بابا خفن ... :دی
دستت درد نکنه ، خیلی محبت کردی .
مرسی ، یاحق .
Printable View
بابا خفن ... :دی
دستت درد نکنه ، خیلی محبت کردی .
مرسی ، یاحق .
سلام دوست عزیزنقل قول:
سلام .
این قدر همه از آخوند ها بدشون میاد ، اسمم معین ، حالا هر کی هر جوری راحت تره ....
دستت درد نکنه ، کار کرد ، این یعنی این که من خوب بلد نبودم ، باز میرم می خونم ، اما یه سوال ، اگه جاش اینجا نیست ، واقعا ببخشید .
فرض کن 100 تا منو ریختم ، اینا کجا میره ، یعنی حجم کجا رو می گیره ؟ و اگه بخوام پاکش کنم چی ؟
دوم این که بعضی منو ها ، مثل هیمنی که گذاشتی ، خیلی از آیکون ها رو نداره ، مثلا فرض کن بخوام برم تو alarm ها ، چی کار باید بکنم ؟
مرسی ، یا حق
والا خودمم نمیدونم حجم کجا رو میگیره (احتمالآ باید حافظه گوشی رو بگیره) !!!
راستی این منویی که گذاشتم فوق العادست
شما همون 3 تا آیکون رو نبین
وقتی میری تو منو دکمه انتخاب (سلکت نوشته) رو بزن مثل استارت آپ ویندوز یه منو باز میشه که همه چیز اونتوست
يه سوال:
چرا تو اين گوشو اس ام اس ها توي اينباكس و اوتباكس و فهرست تماس ها بصورت نامنظم هستن؟
يعني به ترتيب تاريخ نيستند؟
خيلي مشكل آزاردهنده ايه ، 2 ساعت بايد دنبال يه اس ام اس بگردي!!
این مشکل وقتی پیش میاد که شما تاریخ گوشیتو بعد از مدتی عوض کنی !!!
اگه تاریخ رو دست نزنی درست نشون داده میشه !!
مرسی
خودم فهمیدم
مشکل اینه وقتی که گوشی رو خاموش می کنم تاریخ گوشی میره روی سال 2000
دوستان ، شما پچ کی لاک رو دارید ؟
مرسی
راستی مهدی جان ، بابت پازل ممنونم .: دی
در حقيقت تمتم گوشي هاي مموري دار 3 تا درايو دارننقل قول:
اما یه سوال ، اگه جاش اینجا نیست ، واقعا ببخشید .
فرض کن 100 تا منو ریختم ، اینا کجا میره ، یعنی حجم کجا رو می گیره ؟
1- مموري
2- فون مموري
3- درايو مخفي كه اطلاعاتي كه كارخانه ميخواد رو گوشي بريزه از تو اين درايو هست كه با هك گوشي شما بر رويه اين درايو دستكاري و به جايه يك سري فايل هاي كارخانه فايلي جايگزين ميكنيد و تغييراتي در گوشي به وجود مي آيد
مرسی علی جان ، بالاخره یکی جواب داد ، مرسی
اما چجوری می تونم این منوهای فلش رو پاک کنم ، فکر کنم هیچ راهی نداره ، جز ریختن دوباره مین و اف اس ؟ درسته ؟
یا حق
من فریمور گوشیمو به R8ba024 ارتقا دادم ،
یه موس توی منوها اومده ، میخواستم بدونم به چه دردی می خوره؟!
سلام
میشه فرق 550 معمولی رو با آی مد بگید اصلا تو ایران هست؟
کسی جواب منو نمی ده؟!
آی مد فک کنم واسه یه شرکت خاصی هست
و یه بروزر خاصی داره (فک کنم)
فرق خاصی ندارن
من تو ایران ندیدم !!!
سلام دوستان .
یه تجربه خوب کسب کردم ، گفتم به همه بگم ، اگه تکراری بود ، ببخشید .
یه روز که تا شب دانشگاه باید می بودم و باتری هم آخرش بود ، برای این که زیاد تدوم بیاره ، دیسپلی رو گذاشتم روی 50% ، معجزه کرد . بعد هم که دیگه بر نگردوندم .
تا اینجای کار از 2.5 روز استند بای ، اومده روی 4 روز ، البته من خیلی استفاده ندارم ، ولی به نظر من که 4 روز استند بای ، خیلی خوب می تونه باشه ،
توصیه می کنم که حتما یه بار تست کنید ، بعد اگه خوشتون نیومد بد و بیراه بگید .
مرسی
یا حق
من همیشه این کار رو گوشی ها میکنم
چه مال خودم چه مال رفقا و چه مال اقوام !!!
واقعآ تاثیر داره تو مصرف باتری
حالا که این بحثو پیش آوردی جالبه بدونی یه پچ هست که برایتنس رو تا 10% کاهش میده و فک کنم از زیر 50 چراغهای کیپد رو کم نور تا بی نور میکنه !!!
آره دیده ام ، اما به نظرم دیگه 10% خیلی ضایع باشه ...
اما باز هم از تذکرت ممنونم
یا حق
من قبلا نور ال سي دي رو تا 70 ميبردم تاثيري نداشت ولي تا 50 كه آوردم يكم باتري بهتر شده ، البته باتري غيراصلي دارم كه از اصلي كه داشتم خيلي بهتر كار ميكنه!
از دوستان واقعا كسي نميدونه كه اون موس توي فريمور r8ba024 كا550 به چه دردي ميخوره؟
واقعا كنجكاو شدم بدونم
سلام .نقل قول:
متاسفم مهدی جان ، من از این فرمویر استفاده نمی کنم .
یا حق
خاهش معین جان !!
مهدی جان منم از این فریمور استفاده نمیکنم
یه ذره باهاش ور برو شاید در بیاری چیه !!!
سلام دوستان .
یکی دو مورد بود که دلم می خواست باشما هم درمیون بذارم .
1 _ نمیشه یه جوری بدون خاموش کردن ، گوشی رو آفلاین کنیم ؟ پچی ؟ چیزی ، هیچ راهی نداره ؟
2 _ وقتی با بلوتوث یه چیزی رو که سند می کنم ، اگه طرف کنسل کنه ، مجبور میشم برای این که دوباره با بلوتوث یه چیزی رو سند کنم ، باید ری استارت کنم . وگرنه می زنه sending failed ، چرا ؟ شما هم برخورد کردید ؟
3 _ این پچ چیه ؟ Keylock timeout
ضمنا من هر چی نهج البلاغه رو نصب می کنم ، مشکل داره ، تو بخش نرم افزار کسی جواب منو نداد . کسی نهج البلاغه رو ریخته ؟ نصب میشه ها ، اما متن رو باز نمی کنه ، انگار نه انگار که دارم دکمه متن رو می زنم .کد:http://www.topsony.com/forum/showpost.php?p=83590&postcount=102
مرسی
یاحق؟
کسی نیست انگاری ها ؟
همه خواب اند ؟ ...
all is asleep . . . .
با سلام
دو تا سوال دارم
1- من میخوام واسه گوشیم(k550) قفل بذلرم(محافظت از تلفن) اما تو قسمت فعال شدن قفل تلفن هر چیزی که وارد میکنم میزنه نادرست(من قبلا واسه گوشیم هیچ گونه پسوردی نذاشتم) حالا چی کا کنم؟
2- آیا امکان داره که از این گوشی به عنوان وب کم استفاده کرد یا نه و اگر میشود آیا برنامه خاصی میخواهد؟
1-دوستان نرم افزار های جاوا تا چند کیلو بایت روی k550 اجرا میشه. محدودیت داره یا نه.
2- k550 رم تا چند گیگ ساپورت می کنه.بدون هنگ.
3- k550 فرمت wma را ساپورت میکنه (ورژن 8 - 9 - 9.1)
@wahid2003vj:
1-کد پیش فرض برای اون قفل 0000 است.این کد رو وارد کن تا قفلت فعال بشه.
2-تو همین کلوپ سونی اریکسون یه برنامه گذاشتن که می تونی ازش استفاده کنی(من خودم ندارمش).
@sma123:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=230996
1-تا اونجایی که من میدونم محدودیت خاصی نداره.مگه اینکه بخوای آفیس روش نصب کنی!
2-من از بعضی ها شنیدم که مموری 2 گیگ M2 رو هم بدون مشکل و هنگ استفاده می کنند.اما 1 گیگ رو بدون شک ساپورت می کنه.
3-بله.
کاشکی یکی هم به این موارد پاسخ می داد :19:نقل قول:
:11:
1-اگه منظورت از آفلاین، قطع کردن آنتن گوشیه،چرا میشه.اینجوری: موقعی که گوشی رو روشن می کنی یکی دو تا گزینه میاد که باید از بینشون Flight mode رو انتخاب کنی.در این صورت ارتباطات رادیویی گوشی از کار میفته.توی قسمت settings گوشی هم یه گزینه به همین نام برای تنظیم این خصوصیت وجود داره.
2-نه.من همچین مشکلی نداشتم.اگه طرف کنسل کنه بازم می تونم send کنم.اگه راه حلی واسه مشکلت پیدا کردم تو همین پست واست می ذارم.(البته اگه نرم افزاری باشه)
3-من تو کار پچ نیستم اما این پچی که تو اون سایته هست به نظر مربوط به بلوتوثه ولی دقیقا نمی دونم به چه کاری میاد.فکر کنم واسه این باشه که ترنسفر فایل بعد از قطع شدن از سر گرفته نشه؛ یعنی از همونجایی که قطع شده بود اغاز بشه مثل download manager.البته گفتم که مطمئن نیستم.
نهج البلاغه رو نمی دونم.شاید به این خاطر باشه که مموری گوشیت کمه و برنامه نسبتا سنگینه.شایدم خود برنامه مشکل داره،نمیدونم.
از توجهت ممنونم ، ولی منظور من همین بود که اگه یه موقع خواستیم این کار رو بکنیم ، مجبور نباشیم گوشی رو ری استارت کنیم دیگه ....نقل قول:
پس شما با بی تی مشکل ندارید ...
در مورد نهج البلاغه هم نه ، هیچ کدوم این هایی که گفتی نیست ، مشکل باید از جایی دیگه ای باشه
یا حق:11:
نه .بطور عادی نمیشه بدون ریستارت این کارو کرد.این قابلیت تا اونحایی که من شنیدم به طور طبیعی در گوشی های سیمبین سونی اریکسون وجود داره.
اما واسه چی می خوای این کارو بکنی؟اگه واسه این می خوای که هیچ تماسی دریافت نشه می تونی این کارو بکنی(البته فکر کنم خودتم بدونی اینو):
برو به settings/calls/managae calls/accept calls
و none رو انتخاب کن.
فایل نهج البلاغه حجمش چقدره؟ آدرس بده دانلود کنم اگه حجمش خیلی نیست.می خوام ببینم رو گوشی من اجرا میشه یا نه.
نه ، اون یکی که شما داری می گی ریجکت می کنه که خیلی دیگه نخ نما شده ، راهی هم بلدم برای آنتن ندادن ، اما می خوام ببینم می شه اون رو بی خیال شم و با آفلاین این کار رو بکنم ، که شما می گی نیست .نقل قول:
نهج البلاغه 4 مگه ، اما تا این جا هیچ کسی رو ندیدم که مشکل داشته باشه . به ریسکش نمی ارزه ، 4 مگ دان کنید و ...
با هم مرسی
سلام،
دوستان، بعضی وقت ها که گوشیم رو می خوام بذارم برای شارژ می نویسه تو این مایه ها: Alien Battery charge
یه بار که گوشی رو ریستارت کنم درست میشه.
می خواستم ببینم که بعدا برای گوشی مشکل ساز میشه یا نه؟
اصلا هرچي مشكل تو اين گوشي هست از باتريش است
سلام
چند تا سوال در مورد مموری(k550)
اگه مموری 2 گیگ بذارم مشکلی پیش میاد؟
بهترین مدل مموری چیه؟
ادم هايي هستن كه 2 گيگ m2 رو استفاده ميكنن براي بعضي ها هنگ ميكنه براي بعضي ها عادي كار ميكنه رم 1 گيگ رو خوب ساپورت ميكنه:11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
سلام دوستانلطفا یک درایوخوب برای افزایش صداش معرفی کنید.با تشکر
دوست عزيز اين درايو خوبي هستش :11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:کد:http://www.4shared.com/file/52668894/ca948d82/Einshtein_Sound_Mix_v2.html
حیلی ممنون دوست عزیز.آیا دراوی برای افزایش دوربینش هم هست؟اگر هم لطف کنید مسیرش را هم بگید.با تشکر.
اينم يه درايو دوربين خوب براي شما :نقل قول:
اينم مسيرش :ifs/setting/camera...:11:کد:http://www.2shared.com/file/3494937/b97b6f65/CamDriver_HD.html
موفق باشيد!:40:
وای چقدر سریع واقعا کف کردم. ممنون دوست عزیز.
آقا مگه این تاپیک نزده شد که همه چیز راجع به این گوشی گفته بشه و من از همه دوستان درخواست می کنم که تاپیک رو سر پا نگه دارن و اینکه اگه می شه پچ های قابل استفاده روی این گوشی رو معرفی کنن ودر ضمن از کجا می شه فهمید cid گوشی چنده و طریقه تبدیل کامل گوشی به w610 رو به صورت کامل توضیح بدین ممنون می شم اگه این کارو برام انجام بدین واطلاعاتی راجع به اینکه این گوشی حافظه داخلیش واقعا چقدره و درباره بقیه ی چیزهای این گوشی توضیحات کاملی بدن با تشکر از همه دوستان