دیگه به چه گوشیایی میخورهنقل قول:
دستت درست فکر کنم به K790 هم بخورهنقل قول:
بله میخوره. به W880 , K810 هم میخوره.نقل قول:
دستت درست فکر کنم سر جمع شد به پنج مدل K800-K810-K790-W880-W850 می خوره پس اقا هادی اگر می شه به اون پست اول این مدل ها رو هم اضافه کن چون من خیلی دنبالش گشتم.نقل قول:
حالا كه K800 هم هك شد آيا ميشه درايو دوربين گوشي K800 را عوض كرد ؟
البته در فيلم برداري منظورمه
چون عكس برداريش اصلا حرف نداره
طوري كه بشه فرمت فيلم برداري را Mpeg4 كرد
و يا سايز فيلم برداري را به 320*280 و با بهتر از اين تغيير داد؟
من یکی از دوستام یه w810 ریجستر چنج شده داره و هنوز گوشیشو ریجستر اصلی نکرده ... می خواستم بپرسم که آیا برای افزایش صدا با SETool2Lite برای گوشیهای چنج شده مشکلی پیش نمی یاره ؟؟؟
داداش علاوه بر اون 5 تا گوشی به این گوشی ها هم میخورهنقل قول:
آقا این اکوستیک به چه گوشی هایی می خوره؟
به k800 مو خوره؟
ک550 و دبلیو 610 (ک550 رو خودم امتحان کردم و دبلیو 610 هم از لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری مثل ک550 هست پس به دبلیو 610 هم میخوره)
نه هیچ مشکلی پیش نمیادنقل قول:
من یکی از دوستام یه w810 ریجستر چنج شده داره و هنوز گوشیشو ریجستر اصلی نکرده ... می خواستم بپرسم که آیا برای افزایش صدا با SETool2Lite برای گوشیهای چنج شده مشکلی پیش نمی یاره ؟؟؟
من گوشی خودم (دبلیو 810 ام) سریال چنجه و همش با setool2lite هکش میکنم
ببخشید با این برنامه میشه گوشی k810 رو فارسی کرد یعنی حداقل بتونی اس ام اس فارسی بفرستی
ممنون می شم جواب بدهید