جالبه فقط رشته های پیشنهادی خودش رو اگه انتخاب کنی واست میاره
خیلی مزخرفه
Printable View
جالبه فقط رشته های پیشنهادی خودش رو اگه انتخاب کنی واست میاره
خیلی مزخرفه
این نرم افزار سازمان سنجش که این همه وعده داده بودند همین بود !! من با 11000 منطقه 1 حداقل شهرهای اطراف اصفهان میتونم شبانه بیارم ( طبق یادگارماندگار کانون 88 ) انوقت 250 رشته ی پیشنهادی همش پیام نور و غیرانتفاعی بود :31: اینها رو میدونم که به احتمال 150% قبولم !!!! خیلی کمک بزرگی کردند واقعا !
عجب ابتکار جالبی بود واقعا کمک شایانی به من کرد اگه این سامانه انتخاب رشته نبود واقعا باید چی کار میکردیم؟
تازه رشته های بنجلشونو که باد کرده پیشنهاد میدن
3 سال زیست خوندیم بعد میاد به من فقه و حقوق اسلامی رو پیشنهاد میده
من فکر کنم سیستم گزینه جوان از همه بهتر باشه
اون دیگه خیلی دست بالا میگیرهنقل قول:
واه واه واه:31:
من اول 12 تا بیشتر نمیزد واسم
الان 250 تا زده...همه پیام نوره:27:
یه چند تایی هم غیر انتفاعی:27:
مسخرس ها:31:
همه رو هم برام مدیریت زده...
معماری و عمران و مهندسیه صنایع و بعضی از اینا رو من بدبخت حداقل غیر انتفاعی یه شهر دور رو میارم ولی این اصن هیچی مهندسی نزده...همش مدیریت زده....:27:...اونم پیام نور:27:
عجبا:31:
نمی دونم شاید چون شما ریاضی هستید اینطوریه!من که تجربی هستم حتی به نظرم خوشبینانه انتخاب رشته کرده واسم!
مثلا با رتبه ی 193 زیرگروه 1 پزشکی ایران و دندانپزشکی تهران رو واسم زده که خیلی خوشبینانه اس.
خب شما رتبتون خیلی خوبه:31:
فکر کنم فقط اونایی که رتبه خوب آوردن راضی باشن
انتخاب رشته ایی که دوستمون meka انجام داده(والا نمیدونم با کدوم برنامس اسمش:31:)خیلی خوشبینانه تره...نمیدونم والا
به گزینه 2 تمام اطلاعات محرمانه رو هم که غلط بدی هیچ مشگلی پیش نمیاد فقط شماره شناسنامه ای رو که مینویسید حفظ باشیدنقل قول:
حرف همه شما درست.سازامان سنجش دست پایین انتخاب کرده.ولی وجدانا به خودتون جواب بدید اگر یک رشتهای رو به شما پیشنهاد به شما بزنید و قبول نشید بعدا انواع فحش های رنگارنگ رو نثارش نمی کنید.من خودم بیشتر از همه شما از این نرم افزار شاکیم با 2500 در سهمیه یه رشته مهندسی درست حسابی بهم نداده بهترینش کشتی سازی بود.
برا منم که تجربیم همش مدیریت زده 2 تاهم مهندسی هم زده (مهندسی مدیریت و آبادانی روستا ها)نقل قول:
اگه خواستی مهندسی ها رو باهات طاق میزنم:31::27:
اما نمیدونم چرا ماله منو خوب زده ؟
نه بابا میخواسته مثل پارسال گندش در نیاد یه سری رشته داده طرف 1500 درصد قبول شه دیگه نیاد اعتراض کنه.نقل قول:
کسی از گزینه 2 استفاده کرده ؟ خوب بوده ؟
مرحله ی اول اون قسمت که زده منطقه 1 و 2 و 3 و بعد تراز کل رو خواسته , کنارش هم رتبه ی کل رو خواسته . رتبه ی کل منظورش چیه ؟ کل سهمیه یا بدون سهمیه ؟
من ظهر انتخاب رشته کردمنقل قول:
کل سهمیه رو دادم ( آخه تو برنامه گزینه جوان هی می گفت ملاک انتخاب رشته رتبه تو سهمیه هست)
فکر نکنم خیلی خوشبینانه زده باشه چون به نظر من پزشکی بهشتی حتما و مال تهرانو تا حدودی شانس داری.نقل قول:
دوستان سلام
بعد 2 روز تازه مال من اومدنقل قول:
کسی از گزینه 2 استفاده کرده ؟ خوب بوده ؟
مرحله ی اول اون قسمت که زده منطقه 1 و 2 و 3 و بعد تراز کل رو خواسته , کنارش هم رتبه ی کل رو خواسته . رتبه ی کل منظورش چیه ؟ کل سهمیه یا بدون سهمیه ؟
وقتی دیدم شاخ در آوردم
رشته هایی داده بود که اگه سهمیه شاهد هم داشتم نمی آوردم
علی علی
بچه ها نظرتون در مورد نرم افراز خود سازمان سنجش چیه؟
به نظر من واقعا بیخودی و مسخره هست....همونطور که بچه ها گفتن چیزایی میاره که 1000% قبولی..!
یا شاید برای من اینطوری بوده...برای شماها چطور نتیجه داده؟
سعید شما که رتبه ات خیلی خوبه چطور؟
همونجور که فکر میکردی نتیجه داده بهت؟
من نظرم اینه که واقعا چرته:31:
هر ***میتونه این نرم افزار رو بسازه...شاهکار کرده:27:
یکی به شوخی گفت احتمالا این را خود رئیس سازمان سنجش نوشته... الان که فکر میکنم میبینم احتمالا همین طور هست:31:نقل قول:
خود عمو پور عباس...؟؟؟!:31::31:نقل قول:
احتمالش زیاده....:31::31:
بلده کامپیوترو روشن کنه؟نقل قول:
خود عمو پور عباس
اره به نظرم اینهمه تبلیغ براش کردن خودشونو خراب کردن
اصلا می دونه کامپیوتر چیه؟:34:نقل قول:
نرم افزار بدی نیست که شما ها اینقدر ازش بد میگید !
میخواهید بهتون بگه برق شریف قبولید !؟!
این رشته هایی رو که زده 100% قبولند همه
برای من 168 رشته فقط برای مشهد و تهران در آورده !
فقط مشکل بدبینی داره و فیلتر ضعیف!
سال اولی هست که از این کارا میکنه خوب مشکلاتی هم داره که طبیعیه!
فرض کن یه نرمافزار باشه به این شکل(خیلی ساده!):نقل قول:
اول رتبه شما در 2 ضرب بشه. بعد از اون عدد به بعد 250 نفر انتخاب بشوند که وضعیت مشابه شما دارند، حالا جاهایی که قبول شدند را لیست کنه.
این را میشه گفت داره با اطمینان 99٪ به شما میگه کجا قبول میشوید!! ولی آیا فایدهای داره؟!
احتمالا برای اینکه آبروریزی نشه، همین کار را (حالا شاید با یه عددی کمتر از 2) انجام دادهاند. بعد هم چپ و راست توی تلویزیون داد میزنند که نرمافزار امسال 99٪ درست پیشبینی کرده بود:31:
خوب پسر خوب اینهایی که این میگه رو ما هم میدونمی 206% قبولیم! دیگه چه نیازی به نرم افزار هستش؟نقل قول:
شما از تجربيا هم كسي رو سراغ دارين كه نظر شمارو داشته باشه؟ اخه به نظر من واسم خوشبينانه هم انتخاب كرده! با 450 زيرگروه 2دختر داروسازي تهران زده!!!!:31:نقل قول:
دوستان این نرم افزار فقط به درد این میخوره که از تو رشته هایی که اورده...رشته ی کف رو انتخاب کنید که دیگه خدایی نکرده تو انتخاب های ایده ال و واقعی تون قبول نشدید ...اون جا قبول شید
اما منو زده 1 عمران شریف 2 مکانیک تهران
من خیال کردم خوش بینانس اگه بد بینانه باشه که خیلی خوبه
من رشتم تجربيه فقط 1 رشته برام مياد.....خيلي مسخرس پس 250 رشته كو؟؟؟
اصولا چیزی رو از دست ندادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این سنجش به من هیچی معرفی نمیکنه!!!!!!!!!!
حتی وقتی رشته های پایینو میزنم میگه:
" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر اساس اطلاعات ارسالي شما کد رشته اي يافت نشد "
بعدش اون بالام نوشته:
(داوطلباني که هيچگونه پيشنهادي براي آنها در اين سيستم داده نشده است و مجاز به انتخاب رشته مي باشند با توجه به نوع مجاز درج شده در کارنامه و شرايط و ضوابط رشته ها و دوره ها بر اساس دفترچه انتخاب رشته اقدام نمايند .)
خب این الان یعنی اینکه به همین راحتی من باید بی خیاله این انتخاب رشته ی مجازی بشم؟؟؟
چه حرفه ای حق کشی میکننا!!!!!!!!
بابا این انتخاب رشته مجازی همچین آش دهن سوزی هم نیستانقل قول:
به من 250 تا رشته داد....یکی از یکی آشغال تر
کی گفت آش دهن سوزیه؟ خودم بزنمش!نقل قول:
واسه منم هرچی رشته مزخرف بود رو ردیف کرده
هیچ کس نگفت! شما حرص نخور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من کلاً نمیخواستم انتخاب رشته کنم... الان که رفتم اطلاعاتمو زدم میگه شما جز مجازین به انتخاب رشته نمی باشید!!!!!!!!!!!:دی
چیکار کنم من؟!؟!؟!
منم تجربیم
اصلا کد رشته ای بافت نمیکنه
آخه چطوری؟؟؟:13: