چرا هنوز میده ولی امروز وفات بود ندادنقل قول:
روزهای تعطیل هم ساعت 3:15 میده
به امید روزی که جام جهانی هم بده
تام و جری و پلنگ صورتی از کجا میشه دید:31:
Printable View
چرا هنوز میده ولی امروز وفات بود ندادنقل قول:
روزهای تعطیل هم ساعت 3:15 میده
به امید روزی که جام جهانی هم بده
تام و جری و پلنگ صورتی از کجا میشه دید:31:
جام جهانی کدوم بود؟
بعد این همون 18:15 دقیقه میده دیگه بعد از Fafa!!
فوتبالیست ها رو هر روز شبکه یک ساعت 6 یا 6:15 شروع به پخش می کنم.دقیق زمانش معلوم نیست.
الان هم فکر کنم حدود قسمت های 100 اینا باشه.
کارتون "مهاجران" رو هم شبکه یک داره دوباره پخش میکنه. (دوشنبه بعد ظهر دیدم)
دیگه خیلی تلویزیون چسبیده به کارتونای کهنه و خط خطی شده ماقبل تاریخ ژاپنی
یه روز همیجوری داشتم این مهاجرانو نگاه میکردم حالم بهم خورد از کیفیت تصویرش
کارتونای روز دنیا همه جا داره پخش میشه اونوقت ما هنوز به بهانه خاطره بچگی باید این مذخرفاتو ببینیم
به نظر من نباید کارتون ها ی صد سال پیش رو نشون بدن...بچه اینها رو ببینه افسردگی می گیره ..پول نمی دن کارتون های به روز پخش کنن مجبورن این کارتون ها ی قدیمی رو پخش کنن!
سلام- بی نهایت بابت کمکت سپاسگذارمنقل قول:
فقط ی سوال 1 ؟ منظورتون از OST چیه؟
Original SoundTrack
Hi
سري جديد پت پستچي كي شروع ميشه؟ خبر بدين.
دوستان به نظر شما کارتون فوتبالیست ها(سری جدید) کی شروع به پخش در تلوزیون می کنه؟
دوستان عزیز لطف کنن دقیق ساعت پخش و شبکه مورد نظر و روزهایی که پخش میشه رو بگن .(تشکر)
ظاهرا سری جدید فوتبالیست ها هر روز ساعت 5 بچه ها دیدن داره پخش میشهنقل قول:
نوشته شده توسط ahmad.es.es.2atisheh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز هم من هم می خوام چک کنم.
اما الان چند روزه من ساعت 4:50دقیقه میشینیم پای تلوزیون اما هیچی پخش نمیکنه؟جونه من برنامه پخششو اگه فهمیدید اطلاع بدید؟نقل قول:
ساعت 5 ( یکم جلو عقب ) پخش کرد ...منم دیدم جالبه دیدنش...ولی صدا گذاری های بعضی هاشون خیلی تابلو عوض شده (سعی نکردن یک صدای نزدیک به دوبله قبلی بزارن )...نقل قول:
نوشته شده توسط ahmad.es.es.2atisheh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دیدم و پخش شدن رو تایید می کنم.
ولی تیتراژش اخر خنده است ....از یک طرف اهنگش از یک طرف مشبک کردنش.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشبک یعنی چی؟
بالا و پایین تیتراژ رو نگاه کنی تار هست...چون نوشته احتمالا داشته اینجوری کردن.نقل قول:
اره منم دیدمش خیلی مسخره است:31:
اون شطرنجی ها هم حتما مارک شبکه ماهواره بوده نامردا پول ندادن بخرنش از ماهواره یواشکی کش رفتن:31:
۞ آهنگهاي كارتونهاي قديمي ۞
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=276421
این دستکاری هاشون هم دهن منو سرویس کرد تو تماشای انیمه ها... یا میان یک تصویر رو 10 بار تکرار می کنن که تصویر اصلی رو نشون ندن ( بی معرفت حداقل یکجوری انجام بده تابلو نباشه ) یا میاد زوم 10 برابر می کنه که تصویر تار یا کج و مج میشه ....نقل قول:
بابا یکم انصاف خوب چیزی است.....
سلام دوستان خودمون چاره ای جز درخواست از تلویزیون برای پخش این کارتونها نداریم لطفا به این ایمیل و این سایت تماس داشته باشید شاید اگه تعدادمون زیاد بشه پخش کردند
من خودم از طریق این سایت موفق شدم کاری کنم کارتون گ.ش مروارید پخش بشه
باور نمیکنید کافیه به این سایت مراجعه کنید و گوش مروارید رو تایپ کنید ببینید چی مییاد
کد:http://pr.irib.ir/search3.php?searchtab=2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://pr.irib.ir/Question.php
یه رای بدین واسه کارتون هاکل برفین....!
عزیزان اگه ممکنه قسمتهایی از هر کارتون روآپ کنین ممنون میشم
امروز بعد از ظهر شبکه دو داشت "ای کیو سان" میداد :31:
+
همه این درخواستها رو شما دادید!!نقل قول:
باور نمیکنید کافیه به این سایت مراجعه کنید و گوش مروارید رو تایپ کنید ببینید چی مییاد
کد:http://pr.irib.ir/search3.php?searchtab=2
من که اصلا این "گوش مروارید" رو دوست نداشتم.خود کارتونش یه طرف ، جایگزین "سفرهای کومون" شدنش هم یه طرف.
احتمالا شما هم با شروع تابستان شاهد پخش کارتونهای قدیمی از تلویزیون هستید .
بعد از ادغام برنامههای شبکه اول و دوم چند نکته به خوبی دیده میشه ؛ اول اینکه آرشیو کارتونهای کمتر دست خوردهی شبکه یک در اختیار شبکه دوم یا به اصطلاح «شبکه کودک» دراومده . دوم اینکه حداقل تعداد برنامههای خاله و عموها نصف شده ! حقیقتی هم که بیشتر عریان شده اینه که از لحاظ برنامه و محتوا خیلی با کمبود مواجهاند .
سیاستهای چند سال اخیر تلویزیون در مثلا حمایت از آثار انیمیشن داخلی و همینطور تفاوت بسیار انیمیشنهای جدید خارجی با حد و مرز استانداردهای تلویزیون ایران باعث شده که حتی با افزایش ساعات مختص به پخش دوبلهی کمتری از آثار با کیفیت خارجی شاهد باشیم ... این وسط فیلمها و سریالهای کارتونی ایرانی هم کیفیت پایینی دارند یا بیش از حد سفارشی و نازل هستند . چند انیمیشن خوب داخلی داریم ؟ قصه ما مثل شد ، دانشمندان بزرگ ، شکرستان و... دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه ! تازه اینها هم کلا در یک رده دسته بندی میشوند ... بهتره برگردیم به موضوع اصلی .
خب با این تفاسیر خوشبختانه یا متاسفانه با شروع تابستان شبکه دوییها تقریبا هر روز با پخش یک کارتون قدیمی به صورت هفتگی این خلا کمبود برنامه رو پر کردن و خب الان دیگه به آرشیو کارتونهای شبکه یک مرحوم هم دسترسی پیدا کردند و حداقل در زمینه پخش اونها میل بیشتری دارند .
هر روز حول و حوش ساعت دو تا چهار بعدازظهر میتونید شبکهی دوم رو ببینید :
دوشنبهها : بنر
سهشنبهها : دهکدهی حیوانات ـ ایکیوسان
چهارشنبهها : کوهستان تاراک
پنجشنبهها : پسر شجاع
اما سهشنبهها نزدیک ساعت ده و نیم صبح هم میتونید به دیدن کارتون دایاناها بنشینید :
محصول کشور فرانسه با عنوان اصلی Diplodo ، پخش 24 قسمت در سال 1987 و 1988
همین که اصالتا ژاپنی نبود و قضیهی مادر کارتونهای ژاپنی اون زمان رو پیش نمیکشید خودش خیلی بود!
سیارهای (Diplodorianrex) در دنیای موازی هست که به نوعی خواهرخواندهی زمین محسوب میشه و هر اتفاقی در یکی از این دو رخ میده در دیگری برعکسش اتفاق میوفته . دشمن دایاناها شخصی هست به اسم سانتوز (Santos در نسخه انگلیسی و Zauberer در نسخه اصلی) ، سانتوز که توان نفوذ در سپر دفاعی سیارهی دایاناها رو نداره به زمین میاد و هر بار با نقشهای رو عملی میکنه تا دیاناها مجبور بشن برای مقابله با اون یک تیم پنج نفره به زمین بفرستند . با سفینهای دایناسور شکل که خب البته اغلب مثل آدم فرود نمیومد ! پیتر و جین هم دوستانی هستند که با این گروه آشنا میشن و بهشون کمک میکنند (طبیعتا توی نسخه دوبله فارسی اینا خواهر و برادرن) .
دایاناحباب (Bubbles) صورتی رنگ ، دایانامنگنه (Puncher) ارغوانی ، دایاناقیچی (Scissors) زرد رنگ، دایاناچسب (Stickum) نارنجی و دایاناگیره (Stapler) آبیه بود که البته چند قسمت غیبش میزنه و جاشو یک دایانای قلابی به اسم دایانا پاککن میگیره و ...
در نهایت یه کارتون با موضوع حفاظت از زمین و محیط زیست بود و الان که از تلویزون پخش میشه بیش از هر چیز صدای دوبلرهاست که به چشم میاد . فاکتوری که در دوبلههای جدید اینقدر تنوع و تمرکز درش شاهد نیستیم.
اینم من بگمنقل قول:
هر روز حول و حوش ساعت دو تا چهار بعدازظهر میتونید شبکهی دوم رو ببینید :
دوشنبهها : بنر
سهشنبهها : دهکدهی حیوانات ـ ایکیوسان
چهارشنبهها : کوهستان تاراک
پنجشنبهها : پسر شجاع
سندباد هم چهارشنبه ها پخش میشه
جدول پخش کارتونهای قدیمی ژاپنی شبکه 2
سنجاب کوچولو(بنر) دوشنبه ها بعداز ظهر بین ساعت 13:30 تا 16
داینا کوچولوها سه شنبه ها بین ساعت 9 تا 11 صبح
دهکده حیوانات سه شنبه ها بعداز ظهر بین ساعت 13:30 تا 16
ایکیوسان سه شنبه ها بعداز ظهر بین ساعت 13:30 تا 16
بچه های کوه تاراک(جکی و جیل) سه شنبه ها بعد از اخبار جوانه ها بعد از اخبار ساعت 16
سندباد چهارشنبه ها بعداز ظهر بین ساعت 13:30 تا 16
پسر شجاع پنج شنبه ها بعداز ظهر بین ساعت 13:30 تا 16
پینوکیو جمعه ها بعداز ظهر بین ساعت 13:30 تا 16
یادمه کارتون با حالی بود!:31:نقل قول: