نه همشون كه ايكس باكس ندارن اخه اونا ميخوان كه اين بازيها رو براي اين كنسولا بيارن تا اين كنسولا معروف بشن
Printable View
نه همشون كه ايكس باكس ندارن اخه اونا ميخوان كه اين بازيها رو براي اين كنسولا بيارن تا اين كنسولا معروف بشن
دوستان قصه نخورين حتما روي pc هم مياد.
فعلا كه كاپكام اكثر بازيهاشو داره رو اكثر كنسولها و همچنين pc ميزنه.
پس قصه نخورين . تازه فهميده چه اشتباهي ميكرده كه فقط رو پلي استيشن ميداده.
راستي اين تريلر جديدتون رو ديدم. نوشته 5 دققيقست ولي همش 30-40 ثانيه رو نشون ميده
بذار راحتتر بگم،اونا مثله ایرانیها اینقدر بیکار نیستند که بشینند این چیزا رو بازی کنن.راحتت کنم،یا بازی نمیکنن یا اگه بکنن با یه چیز درست و حسابی بازی میکنن.نقل قول:
آقاي sam شما ديگه خيلي داريد تند تند آواتار عوض ميكنيد من يه لحظه نشناختم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اويل 5 هم خدا كنه همين طور كه شماها ميگيد براي PC بياد اگر نه من دق ميكنم!
براي پي سي مياد
مگه ميشه بازي به اين باحالي براي پي سي نياد
اگر هم براي سوني 2 اومد با يه نرم افزار ساده بازي رو روي كامپيوتر اجرا ميكنيم
من كجا اواتور سريع عوش ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من دنبال يه اواتور باحال بودم كه هنوز گير نياوردم
خبري از تريلر بعدي نشد؟! ماه آبان هم داره تموم ميشه پس كي ديگه ميخواد بياد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه نرم افزارش رو داري؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18::18:نقل قول:
نكنه PCSX2 رو ميگي. من با اين اجرا كردم ولي سرعتش افتضاح بود (1فرم در يك ثانيه)
نه نرم افزارش يچي ديگست
اين نيست
ولي با اين حال بد اجرا ميكنه
مثل بقيه
اسلا شبيه سازهاي پلي 2 همشون همين طورين هيچ كدوم درست كار نميكنن همش حركات آهسته!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميدونين چيه.
اين پلي استيشن 2 ساختار كمپلت با 1 فرق داره. به خاطر همين نتونستن هنوز بزاش شبيه ساز درست كنن.
هر چقدر هم گرافيكت قوي باشه بازم فايده نداره.
براي پلي استيشن 1 هم خيلي بد كار ميكنه
نه بابا ديگه اون طوري هم نيست براي 1 خوب كار ميكنه من تا حالا هر بازي رو كه گذاشتم كار كرده به جز كراش:10:نقل قول:
من كه هرچي ميازشتم گير ميداد
حالا جاي اين حرفا اينجا نيست ميان تاپيك رو قفل ميكنن ها!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------
-----------------------
بچه ها اين تريلر جديده پس ديگه كي ميخواد بياد؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من آخر سر از دست اين كپكام كچل ميشم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
امروز يه تريلر ديدم.شايد قبلا ديده باشينش. به هر ميزارم تا اونايي كه تا حال نديدن ببينينش:
کد:http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/t_re5_ps3.wmv
اينم يكي ديگه:
کد:http://www.gametrailers.com/player/usermovies/85417.html
اينم يكي ديگه
کد:http://www.gametrailers.com/player/usermovies/82652.html
جيگر اگه جمعشون كني توي 1 پست گرفتنشون خيلي راحت تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم چيزاي باحالي گذاشتي
خب باشه اونو بي خيال ميشيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي هنوز تريلر دومي نيومد؟
اخه كي ميخواد بياد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به بزرگواري خودتون ببخشيد:10::10::46::46:نقل قول:
كسي خبر جديدي از اين بازي نداره؟
اگه آقا شهريار لطف كنن و ببينن اين تريلر بعدي كي مياد ممنون ميشيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و يه سوال :
آقا شهريار اين منابع شما چيست؟ ميخوام وقتي نيستيد من برم بگردم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي ميدونه اسم شخصيت اصلي رزيدنت اويل5 چيه؟
اخر اين بازي نميخواد بياد؟
خسته شديم ديگه
چقدر طول ميكشه؟
موافقم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من امروزم رفتم گشتم هنوز تريلر دوم نيومده:18:
فكر كنم همون بشه كه گفتم
30 آذر مياد اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقيقا 30 اذر ساعت 12:50 دقيقه و 59 ثانيه و 59 صدم ثانيه مياد
شرط ميبندم
من كه با اين كاپكام قرار داد دارم 3-4 ماه قبل از عرضه بازي توي بازار، ميده به من تا تست كنم.
منم تست كردم دادم دستشون.
خيلي قشنگ بود(البته به خودشون گفتم ضعيفه تا بيشتر روش كار كنن!) قول ميدم و شرط ميبندم كه ازش خوشتون بياد!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اگه تست كردي يه عكس از روش ميزاشتي ديگه؟!!؟ يا توضيح ميدادي
خواهش میکنم .راستش قعلا که خبری از تریلر جدیدی نیست.ولی ما کماکان منتظریم.نقل قول:
من معمولا از سایتای 1up و joystike میگیرم.ولی اگه به سایت capcom.com بری . تو قسمت search واژه مورد نظرتو سرچ کنی چیزای خوبی پیدا میکنی:46:
آقا خسته نباشی.ما که اون اول این همه توضیح دادیم .خدا رو شکر تاپیک هنوز شلوغ نشده و میتونین یه سری به صفحات اول بزنید و اخبار مربوطه رو پیدا کنید.شخصیت اصلی کریس ردفیلد هست و در کنارش یک خانوم هست که احتمال میره جیل باشه.تو تریلر بعدی معلوم میشه.:20:نقل قول:
نه ديگه نشد. سكرته.ديگه جاي دگه گفته نكني ها!!نقل قول:
خدا کنه مثل اویل 4 ضایع نشیم
اونقدر منتظر اون بازی موندیم که وقتی امد به بازار کلی خوش به حالمون شد اما با دیدن گرافیگ عهد بوقش کلی ظایع شدیم
امیدوارم دیگه این دفعه ظایع نشیم
تا انجا که میدونم قراره باز تو روستا ادم بدها رو بکشیم
با این عکسهایی که دیدم خیلی مزخرف باید باشهنقل قول:
به نظر من ۳ از همه بهتر بود
۴ هم خوب بود ولی واسه خودش خوب بود
اینهایی که توش بود اصلا شبیه زامبی های قبلی نبود ، خیلی فرق داشت کلا با اینکه خوب بود ولی خیلی فرق داشت البته اسمشم فرق داشت
با این همه من ۳ بار رفتم آخرش
اینطوری نباید باشه
خوب آره بازي تسبت به قسمت هاي قبلي ضعيف تر شده يعني ديگه اصلا ترسناك نيستنقل قول:
ولي خداييش اويل 5 گرافيكش خيلي بالاس :10:
به احتمال زياد داستانش بايد جالب باشه:20:
بازی که داستانش افتضاح شده.باور کنید من الان یه مدتیه که دوباره دارم اویل 1 رو بازی میکنم ،با اینکه قبلا بازی کردم و کیفیت خیلی پایینی هم داره ولی اینقدر داستانش جالبه و محیط رو ترسناک و دلهره آور درست کرده که آدم دوست نداره از ادامه بازی صرفنظر کنه.به هر حال توقع بیشتری از این بازی میرفت که نتونستن برآوردش کنن.
یه چیزی رو به خاطر داشته باشید،وقتی کمیت زیاد بشه کیفیت پایین میاد.اویل هم در قسمت سوم خودشو به اوجش رسوند و با ساختن قسمت بعد خودش را پایین کشید.فواره هرچی بره بالاتر سقوط بیشتری خواهد داشت!
كاملا تاييد ميشه redblood عزيز
بازي 4 كه خيلي افتضاح بود ولي خدا كنه اين قشنگ تر باشه
به نظر مياد اين نسخه از بازي قوي تر از 4 باشه ولي خدايشش داستانشون جالبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما ديگه مثل اويل هاي قبل ترسناك و هيجاني نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حيف شد كه ترسناك نيست
حالش به همون ترسناكي بودش
داستان که جالبه ولی واقعت امر در این است که بچه سه ساله هم ازش نمی ترسه!
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
حالا کاری ندارم که قبلیاش ترسناکتر بودش،ولی من هر سری اره برقی ها رو میدیدم رنگ از رخسارم میرفت.اولین بار که دیدم صدای موتور گازی میاد:31:برگشتم پشتمو ببینم دیدم آقا با اره پشتم وایساده.خواستم در برم که اره رو برد عقب و ....پخ پخ
فقط بگم که تا 10 دقیقه میخکوب شدم.:18: