من تو تبریز یا adsl 128 sabanet تا 60k میتونم دانلود کنم.نقل قول:
Printable View
من تو تبریز یا adsl 128 sabanet تا 60k میتونم دانلود کنم.نقل قول:
سلام
من امروز dsl لم وصل شد .با سرعت 14 15 دان می کنه . ضمنا مدمم tp-link 8811 کیفیتش چطوره ؟
راستی مسئول اتصال یادش رفته میکروفیلتر وصل کنه !!! خط هر 20 30 ثانیه یه خورده قاطی می کنه.
یعنی به غیر از پول اکانت شرکت دیگه هزینه ی نداره؟نقل قول:
بعد با بودجه 45هزار تومان مودمی بهتر از am602 وجود داره؟
من مودم sy800c دارم. هم لن داره و هم یو اس بی
سرعتشم خوبه من با 256 که مشکلی ندارم.
10 تا 20 تومن شاید ازت بگیرن برا راه اندازینقل قول:
مودم asus 602 خوبه us robotics 912 و DLINK 522T هم همچنین
من مودم دیال اپ هم ندارم پس اول باید اون را جور کنم.
به نظر شما برای Dial-up چه جور مودمی بگیرم؟
مگه نمیخوای adsl بگیری ؟ دیال اپ دیگه برا چته؟نقل قول:
مودم دیال اپ giga byte vista ready بگیر
چی شد بچه ها کمک نمی کنین ؟
سلام,ميكروفيلتر چه كاربردي داره؟ مودم u.s.robotics كيفيتش چجوريه؟
TP-Link عاليهنقل قول:
TP-Link 8811 مودم خوبی هست
برای مودم Dialup هم زیاد فرق نمیکنه چی بخری ولی خوب من گیگابایت رو پیشنهاد میکنم.
یا ADROITEK با گارانتی دریا کامپیوتر
planet 3410
asus 602
کدوم بهتره بچه ها از نظر قیمت و کارایی ...نظر بدین یا بهتر با همین قیمتا چی بگیرم ؟
من مودم asus am 602 دارم.واسه adsl خریدم ولی هنوز adsl ندارم. میتونم ازش به عنوان مودم dial up استفاده کنم؟
در سرعت تفاوتی داره؟
نقل قول:
نه نميتونيد.........
اين مودم ها فقط براي اينترنت ADSL هست.......
ASUS AM 602 قيمتش هم 54 تومان هست........نقل قول:
مرسی آقا امین. ولی من 602 رو 2 هفته پیش خریدم 46 تومننقل قول:
نقل قول:
شما بدون گارانتي گرفتي..........
چون گارانتي 3 ساله داره:46:
d-link
tp-link
asus
برای یه کاربر خانگی که هم lan هم usbهم rutter باشه بدرد میخوره ...کد.م بهتره بخرم ...کسی قیمت داره ؟
نقل قول:
من خودم TP-LINK دارم کاملا هم راضیم
براي يه لپتاپ و يه دسكتاپ ، مودم چي بگيرم كه هم بيسيم باشه هم باسم، براي استفاده ي همزمان روي هردو ؟!
خوب من امروز رفتم بازار رضا يه مودم TP-Link خريدم 45 تومن، فردا قراره نصاب بياد راش بندازه فكر كنم اگه مودم رو ببينه سكته كنه آخه از شاتل اكانت گرفتم !
فردا بهتون ميگم راه افتاد يا نه !
نقل قول:
منظور شما ACCESS POINT هست؟
سلام به همه.
یک سوال می خواستم بپرسم.
آیا مودم corecess 3115 با صبانت مچ میشه که دیگه من پول مودمشو ندم ؟
بهترین راه اینه که از خودشون بپرسی، ایننقل قول:
بی سیم گرون بود ، یه معمولی گرفتم با 1 پورت.نقل قول:
بجاش سیستم هارو با هم لن میکنم، فقط یه سوال: سرعت تو این روش کمتر نمیشه؟
tp-link
asus
گارانتی های اصلی اینها چی هست...چند ساله و قیمت اگر کسی داره محبت کنین....اگر گارنتی های متفرقه خوب هم دارن بفرمایین
نقل قول:
اگر از خود ندا گستر بگيري،خودش 3 سال گارانتي ميكنه
سلام دوستان
از این دو تا مودم کدوم بهتره
TP-Link 8811
US Robotics 819112
هر دو خوبننقل قول:
هردو 1 پرت لن و 1 پرت usb دارن. من خودم نظرم usrobotics 9112
نقل قول:
تاييد ميشه.......
گارانتي هم داره (افرا تك)
البته ممكنه گارانتي ديگه اي هم باشه......
ببینید دوستان باید ببینید شما توی محلی که مودم وصل میکنید در درجه ی اول چند سیستم دارید و در ثانی اون سیستم ها چی هستن ؟ ( پی سی - لپتاپ - موبایل ( با Wi-Fi ))
اگه فقط یه پی سی که یه مودم یو اس بی کفایت می کنه
اگه دو یا بیشتر پی سی هست که بهتره از مودم lan با سیم استفاده کنید
اگه یه لپتاپ با یه پی سی یه مودم + راوتر ( DSL Modem + routher ) که با کابل به پی سی ( واسه اینکه کارت شبکه ی بی سیم گرونه ) و موج هم برای لپتاپ ...
حالا دیگه الا آخر هر چند تا سیستم بیسیم و عموما 4 تا باسیم باشه تو روش دوم تحت پوشش قرار می گیرن ...
فقط یه مسئله اینکه اگه مودم سالم باشه و تجهیزات لازم هم باشه دیگه انقدر نگران نباشید که ISP تون ساپورتش می کنه یا نه ... چون جواب میده !!!
بیشتر وقتا هم نیاز به نصاب نیست خیلی کار راحتیه اگه خیلی مبتدی هستین دفترچه راهنمایی نصب مودمها همیشه همراهشون هست یا اینکه تو سی دی درایورشون Help دارن که تصویر ها همیشه گویا و واضح هستن !!!
در کل نتیجه می گیریم که الکی پول خرج نکنیم !!!
با سلام من یک مودم planet ADU-2110A دارم و تازه ADSL گرفتم ولی نمیدونم چرا همش قطع و وصل میشه
کل خطوط تلفن رو هم چک کردم یک spliter هم گذاشتم یه موقع میبینی 1 ربع کار میکنه بعد دوباره شروع میکنه به قطع وصل شدن لطفا دوستان راهنمائیم کنن متشکرم.
در ضمن نصبشم بصورت lan هستش و قبلا wan بود که خوب کار میکرد
نقل قول:
us robotic اینکه میگن با سیستم مخابرات ایران هماهنگ نیست چون امریکایی و با مخابرات آسیا و اروپا مشکل داره راسته ؟
اگه می خوای خیالت راحت باشه بیشتر دل به مارک D-Link ببند !!!
نقل قول:
من اولين بار هست كه دارم از شما ميشنوم....
حالا اگر خيلي حساس هستيد ميتونيد tp link بگيريد...........
البته combo
نقل قول:
امین جان سلام
مودم usrobotics 9112 خریدم 45000 تومن.........فقط اگر ممکنه بگو که چجوری تستش کنم با اینکه هنوز خط adsl ندارم...فقط میخوام ببینم که سالمه یا نه در ضمن گارانتی انفورماتیک گستر هم است یکسال
نقل قول:
سلام قربان........
عزيز تا خط شما رانژه نشه،نميتونيد تستش كنيد...
به دلت بد را نده. ايشالا كه سالم هست........:46:
نقل قول:
آقا امین گل دستت درد نکنه....همیشه از نظرات کارشناسانه شما استفاده کردم ......به نظرت مودم خوبی گرفتم یا نه ؟
عزيز مودمتون US Robotics - USR819112 هست؟؟ اگر اين هست خوبه عزيز.....مباركت باشه
بله همین 9112 هست.......... جایی هست که راهنمای نصب این مدل رو داشته باشه......اگه معرفی کنین ممنون میشمنقل قول: