واقعا تبريك ميگم كولاك بود.......
به اين ميگن بارسا ..........
طفلك تولدو دلم ميخواست بوسش كنم بگم عمو جان برو ماستتو بخور ............
ولي انصافا دروازهبانه ......
واقعا تبريك ميگم كولاك بود.......
به اين ميگن بارسا ..........
طفلك تولدو دلم ميخواست بوسش كنم بگم عمو جان برو ماستتو بخور ............
ولي انصافا دروازهبانه ......
هرچند بارسا بازی عالی خودش رو به نمایش نگذاشت ولی خوب بود. :8:
بازیکنهای جدید و تازه وارد هم خودشون رو خوب نشون دادن.
نقل قول:
نيمه هي اول كه رويايي بودن وبهترين بازي رو اعمال كردن ....
واقعا اين سانتوز يك پديده است
آنري هم با اون سنش فوق العاده دونده و موثر بود
رونالدينهو كمرنگ بود
يحيي توره هم عالي بود
جاي پويول خالي بود
بازي خوبي بود يعني خيلي خوب بود.
تقريبا تمام بازيكنان بي نقص بازي كردند شايد فقط روني تو بازي ديشب حتي خوب هم نبود (آخه معمولا اگر در عاليترين سطحش بازي نكنه ميگن خيلي بد بازي كرد) به نظر من بايد سبك بازيش رو متنوع تر كنه...
منتها مسئله اي كه هست اينه كه اولا تمام ياران اصلي اينتر نبودند. دوما نمي دونم چرا بارسا قدرتشو در جايي كه بايد نشون نميده. مثلا با نصف اين بازي ميشد راسينگ رو با اختلاف زياد برد.
در هر صورت رايكارد بازهم ثابت كرد كه يا خوب خوب هست يا بد بد. اگر اين نوسانات رو نداشت ....
بعد از مدتها يك بازي عالي ديديم . هر كه نديد از دستش رفت .
ولي انري روز خوبي نداشت .
منم لذت بردم ,بازی قشنگی بود
البته اكثرا بازي رو ديديد حالا اينهم براي خالي نبودن عريضه:
تیم فوتبال بارسلونا در دیدار جام خوان گامپر با 5 گل اینترمیلان را در هم کوبید و این تیم ایتالیایی را مقهور قدرت خود ساخت.
به گزارش خبرگزاری مهر، در دیداری دوستانه موسوم به جام خوان گامپر دیشب دو تیم بارسلونا و اینترمیلان در ورزشگاه نیوکمپ شهر بارسلون اسپانیا به مصاف هم رفتند.
این بازی جذاب و دیدنی که تحت تاثیر درگذشت آنتونیو پوئرتا بازیکن فقید باشگاه سویا در حال و هوایی خاص برگزارشد در نهایت به برتری 5 برصفر بارسلونا انجامید تا این تیم اقتدار خود را بیش از پیش به رخ بکشد.
در دیداری که دو ضلع از اضلاع مربع جادویی و چهار شگفت انگیز بارسلونا روی نیمکت نشسته بودند میدان نیوکمپ عرصه درخشش بازیکنانی چون جیوانی دوس سانتوس و یحیی توره شده بود تا ثابت کنند که ریکارد می تواند روی توانایی آنها به عنوان مهره هایی تاثیرگذار حساب بازکند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیکنان بارسلونا با پیراهن آنتونیو پوئرتا وارد زمین شدند
در این بازی ابتدا رونالدینیو در دقیقه 7 از روی نقطه پنالتی دروازه اینترمیلان را گشود. این ضربه پنالتی روی پاس عمقی ژاوی برای دوس سانتوس رقم خورد که کریستین چیوو را ناچار به ارتکاب خطای پنالتی کرد. 6 دقیقه بعد دوس سانتوس روی پاس عمقی یحیی توره به زیبایی دروازه تولدو را گشود و برای احترام به روح پوئرتا آرام شادی کرد.
بارسا دست نایافتنی می نمود. گرچه مسی و اتوئو روی نیمکت نشسته بودند و رونالدینیو کم فروغ ظاهر شده بود اما آنری و دیگر ستاره های بارسا چون یحیی توره جوان شب رویایی را پشت سرگذاشتند. توره، جوان ساحل عاجی بارسا در دقیقه 37 از راهی دور به زیبایی هرچه تمام تر دروازه اینتر را برای بار سوم گشود و نشان داد که می تواند در خط میانی آبی واناری پوشان نیوکمپ مهره ای قابل اتکا باشد.
بارسا با برتری بی چون و چرا، اینتر را در هم کوبید. شاید اگر تولدو نبود این تیم ایتالیایی بیش از 3 گل در نیمه اول دریافت می کرد.
در نیمه دوم چهره تیم بارسلونا عوض شد. اما این چهره متفاوت هم اشتهایی سیری ناپذیر داشت. دوگل از اینیستا (55) و تیاگو موتو (79) کافی بود تا جام خوان گامپر در بارسلون بماند و غم درگذشت پوئرتا حداقل برای 90 دقیقه فراموش شود.
جام خوان گامپر در نیوکمپ ماند
برای احترام به روح آنتونیو پوئرتا بازیکنان دو تیم پیش از آغاز بازی یک دقیقه سکوت کردند.
جالب اینجاست که بارسلونایی ها با پیراهن شماره 16 سویا به میدان آمدند و با این کار به روح جوان 22 ساله سویا ادای احترام کردند.
خدا حافظ پوئرتا، سلام بارسای باشکوه
نمایش قدرت بارسا روح پوئرتا رو شاد کرد.
بارسا بار دیگر نشون داد که در اوج هیچ کس یارای مقابله با بارسا را ندارد.
نکات جالب در این بازی...
1.لباس اینتر شبیه لباس شوالیه های قدیم بود ولی ...
2.بارسا در این بازی نشون داد که دو تیم کاملا آماده داره که هر دوشون هم در اوج قرار دارند.
3.بازیکنهای جدید بارسا همه خوب بازی کردند.
و...
مسغره هاي دقيقه ي 82 غطش كردن.......
اون الگر رو براي چي ميزاره تو من ميندوم......حقمون بود 7 تا بزنيم.....
يحيي توره عجب شوتي زد .
به نظر مياد ستاره بارسا بود در بازي ديروز .
واقعا به نظر من تمام تیما باید در مقابل قدرت بارسلونا سر تعظیم فرود بیارن :27:عجب بازی کردن
عجب تیمی داره این بارسلون :18:چه بازیکنایی داره :18:یکی از یکی بهتر :27:دیشب میخکوب شده بودم با این بازیشون :18:
این سانتوز هم عجب بازیکنیه . به نظر من پدیده جدیده این فصل بارسلونه
اگه همیشه اینجوری بازی کنن واقعا همه تیمارو له میکنن :27:
در تعجبم كه در برابر سانتاندر چرا خوب بازي نكردند .
کسی نمی دونه امسال bojan krkic تو لا لیگا بازی میکنه یا نه؟؟
ليست بازيكنان بارسلونا در فصل جديد (شايد تا فردا تغيير كنه!)نقل قول:
دوري دو ماههي اتوئو از فوتبال
تاريخ براي ساموئل اتوئو، مهاجم كامروني بارسلونا تكرار شد. مهاجم بارسلونا همچون فصل گذشته نميتواند تيمش را در شروع رقابتهاي فصل همراهي كند.
به گزارش ايسنا، اتوئو در بازي دوستانهي بارسلونا برابر اينتر كه با پيروزي 5 بر صفر تيم اسپانيايي همراه بود، آسيب ديد و دست كم دو ماه نميتواند براي باشگاهش به ميدان برود.
اتوئو درست در شروع فصل 7-2006 هم آسيب ديده بود و چهار ماه از همراهي تيم محروم ماند.
اتوئو فصل گذشته در ديدار ليگ قهرمانان اروپا برابر وردربرمن از ناحيه زانو آسيب ديده بود و تقريبا تمام دور رفت بازيهاي لاليگا را از دست داد.
اگرچه آسيب ديدگي كنوني به شدت سال گذشته نيست، اما باز هم او را تا مدتي از فوتبال دور نگه خواهد داشت.
اين كه اتوئو به عمل جراحي نياز دارد يا خير به تصميم تيم پزشكي بارسلونا بستگي دارد كه هنوز در اين باره تصميم گيري نشده است.
بهترين بازيكن سالهاي 2003، 2004 و 2005 آفريقا در نخستين بازي فصل تازهي لاليگا برابر راسينگ سانتاندر به ميدان رفت. اما همانند سه مهاجم ديگر بارسلونا در كار گلزني ناكام ماند.
او در بازي برابر اينتر هم تنها دو دقيقه در ميدان حاضر شد. اما پس از آسيب ديدگي بلافاصله ناچار شد زمين بازي را ترك كند.
=================
اصلا نمي خوام كه اون پيش بينيم در مورد تبديل شدن مربع به نقطه (!!) به واقعيت تبديل بشه اما يك حسي بهم ميگه مصدوم بعدي بارسا ليونل هست...
امسال بر خلاف پارسال بارسلون مشکل کمبود مهاجم ندارهنقل قول:
اين سامول چقدر سوسوله خيلي راحت مسنوم ميشه........
منم فكر ميكنم مسي نفر بعدي خواهد بود.....
خدا نکنه!!نقل قول:
در ضمن سامول چیه حداقل بگو سامی
كسي ميدونه زمان بازي هاي بارسا در ليگ قهرمانان اروپا كي هست؟
19 سپتامبر با لیون =28 شهریورنقل قول:
2 اکتبر با اشتوتگارت
23 اکتبر با رنجرز
دور برگشت
7 نوامبر با رنجرز
27 نوامبر با لیون
12 دسامبر با اشتوتگارت
نقل قول:
ممنون دوست عزيز
-------------------------------------------------------------------
خدمت امير جان يه پيشنهاد داشتم
خوب فكر كنم كلوپ بارسا محبوب ترين كلوپه و طرفداراش از همه بيشتره .......
چطوره اسم كسايي كه طرفدار بارسا هستن و تو اين تايپيك هم پست ميدن رو در پست اول بزاري
براي كوري چشم ريال او ببخشيد منظورم حسودا بود.......
ممنون:11:
لئونل مسی عقیده دارد که تیم بارسلونا دارای بازیکنان لازم هست تا پس از مصدومیت دو ماه ی مهاجم کامرونی خود، ساموئل اتوئو، بتواند غیبت او را بپوشاند.
بازیکن آرژانتینی تیم بارسلونا باور دارد که با وجود بازیکنان مختلف در هر پست، تیم بارسلونا میتواند به کار خود ادامه دهد.
ساموئل اتوئو در بازی جام "خوان گمپر"، در برابر اینترمیلان، تنها پس گذشت دو دقیقه از ورودش به زمین، به علت مصدومیت ران پایش تقریبا هشت هفته از میادین دور خواهد بود.
مسی در این باره میگوید:" هر بازیکنی میتواند در ترکیب قرار بگیرد و بازی کند." او در ادامه اضافه میکند:" با این حال، من از مصدومیت بازیکنی همچون ساموئل، بسیار ناراحت هستم. ما باید، مانند گذشته، به سختی کار کنیم تا زمانی که به بهبودی رسد."
مسی همچنان خوشحالی خود را در مورد درخشش دوس سانتوس و ظهور چنین بازیکنی از مدرسه ی فوتبال بارسونا، اعلام کرد.
"این باعث خوشحالی است که بازیکنانی نظیر دوس سانتوس هستند. با وجود این بازیکنان، ما همه باید بسیار خوب بازی کنیم و تلاش برای بدست آوردن جایگاه در تیم اصلی هیچگاه متوقف نمیشود."
پس از نمایش قدرتمند بارسلونا در بازی های دوستانه ی پیش فصل، تساوی در برابر راسینگ با انتقادات سنگینی مواجه شد. ولی به عقیده ی مسی، تیم بارسلونا پتانسیل واقعی خود را در بازی برابر اینتر در جام "خوان گمپر" نشان داد.
او توضیح میدهد:" بعد از پیش فصل، این تساوی، شروع سختی برای فصل جدید بود. هرچند ما آرامش خود را حفظ کرده ایم. ما میدانستیم تنها راهی که میتوانستیم شرایط را تغییر دهیم، بازی کردن به طریقی بود که در جام خوان گمپر انجام دادیم".
او در ادامه میگوید:" هر چند که بازی در برابر اینتر، بازی دوستانه بود، ولی بسیار مهم بود تا با جدیت تمام و مانند یک بازی لیگ بازی میکردیم و موفق به ثمر رساندن گل میشدیم."
در انتها، لئونل مسی برای دوستش، تیاگو موتا، که به صورت قرضی تا انتهای این فصل به اتلتیکو مادرید پیوست، آرزوی موفقیت کرد.
او گفت:" من برای موتا خوشحالم ، زیرا او به اتلتیکو مادرید خواهد رفت و در آنجا مرتبا بازی گرفته خواهد شد و این چیزی است که خود او خواهانش بود. از طرف دیگر، به دلیل شخصیتش، غیبش در اینجا احساس خواهد شد."
منبع: Goal.com
مقامات باشگاه چلسي تابستان آينده با رونالدينيو ستاره بارسلونا قرارداد امضا خواهند كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ و به نقل از ديلي ميل روز جمعه روني به همراه روبرتو دي آسيس موريرا برادر و مدير برنامههايش با خووان لاپورتا رئيس بارسلونا در مورد انتقالش با چلسي گفتوگو كرد و قصد داشت به هر طريقي كه شده است در اين فصل در كنار آبيهاي لندن بازي كند اما به خاطر كمبود وقت و اينكه روز 31 آگوست درهاي بازار نقل وانتقالات تابستاني بسته ميشود او نتوانست تيم كاتالانها را به مقصد استمفوردبريج ترك كند.
با آنكه مقامات دو باشگاه چلسي بارسلونا در طول گفتوگوهاي غيررسمي خود در مورد مبلغ قرارداد اين بازيكن 27 ساله و دارنده 2عنوان بهترين بازيكن سال جهان به توافق نرسيدند اما به نظر ميرسد سرانجام در اين باره به توافقي 2 جانبه دست پيدا كردهاند و رونالدينيو 11 ماه ديگر راهي لندن خواهد شد.
بازیکن جوان مکزیکی در مصاحبه مطبوعاتی اش اعلام کرد هر چه در توان دارد انجام می دهد و ثانیه ای را به هدر نمیدهد و درپی آن است تا در بارسلونا برای خود موفقیتی بزرگ کسب کند.
جیووانی دوس سانتوز نشان داد که اینده درخشانی دارد.او یکی از گلزنان برجسته ای بود که در طی پیش فصل 5 گا به ثمر رسانده بود.او این شانس را دارد که در روز یکشنبه در اولین بازی ملی اش بازی کند...
او در این باره می گوید که این روز چقدر می تواند مهم باشد و گل زدن در این روز چقدر می تواند شگفت انگیز باشد.اما مهمتر این است که تیم خوب بازی کند و نمایش خوبی از خود ارائه دهد.
او اضافه کرد در آغاز کارش اهمیت نمی دهد که چه کسی رقیب اوست." من فقط سعی می کنم تا شروع کار خوبی داشته باشم".
زندگی کردن با این رویا بهترین لحظه زندگی من شاید زمانی بود که دوس سانتوز با شور و هیجان در مورد اولین گل خود در نیو کمپ توضیح می داد. " این آرزوی هر بازیکن جوانی است تا در اینجا امتیاز گل کسب کند و صدای جمعیت را بشنود که با هیاهو و شادی نام او را بر زبان می آورند".
او کاملا از تمام چیزهایی که در حال حاضر در حال تجربه ان است لذت می برد و می گوید" همه چیز خوب پیش می رود ".
انتخاب برای بازی
او همچنین اعلام کرد در حال حاضر کاملا روی فرم و اماده است و اضافه کرد با وجود اینکه مربی است که باید تصمیم بگیرد که چه کسی بازی کند." من امیدوار هستم تا بتوانم از لحظه ها نهایت استفاده را ببرم و بهترین نتیجه را از آن بگیرم".
رقبای اروپایی
بارسا در روز پنجشنبه چهره تیمهای هم گروه خود در لیگ قهرمانان را شناخت. دوس سانتوز به خوبی می داند که سه تیم قدرتمند هستند. وی میگوید " تیم فرانسوی قطعا دو بازی دیگرش را می برد. اشتوتگارت در لیگ آلمان قهرمان است و گلاسکو رنجرز یک تیم قدرتمند وفیزیکی است." او پیش بینی می کند رقابت سختی در پیش است.
رونالدینیو به عنوان یک الگو
این بازیکن مکزیکی همیشه گفته است که او بیشتر از رونالدینو الهام می گیرد و می گوید "از زمانی که خیلی کوچک بودم همیشه شیوه بازی او را تحسین می کردم و حالا وقتی او را در حین بازی در حال خنده و شاد می بینم می فهمم که چقدر ما به هم شباهت داریم. او تا آنجایی که می تواند به من کمک می کند."
دوس سانتوز اضافه می کند "همه ما قابلیت های او را می دانیم و من هم فکر می کنم همان طور که خودش می گوید این فصل بهترین فصلی است که تا به حال داشته ایم. و همچنین نظرش در مورد هم تیمی های دیگرش هم این است که در واقع هر کدام از انها به نحوی او را حمایت می کنند."
رایکارد یک مربی بزرگ
از او پرسیدیم بهترین مربی که او تا به حال با ان کار کرده است چه کسی است و جیووانی بدون تردید نام رایکارد را بر زبان اورد و گفت " او در تیم به من اعتماد به نفس دهد و کاری کرد تا منم احساس کنم که عضوی از این تیم هستم.او فقط ازمن خواست تا راحت باشم و وقتی به میدان می روم آموخته های خود را به خوبی به کار بندم."
منبع: سایت رسمی باشگاه
مترجم: حدیث تقی زاده
==============
خبر ديگر در مورد دوس سانتوس اينكه هوگو سانچز مربي تيم ملي مكزيك جيوواني را به تيم ملي اين كشور دعوت كرد
این خبر معتبره یا ممکنه شایعه باشه ؟نقل قول:
با این نقل و انتقال چلسی ضرر و بارسا شدیدا سود می کند.چون رونالدینهو خیلی وقته دل به بازی نمیده وبه جاش دوس سانتوس میاد که فوق العاده است
خواهشا پشت سر پسر مردم اینجوری حرف نزن...طرفداراش دلخور میشن...نقل قول:
امشب با اتلتیکو بیلبایو بازی داریم .
اتو ئو هم امشب جراحی میشه .
سلام عليكم....
بهروز جان ساعت چنده بازي ؟؟؟
نقل قول:
ساعت 8:30 شب
به امید پیروزی پر گل
اینا بازم دارن بازی رئال رو پخش می کنن , چقدر تا حالا من به اینا فحش و نفرین دادم خدا میدونه!!
ممنون بهروز جان بچه ها بياييد پيش بيني
من ميگم 4-1 به نفع بارسلون ( زهي خيال باطل)
لاپورتا كميته بازرسي تشكيل داد
خبرگزاري فارس: در پي مصدوميت شديد مهاجم كامروني تيم فوتبال بارسلونا از ناحيه تاندون پاي راست، ابهاماتي در مورد كم كاري برخي پزشكان و هراس آنها از جراحي به موقع به وجود آمده است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت اسپورت كاتالونيا، خوان كاناتو، پزشك ارشد بارسلونا در گزارشي جنجال آفرين خطاب به لاپورتا از سهل انگاري چند پزشك در اولين ساعات پس از قطعي شدن مصدوميت اتوئو خبر داده است.
خوان لاپورتا، رئيس باشگاه بارسلونا در پي اين بحران، كميته بازرسي تشكيل داده و 4 پزشك رسمي بارسلونا تا اطلاع ثانوي از كار بركنار شده اند.
اگر اتوئو به موقع تحت مداوا و جراحي فوق پيشرفته قرار مي گرفت، مدت مصدوميت وي حداقل به يك ماه كاهش پيدا مي كرد و از شدت جراحات داخلي در ماهيچه نيز جلوگيري مي شد.
ايسنا:عمل جراحي بر روي پاي آسيب ديده ساموئل اتوئو با موفقيت انجام گرفت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اتوئو كه در جريان ديدار دوستانه بارسلونا برابر اينتر ميلان و پس از آن كه تنها دو دقيقه از حضورش در ميدان گذشت در برخورد با "خوآن" دچار آسيب ديدگي شد.
پس از اين مصدوميت روز گذشته ساموئل اتوئو مورد عمل جراحي قرار گرفت و به گفته پزشكان بارسلونا، تاندون آسيب ديده اين بازيكن كامروني به خوبي ترميم شده است.
پس از اين عمل پزشكان باشگاه به طور دقيق اعلام كردند كه اتوئو تا هشت هفته قادر به همراهي تيم نخواهد بود. او در اين مدت تمرينات سبكي را براي پرورش بافتهاي آسيب ديده انجام خواهد داد.
رامون كوگات پزشك مسوول عمل جراحي اتوئو گفت:« از هفتهي چهارم اتوئو ميتواند حركت كند و در نزديكي هشت هفته پس از عمل او ميتواند آماده حضور در ميادين شود.»
من ميگم سه هيچ به نفع بارسلون .
نيمه اول رو 2- 0 زديم.
هر دوتا رو هم رونالدينيو زده. دقيقه 8 و دقيقه 35 از روي نقطه پنالتي
مي بينم كه طرفداراي چلسي بدجوري دارن ميسوزن. تيمشون كه 2-0 باخته. روني ما هم كه 2 تا زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از اعلام نتیجه.نقل قول:
چرا بازی رو نشون نمی دن؟ آخه حیف نیست بازی رونالدینهو و مسی و هانری و ... رو توی یک تیم نبینیم؟
حیف شد, الان هاتبیرد رو هم ندارم.
اي نامردا دقيقه 70 يكيشو پس زدند
اسم گلزنش هم هست:M.S. Laskurain
واقعا كه اين رايكارد هم مشكل روحي داره. من نمي دونم چرا تورام رو ميگذاره رو نيمكت اين الگوئر بي عقل رو ميگذاره تو بازي.
شرط مي بندم اين گل يا تقصير والدس هست يا الگوئر
ويرايش:
همين الان يحيي توره دوباره يكي تو كيسه شون كرد دقيقه 72 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ويرايش2:
ماركز هم دو كارته شد دقيقه 76 اخراج! همون بهتر هفته بعد ميليتو تو تركيب هست. يك بازيكن اونا هم دقيقه 80 مستقيما اخراج شد.
الان دقيقه 90 همون 3-1 جلو هستيم. اين صدا و سيما هم كه رفته رو اعصاب. حالا فردا بايد برم گلها رو از تو اينترنت دانلود كنم با اين اينترنت قات زده ام.
خب بازي هم تموم شد به سلامتيشون برو موج مكزيكي رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(به قول ماريو رنگهاي ديگش نيست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ممنون ازت.......خبرات عاليه.......
ميگم اين يهيا تركونده ها .......ميشه يه كم اطلاعات ازش بديد؟
کارت درسته ,من که فیض بردمنقل قول: