کریس فوق العاده است :40:بازم کریس رونالدو :20:واقعا" ترکوند:santa:نقل قول:
کریس فوق العاده است :40:بازم کریس رونالدو :20:واقعا" ترکوند:santa:نقل قول:
گلای کریس همیشه حساسه:46:نقل قول:
shimaz عزیز، این پست های پشت سر هم کار دست شما می ده ها، از من گفتن بود.
شما می تونید از قسمت ویرایش پست برای اضافه کردن مطلبی به پستی که چند لخظه قبل دادید استفاده کنید. البته این فقط یه توصیه دوستانه بود.
========
بازی بعدی منچستر در مقایل چلسی در روز یکشنبه برگزار می شه.
نکته جالب این که چلسی از سه بازی آخر خود در این فصل دو تساوی و یک باخت داره و منچستر سه برد 1 بر صفر!
امیدوارم منچستر این بازی را هم ببره
امسال سال منچستره دوباره . كار چلسي هم كه تموم شد ....
از راهنمایی شما ممنونم:8:نقل قول:
وای که من عاشقتونم به خدا دمتون گرم همتون عشق کریس دارین و منچستر منم عاشق اینجور آدمام
چلسی بدون مربی
چه حالی میده
وقتی یک بار دیگه هم چلسی رو میبریم
واقعا".از همین الان پیروزی من یو رو تبریک میگم:40:نقل قول:
برد منچستر مقابل اسپورتینگ رو تبریک میگم
آقا فردا روز بزرگیه .روزی که باید حق این مغرورهای آبی رو سر حال بیاریم.پس همه واسه تیممون دعا کنیم.
کار چلسی ها به کجا کشیده
یه ادم خر که دوست ابراموویچ باشه فعلا شده مربی
باشه حقشون رو حتما"میذاریم کف دستشون :38:نقل قول:
من دیگه رفتم ولی روح من تو این تاپیک هست و همچنین تو الدترافورد.بای.
دوباره اول مهر شد وبد بختیا شروع شد منم فکر کنم خیلی تلاش کنم هفته ای یک بار بتونم سر بزنم پس فعلا" خداحافظ.
می مردن اگه این سریال مسخر رو پخش نمیکردن ؟من اخرش این صدا سیما رو روسرشون خراب میکنم.
بازی رو با تاخیر پخش می کنن:2:
البته چون دوست دارم بازی رو ببینم نمیرم تو سایت livescore.com ولی اگه شما خواستین برین نتیجه لایو رو نگاه کنید
خب در پایان نیمه اول بازی منچستر با گل دقیقه 45 کارلوس توز از چلسی جلو هست، نکته جالبه دیگه اخراج مایکل از چلسی در دقیق 32 است، با این تفاسیر احتمالا منچستر بازی را می بره( امیدوارم)
بهتون تبریک میگم
همین..............
بچه ها ایول.با هر زحمتی شده اومدم تا تبریک بگم.ما قهرمانیم.شک نکنید.دم بازیکنا گرم که لطف کردن شل گرفتن تا بیشتر از این ناراحت نشن.
به نظر من این پیروزی ارزش جشن گرفتن نداره، ما تیم بدون خوزه مورینیو را بردیم، اگر خوزه بود به این راحتی من یو پیروزی نمیشد.
بهتون تبریک میگم. این روزها فقط باید از باخت چلسی خوشحال شد تا اون آبراموویچ احمق بفهمه که چه کار احمقانه ای کرده.
تبریک تبریک تبریک تبریک و دوباره تبریک.
tanks a lot:40:نقل قول:
بيشترين سود از رفتم مورينيو رو منچستر برد .
خبر!
منچستر در رقابت های لیگ کاپ انگلستان در یک بازی عجیب با دو گل مغلوب تیم کاونتری شد!
گل های این بازی توسط M. Mifsud در دقایق 27 و 70 وارد دروازه یونایتد شد!
من باید برم ببینم من یو با چه ترکیبی بازی کرده( فکر کنم تیم دوم بوده)
--------------------------------------
ویرایش!
همینطور که پیش بینی کردم، منچستر با ترکیب دومش بازی کرده است، لیست بازیکنان را در زیر مشاهده کنید:
Man Utd: Kuszczak, Bardsley (Brown 45), Evans (Carrick 56), Pique, Simpson, Nani, Martin (Campbell 45), O'Shea, Eagles, Dong, Anderson.
خب با این ترکیب چیزی به غیر از این نتیجه به دست نمی آید، جالبه بازی در الدترافرد هم بوده! به هر حال این بازیکن های جوان باید یه جا میدان ببیند، هر چند اگر به قیمت حذف تیم باشد!
منبع اسامی بازیکن ها: BBC
میخوام صد ساله سیاه میدان نبینن گند زدن:13:نقل قول:
خب دوستان و همکاران عزیز!
منچستر در حال برگزاری با رم هست و تا این لحظه یعنی دقیقه 75 منچستر با تک گل رونی که در دقیقه 70 به ثمر رسیده( بازیکنی که قرار نبود به این بازی برسه!) بازی را برده. امیدوارم منچستر تا پایان این پیروزی را حفظ کنه
=========ویراییییییییییش=========== ====
خب من یو یک پیروزی 1 بر صفر دیگه هم کسب کرد، تا در صدر جدول گروه قرار بگیره، بازیکن های منچستر در این بازی بچه های خوبی بودند و هیچ کارتی نگرفتند. فقط تبریک می گم
خوب خدا رو شکر باز هم بردیم
بازم1-0!!!!!!!!
امیدوارم ببریم ولی با گل های بیشتر
فرقی نمیکنه مهم برد هست، حالا 1 صفر یا ده صفر
خب من یو تونست ویگان را له کنه!
نتیجه 4 بر صفر در این بازی کلا خاطرات بردهای پیاپی 1 بر صفر را به فراموشی سپرد!
گلهای این بازی توسط: توز، رونالدو (دوبار) و وین رونی به ترتیب در دقایق 54، 58، 76 و 82 به ثمر رسید!
تبریک!
پ.ن: رونی در دقیقه 31 کارت زرد گرفت
وای اینجا چقدر اکتیوه واقعا خسته نباشین:19:
مگه بازی دیگه ای برگزار کرده که ما اعلام کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صبر کنید صبر هم خوب چیزیه
مگه حتما باید بازی برگزار شه؟
این دوستمون راست میگه، این تاپیک خیلی بی جون شده، من هم خیلی کم تر پی سی میام، چون دستم جای دیگه بند هست. پس شما باید این تاپیک را در حد من یو نگه دارید.
آره به خدا
میدونستین فرگوسن میخواد از نویل به عنوان ذخیره استفاده کنه!!
سلام به همه منچستری های گل:10:
آقا من این تاپیک تازه امشب دیدم
فقط شیاطین سرخ:40:
هر وقت اومدم p30worldحتما سر میزنم
این دوستمون راست میگه الان نگاه کردم دیدم پست چلسی تیم که تازه دو سه ساله جون گرفته تازه از منچستر بیشتره حتی بایرن مونیخ واقعا که... ببخشید که اینجوری میگم آخه من طرفدار هیچ تیمی چه داخلی(که حالم ازشون بهم میخوره ) نه خارجی بغیر از فقط منچستر یونایتدد نیستمنقل قول:
گفتم تازه امشب تاپیکو دیدم حتما میامممممممممممممممممممممم مممم
راستی یه خبر منچستر دنباله دوس سانتوس
واقعا بازیکن خوبیه به نطر من اگه خوب بهش میدون بدن بهتره انری
من که از همون بازی اولی که ازش دیدم خیلی ازش خوشم اومد امیدوارم من موفق بشه چلسی لیورپول ارسنال هم دنبالشن
آره بازیکن خیلی خوبیه فقط 17 سالشه طفلکی